|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011
29.8.2010 20:37:43   
jekica
PilotGirl kašljanje je res pravi obup. tudi meni je bol trebuh, ko sem kašlala pred kakim mesecem a na srečo ni bilo nič hudega in je hitro minilo.
Jaz pa zdaj šmrkam in grlo me nenormalno boli, bezgavke pa ful zatečene. Pa še k zdravniku ne morem, ker je moj user posted image  v tujini in pride komaj v torek domov. Do takrat moram vzdržat.
Mali je pa dobil anibiotike in že veselo skače naokrog.

Drugače me pa zadnjih par dni same temečne misli obdajajo in ne vem kako se jih naj znebim.... pa še 3 tedne je do naslednjega pregleda. upam, da me čim prej minejo in da je to samo kaka čudna faza.

Lep začetek novega tedna vam želim.

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
29.8.2010 20:49:05   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: PilotGirl7

Novega osebnega zdravnika iščem ze dve leti no skoraj, pa vedno se me na lep način znebijo, da je gužva, da ne smejo nobenega vzeti. Velike Lašče mi je pa predaleč se vozit. Ponedeljek grem poskusit še v Grosuplje, ker sem bližje, samo dvomim. Idealno mi bi bilo Lj, ker mam do lj 15 km, tudi upravno enoto imamo v lj.

Mislim, da v Grosuplju jemlje še dr. Dolinar pa še en, ne vem kater. Jaz mam Dolinarja in moj mož tudi pa sva oba super zadovoljna. Čakaš pa itak povsod. V Grosuplju jemljejo prve 2 uri zjutraj in popoldne padalce ostalo pa naročene.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
29.8.2010 20:49:20   
trsica
IZVIRNO SPOROČILO: suzy29

IZVIRNO SPOROČILO: trsica

V album sm dodala sliko mojega trebuha v "šele 15. tednu". Joj, joj, kaj šele bo....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kak se ti že pozna. Superuser posted image . Me pa zanima za koliko kg si že šla gor?

Glede na to, da sem tri izgubila in tri dobila, sem zaenkrat na pozitivni ničli. user posted image

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
29.8.2010 20:53:05   
trsica
IZVIRNO SPOROČILO: hayabusa

Pozabljivost
- tiste ki vas je že napadla, to ni še nič user posted image počakajte da boste v porodni, če že niste v bolniški. TE ČISTO PODEBILI user posted image jaz včasih ne vem kateri dan je, pozabljam sproti, tako da si pomembne zadeve vse pišem itd.

Joj, ne govori. Počutim se kot malo otrok, ki se vse znova uči. user posted image

(odgovor članu hayabusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
29.8.2010 21:18:07   
trsica
Sem pozabila napisat, da moj sin pravi, da vzhajam kot muffin. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
29.8.2010 21:48:45   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: trsica

IZVIRNO SPOROČILO: hayabusa

Pozabljivost
- tiste ki vas je že napadla, to ni še nič user posted image počakajte da boste v porodni, če že niste v bolniški. TE ČISTO PODEBILI user posted image jaz včasih ne vem kateri dan je, pozabljam sproti, tako da si pomembne zadeve vse pišem itd.

Joj, ne govori. Počutim se kot malo otrok, ki se vse znova uči. user posted image

Jaz sem upala da bo po porodu pozabljivost izginila pa ni. Pa ne samo pozabljivost, tudi zbranost, koncentracija. Sem kar nekaj časa jedla bilobil forte, da sem vsaj v službi normalno funkcionirala. Zdaj pa jovo na novo. Se rada pohecam, da sem požrtvovalna mati-vso svojo pamet podarim potomcuuser posted image

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1981
29.8.2010 21:55:11   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Nina33

a si Nodija našla? Upam, de. Moj pobec je pa 20 dni mlajši user posted image , bo 3.10. dve upihnil user posted image .

Letim kosilo sfiniširat, lep vikend vsem!

