Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Katera je pisala o NE? Tulipan a ne? No pri nas je tudi faza NE na sporedu. Pa začela se je zavedat, da je ona ona in ima "pravico" do izbire oz. da nekaj hoče po svoje. Včeri npr. je bilo kar vroče, za kratke rokave. No jaz ji dam kar čez kratke eno majčko, na kateri je HK, pa sem ji jo hotla probat, ker je št. 86. Seveda ji je čisto prevelika, kot oblekca in rokavi za 2x za zavihat, ampak ni šans, da jo sleče, ker je ta trapasta mačka gor narisana. Ni in in pustila, tud ko je že fajn zašvicala. Tak da sem jo pol totalno zanimirala z nečim drugim, da sem ji tisto majco dol ptegnila. tega ŠE ni pri nas...in kako to izgleda? A se jočejo in trmarijo, če ni po njihovo? Ja, jaz sem bila. Kokica, ko je NE, je NE! Točno tak kot je Najaa napisala, da točno vedo, da so mali človečki in že imajo svojo voljo in jim ni jasno kak oni nekaj ne smejo, če pa to zmorejo! Finta je v tem, da se Lii zdi super, da lahko nekatere stvari sama naredi in v bistvu ji sploh ni jasno, da sem ji jaz naložila delo - npr., ko ji rečem, da nese nekaj v koš, nese cela srečna in ponosna, ker ko je bila še manjša, ji nisem pustila, da se smuka okoli njega Ko pa gre za NE varianto, pa npr. ji hočem dat Crokse gor, ona pa hoče teniske pri 30+ in je že ogenj v strehi, krokodilje solze...
|