|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrski biseri 2009
26.8.2010 7:46:48   
marusi
orhideja: še s tulpiko okoli 10.00. pridite!!!

pufy: a roemer king plus je tudi z isofixom . jaz sem včeraj ugotovila, da ga imamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - blondinka - sem morala na servis, da so mi ga pokazali user posted image user posted image (olajševalna okoliščina: imam sedeže preoblečene v usnje, pa ga nisem našla. tako, da zdaj nimam več dileme - isofix, samo še za model se morava odločit!

shopgirl: kako pa zgleda 6 bolezen???

no, uživajte!!!!

LPM

(odgovor članu orhideja75)
Neposredna povezava do sporočila: 3851
26.8.2010 7:54:16   
orhideja75
joj ne vem, če bi mi danes zneslo še za ZOO. je zdele moj še dva dni doma, ker ima še dopust in moram izkoristit, ker je treba za večja dva nabavit še par stvari za šolo. pa vse cunje sta prerasla čez poletje tko, da je treba it še to nabavit
septembra, ko bova pa dopoldneve s Tomažem spet sama, se vam pa z veseljem pridruživa. le povabite naju med vasuser posted image
uživajte!

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

(odgovor članu marusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3852
26.8.2010 7:56:53   
orhideja75
IZVIRNO SPOROČILO: marusi

orhideja: še s tulpiko okoli 10.00. pridite!!!

pufy: a roemer king plus je tudi z isofixom . jaz sem včeraj ugotovila, da ga imamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - blondinka - sem morala na servis, da so mi ga pokazali user posted image user posted image (olajševalna okoliščina: imam sedeže preoblečene v usnje, pa ga nisem našla. tako, da zdaj nimam več dileme - isofix, samo še za model se morava odločit!

shopgirl: kako pa zgleda 6 bolezen???

no, uživajte!!!!

LPM

3 dni vročina, pa potem še tri dni izpuščaji po telesu
mi smo jo preboleli pri 6ih mesecih. takrat je naš zavrnil dojenje. tko, da je nekaj tudi na teži izgubil. smo se trudili s hranjenjem po flaški, pa potem še z GH

(odgovor članu marusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3853
26.8.2010 8:03:39   
marusi
IZVIRNO SPOROČILO: orhideja75

joj ne vem, če bi mi danes zneslo še za ZOO. je zdele moj še dva dni doma, ker ima še dopust in moram izkoristit, ker je treba za večja dva nabavit še par stvari za šolo. pa vse cunje sta prerasla čez poletje tko, da je treba it še to nabavit
septembra, ko bova pa dopoldneve s Tomažem spet sama, se vam pa z veseljem pridruživa. le povabite naju med vasuser posted image
uživajte!

jaz sem kupila polletno karto:) pa jo moram upravičituser posted image user posted image z veseljem!

Neposredna povezava do sporočila: 3854
26.8.2010 8:07:44   
Momtobe
jst ne vem, a je naš otrok čudn? včer mu je blo spet tok vroče (po glavi rata čisto moker), da je bil sam v bodiju in sva šla v BC (Samo v bodiju) in mu je blo lih luštn. zraven so pa bli otroci oblečeni v bunde in hlače in čevlje in štumfe itd. ... mi je blo tok nerodno, ker so me malo čudno gledali ... samo kaj pa naj? če pa je tok vroč.

kako so vaši oblečeni ko spijo? naš še vedno spi v kratkih pižamah in odkrit celo noč. v dolgi pižami mu je prevroče, v kratki ga pa sicer skoz pokrivam, ampak takoj vrže iz sebe dol.