Nina

Nisem ga šla še iskat, ker ta mesec malo tenko piskamo pa čakamo petek, ko bo plačauser posted image . Ja, saj naslednji mesec pa še fešta pa posteljo bi mu rada kupila pa jogi, da ga počasi preseliva v nodijevo sobo.

pilotgirl, pozabila sem ti rečt, da sem kolegice spraševala, ki so hodile v Grosuplje v šolo za starše, da so mi rekle naj pokličem v ZD in vprašam, kdaj se začne. Načeloma je enkrat mesečno, vodi pa menda Eva, naša patronažna, ki jo vse ful hvalijo. Jaz bi šla mogoče novembra.

< Sporočilo je popravil meta21 -- 29.8.2010 21:57:06 >

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1982
30.8.2010 7:24:20   
Teyla
Dobro jutro.

Vidim, da sem danes prva. Kje ste zaspanke? user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1983
30.8.2010 8:14:41   
DIANE
O res bi še spala Teyla sm mogla na vsezgodej it dat vodo jutri pa juhej pregled.

Jaw še izpit mam jutr pa od mene učenja nč grozna sem

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 1984
30.8.2010 8:14:50   
d3lfink4
Heej!
Zgleda, da tako zaspano vreme vpliva in s(m)o punce malo potegnile ... user posted image
Trsica, glede na lepi, vlki trebušček pa res vsaka čast glede kil user posted image user posted image   jst mam že tud ornk trebušček, sam mam tud +7kg, kriza ... user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 1985
30.8.2010 8:35:06   
Juxy

nick, starost, kraj, nosečnost po vrsti, št. malih hudičkov doma, št. otrok v trebuhu, spol, naslednji pregled

1.2.
user posted image meta21, 30, Grosuplje, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , M:21.9.
user posted image d3lfink4, 24, Celje, 1. user posted image , user posted image user posted image dvojajčnauser posted image  user posted image , M:15.9
user posted image maurica, 26, Ljubljana, 1. user posted imageuser posted imageuser posted image , P: 8.9.
user posted image suzy29, 29, Laško, 4.user posted image , user posted image , user posted image , P: 31.8.

2.2.
user posted image bella, __, _______, 1.user posted image , user posted image , user posted image , NS:___, P: ___
user posted image Oxer, __, _______, 2. user posted imageuser posted image , user posted image , user posted image ,  P: ___
user posted image tanita, 20, Ljutomer, 1.user posted image , user posted image ,user posted image , P: ___
user posted image d´ori, 38, Rakek, 1.user posted image ,user posted image ,user posted image , P:___

3.2.
user posted image sisi8, 32, Zgornja Savinjska dolina, 3. user posted image , user posted imageuser posted image , NS:___, P: ___
user posted image ninchi9, 25, Maribor, 1. user posted imageuser posted image , user posted image , P: 30.8.
user posted image rebeka84, 26, 2.user posted image , user posted image , user posted image , NS:___, P: ___
user posted image urshy*, 26, Domžale, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P:____

4.2.
user posted image klara1, __, _______, 2. user posted image , user posted image ,user posted image , user posted image , NS:___, P: ___
user posted image sassy22, 28, Ljubljana, 2. user posted image ,user posted image , user posted imageuser posted image ,
NS:___, P: ___
user posted image antoninap, 29, Kranj, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image nova_tukaj,
__, _______, 2. user posted image ,user posted image , NS:___, P: ___
user posted image alyiah, 25, Prlekija, 1.user posted image user posted image , user posted image , NS:___, P: ___
user posted image Ribi Bibi, 30, Ljubljana, 2.user posted image ,user posted image , user posted image , NS:___, P: 24.9.
user posted image MoSoNi, 29, Velenje, 1.user posted image ,user posted image ,user posted image ,P:24.8.
user posted image j6, 36, Ljubljana, 5.user posted image ,user posted image user posted image user posted image user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

