Pokora
|
Hvala vsem za lepe želje! Mali je sicer ok, danes je pojedel nenormalno veliko Kot kaže pa ni bilo samo grozdje krivo, ker je ravnokar navilo mrožeka. Mene pa tudi že nekaj šraufa Se bom po dolgem času vsaj ornk spucala Ojoj Anju, to pa res niso najlepši spomini iz otroštva. Jaz sicer nimam tako hudih, se pa spomnim da sem vedno ko sem bruhala, potem jokala. Še vedno pa raje ne vem kaj naredim kot da grem bruhat. IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča Moj je pa fasal angino najbrž, pa umira že dva dni, ga pošiljam k zdravniku po zdravilo, preden še jaz kaj dobim. O ti revež bogi Samo ga res h dohtarju naženi da še ti kaj ne fašeš. Še tega se ti manjka! Mi pa nimamo nobenega hišnega ljubljenčka. Od kar sem na svojem, sva imela zajčka, ki je bil sicer zelo priden in je lulal samo v svoji škatli, ampak je vseeno en vonj. Tako da, ko je umrl, se nisva odločila za drugega. Prej ko sem bila pa še doma, sem pa imela ni da ni. Med drugim tudi kavko, ki je znala ful dobro oponašati glasove. So pa sosedje letos nabavili papigo in so jo čez poletje imeli uzuni, pa mi je šla ful na živce s svojim dretjem - mislim kero vreščanje!!! Caroline, kakšno ime je pa izbral tvoj dragi za otročička (če ni skrivnost)? Jaz bom pa po mojem imela voziček dokler bom rabila globoko košaro kar v garaži, ker po mojem spodaj na hodniku ni prostora. Se sploh ne spomnim od prvič Je pa ta garaža bolj odlagalnica vsega živega. Pa bo tako še nekaj časa, dokler potekajo razna dela v in ob hiši... Če pa se v garaži parkira, pa kuri, pa maček, potem res ni najboljši prostor za hrambo. Škoda Nejkec, kako pa to, da bosta imela posteljico v dnevni sobi? O Tinaaleks, dobrodošla nazaj med čveke! Ste pa res imeli srečo z vremenom, sem prav parkrat pomislila nate! Je pa kot kaže danes mojega napadel sinrom gnezdenja. Je spucal bajto v nulo!!! Sem se totalen gnoj počutila zraven! No vsaj sobo do tamalega sem pospravila - kaj več pa raje nisem, ker me je precej navijalo. Drugače sem pa samo na hitrico prišla malo pogledat sem gor in sem spet cel roman napisala - sej veste kako je - svojo normo 2000 (al kolk že) besed moram izpolnit - če ne gre v živo, jih moram pa napisat Sam dones je možek cel dan doma, tako da sem čisto over quota
|