(odgovor članu Afrodita1)
Neposredna povezava do sporočila: 3855
26.8.2010 8:18:49   
mala bejba
Dobro jutro.
Naša pikica še vedno pančka,tko da mam jst malo časa.
Avtosedežmi žedva meseca pridno uporabljamo in je Sara ultra zadovoljna(romer safix plus tt),mi ni nč škoda tok denarja blo dati,bomo pakupli še enega brez isofixa,da ga bomo prestavljali,kr ne bo šla v vrtec,tako da ga bo meu tist k jo bo čuval.Jst si tud nism predatavljala kako izgleda isofix,pol sm pa iskala še v prtljažniku ročico za pripetuser posted image .Aja ena je iskala Axis od maxi cosi,sj pri nas se dobi,sam da je od bebe confort,je pa isti,ker namreč ti dve firmi neki  mutitauser posted image .ker s jst dva meseca nazaj kupla marelo voz od bebe confort,pa sm zdej vidla da pa po novem paše pod maxi cosi.
Kaji hitro okrevanjeuser posted image .
Momtobe tud mi spimo v kratkem pajacku,sicer se trudmo jo pokrit amapak ne rata za dolgouser posted image .Ne sekiraj se če te čudno gledajo,pač malemu je vroče.Tud dojenčki so različni.

(odgovor članu Momtobe)
Neposredna povezava do sporočila: 3856
26.8.2010 8:25:29   
blondy_81
Punce, se boste še kdaj zmenile za ZOO, ker enkrat bi se vam z Manco res radi pridružili. Mi smo bli v nedeljo v ZOO-ju, pa je Manca tako uživala. Ful je z zanimanjem gledala živali in kar vriskala zraven user posted image user posted image user posted image

Naša pikica Manca nas je razveselila pet tednov prej: 2.11.2009 ob 23.04

(odgovor članu mala bejba)
Neposredna povezava do sporočila: 3857
26.8.2010 9:09:47   
Puffy

A nastavke za isofix maš v avtu? To si mislila? Moreš pa pazit, ker isofix ne gre v vsak avto. Tisti naš Romer king plus z isofixom je bil 370 euru v Baby centru. Letošnji model je...Drugače so pa meli (zdej ne vem če še traja) akcijo za Romer iz prejšnjih kolekcij z 20% popustom.

(odgovor članu marusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3858
26.8.2010 10:04:33   
Lenč.i
IZVIRNO SPOROČILO: ShopGirl

Lenči, takole je napisano na mojem seznamu ki sem ga dobila v ZD:

7m: 3x mlečni obrok (oz. dojenje)
8-9m: 2x mlečni obrok oz. dojenje)

Če se ti zdi da ji je samo dojenje premalo ji pa ponudi še kaj po njemu... Tko jst delamuser posted image

O, hvala ShopGirl, saj potem ima pa dovolj, saj ima 2x dnevno mlečni obrok, pa še dojim jo 1x ali 2x. Problem  je le, ker ne vem, koliko popije pri meni, ker nikoli nima časa - je ravno takrat tako zanimivo okoli gledatuser posted image . V miru pije le v pol spanju, to je čedalje manjkrat, ker spi že do jutra (no danes je spet ob 5h pila). Ampak lakote pa ne kaže.

Naša user posted image  je ponoči oblečena v bodiju z dolgimi rokami in pokrita z rjuho. Le zadnje dve noči, ko je bilo bolj mrzlo, sem ji oblekla še žabice. Prej je imela mrzle noge, ker se je razkrila. Zdaj, ko bo spet bolj toplo, bo pa spet brez žabic.

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 3859
26.8.2010 10:39:22   
blondy_81
Mi smo pa končno začeli kobacat po kolenčkih. Zdej ji je to tolk zanimivo, da ni nič pri miru. Tko je luštna ko raca po tleh. Sam jo je treba imet pa skos na očeh, ker se takoj kje dvigne na noge.

(odgovor članu Lenč.i)
Neposredna povezava do sporočila: 3860
26.8.2010 15:40:20   
Elly79
Živjo, punce!