5.2.
user posted image tamina, 29, Ljubljana, 1.user posted image , user posted image ,user posted image , NS:___, P: ___
user posted image jekica, 32, Miklavž, 3.user posted image   , user posted image , user posted image , P: 22.9.
user posted image sara1986, 24, Ljubljana, 1.user posted image ,user posted image , user posted image , P: 7.9.
user posted image Cukica, 27, Cerknica, 4. user posted image , user posted image , user posted image P: 13.9, M:___

6.2.
user posted image vrtnica21,
33, Ljubljana,2.user posted image , user posted image , user posted image ,user posted image ,P in M: 28.9.
user posted image HoneybeeMaja, 31, Maribor,1user posted image ,user posted image user posted image ,user posted image user posted image , P: 13.9.
user posted image Anonimna, __, _______, 2.user posted image ,user posted image , user posted image  , user posted image , NS:___, P:___
user posted image Teyla, 25, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P in M: 23.9.

7.2.
user posted image Juxy, 35, Domžale, 3. user posted image ,user posted imageuser posted imageuser posted image , P: 8.9., M: 27.9.
user posted image tincha21, 21, Maribor, 1. user posted image , user posted image , user posted image , NS:___, P: ___
user posted image hayabusa, 30, 2.user posted image ,user posted image , user posted image ,user posted image , P: 30.8.

8.2.
 user posted image Grozdek, 28, Maribor, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

9.2.

10.2.
user posted image Lola_J, 23, Brežice, 2. user posted image ,user posted image , user posted image , P in M:21.9.
user posted image marjetka, 28, 2.user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P:____
user posted image berti2, 34, 2.user posted image ,user posted image ,user posted image ,user posted image , P:16.9.
user posted image petrap, 26, 2.user posted image , user posted image user posted image , user posted image user posted image ,P:___

11.2.
user posted image little*miss, 19, Ptuj, 2. user posted image , user posted image , user posted imageuser posted image P:1.9.

12.2.
user posted image prvicmami, __, ________, 1.user posted image , user posted image , user posted image , NS:___, P: ____
user posted image ina5505, 40, _________, 1. user posted image , user posted image , user posted image , NS:___, P: _____

13.2.
user posted image
Nina33,
33, Kranj, 2.user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: 30.8.

14.2.
user posted image trsica, 32 let, Kranj, 2. user posted image ,user posted imageuser posted image user posted imageuser posted image user posted image ,NS:___, P: _____

15.2.
user posted image hel32, 34, Lovrenc, 3. user posted image , user posted image user posted image , user posted image user posted image , P: ___
user posted image šebela, 27 let, Ljubljana, 1. user posted image ,user posted image , P:16.9.

16.2.
user posted image Jane77,
32, Krško, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P:7.9.
user posted image abv1,__ , _____, 2. user posted image ,user posted image , user posted image ,P: ___

17.2.
user posted image Barva, 33, Kamnik, 1.user posted imageuser posted imageuser posted image , NS:, P:______

18.2.
user posted image
mateyci
, 28, Novo mesto, 1.user posted image , user posted image , P:___

19.2.
user posted image Registrirana
, 31, Štajerska, 2.user posted imageuser posted image , user posted image , user posted image , P:30.8.

20.2.
user posted image mica13, 29, Posavje, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ____

21.2.
user posted image DIANE, 29, Ljubljana, 3.user posted image , user posted image , user posted image , P:31.8.

22.2.
user posted image PilotGirl7, 30, Ljubljana, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: 30.8.
user posted image IsabellaLana, 26, Novo mesto, 1. user posted image ,user posted image , user posted image , P: 13.9.

23.2.
user posted image lil_, 23, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image user posted image user posted image user posted image , P: 30.8.,14.9.
user posted image vipercat, 32, Trebnje, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P:14.9.
user posted image Mišyka, 29, Škofja loka, 2.user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P:6.9.

24.2.
 user posted image samsara04 , 27, Piran, 1. user posted image user posted imageuser posted image , P: 31.8.
25.2.

user posted image pinwheel
, __, _______, 2. user posted imageuser posted image , user posted image , NS:___, P: ___

26.2.

