|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Štajerske nosečke
25.8.2010 22:07:46   
tejči28
jagoda je ziher šla rodit,ker je bila tak že preko roka.Upam,da se nam čimprej javi.

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu D0aisy)
Neposredna povezava do sporočila: 301
26.8.2010 8:55:14   
baby1978
Dobro jutro punce.....sem že od 7h pokonci, ne morem spat in tudi user posted image je zelo aktiven....:)

jaznoseča- sočustvujem s teboj. Držim pesti, da čimprej spet rata in pozabiš na bolečino.

ja tudi jaz mislim, ja je jagoda v porodnišnici in.....

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 302
26.8.2010 8:59:31   
talika81
jaznoseča, user posted image   user posted image   in mnogo user posted image  za vaju. vem, kako se počutiš, ker sem bila jaz lani na istem, ko so mi povedali, da je mojmu user posted image  nehal biti srček v 9. tednu in sem tudi morala na prekinitev. in tudi meni so se porajala vprašanja zakaj ravno nama, kaj sva se komu zamerila.
sočustvujem z vama. ampak tako kot so ti že druge rekle - glej v prihodnost. vem, da je trenutno hudo, sploh bo hudo, ko boš čakala, da greš v operacijsko in nardijo to, kar morajo.
jaz sem se en teden samo jokala.
moram pa ti povedat, da se ne zapret vase. izjoči se, ker ti bo lažje. user posted image

Lun1ca, kaj si mislila s tem, da jaznoseča ni edina s to novico? jaz nisem več nobene take zasledila. al sem kaj spregledala?

zaljubljena, mogoče pa ni kaj hujšega.  poročaj danes, kaj so ti rekli.

jaz pa že komaj čakam na morfologijo v ponedeljek. moj user posted image  je ta teden kar aktiven, sploh zvečer, ko se umirim in mal poležim pred tv. in tudi mislim, da sem že začutla tiste ta prave brcike.

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 303
26.8.2010 9:04:46   
jagoda28
Ve kar upajte jaz sem še pa zmeraj tukaj user posted image . Se se mi sploh ne meša že po malem. Jutri mam spet pregled v bolnici pa me zanima kaj bo. Zdaj sem že 1 teden po roku po uz in 4 dni po roku po menstruaciji. Ni mi glih lahko. Prisežem da me že vse boli. Od ledvic do križa, da me skoz nekaj pika, samo bolim okrog hiše in po hiši......V glavnem tečna za znoret user posted image .
tejči28 jaz imam občutek da me boš prehitela ;)
jaznoseca pa nemorem verjet da se to dogaja. Kaj moramo eni skoz dat da končno dobimo potem naše zaklade. Drži se user posted image
Aja katera je spraševala za papirje jaz nimam pojma. Sem imela samo 11 mesecev delovne dobe tako da nisem rabla nekih papirjev urejat razen na socialni.

(odgovor članu baby1978)
Neposredna povezava do sporočila: 304
26.8.2010 9:39:16   
Lun1ca
talika jaznoseca in jaz sma bile skupaj tudi pri marčevah 2011 in včeraj nas je zraven nje zapustila še ena, s podobno zgodbo user posted image user posted image

Najin ♥ prišel 25.3.2011

(odgovor članu jagoda28)
Neposredna povezava do sporočila: 305
26.8.2010 9:48:45   
talika81
IZVIRNO SPOROČILO: Lun1ca

talika jaznoseca in jaz sma bile skupaj tudi pri marčevah 2011 in včeraj nas je zraven nje zapustila še ena, s podobno zgodbo user posted image user posted image

a tako. nisem brala tistih tem, zato sem vprašala.
teh zgodb je dandanes toliko, da sploh ne morem verjet. lani, ko se je meni to zgodilo, sem mislila, da sem ena redkih. pol pa sem šla mal na RR in ugotovila, da je tega toliko. na žalost.
ampak jaz sem si pol rekla tako: očitno je moralo tako biti in je bilo mogoče bolje tako, da se je to zgodilo še bolj na začetku user posted image  kot pa kasnej. ker mi je moj razlagal, da se je pogovarjal s sodelavcem, ki mu je povedal, da jima je user posted image  umrlo v 38. tednu. meni se pa v takem primeru res svet podre.

jagoda, a se še nič ne dogaja? uh, verjamem, da te že vse boli. čeprav še nisem bila v taki situaciji kot si ti, verjamem, da že komaj čakaš, da greš rodit in da stisneš malo štručko k sebi.