Da se še jaz javim po malce daljšem času... user posted image

Trenutno smo na dopustu in sicer v Termah Olimlje in moram rečt, da je res super... Kar ne morem verjet, da mamo v Sloveniji tko fejst place user posted image .
Drugače sva pa z mojim že čist fuč... Gašperček se ponoči vsako uro zbuja in se hoče skoz dojit... user posted image Bolj da ne razlagam, kolk sem dons crknjena... Prejle sem ga mal pošlatala in sem ugotovila, da je nekam čudno vroč... In sem mu zmerla vročino in mu je pokazal 38,6 °C. Pa sem mu kar hitr dala Paracetamol in pol sva z mojim še eno kopel naredila (tisto za ohlajat)... V glavnem, čist sem prestrašena, kaj je narobe... Je pa sedaj ful lepo zaspal... Očitno ga je ta vročina čist tečnga delala...
Ne vem... Kaj pravte, a je treba it k zdravniku? Pa neki je pokašljeval... Pa skoz si je preden je zaspal na glavico rokico pritiskal... user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3861
26.8.2010 19:04:58   
pipika 13
Pozdravljene po dolgem času!

Evo, rastemo, se razvijamo in seveda, zame se porodniška končuje. S 1. 9. na polno štatam na dveh šolah. 2x na teden bom dopoldne in 3 x na teden popoldne. Urnik si delno v glasbeni šoli sama formiram, vendar bom tam od 14. ure do 19. ure, brez pavz, samo da pridem čimprej domov. To je pač glasbena šola, kjer drugače delo ni možno, kot popoldne. Tista 2 druga dopoldanska dneva pa delam na neki OŠ, kjer pa mi urnik naredijo drugi. Upam, samo, da ne bom morala res fejst zgodaj vstajt, ker moj cuker rad zjutraj pančka in zaenkrat ima za zajtrk še moje joške, torej se doji.user posted image
Zavidam vam, da lahko še uživate s svojimi sončki, ker moj bo malce prikrajšan in jaz tudi, saj delo v šoli zahteva tudi delo doma, torej priprave itd. Zame se delo ne konča samo v službi, ampak se vsak dan za kako uro ali dve nadaljuje. Kdaj bomo to uvedli, še ne vemo, verjetno pozno zvečer, ko bo sonček zaspal.user posted image

Žalostna sem, ker sem vedno perfekcionist in vse mora biti tipi topi, tudi služba in nočem biti polovičar in nekaj samo na pol opravljat. Vest mi tega ne dovoli. Hkrati pa me skrbi, da se bo moj sonček navezal na koga drugega od domačih, da ne bom več jaz tista prva, bojim se, da bom kaj zamudila pri njegovem razvoju itd.user posted image Mogoče se vam zdi, da dramatiziram, vendar je moj sonček izmed vseh vaših najmlajši, 5. 9, bo šele 8. mesecev, nekateri vaši so to že zdavnaj dopolnili.

Dost jamranja!user posted image

Dopust: preživeli prekrasne 4 dni na morju in peti dan uvedli še malce izleta po notrnjosti Primorske. Mali je užival v morju, slani vodi, na sprehodih, pa enostavno povsod. Z njim ni bilo nobenih problemov. V hotelu sem imela s seboj grelnik vode za čaj, za pogrevanje kašic in za večerno kašo. Kuhati mu nisem mogla, torej je papcal HIppove kaše. NI se pritoževal. Pri naši večerji v hotelu je tu pa tam malce sprobaval, kaj mi jemo, vendar bolj sprobaval, ker za večerjo ne more jesti zelenjave in mesa.

Prehrana: Je skoraj vse, kar jemo mi, samo manj začinjeno. Včasih, če je kaj takega, da mu ne moremo dati, ali pa da ni časa, da se mu posebej kuha, pa pride kaka HIppova kaša. Sezona zelenjave in sadja je pri nas velika, ker imamo sami domači vrt in sadovnjak. Trenutno imamo hruške in slive, na vrtu pa zanj, korenček, papriko, paradižnik, zelje, rdečo peso, kolerabico, blitvo, krompir (že pospravljen), špinačo in cvetačo.
Bolj je problem meso. Kako ga vi pripravite? Skuhate del mesa in ga potem spasirate k zelenjavi???? A samo kuhate, ali tudi pečete?