27.2.
user posted image babynitka, 25, _________, 1.user posted image , user posted image , user posted image , NS:26.8., P:16.9.

28.2.
user posted image tarikata,23,Ljubljana,1.user posted image ,user posted image , P:___
user posted image tanjusi,..,..3.user posted image ,user posted image , P:14.9.

Z nami so bile:
N.M user posted image user posted image
srečica17 user posted image
user posted image
huda83user posted image user posted image

user posted image PA ŠE NEKAJ KORISTNIH INFORMACIJ user posted image :

Nosečnost po tednih:
1. tromesečje: http://www.noseca.com/5teden.html

2. tromesečje:
http://www.noseca.com/15teden.html
3. tromesečje: http://www.noseca.com/28teden.html

Materinska šola:

http://www.my4m.com/_ostalo/szs/sola_za_starse.html
http://www4.kclj.si/admin/organigram/00016f-000215.pdf

Kaj vzeti s sabo v porodnišnico: http://www.ringaraja.net/clanek/kaj-vzeti-s-seboj-v-porodnisnico_137.html
Paket za novorojenčka: http://www.novorojencek.com/
Porodniški dopust: http://www.ringaraja.net/clanek/porodniski-dopust_49.html
Informativni izračun višine "porodniške: http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOSNOVA.asp

Urejanje dokumentov:
1. urejanje dokumentov pred porodniški dopustom:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/urejanje-papirjev-pred-porodniskim-dopustom.html
2. očetovski dopust:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/urejanje-ocetovskega-dopusta.html
3. kako do pomoči ob rojstvu otroka:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/kako-do-pomoci-ob-rojstvu-otroka.html
4. priznanje očetovstva:
http://www.csd-lj-siska.si/splosno/sporocila.asp?ID=1805928788
5. otroški dodatek:
http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOT.asp
6. zdravstveno zavarovanje novorojenčka:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/pravocasno-zdravstveno-zavarujte-novorojencka.html

< Sporočilo je popravil Juxy -- 30.8.2010 8:36:52 >

(odgovor članu hayabusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
30.8.2010 8:39:25   
sara1986
Dobro jutro :) V album sem dodala slikico bušija. Kako ste?

(odgovor članu Juxy)
Neposredna povezava do sporočila: 1987
30.8.2010 9:36:47   
samsara04
Jutro user posted image

Sem bila čez vikend doma na Koroškem in ste se spet lepo razpisale.

Lepo pozdravljena nova februarka, j6!

Drugače pa me zanima, kako je z vašo samozavestjo v času nosečnosti. Sama imam namreč kup težav z njo. Že od nekdaj sem premalo samozavestna, sedaj, ko očitno menjam identiteto, ne smem športati kot bi želela in počasi pridobivam kilograme, pa sem obupna. Že prej sem bila ljubosumna na partnerja, zdaj pa še toliko bolj. Ko greva na primer na sprehod, vedno pogleda mimoidočo (sploh če je brez odvečnih kilogramov), po FB pupam daje komentarje ipd...in mene to grozno jezi in po tem na skrivaj jokam in se smilim sama sebi. Počutim se prav otročje, ko vam naštevam takšne stvari in razloge za majo razočaranje (kot da ne bi vedela, da nosečnosti pač ne bom preživela brez dodatnih kilogramov), vendar si nisem predstavljala, da se mi bo samozavest še bolj zmanjšala. Vedno so me kolegice in kolegi hvalili, kok sem simpatična in fit, a kaj mi to pomaga, če imam manjko v samozavesti. Partner za moje ljubosumje ve, a kljub temu se njegovo početje (ki me vedno bolj moti) ne konča. Vem, da me ima zelo rad in me želi nenehno razvajati. A nemorem kaj. Prav grozna sem, ker sem tok občutljiva!user posted image

Lepo se mejte, lp

(odgovor članu sara1986)
Neposredna povezava do sporočila: 1988
30.8.2010 9:48:23   
lil_
Za dvig samozavesti: men je vsaka nosecnica s trebusckom 100x bol sexy kot pa vsaka manekenka user posted image tut mojmu fantu se zdi tko. Tko da mislim sa je pri tvojemuser posted image isto, sploh pa ce je trebuscek tvoj.