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 306
26.8.2010 10:05:27   
tejči28
jagoda28  user posted image user posted image user posted image user posted image ne morem verjet,da si še tukaj.bogica.user posted image user posted image user posted image user posted image Veš,če že mene vse boli spodaj,da se komaj premikam in sem vsa tečna,da ne morem nikamor,kaj bi šele ti lahko rekla,ko si že čez rok. Mene danes sicer nekaj šraufa kot pred user posted image ,ampak nič ne upam na porod.Bom mogla še kar čakat.Pa tak do srede imam čas,pol pa v P na pregled.No,jaz vseeno upam,da bo prej.

zaljubljena33 upam,da nimaš preveč cukra,da še ne boš rabla diete met. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 307
26.8.2010 16:26:34   
zaljubljena23
tejči, hvala...Ampak tole je le mala malca...samo da bo potem ok...

Talika, kaj sem rešila..Hja nič pametnega nisem izvedela...Nič kaj več od zadnjič...Razmišljam, da bi šla na kakšen samoplačniški UZ (k Miglarju)...Še moj G nama je več pokazal, pa se je dejansko še slabše videlo kot v P..Groza res...Cel pregled je bila sama tišina...Še za meritve MV sem jo morala opozoriti sama...Na koncu pa reče, da osnovne stvari so BP..Se vidimo čez tri tedne (če se bo dalo videti kaj več)

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 308
26.8.2010 17:21:41   
tsanika35
Uf, danes pa se je kar segrelo! Mi je bilo včeraj bolj všeč. Bo že.
zaljubljena23 Ne oziraj se na tišino, verjetno ni nobenih odtopanj. Jaz sem tega kar navajena pri mojem G, on je tudi bolj redkobeseden. Vem, ni fajn. Ampak zanašajmo se na njihovo strokovnost! Pri kom pa si bila?
jagoda28 Tvojemu bebeku pa je res lepo pri mamici. Nič se mu ne mudi!user posted image  Reci, kako ti pregledajo plodovnico, da vidijo, če je vse ok?

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 309
26.8.2010 21:05:11   
zaljubljena23
Tsanika, že itak me skrbi to, da ni morfologija narejena popolno, ker je trebušna stena predebela..Bi me pa vsaj te infomarcije malo potolažile...Sem pa bila pri Završnikovi...

(odgovor članu tsanika35)
Neposredna povezava do sporočila: 310
26.8.2010 21:44:53   
tsanika35
zaljubljena23 Oprosti, ampak se ne spomnim kaj si rekla glede morfologije. Zakaj je bila slabo narejena? Glej, vem, da te ne morem potolažiti, ampak imam kar nekaj slabih izkušenj. Sem pa se pogovarjala z med. sestro v P in  je rekla, da ti naši dohtarji večinoma iščejo anomalije in da če je vse ok, te v bistvu odpikajo. Grozno, nestrokovno in niti slučajno v skladu s psiho nosečnic, ki si vse želimo full pozornosti in slišati samo dobro o naših bebicah. Svetujem pa ti, da se drugič kar postaviš za sebe in malo zatežiš, kljub temu, da je G tečna!! Jaz osebno sem bila zelo zadovoljna z dr. Pelkičevo (sem šla privat). Res, da je zelo uradna, manj zgovorna ampak meni se je zdela od vseh najbolj strokovna. Mi je tudi ona potem delala AC in je bilo, kot je predvidela.

Neposredna povezava do sporočila: 311
27.8.2010 9:54:49   
talika81
zaljubljena, če ne bi blo vse okej, bi ti verjetno že kaj rekli.
kako pa je kaj s tvojim testom glede sladkorne? kaj so ti rekli?

Neposredna povezava do sporočila: 312
27.8.2010 11:15:02   
baby1978
Hello punce.....
Danes pa je res le sonček, hvalabogu.

zaljubljena- če imaš dvome v sebi glede nestrokovnosti idi na samoplačniški UZ, moj ginekolog je Dr. Miglar in vedno mi na pregledu veliko pove, same pozitivne stvari, tako, da grem vedno cela srečna  od njega, sicer hodim v Bolnico k njemu, ampak je baje samoplačniško, še bolj prijazen.Glede sladkorja pa lahko veliko sama narediš in si in tvojemuuser posted image z tem veliko koristiš......

Mi pa smo zelo aktivni, brcamo non stop, čez dan, ponoči, vedno kadar sem na miruuser posted image user posted image user posted image user posted image . Komaj čakam morfologijo 15.09. da mi potrdijo kaj bo, čeprav so mi zdaj že 3x rekli, da bo user posted image .

