tinkatonka
|
Joj punce, meni je pa zdele tako hudo. Sta moja starša prišla po Aneja, on jih obožuje, se pogosto sam zmeni, da gre tja prespat. Babi ga tam vedn razvaja z njegovo najljubšo hrano palačinkami (za večerjo, zajtrk, non stop), pozno gre spat tam, vglavnem res se ima fino, danes se je pa zjokal. Že oblečen na stopnicah on v jok, da bi bil rajš z mano. Klinc pa Čuki, ki jih nameravajo it gledat na Vrhniko, niti palačinke, al pa obisk centra Ljubljane in gledanje čolnov, nič ga ni zanimalo, on bi bil rajš doma, z mano. Bolj kot sem ga prepričevala, bolj on žalosten. No na koncu sem rekla, da vredu če noče it, pač ne bodo šli na Čuke ali pa v center LJ, ampak da doma tudi ne more bit, ker naju ne bo doma (nikoli mu ne lažem o tem kam greva, tako da tudi ve, da greva danes v kino). No na koncu je rekel, da bi šel v McDonaldsa. Ampak to je naredil tako s kislim obrazom. Pa v avto se je vsedel ves žalosten, pa me tak milo gledal, tak čez okno. Češ mami zakaj moram it. Zdaj imam pa slabo vest. Pa še par dni nazaj sva se pogovarjala in je komaj čakal, da gre tja prespat. Ma cel večer bom zdaj o tem tuhtala, kok je nesrečen, pa da se sprašuje, zakaj ne mormo bit doma, če je pa hotel bit z mano. Počutim se trenutno kot najbolj grozna mama na svetu. Eh...sem mogla mal pojamrat. Zdaj grem pa še jaz s kislim obrazom od doma in sploh ne bom uživala, ker me bo to skoz v ozadju kljuvalo.
< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 27.8.2010 19:11:18 >