Kako je s čaji pri vas? Katere uporabljate? Hippove, od Tekane, ali katerega drugega? Baje instant čaji povzročajo škodo zobkom, ker so sladkani.

Kaj vi svojim otrokom pripravite za zajtrk? Nimam pojma, ker se za ta obrok še vedno dojimo. Vem, pa, da mora biti mlečno. Kaj pa ko mi bo zmanjkalo mojega mleka in ne bo tak zajtrk več možen? A naj kupim AM in mešam v kaše in grise? Pojma nimam o tem in o AM, ker ga nismo uporabljali.

Motorika: Sedimo in obračamo, ter kotalimo se samostojno. Začeli smo se tudi že malce plazit, seveda v rikverc ali pa po ritki. No, ta teden je tudi pogrunatal, kako se pokrči noge, ko leži na trebuščku, zdaj mora samo ugotoviti, kako se te pokrčene noge premika in potem smo vsi doma pečeni, ker stajice nismo nabavili in bomo vsi tekli za njim. user posted image

Bruhanje -  naš je 2 x bruhal do sedaj. Sama sem za to kriva, ker sem ga silila s hrano. Ostalo mi je za eno ali dve žlički GH in sem hotela izsiliti, da bi to tudi pojedel. Zdaj vem, da ko ima dovolj, je dovolj, ker potem bo vse izbruhal. David tudi požrešno in prehitro je, ko je lačen. Skoraj mu ne folgam nosit žličke v usta, ker se dere, če pa ni lačen, pa noče odpreti ust. POtem pa po hranjenju podere tak kupek, ko kak star dedc.

Avtosedež - mi imamo Maxi cosi Tobi, dobili smo ga za darilo. Zaenkrat ga še ne uporabljamo, ko pa bo potrebno Davida bolj obleči, pa štartamo z njim. Torej pozna jesen, zima. Do sedaj je lupinica še ok.

Kakanje: Kako vam kaj kakajo?? Moj kak dan kaka tudi po 4x na dan, včasih pa cel dan nič in potem cel dan čakam, kdaj bo.

Verjetno sem kaj pozabila, imejte se fajn, uživajte s svojimi sončki, dokler še lahko. (mater vam zavidam). Tu pa tam kaj povprašam, redno pa verjetno ne bom imela časa vas spremljat.

Čestitke vsem za novo user posted image in vam želim vse dobro. MI moramo zaradi carskega reza vsaj do januarja počakat, potem pa lahko spet delamo na tem. Ker nisem ravno več mlada, bomo takrat verjetno spet začeli delati na tem.user posted image Sama pa tudi nočem velike razlike med otroci.

Oprostite, ker ne morem konkretno katero komentirat, ker nimam časa. Hvala pa Dreamz za nasvete glede sprehodov in izletov v tvojih krajih. Lep dopust je bil, pa čaprav je letos bil v Sloveniji. Za prve šolske počitnice pa planiramo par dni v toplicah Olimje. Sem opazila, da je bila tam in se priporočam za kak predlog in izkušnje.

LP in uživajte.

5. 1. ob 23.30 nas je končno s razveselil naš sonček David, mamino in atkovo veselje.

(odgovor članu Elly79)
Neposredna povezava do sporočila: 3862
26.8.2010 20:45:17   
kejti
Naš je tudi oblečen v kratkem bodiju, dam mu še rjuhco čez in dekco ampak se hitro razbrca. Ko sva se dojila proti jutru je imel hladne nogice, pa sem mu dala še žabice čez.
Mi gremo na morje v nedeljo. Gremo v hotel in upam, da bomo sfolgali hranjenje.
Lepo bodite.

