|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del
30.8.2010 8:56:30   
tims
Dobro jutro.

Jest sem pa domauser posted image . Nina je že v vrtcu, oči v službi, midva s Timom pa se še dogovarjava kaj bova delala. Sem se odločila, da najprej kafe, potem pa naprejuser posted image .

Populis, a veš da me niti ni tok zeblo, ko sem peljala Nino v vrtec. Zdej pa resno razmišljam o tem, da moj termostat res ne dela kokr bi moguuser posted image .

Majuska, uživajte na polno in spočijte seuser posted image .

Almera, sem dala Nini kr Panatus (Api sirup moram itak it najprej kupit), pa moram rečt, da ji je pomagal. Je iz sobote na nedeljo končno dokaj dobro spala. Se je samo enkrat zbudila, tko da sem se tud jest naspala.

Včeraj smo bili pa pri tašči na kosilu in na unmu koncu smo srečal še Populis z družincouser posted image . Ampak Lara je pa res izrezan tatko. Ma, je ne more zatajituser posted image

Slikce - zmagovalka je: Bor+kužiuser posted image . Lepa še pa šeuser posted image

Zdej me pa Tim preganja, da naj spijem kavo, ker greva potem že šolsko torbo prštimatuser posted image . Komaj čaka. Upam da bo v sedmem tud še taka vnemauser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3826
   [Brisano sporočilo]
30.8.2010 9:06:39   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 3827
   [Brisano sporočilo]
30.8.2010 9:21:06   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3828
   [Brisano sporočilo]
30.8.2010 9:40:41   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3829
   [Brisano sporočilo]
30.8.2010 9:51:45   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3830
   [Brisano sporočilo]
30.8.2010 9:59:37   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3831
   [Brisano sporočilo]
30.8.2010 10:12:30   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3832
   [Brisano sporočilo]
30.8.2010 10:27:27   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3833
   [Brisano sporočilo]
30.8.2010 10:42:33   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3834
   [Brisano sporočilo]
30.8.2010 10:49:15   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3835
   [Brisano sporočilo]
30.8.2010 10:53:45   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3836
30.8.2010 10:54:04   
tims
Jeeeee, mi smo pripravljeni na šolouser posted image user posted image user posted image . Sva vse zrihtala, ovila zvezke, podpisala, napolnila puščico... in napolnila torbo. Zdej pa lahko uživava in čakava na sredouser posted image

Populis, nikar ne pretiravaj. Kakšnih 30 letuser posted image . Pri 18 ma da konča šolo, gre delat, daje denar doma za futr, pri 19 pa ma da se ožen in gre v svoj stanovanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image  Hecam se, da ne bo kera še resno mislilauser posted image . Jaz res upam, da bo med tistimi, ki se radi učijouser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

jutro.

za tiste, ki so brez pleničk pa za tiste s starejšimi otročki - je spodnja majica ''obvezna oprema''? to je v bistvu nadomestilo bodija, kajne? ker jih namreč zelo malo vidim po trgovinah, v tej velikosti imajo skor same bodije. je katera že kupovala?

pa WB vsem dopustnicam, pikepoke za bolančke, user posted image  za lepe slike, .... za kaj več pa ne zmorem...

Men je sp. majica  100% obvezna opremauser posted image . Ja, je namesto bodija. Vidla sem jih pa v Mothercare-u, pa še ful lepe. Imajo jih pa od 1,5 let naprej. Pa še ful lepe souser posted image . Jaz jih bom šla tud ta teden kupit.

Rebeca, dej no, glavo goruser posted image . Zdej se bo šele začela jesenska idila. Vetrček bo premetaval listje po zraku, drevesa bojo spreminjala barvo iz dneva v dan, dežek bo škrabljal po oknih, potem je tukaj že zima. Vse zasneženo, striček Miklavž, pa Božiček, Pa Dedi pridejo na obisk, z otroci se bomo sankal po belih strminah, jedl bomo vroč kostanj, pil kuhan vinček, pa že bo materinski dan tuki, ko nam bojo otroc spet kaj lepga zapel, narisal, nabiral bomo zvončke .... In tuki na RR bo že potekala debata kam na dopust.user posted image . Evo, kot bi mignil, bo spet poletjeuser posted image  .

Zimska, WBuser posted image . Hitr kakšne fotke prlimatuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3837
30.8.2010 10:58:04   
tims
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa

za tiste, ki so brez pleničk pa za tiste s starejšimi otročki - je spodnja majica ''obvezna oprema''? to je v bistvu nadomestilo bodija, kajne? ker jih namreč zelo malo vidim po trgovinah, v tej velikosti imajo skor same bodije. je katera že kupovala?

no preden sem prebrala tvoje pisanje, sem hotela sama replicirat rebeci user posted image
Sem hotela vprašat, če še boste uporabljali bodije, ker midva sva se zmenila, da ne več. Imam ogromno spodnjih majčk, pa žabice bom potegnila preko trebuščka, ko jih bo začel uporabljat. Samo sem tudi razmišljala, če ne bo to3 premalo za njihova ledvička..?

Kako si pa Lukca prej oblekla? Naša je imela body brez rok., majčko dolg rokav in to je to. Pa potem še jopčka.