(odgovor članu samsara04)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
30.8.2010 10:11:45   
Teyla
se strinjam z _lil nosečnice so bolj fajne za pogledat user posted image

Imam eno vprašanje, če katera ve: glede materinske šole v ljubljani. Saj je tako, da grem jaz lahko v katerikoli zd dom poslušat to zadevco in nima veze kje imam ginekologa oz katera enota je moja. Konec koncev bi lahko šla tudi v nm? Katera ve, če je 100% tako, da ne bom kej zašuštrala. Saj veste kak nas vse po nepotrebnem skrbi. user posted image

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 1990
30.8.2010 10:29:16   
berti2
IZVIRNO SPOROČILO: maurica

no, mene je včeraj tako bolel hrbet, da sem ob sedmih zvečer začela kilicarit po centrih, kam bi me vzeli na masašo. In pol sem šla v Mengeš na nosečniško mašažo. Ooooo, je pasalo user posted image . Sem po dolgem času prvič celo noč spala.

Teyla; jaz bom vseeno šla v sredo v Atlantis. Na Pilates ne bi šla, bom hodila v Kamniku na eno telovadbo, ki se začne konec septembra. Jaz sedaj živim v Kamniku.

maurica - kje v Kamniku pa je tale telovadba? Tudi jaz sem iz Kamnika in bi se šla malo razgibavat, pa ne najdem nič pametnega. V ZD so vadbo za nosečke ukinili, ker ni bilo dovolj interesa user posted image . Da bi pa sama doma to počela - nimam volje...

(odgovor članu maurica)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
30.8.2010 11:06:39   
petrap
Ojla...

Teyla - midva sva z mojim hodila v materinsko šolo čist v x ZD, pa niso nič komplicirali user posted image

No da vam sporočim veselo novičko... že zbiramo študentko za mojo zamenjavo, tako da delam še maksimalno 10_x_ user posted image user posted image user posted image user posted image Potem pa bolniška.

Hvala, ker ste me dodale na seznam, še manjkajoči podatek - pregled 8.9., doma imam že hčerko Lijo

Komaj čakam, da bom doma, čeprav se mi zdi, da bom doma tečka, ker bom ves čas sama user posted image

< Sporočilo je popravil petrap -- 30.8.2010 11:08:11 >

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu berti2)
Neposredna povezava do sporočila: 1992
30.8.2010 11:16:27   
Teyla
IZVIRNO SPOROČILO: petrap

Ojla...

Teyla - midva sva z mojim hodila v materinsko šolo čist v x ZD, pa niso nič komplicirali user posted image

No da vam sporočim veselo novičko... že zbiramo študentko za mojo zamenjavo, tako da delam še maksimalno 10x user posted image user posted image user posted image user posted image Potem pa bolniška.

Hvala za odgovor, saj se mi je zdelo, da je tako, ampak saj veš kakšne smo. Mi je manjkal tist 1% sigurnosti, pa je treba takoj vprašat. user posted image
Potem bom pa hodila na Vič, ker m je bližje, pa še program je bolj zanimiv. user posted image

Ful dobro, da boš na bolniški, boš pa imela dosti časa. meni bi kar ustrezalo, b se našel čas za diplomo, tako jo pa vlečem in raztegujem, da je groza.user posted image
Samo pazi, da ti ne bo preveč dolgčas, se zna zgodit. Pa kuharske recepte lahko preizkušaš po mili volji- to je meni vedno fajn delat. Ampak moraš met takega partnerja, ki rad kaj novega proba. moj je tak enostaven (al pa tolko lačen), da mu je vse dobro. user posted image
Sem se odločila, da grem v četrtek pogledat na pilates, pa če bo ok, bom kar hodila. Potem bom pa zamenjala s plavanjem.

