tims
|
Jeeeee, mi smo pripravljeni na šolo . Sva vse zrihtala, ovila zvezke, podpisala, napolnila puščico... in napolnila torbo. Zdej pa lahko uživava in čakava na sredo Populis, nikar ne pretiravaj. Kakšnih 30 let . Pri 18 ma da konča šolo, gre delat, daje denar doma za futr, pri 19 pa ma da se ožen in gre v svoj stanovanje Hecam se, da ne bo kera še resno mislila . Jaz res upam, da bo med tistimi, ki se radi učijo IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 jutro. za tiste, ki so brez pleničk pa za tiste s starejšimi otročki - je spodnja majica ''obvezna oprema''? to je v bistvu nadomestilo bodija, kajne? ker jih namreč zelo malo vidim po trgovinah, v tej velikosti imajo skor same bodije. je katera že kupovala? pa WB vsem dopustnicam, pikepoke za bolančke, za lepe slike, .... za kaj več pa ne zmorem... Men je sp. majica 100% obvezna oprema . Ja, je namesto bodija. Vidla sem jih pa v Mothercare-u, pa še ful lepe. Imajo jih pa od 1,5 let naprej. Pa še ful lepe so . Jaz jih bom šla tud ta teden kupit. Rebeca, dej no, glavo gor . Zdej se bo šele začela jesenska idila. Vetrček bo premetaval listje po zraku, drevesa bojo spreminjala barvo iz dneva v dan, dežek bo škrabljal po oknih, potem je tukaj že zima. Vse zasneženo, striček Miklavž, pa Božiček, Pa Dedi pridejo na obisk, z otroci se bomo sankal po belih strminah, jedl bomo vroč kostanj, pil kuhan vinček, pa že bo materinski dan tuki, ko nam bojo otroc spet kaj lepga zapel, narisal, nabiral bomo zvončke .... In tuki na RR bo že potekala debata kam na dopust. . Evo, kot bi mignil, bo spet poletje . Zimska, WB . Hitr kakšne fotke prlimat
|