Neposredna povezava do sporočila: 3838
   [Brisano sporočilo]
30.8.2010 11:02:45   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3839
   [Brisano sporočilo]
30.8.2010 11:05:31   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3840
30.8.2010 11:05:57   
tims
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

jutro.

pa WB vsem dopustnicam, pikepoke za bolančke, user posted image  za lepe slike, .... za kaj več pa ne zmorem...

jaz sem dobila spodnje majčke v h&m...ima ene dve noro lepi, zdej na jesen bom šla pa v akcijo..bom prečekirala mal oviese in tako naprej..ker tele so pisane, jaz pa zdej iščem bolj klasične bele...

Moja kolegica je tamali kupila za roj. dan par stavri iz te trgovine. Hudo lepe cunceuser posted image . Sem ti kr mal fouš, k jo maš tok blizuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3841
   [Brisano sporočilo]
30.8.2010 11:07:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 3842
30.8.2010 11:13:40   
tims
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa

tims, do sedaj je imel bodije pozimi, zdaj pa bodija ne bo več imel in na glas razmišljam, če jim potem majčka ven leze, da niso odprti, ampak verjetno niso?

kaj pa umivanje zob? A si v vaših vrtcih umivajo zobe?

Jaz gledam pri majčki, da je dost dolga, pa malo bolj oprijeta in potem nikamor ne leze. Tim je imel vedno lepo zatlačeno notr. Ko pa so še žabice v igri, pa itak ni panike, ker žabice majčko lepo držijo. Boš vidlauser posted image  

Naši si zaenkrat še ne umivajo zob v vrtcih. Tud težko verjamem da si jih bojo. Pri Timu so začel s tem okoli treh let, ampak to so imeli samo "vaje". Enkrat na mesec so prinesli ščetke v vrtec in takrat je prišla med. sestra, da jim je pokazala redno umivanje. Da bi si pa vsak dan umivali pa ne.

Neposredna povezava do sporočila: 3843
   [Brisano sporočilo]
30.8.2010 11:32:12   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3844
30.8.2010 13:18:04   
3jeMi
jebelacesta... fotr je sinu polomil triciklček... mislmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm... user posted image ...

gremo danes v akcijo za novega, ker brez pa ne moremo klele okoli dirkat user posted image

smo pa danes prvič po douuuuuuuuuuuugem času obuli štunfe in douge hlače... samo se že slačimo, čeprav bomo kmalu nadeli škornje in palerino user posted image

pa drgač? populis, kako, si se že pripravila na vrtec? user posted image ... joj, naš kar pogreša svojo družbo... Babaja gor Babaja dol user posted image

tims gre pa tudi že v šolo... user posted image

cote... joj, res bo treba garderobo zamenjat... user posted image

evoooooooooooo... zdaj grem pa še malo drugam posrfat... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3845
   [Brisano sporočilo]
30.8.2010 13:29:11   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3846
   [Brisano sporočilo]
30.8.2010 13:35:29   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 3847
30.8.2010 13:50:03   
metuljcek321
Čau, pupe!

Pa kaj je to zaeno vreme danes? Da se skriješ v flis jopo, no. OMG.

Najina morska dogodivščina je bla super truper, manjša nevšečnost se nama je zgodila samo na začetku - takoj, k sva prišla čez mejo, sva ugotovila, da sva doma POZABILA ključe - dio mio. Obrniks nazaj. Nama jih je dostavil moj oči, da nama je vsaj mal poti prišparal ... bla sva z mojo karo, prevozila 450 km, kar je najbrž kar rekord zame - sem mogla takoj počivat kot mala bebica.

Nedelja je bla sanjsko lepa, sončna, sem se celo prvič letos mal posončila - ej, da vidite moj dekolte - ulala, too bad, da ga mam skritega pod zadrgouser posted image

Anja je bila princeska, vse bp, uživala na polno z našima dvema, imeli so se wonderful, zabavali so se na vse možne načine, ni, da ni. Se ji je pa čist odklopilo, k sva prišla domov ... tud midva sva jo tko pogrešala, ej ... v soboto je blo ouki-douki, v nedeljo pa sva skoz pogledovala čez ramo, kje se bo pojavilauser posted image

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 3848
30.8.2010 14:06:46   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

user posted image

a, dej, kolk dobr - thanks!

ne bi omenjala, da sem zaprla napačno okno & mi je šlo vse v luft - grrrrrrrrrr ....

skratka - na kratko: happy b'day, lepe dopustniške dni, kašelj - šccc, šcccc, 2 in 1 naj še dolgo, dolgo traja, odlično za lepe vikende, naj bo šoping za vrtec uspešen - tudi mi rabimo copatke, povratki v vrtec - jupi, alles ok, prelepe slikce - to mi delajte, keep them coming, ....

zimske debate - majčke, žabice - fuj in fej .... katastrofa ... ne še o tem, pliiiiiiiz!

ajde, letim domov

(author unknown)

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 3849
30.8.2010 14:07:57   
metuljcek321
he, he, populis, kolk dobr ... The Final Countdown ... to pa vrne človeka nekaj let nazaj, a ne?

tudi nam se odštevajo dnevi do začetka pouka ... še malo, še čisto malo ... potem pa na polno .. v sredo otvoritev, v četrtek pouk ...

(author unknown)

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 3850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Zanimivosti o januarčkih
Začetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?