je še katera non stop lačna? Včeraj sem se toliko najedla, da me je trebuh bolel. Pa bi še kar jedla. user posted image   Zdaj sem pa tudi lačna pa komaj čakam kosilo. Meni se samo hrana vrt po buči. najprej vstanem in že mislim, kaj bom jedla za zajtrk, potem pridem v službi in gledam kaj bo za kosilo...  če bo šlo tako naprej, bom tehtala 80kg ob koncu nosečnosti. mah kdo se sekira, samo da ob vse ok. Mogoče bo pa telovadba kaj dol spravila, ampak imam občutek, da bom dobila mišice, pa bo smao kak kg več kot pa manj. user posted image

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 1993
   [Brisano sporočilo]
30.8.2010 11:48:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Teyla)
  Neposredna povezava do sporočila: 1994
   [Brisano sporočilo]
30.8.2010 11:50:04   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Juxy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1995
30.8.2010 12:02:55   
Teyla
IZVIRNO SPOROČILO: Registirana

Drugi pregled je za nami.
Vse kaže OK, user posted image je tam okrog 15 cm velik/a, srček lepo tika taka, jaz pa seveda zelo vesela. user posted image
Upam, da bom kmalu začutila prve gibe. Edini minus na pregledu je tista njihova vražja zastarela tehtnica, ki mi pokaže težo višjo kar za 2,5 kg kot doma. user posted image user posted image

Naslednji pregled - morfologija 27.09.

Oo ful lepo, da je vse ok. user posted image

Tehtnica pa pri nas pokaže ene 0,5kg-1kg manj. Ampak saj pomembna je samo razlika v kg, tako da se ne preveč sekirat. Če bo preveč te bodo že itak opozoril. Moja G je tak suhcana da imam občutek, da bom kmalu slišala o tem, da naj pazim na kg.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1996
30.8.2010 12:19:14   
ninchi9
Samsara - boščika, se mi res smiliš, in vem kak je to.. Prvo kot prvo - partnerju moraš povedat, kaj se s tabo dogaja in kako se počutiš. Povej mu, kaj te moti. VSe bo lažje, če bo vedel za kaj se gre in se ne boš rabila več pretvarjat pred njim. Takšni občutki, kot jih imaš ti, so normalni. Midva sva tudi po težkem pogovoru to rešila, in mi zdaj hvalabogu stoji ob strani.. In se za 70% že zaradi tega počutim bolje. Druga stvar - dejstvo je, da se med nosečnostjo zrediš in da si več ne moreš privoščit vsega, kar si delala do zdaj. Tudi ko bo otrok na svetu, boš morala dati nekatere stvari na stran in manj časa ti bo ostalo zase.. To moraš enostavno vzet v zakup. Misli na majhno bitje, ki raste v tebi in koliko lepih trenutkov ti bo podaril, ko se bo rodil. Naj ti dvigne samozavest to, da boš mama - to vsem ni dano.. In tiste suhice, ki jih videvaš na ulici - tudi one se bodo zredile, ko bodo noseče user posted image In ti boš shujšala, ko boš rodila in boš prava sexy mamica user posted image Pol pa bodo druge tebe gledale in govorile - glej jo, otroka že ima, pa tako dobro zgleda... boš videla..
Glede samozavesti v nosečnosti pa jaz to rešujem tako. Od časa do časa si privoščim npr. srečanje s prijateljicami, kino s partnerjem, kakšen koncert... In se zrihtam, se nališpam, v glavnem se ob tem zelo dobro počutimuser posted image Pričakaj svojega partnerja doma v kakšni posebni opravi in boš videla reakcijo..

Drugače pa jaz za nič na svetu ne zamenjam teh občutkov, ki jih gojim do svojega še nerojenega otroka in do nosečnosti same - za brezhibno postavo in podobne stvari. Je pa res, da mamo vsi kdaj svoje "žute minute", še posebej zdaj, ko smo malo bolj občutljive. Ampak vse mine...

