Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Mislim, da ne, če pravi kakšne ji Leon dela. Tija je mela iste fore. Tudi metanje po tleh sam jaz sem šla stran od nje. Pa ne ker bi me bilo sram zarad drugih. Sem mnenja, da JAZ vzgajam svojega otroka, drugi pa če jih moti dretje, bodo že preboleli. V glavnem, če sem šla stran pa je ona šla v nasprotno smer. Meni takrat vsekakor ni bilo smešno, sploh ker sem bila noseča in je sploh ne bi smela dvigovat... eh, res je blo bed na momente, sam zdaj pa šteka, da če je neki ne je ne. Če prav še vedno uveljavlja svoje in me preizkuša. Pa ji ne rata in to hitreje dojame kakor takrat. Seveda, tud starejša je. No Nika pa nima (še) teh for. Tud če ker proba, ni variante in jo takoj preusmerim ali naredim črto. Ja, do Nike smo malce bolj trdi kakor smo bili do Tije... Ok, jaz ne znam na kratko povedat. Jaz si tudi mislim, da bom pri drugem malo bolj trdna, ker vidim, da se mi vse napake, ki sem jih naredila, obrestujejo, in vem da če bi prej naredila drugače, Lia zaradi tega itak ne bi trpela... to pa je predvsem nošenje, jemanje iz vozička, uspavanje na rokah...tega ne mislim zdaj ponavljat, pa tudi sorodniki bodo dobili drugačne napotke! Ajd, pičim, bodite v cvetju
|