(odgovor članu pipika 13)
Neposredna povezava do sporočila: 3863
26.8.2010 21:24:15   
marusi
IZVIRNO SPOROČILO: Puffy

A nastavke za isofix maš v avtu? To si mislila? Moreš pa pazit, ker isofix ne gre v vsak avto. Tisti naš Romer king plus z isofixom je bil 370 euru v Baby centru. Letošnji model je...Drugače so pa meli (zdej ne vem če še traja) akcijo za Romer iz prejšnjih kolekcij z 20% popustom.

ja, ja. za nastavke se je šlo:) in jih imam, in obe varinati lahko dava noter: z nogo in brez noge:) pri obeh avtomobilih!

a ti maš z nogo? jaz se bolj nagibam na takega brez noge.  KAKŠNA JE SPLOH RAZLIKA????

(odgovor članu Puffy)
Neposredna povezava do sporočila: 3864
26.8.2010 21:28:16   
Puffy
Ja mi imamo z nogo. A tudi brez noge obstaja? Jaz to ne vem...mi pač kupimo kar nam pokažejo user posted image  Za razliko pa ne bi vedla...praši strica googla user posted image

(odgovor članu marusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3865
26.8.2010 22:02:51   
marusi
IZVIRNO SPOROČILO: Puffy

Ja mi imamo z nogo. A tudi brez noge obstaja? Jaz to ne vem...mi pač kupimo kar nam pokažejo user posted image  Za razliko pa ne bi vedla...praši strica googla user posted image

stric google me ima že poln kufr:)

(odgovor članu Puffy)
Neposredna povezava do sporočila: 3866
26.8.2010 22:13:39   
Tincy90
Punce, tok se na hitr oglašam kr itak nimam časa kr prenavljamo stanovanje. Naj vam povem, da sem danes zagledala user posted image tko da se tud pr nas obeta drug dojenček.user posted image user posted image
Drgač pa pikica lepo raste in se razvija, zna že izsiljevat pa kr neki pljuva ampak tega jo bomo počas tud odvadl. Posvetovalnico pri  9. mescih bomo mel pa enkrat septembra tko da takrat tud pridejo mere in vse to. GH lepo je, nimamo nobenih problemov, sm preveč je požrešna, ko vidi koga da je hoče in mora tud ona takrta kaj dobit za v usta.user posted image tok zaenkrat, šibam k tamali. Lepo se mejte!

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu marusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3867
26.8.2010 22:15:54   
pipika 13
Uf, po  branju vaših problemov, se moram dotakniti tudi jaz še uspavanja in spanja.

Hvala bogu, da nisem edina, hvala bogu, da imate tudi druge s tem probleme. ...., sem že mislila, da je tako samo pri nas.

Naš David še nikoli ni prespal celo noč in jo verjetno tudi še lep čas ne bo. Ima zelo nemiren spanec. Veliko se premetava, sanja, jamra, joka, išče dudo, pa jo spet meče po posteljici, vse z zaprtimi očmi in napol v spanju. Jaz ta zadnji mesec to pripisujem zobkom. Od 6. meseca imamo dva spodaj, zdaj pa se že en mesec kažejo bele lise na 4 mestih v ustih.

Ko okrog 21. ali 21.30 zaspi, ponavadi, če imamo srečo ( če je nimamo, je treba tudi 2, do 3 x popraviti dudo), spi tam nekje do 1 ali 2. zjutraj, potem se zbudi, joka, hoče sesat, dejansko ne sesa veliko. Če ga po sesanju dam nazaj v posteljo, potem ne bomo več spali. POtem samo lahko hodim popravljat dudo, mirit, tolažit, ga trepljat itd. Smo poskušali vstrajat, pa ni šlo. Sva bila oba s parterjem potem drug dan kot dva zombija. Zato ga vzamem k nama v posteljo, kjer se večkrat na noč prisesa, samo za pocrkljat, pa spi dalje. Tako se vsaj naspimo, očitno mu dojko in dudo kar v polsnu pomagam poiskat in se niti ne zavedam kolikokrat se to ponoči zgodi. Če proti jutru, tam nekje ob 6. trdno zaspi, ga lahko spet prestavim v posteljo, večkrat pa tudi ne, ker sama trdno zraven spim. Zjutraj okrog 7. ali 8. pa sledi jutranji zajtrk - dojenje.
Res smo poskušali s teridino metodo, vendar ni šlo. Sredi noči res ne. Očitno mu zobki tako nagajajo, da mu to moti spanje, jaz pa se lahko žnj-krat vstanem in se trudim, pa ni haska. Kar se pa dojenja ponoči tiče pa, mislim, da sploh ni tako lačen, gre bolj za pomiritev, tolažbo ali pa enostavno za navado. Sem mislila, da je tak problem samo pri nas, pa vidim, da vas ima veliko podobne probleme. Sem malce kar potolažena. Zaveda pa se, da bom zaradi te metode spanja v naši postelji imela kasneje veliko problemov.user posted image