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 313
27.8.2010 11:36:00   
tasika12
Pozdravljena,

Zaljubljena, sem mislila da boš ti imela sigurno boljšo izkušnjo v UKC ju, kot jaz pa vidim da je čisto isto. Tudi jaz sem bila zelo razočarana nad odnosom. Če ne bi omenila za kontrolo MV mi ga sploh ne bi naredili, in odgovor (no če se vam da kazat pa se slečite) (ja halo), saj napotnice niti pogledali niso. Tak da moja zdravnica je zlata v zdravstvenem domu.
Sem pa tudi jaz razmišljala o dr. Miglarju, ker ga resnično vsi hvalijo.

LP
Tasika

Neposredna povezava do sporočila: 314
27.8.2010 12:05:11   
Rosi*
jaznoseca upam, da se boš lahko čimprej pobrala pa šla naprej. Najprej se pa zjoči, pocartaj se pri tvojem dragem in želim vama, da še drugo leto stisneta k sebi svojega user posted image .

Drugače pa drage moje souser posted image  nisem pozabila na vas, le časa nisem imela. Zvečer pa se mi ni dalo iti na računalnik, pa po celodnevni aktivnosti tudi volje nisem imela. Ampak, bili pa smo zelo pridni, kar se tiče naše parcele, in vse tak kaže, da se čez mesec dni selimo. user posted image  Še prej, kot pa sma midva planirala. user posted image

(odgovor članu tasika12)
Neposredna povezava do sporočila: 315
27.8.2010 12:22:42   
mami41
pozdravljene vse skupaj.... jaz sem se vrgla v delo ...cel vrt sem na glavo obrnila in si rožice posadila ...za druga tak nimam časa ...samo neko delo si iščem ...z mojim se bolj malo vidiva ...sedaj se cel vikend ne bova ker on ddela dans cel dan in noč jutr pa gre cel dan na tekmovanje ...itak pa sva tam kjer bi lahko kaj pametnega počela (mislim o naraščaju) kot tujca , zdaj še tamala spi poleg naju.... ne gre ...drugi teden grem v službo kar na polno in tako kot sem pričakovala bom med plodnimi dnevi v nočni ...spet nič ne bo , grem cotovje na štriku zamenjat...by

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 316
27.8.2010 13:55:08   
zaljubljena23
Punce hvala za vaša mnenja...Baby sem razmišljala o privat obisku pri Miglarju, ampak sem danes šla nazaj k svojemu po mnenja...Bom kar kopirala iz sosednje teme kaj se je dogajalo:

Punce na hitro..Sinoči sem temeljito gledala izvid in so mi bile meritve pri glavici malo čudne BPD 32mm, kar ustreza samo 16 tednom..Jaz itak cela panična, ona mi reče da je kao vse BP, izvidi pa pišejo čist nekaj tretjega...Tako da sem danes zjutraj klicala svojega G in sem šla do njega..Kjer je pogledal izvid in mu tudi ni bilo jasno kako..Zato je naredil še en temeljit pregled in je vse ok...BPD je 56mm, kar točno ustreza mojim tednom, srček tudi, mehur je tudi ok,...Vglavnem je dejal, da naj se ne sekiram, ker je vse ok..Spol smo še pogledali, vendar smo ga tokrat žal skrivali...Tako da še je zmeraj odprto...
Cuker test, ni zelo povišan, ampak sem se vseeno morala naročiti k diabetologu, v ponedeljek imam ta dolgi test in če se slučajno izkaže, da ga nimam, me bodo še vseeno spremljali naprej..Ker se običajno zgodi, da se pojavi kasneje...Tako, da smo naslednje 3,5 mesece na dieti...Mi ne bo nič škodilo...Že itak sem bila danes kregana pri diabetologu, da zdaj ne smem hujšati...Ampak kaj naj...Če kg samo letijo z mene, kljub temu da jem...Pa sem na -4kg...

(odgovor članu mami41)
Neposredna povezava do sporočila: 317
27.8.2010 14:04:40   
talika81
zaljubljena, super glede novega pregleda ... user posted image   user posted image   user posted image . zgleda, da so se zmotili pri vpisovanju podatkov. in zaradi tega smo pol samo panične in nič drugega.

ma, glede diete - ne se sekirat preveč. malo bolj se boš morala paziti. pa bo vse okej. in malo več PZ stvari. po moje vsaj, no.

Neposredna povezava do sporočila: 318
27.8.2010 17:05:27   
tsanika35
zaljubljena 23 No vidiš!! Super, zdaj pa kar pozitivno naprej.user posted image
Rosi To je pa lepo slišat. Vse si želimo vse poštimat preden pridejo naše user posted image  na svet in selitev je velik zalogaj.
A je danes vam tudi tako vroče??

