PERSIDA
|
Bavca spita jaz bi,pa kapučino pila ,pa mi ga noben ne skuha.Zdaj bi blo res fajn ,če bi imela koga ,da skupaj pijema. In pri vas kako kaj vikend? Men minil kot ,da ga ni.Atija smo samo včeraj imeli doma ,tak,da se še ga časa nimamo navadit.Smo,pa korak naprej ,da otroka sprejemata atija in celo pokažeta kaj vozi ati.Smo parkrat šli po njega v L. in je bilo dovolj tak,da ko na stezi vidimo tovornjak mi že kažeta na njega.Kaj šele bo ko bo ati pokazal tovornjak od znotraj upam,da bosta lahko spala .No vsaj nekaj novega. Pa ,da jabolko jemo med kopanjem ,pa ne me vprašat kak je v bano prišla.Tomaž je postal ful poslušen samo zakaj bi mami imela idilo ,če ni treba in drugi členek ne posluša nič oz. imava vsak dan vzgojne ukrepe.Upam,da se mi lepega dne ne zrola .Vsak dan mu prigovarjam ,da sem ful,ful vesela ,da hodi ,da napreduje samo to še ni razlog ,da si izmišljuje same pametne . Nekaj sem še hotela povedat,kaj žeeeeeeeeeeeeee,hm,hm,............................................... ....... ...... ....... Aja ,da naše male marčevke že ful govorijo proti nam ( zelo lepo jih je poslušat ) , mi smo še pri samoglasnikih večji del, sem ,pa tako presrečna ko slišim kako konkretno besedo in to lepo "duda" ,ati ,oh kar topim se ,saj pol ko bota sočne talala nebom tak hepi .
|