Če pa ti bo še hudo, pa ti predlagam, da se obrneš na gospo, ki te zna zelo potolažit v takih trenutkih. Kontakt najdeš na spodnjem linku:
http://www.mamazofa.org/

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1997
30.8.2010 13:01:52   
maurica
berti2; gre za go. Bojano, trenerko pilatesa in drugih vadb, med ostalim tudi za nosečnice. Moja svakinja je k njej hodila še v Sokol na vadbo (ampak ne na nosečniško), njeni dve prijateljici pa sta hodili na nosečniško in so vse zelo pohvalile. Za letos še ni znan kraj, urnik in cena vadbe, lani pa je bila vadba v OŠ Nevlje, ob pon in pet zvečer, mesečna karta 30 eur. Lahko pa kupiš po obiskih ali jo najameš celo privat :). V njeni lanski brošuri piše, da izvaja tudi masaše na domu. Ima pa zelo sprejemljive cene. Vadba se bo začela po 21. septembru.
V ZD Kamnik tudi letos žal ne bo vadbe.

samsara04; jaz zaenkrat nimam kakih težav s samozavestjo. Bi bila pa tudi jaz zelo jezna na mojega, če bi take delal, kot pišeš. A je možno, da te želi samo malo jeziti, pa se niti ne zaveda, koliko te s tem prizadane? Kot so napisale že druge, najboljša rešitev je pogovor. Če ne bo pomagalo pa prosi enega kolega, da ti na FB napiše, da kako si seksi od kar si noseča user posted image .

registrirana; super za pregled user posted image

jaz sem bila pa danes na faksu in sem šla še v BTC mal za cunje pogledat. V Kepici sem kupila eno krilo, ki je bilo znižano (17 eur), v MC pa bombažne spodnje hlačke z nizkim robom (5 kom 16 eur). Na splošno se mi zdijo cene hlač in majic, če ne kupuješ znižano, kar zasoljene user posted image . A je katera kje videla kakšne fajn kavbojke, ki grejo bolj na zvonec spodaj? Pa da niso 80 eur :)

(odgovor članu ninchi9)
Neposredna povezava do sporočila: 1998
30.8.2010 13:05:47   
maurica
še eno tehnično vprašanje: kako si slikico nastaviš pod imenom?
Sem bila od prej na en drug forum bolj navajena in mi je ta še malo "tema" user posted image

(odgovor članu maurica)
Neposredna povezava do sporočila: 1999
30.8.2010 13:22:30   
Teyla
IZVIRNO SPOROČILO: maurica

jaz sem bila pa danes na faksu in sem šla še v BTC mal za cunje pogledat. V Kepici sem kupila eno krilo, ki je bilo znižano (17 eur), v MC pa bombažne spodnje hlačke z nizkim robom (5 kom 16 eur). Na splošno se mi zdijo cene hlač in majic, če ne kupuješ znižano, kar zasoljene user posted image . A je katera kje videla kakšne fajn kavbojke, ki grejo bolj na zvonec spodaj? Pa da niso 80 eur :)

A to so verjetno znižane samo poletne cunje? Kakih kavbojk se ne bi našlo vmes? Danes me namreč tako zebe, da sploh ne pomislim več na ako krilo ali kratke hlače. Sem prav vesela, da imamo tu klimo v službi in se lahko grejem.

Slikico si pa nastaviš tako, da greš pod nastavitve, in čisto na dnu pod "moj avatar" si izbereš sliko iz računalnika, ki bi jo želela imeti. Najbolje pa je, da je majhna in ne ravno čez cel ekran. user posted image

(odgovor članu maurica)
Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Seks v nosečnosti: najpogostejša vprašanja
Zbrali smo nekaj najpogostejših vprašanj o seksu v nosečnosti in namesto vas vprašali ginekologa.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?