|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
30.8.2010 9:39:08   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Jutro kokičuser posted image user posted image in ostalim ,ki še spijo.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3626
30.8.2010 9:40:35   
*MaJaLe*
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32
Midva pa morava jutri spet k P, ker mu ta pike še niso izginili in mu nastajajo še kar nove, tak da verjetno v sredo ne bo mogel v vrtec!user posted image Bomo videli, kaj bo jutri rekla.
joooj...pikapokeuser posted image user posted image  ni in ni mira s temi boleznimi :/

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3627
30.8.2010 9:42:29   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe*

Evo, seznam priliman z novo slikicouser posted image user posted image
Tulipan, res lepa slika. Kje ste pa bli to?

Hvalauser posted image
Bom morala neko novo gor dat, ta se malo slabše vidi! Slikana pa je v MB na Slomškovem trgu...

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 3628
30.8.2010 9:44:32   
Tulipan12

Ja, Tulipan, sem opazila tvoje delo!user posted image user posted image user posted image

Persida, se veselim s tabo, da ata končno postaja vaš "člen"!user posted image user posted image user posted image

Midva pa morava jutri spet k P, ker mu ta pike še niso izginili in mu nastajajo še kar nove, tak da verjetno v sredo ne bo mogel v vrtec!user posted image Bomo videli, kaj bo jutri rekla.

Kake pike pa so? Če si kje zadaj pisala, nisem na tekočemuser posted image
Si žalostna, ker ne more v vrtec? Jaz bom žalosta, ko bo šla! Ampak upam, da imamo še eno leto v dobrem!

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3629
30.8.2010 9:48:37   
PERSIDA
kokica- pošiljamo nazajuser posted image

Zadnjič je nekaj podobnega imel Tomaž dve pikici  cele dneve ga gledam ,če ima kje več ,zaenkrat ne.Sem se spomnila na V. tak,da me že naprej preganjajo te pikice.
Ma skoz se bojim,če ,pa res morata dat vse v usta ,pa če še en nebi dal pol ko drugega vidi še mora onuser posted image user posted image  .
Itak smo,pa na igralih tak,da sam bog ,da še tak furamo.No saj dež nam malo pomaga bacile pratuser posted image .

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 3630
30.8.2010 9:50:24   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe*

joooj...pikapokeuser posted image user posted image  ni in ni mira s temi boleznimi :/

Eh, pa ful sem žalostna, ker sem jo zjutraj klicala in je rekla, da bi moralo biti že zdavnaj mimo a kaj ko se te pike le maže s kremo, ki se takoj dol obriše, ko se kam nasloni. Pa je rekla, da bi mu morala obliže gor limati. In kaj naj potem mu dam obliž na vsak cm kože gor al kak? Ni mu jasno, zato se greva jutri pokazati, ker jaz jih niti ne ločim kaj je ta bakterija in kaj je komar ali pik še česa drugega. user posted image

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 3631
30.8.2010 9:51:33   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Ja, Tulipan, sem opazila tvoje delo!user posted image user posted image user posted image

Persida, se veselim s tabo, da ata končno postaja vaš "člen"!user posted image user posted image user posted image

Kake pike pa so? Če si kje zadaj pisala, nisem na tekočemuser posted image
Si žalostna, ker ne more v vrtec? Jaz bom žalosta, ko bo šla! Ampak upam, da imamo še eno leto v dobrem!

Žalostna sem zato, ker bo zamudil prve dni. Drugače pa ne, ker je tak doma pri babici.

