lottyka
|
Dober dan vsem, Jaz sem danes v . Sem danes domov pripeljala voziček, košaro, lupinico in malenkosti za zraven (dežno prevleko, senčnik,...) Tako da sem postala ponosna lastnica Mure 3 . Moj je že prišel vmes domov da je zložil iz avta in napovedal, da ga bova zvečer sestavila in sprobala mal po stanovanju. Komaj čakam . Edino torbo so mi mogli naročit, ker niso imeli v črni barvi, tako da jo grem verjetno naslednji teden iskat. nejka - res lepe cunjice . Sploh štrikane so lepe, dekica mi je zelo všeč. nadinne - meni se večkrat zgodi da je bebika čist pri miru, jo tudi po cel dan sploh ne čutim. Sem pa zadnjič brala, da naj bi imeli zelo radi če jim predvajaš glasbo in sem vzela slušalke od AS in priklopila na comp, dala na trebuh, našla eno uspavanko na youtube in je potem bebika brcala že vmes in še dva dni tako intenzivno, da je bilo joj. Sam ne vem zdej, ali ji je bilo tok všeč ali pa sem jo tok razjezila, da je čist oživela . Probaj, mogoče bo pri tebi tud začela brcat. sanje - jaz sem danes po dolgem času spet sanjala in to tok intenzivno, da ko sem se zbudila sem mojega zbudila in začela "pogovor", šele potem sem se malo zavedla, da pa so mogoče bile le sanje, ko se mojmu sanjal ni o čem jaz to govorim . Sem pa sanjala da smo bili naša druščina pri nama in se je moj zagovoril in zblebetal izbrana imena za bebiko in bil pol še prav aroganten in nesramen na ta račun. Sem se zbudila tok razjarjena, ker takega obnašanja res ne prenašam, da mi še na misel ni prišlo, da so bile samo sanje. No sej smo kmal razjasnili pa smo lahko še mal zaspali nazaj . PO - jaz vam tud zavidam, da boste tam rodile. Jaz resno premišljujem že dlje časa, da bi šla tja ampak verjetno ne bo prišlo v poštev. Bomo videli. phelps- a to si narediš sedečo kopel pol? In kaj točno naj bi to pomagalo? Meni se zdi zanimivo, da ni treba nobene masaže, nič fizičnega dotika, da samo gor sediš. Če to res drži potem se bom jaz tega definitivno poslužila tega recepta. Če se stem ognem rezanju presredka potem bom tud vsak dan pol ure ali več sedela na vodi z dodatki . Kolikokrat na teden pa se to dela in kdaj začneš? široko povijanje - pojma nimam ali bomo to delali ali ne . Ene pravijo, da tudi če ni treba da je fino da mu daš čez pampersko še kot pri širokem povijanju, da imaš kaj za prijet. Jaz bom videla sproti kaj bom. pajac to bo lepa soba. Upam da nas boš razveselila s slikicami končane sobice. flaške - Vidim da imate skoraj vse v planu Aventove flaške. A katera pozna koliko so dobre od Closer To Nature - Tommee Tippee. Meni so te res take lepe. Je imela katera prsno črpalko od njih? Hmm, pomoje bom kupla kar obe, Avent in Tommee, pol bomo pa vidli katero bo imel rajši . Soncchhek to je res kar težko če je samo 1 plača, ampak saj bo pa kasneje bolje, ko boš tudi ti našla službo. Verjamem da jo boš našla, sploh z diplomo v žepu. Tako kot si rekla malo stisnit trenutno pa se bo vse dal. Je pa zelo pohvalno, da ne bosta izkoriščala samohranilstva. Jaz mislim vseeno, da nekaj pomoči boš vseeno dobila, kljub temu, da bodo upoštevali še njegovo plačo. Poleg tega boš imela kmalu še otroški dodatek zraven, ni veliko nekaj pa je. spanje - jaz imam tud Dormeo, za hrbet je super, sedaj za kolke pa po mojem mnenju niti ne toliko. Tako da jaz imam že dolgo časa probleme z bolečinami v kolku in trtici. Mal sem se že navadla, pa malo manj je spanca kot prej ampak bomo že, sam še 2 meseca je za zdržat. Brez blazine za dojenje za spanje pa si spanja tudi jaz ne predstavjam. Gre povsod z mano, tud zdele za na morje jo bom spakirala. popek - meni je prav smešen ga mal na dol vleče . Pač mal se je povečala luknja in znotraj je kot fiksiran na mesto, zunanji del pa lahko premikaš. Sploh mi je smešno ko se mažeš s kremo, ko se notranji del sploh ne premakne luknja pa kroži okoli . Če se bo obrnil okoli pojma nimam, pomoje da ne. mateja81 prav dobri nasveti. Tole s 3 rokavi meni še do danes ne gre v glavo. Ko sem mojmu omenila to je samo gledal in prvo vprašanje je bilo, kako pa to pol sploh oblečeš vse gor? Še nekaj, a da bi mleko kar v grelniku flašk tajal pa ne gre al kako? simonmojca tudi tebi . Saj sreda bo kmalu tu, sam verjamem da ti taka zadeva kar pokvari dan. zimska oblačila - meni sigurno moja stara zimska oblačila niso prav tako da bom mogla celotno garderobo kupit. Jaz računam da mi bo po porodu ostal kar nekaj odvečnih kg, tako da v vsakem primeru moram kaj kupit. Kupujem sedaj tako, oz. vsaj probavam, da bo uporabno tudi še pol pozimi, ko ne bo več trebuščka. Tunike, jopce in podobno se bodo lahko nosile tudi po porodu, samo kakšne hlače bom mogla še pol kupit, no pa za sedaj tud rabim še 1 dolge . Kupujem pa res samo osnovne stvari, tako da ravno velike mode se to zimo verjetno ne bomo šli. Evo, pa sem vas končno prebrala in kot ponavadi je spet cel roman nastal. Grem si eno juhco skuhat, mi je prav zapasala v tem mrazu. Upam da se ogreje, ker grem v četrtek na morje. Destiny86 vidim da si iz Kopra - jaz grem ta vikend v Portorož, naslednji vikend potem pa v Koper. A se še kaj kopajo? Kakšno je kaj vreme pri vas? Drugače pa odštevam dneve do dopusta. Še 3x grem spat . Nič želodec kruli, štedilnik čaka da dam za juhco gor, tako da lepo preživite večer.
|