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 319
27.8.2010 17:20:42   
jagoda28
zaljubljena23 bravo za nuhalno. Res je lepo to prebrat.
Kako ste kaj drugače? tsanika35 jaz bom zgorela ne samo da mi je vroče.
Jaz sem pa imela dopoldan pregled. Vse še ok. Baje je že vse pripravljeno. Sicer imam v ponedeljek spet kontrolo, ampak je dr. rekel da se verjetno neboma več vidla takrat. Upam da res ne. Sem se malo prej zbudila, je tak pasalo, pa še tamiceni je bil priden pa lepo ajal z mamo in jo cartal. Dobila sem neke krvavkasto-rjave izcedke, ki pa verjetno nebojo spet nič pametnega pokazali. Čep mi je šel že v soboto pa sem še danes tu.
Vidim da vse lepo uživate, jaz pa se prelegem iz kota v kot :D
Lepo bodite, čuvajte se in pobožajte vaše sončke

Neposredna povezava do sporočila: 320
27.8.2010 21:07:17   
zaljubljena23
Punce hvala...

Talika, sploh me ni strah glede diete, samo da bo s pikico vse ok..

Jagoda, morfologija je bilauser posted image user posted image OOO pol bo pri vas čez vikend akcija...Naj bo porod hiter in brez zapletov

(odgovor članu jagoda28)
Neposredna povezava do sporočila: 321
27.8.2010 22:03:20   
tejči28
Meni je tudi danes ful vroče in soparno,sem cela mokra in sitna.
A tak jagoda,da odluščen čep,še ne pomeni nujno poroda takoj.user posted image Jaz pa sem se veselila,ker se tudi meni nekaj lušči.Me veseli,da si že tak daleč,da se bo pa le začelo dogajat.Jaz imam še 5 dni do uradnega PDPja in že zdaj komaj čakam,da se rešim.Pa razen blagega šraufanja in nekega izcedka,se ne dogaja nič.

Neposredna povezava do sporočila: 322
28.8.2010 10:37:13   
mami41

IZVIRNO SPOROČILO: jagoda28

zaljubljena23 bravo za nuhalno. Res je lepo to prebrat.
Kako ste kaj drugače? tsanika35 jaz bom zgorela ne samo da mi je vroče.
Jaz sem pa imela dopoldan pregled. Vse še ok. Baje je že vse pripravljeno. Sicer imam v ponedeljek spet kontrolo, ampak je dr. rekel da se verjetno neboma več vidla takrat. Upam da res ne. Sem se malo prej zbudila, je tak pasalo, pa še tamiceni je bil priden pa lepo ajal z mamo in jo cartal. Dobila sem neke krvavkasto-rjave izcedke, ki pa verjetno nebojo spet nič pametnega pokazali. Čep mi je šel že v soboto pa sem še danes tu.
Vidim da vse lepo uživate, jaz pa se prelegem iz kota v kot :D
Lepo bodite, čuvajte se in pobožajte vaše sončke

če še nisi
v Rimu ti želim srerčno pot ...da ti povem jaz sem pri sinu tudi imela rjavkast izcedek en večer preden sem potem drugi dan zjutraj rodila ....
zaj pa res ne vem več kaj naj ...sem mojemu rekla da od jutri dalje pa gremo veselo na delo pa je reko da ne da morma do 22.9 počakat da vidima kaj bo gin. rekla ...sem rekla da naj pove če sploh še misli poskusit ker če ne bom spet tbl tačela jesti .... pa je reko da boma še ...sem mu rekla naj potem se skup spravi ker ta mesec lahko že kaj je .... ne pa da še en mesec zgubima .... pa me je stisno ....te že bo nekaj ...uživajte samo da ni več vroče....

(odgovor članu jagoda28)
Neposredna povezava do sporočila: 323
28.8.2010 13:49:46   
tsanika35
jagoda No vsekakor se bliža dan D! Držim pesti, da bo čim prej.
mami V čem pa vidi tvoj problem? Saj se lahko imata "rada" ne glede na tokaj bi G rekla naslednji mesec, tudi če vama je ratalo.
Kako paše ohladitev. Pa še moja sončka sta prišla z morja, tako, da je pri nas zopet veselo.

(odgovor članu mami41)
Neposredna povezava do sporočila: 324
28.8.2010 15:26:25   
mami41

IZVIRNO SPOROČILO: tsanika35

jagoda No vsekakor se bliža dan D! Držim pesti, da bo čim prej.
mami V čem pa vidi tvoj problem? Saj se lahko imata "rada" ne glede na tokaj bi G rekla naslednji mesec, tudi če vama je ratalo.
Kako paše ohladitev. Pa še moja sončka sta prišla z morja, tako, da je pri nas zopet veselo.

ja ne vem ...jaz ne bi rada zamudila še enga meseca .... probat ni greh al ne .... mogoče pa rata

Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?