Neposredna povezava do sporočila: 3632
30.8.2010 12:13:19   
Najaa
user posted image za Lijo.

user posted image za Persido, ker me s svojimi posti resnično spraviš v dobro voljo. In odločla sem, se da ko bom z živci na koncu zarad svojih malih user posted image bom šla kak tvoj post prebrat in vem, da bom na vse spet gledala drugače. user posted image

user posted image še za Valentina. Ma, se je že začelo, pa še 1.9. ni. Upam, da kmalu mine in da bo šel v vrtec.
A se rpi njih odpira nova skupina ali bo sam vskočil v že obstoječo? Ker če je prvo, je mogoče še boljše, da zamudi kak dan.

user posted image tudi za MaJaLe, ki se je resno spravla h seznamu in ga tudi vestno ureja. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3633
30.8.2010 12:16:09   
Najaa
Katera je pisala o NE? Tulipan a ne? No pri nas je tudi faza NE na sporedu. Pa začela se je zavedat, da je ona ona in ima "pravico" do izbire oz. da nekaj hoče po svoje. Včeri npr. je bilo kar vroče, za kratke rokave. No jaz ji dam kar čez kratke eno majčko, na kateri je HK, pa sem ji jo hotla probat, ker je št. 86. Seveda ji je čisto prevelika, kot oblekca in rokavi za 2x za zavihat, ampak ni šans, da jo sleče, ker je ta trapasta mačka gor narisana. user posted image Ni in in pustila, tud ko je že fajn  zašvicala. Tak da sem jo pol totalno zanimirala z nečim drugim, da sem ji tisto majco dol ptegnila. user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3634
30.8.2010 12:47:53   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

user posted image za Lijo.

user posted image za Persido, ker me s svojimi posti resnično spraviš v dobro voljo. In odločla sem, se da ko bom z živci na koncu zarad svojih malih user posted image bom šla kak tvoj post prebrat in vem, da bom na vse spet gledala drugače. user posted image

user posted image še za Valentina. Ma, se je že začelo, pa še 1.9. ni. Upam, da kmalu mine in da bo šel v vrtec.
A se rpi njih odpira nova skupina ali bo sam vskočil v že obstoječo? Ker če je prvo, je mogoče še boljše, da zamudi kak dan.

user posted image tudi za MaJaLe, ki se je resno spravla h seznamu in ga tudi vestno ureja. user posted image

Nova skupina bodo...A zaradi jokanja misliš?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3635
30.8.2010 12:48:37   
KOKICA32

Katera je pisala o NE? Tulipan a ne? No pri nas je tudi faza NE na sporedu. Pa začela se je zavedat, da je ona ona in ima "pravico" do izbire oz. da nekaj hoče po svoje. Včeri npr. je bilo kar vroče, za kratke rokave. No jaz ji dam kar čez kratke eno majčko, na kateri je HK, pa sem ji jo hotla probat, ker je št. 86. Seveda ji je čisto prevelika, kot oblekca in rokavi za 2x za zavihat, ampak ni šans, da jo sleče, ker je ta trapasta mačka gor narisana. user posted image Ni in in pustila, tud ko je že fajn  zašvicala. Tak da sem jo pol totalno zanimirala z nečim drugim, da sem ji tisto majco dol ptegnila. user posted image

tega ŠE ni pri nas...in kako to izgleda? A se jočejo in trmarijo, če ni po njihovo?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3636
30.8.2010 13:11:02   
Tulipan12

tega ŠE ni pri nas...in kako to izgleda? A se jočejo in trmarijo, če ni po njihovo?

Ja, jaz sem bila. user posted image
Kokica, ko je NE, je NE! Točno tak kot je Najaa napisala, da točno vedo, da so mali človečki in že imajo svojo voljo in jim ni jasno kak oni nekaj ne smejo, če pa to zmorejo! Finta je v tem, da se Lii zdi super, da lahko nekatere stvari sama naredi in v bistvu ji sploh ni jasno, da sem ji jaz naložila delo - npr., ko ji rečem, da nese nekaj v koš, nese cela srečna in ponosna, ker ko je bila še manjša, ji nisem pustila, da se smuka okoli njegauser posted image  Ko pa gre za NE varianto, pa npr. ji hočem dat Crokse gor, ona pa hoče teniske pri 30+ in je že ogenj v strehi, krokodilje solze...

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3637
30.8.2010 13:24:57   
KOKICA32
Okej, Tulipan, razumem. Vrageci eni!user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3638
30.8.2010 14:52:00   
Tulipan12
Lepo se mejte, pičim domov, potem pa na pregled Liino sestrico al pa brateca pogledatuser posted image
Pa-pa

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3639
30.8.2010 15:06:16   
KOKICA32

Lepo se mejte, pičim domov, potem pa na pregled Liino sestrico al pa brateca pogledatuser posted image
Pa-pa

user posted image uživaj!

Neposredna povezava do sporočila: 3640
30.8.2010 16:15:13   
Najaa

Nova skupina bodo...A zaradi jokanja misliš?

Ja. Zarad jokanja. Če bo prišel kak dan kasneje, nič hudega.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3641
30.8.2010 16:15:18   
Najaa

Poleg tega ja. Ravno prejle je imela izpad. Pridemo domov, pa že po poti iz avta mi je hotla strgat papir s peciva, ki mi ga je dala prijateljica yania user posted image . No ko smo prišle gor, si ni hotla rokic in umit in se sezut, ampak se je zvijala in se metala po tleh in se drla NE! Pa sem jo pustila na tleh, da se je zdrla pol pa ji umila roke. Pa take no, mislim da je vsak dan bolj trmasta in hoče nekaj po svoje.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3642
30.8.2010 16:15:48   
Najaa

Pa-pa

ah... user posted image user posted image user posted image Poročaj, kako se malemu detecu godi.

Neposredna povezava do sporočila: 3643
30.8.2010 16:42:23   
tasa_m

Pa-pa
user posted image
ma sem ti kuj fauš user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3644
30.8.2010 16:46:27   
tasa_m
Dober dan user posted image
kako je v takem usranem vremenu?
Jaz sem delala zjutraj, kupila Liji ene škorenjčke in ji ne grejo gor. user posted image sem jezna, ko ima tak visok nart in je tako težko dobit čeveljke za njo user posted image Tak,da jih bom pol lepo nazaj nesla, ko grem avto (spet) k mehaniku pelat, da pogleda kaj neke poka not.
Posvetovalnico in zadnej cepljenje imava 14.9 tak da pol pa upam, da sva rešeni totih dohtarov (sanja svoja o koruzi.. user posted image )
Jutri imamo spoznavanje v vrtcu z novimi prijatelji in vzgojiteljico. Lijo so premestili in je iz Ribic šla v skupino Bibe.

Nič, grem gledat košarko naprej.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3645
30.8.2010 16:47:31   
tasa_m
Persida za Tomažaen velik roj user posted image user posted image

Kokica prav tako pa velik koš pikapok za Valentina... user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3646
30.8.2010 16:52:12   
PERSIDA
Če vas zanima s 1.septembrom imajo v kiki dežne kompleteke (jakna,hlače )po 5,99E in hlačne nogavice po 3,19 E.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3647
30.8.2010 16:55:32   
tasa_m

Če vas zanima s 1.septembrom imajo v kiki dežne kompleteke (jakna,hlače )po 5,99E in hlačne nogavice po 3,19 E.
Persida, ne bit optimist da boš kaj dobila.
Jaz še gumi škornjev za Lijo ne dobim user posted image ker št. 21 nikjer ni. Mislim ej...

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3648
30.8.2010 17:10:06   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Persida, ne bit optimist da boš kaj dobila.
Jaz še gumi škornjev za Lijo ne dobim user posted image ker št. 21 nikjer ni. Mislim ej...

jaz sem jih dans kupila Maruši, št. 22, ker ji 21 nisem gor spravla... in je bla ful smešna, ko je poskušala v njih hodit...nič ji ni blo jasno kaj ima zdaj na nogah... user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3649
30.8.2010 20:54:07   
Tulipan12

Pa-pa

ah... user posted image user posted image user posted image Poročaj, kako se malemu detecu godi.

user posted image  menda mu je super, vedno ga pohvali na pregledu, da lepo napreduje in naj bi bil še večji bumbar od Lie (Lia je imela 3780g pri rojstvu), tak da kr malo cvikam, sem že njo full težko ven spravilauser posted image  glavno, da bo zdrav, drugo bo že še šlouser posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?