Blagor vam, ki vam celo noč prespijo.

5. 1. ob 23.30 nas je končno s razveselil naš sonček David, mamino in atkovo veselje.

(odgovor članu Puffy)
Neposredna povezava do sporočila: 3868
26.8.2010 22:42:00   
d4rj4.84
čestitke vsem novim nosečkam user posted image user posted image user posted image .
mi bi tudi meli še enega, ampak bomo še malo počakali, ker sem jaz brez službe in nam finančno nebi zneslo. nebi rada da smo socialni problem. ja, tko je pri nas, človek ma diplomo, pa ne dobi službe. potem nas pa mečejo v isti koš s tistimi, ki nočjo delat.

zanima me ali boste kupile hojico?

(odgovor članu pipika 13)
Neposredna povezava do sporočila: 3869
26.8.2010 22:52:50   
Tincy90
Mi smo že mel hojico in jo dal tud stran. Pr drugmu otroku ni šans da mu jo dam. Tamala mi zdj mal hoče hodt po prstkih in upam d jo čim prej tega odvadm! Js je ne priporočam.

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu d4rj4.84)
Neposredna povezava do sporočila: 3870
26.8.2010 22:57:19   
blondy_81
sej pediatri močno odsvetujejo hojice, ker otrok začne hodit po prstkih in to ni dobro. Meni je pediatrinja rekla, naj se sama nauči hodit vstran ob opori (kavč ali karkoli podobnega). Tudi za roke jih ne smemo voditi, da hodijo naprej. Tako da mi hojice sigurno ne bomo kupili.

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 3871
27.8.2010 7:51:43   
marusi
darja: poglej nekaj strani nazaj. je zibika prilepila en full dober link o hoji! hojice mi ne bomo kupili, prav tako ne stajice. imam sicer full dela, ker malega tudi za sekundo ne morem pustiti pri miru, ker se stalno premika, vstaja, ni pa še stabilen. če moram kaj narediti, ga dam v antilopo (stolček za hranjenje) in mu dam avtomobilčke in lončke in je srečen. v kopru imamo sicer prenosno posteljico, ki naj bi se lahko uporabljala tudi kot stajica.

araz: kako je z malo????

(odgovor članu blondy_81)
Neposredna povezava do sporočila: 3872
27.8.2010 9:22:12   
punsha
Pa se še tukaj malo oglasim. Vidim, da pridno klepetate user posted image
Najprej čestitke vsem novim user posted image . Uživejte s svojimi pikicami v trebuščku in seveda izkoristite čas s sončki, ki vas potrebujejo. Pa seveda lepo nosečnost. Jaz se kar topim, ko videvam nosečke. To je res fletno.

Hojica. Je zelo odsvetovana. Vsak se odloči po svoje, je pa fino vedeti kako je z njo. Nevarna zaradi robov v stanovanju, ne razvija ravnotežja, ki je pri hoji tako pomemben, odriva se s prsti, otrok se ne nauči pasti in pobrati...pa še in še.

pipika če smem vprašati...zakaj pa greš že delat? Saj ti pripada porodniška, pa ni važno, al si v šolstvu al kjerkoli. Glede na to, da ti je težko, da ne bi rada zamudila trenutkov z user posted image .

< Sporočilo je popravil punsha -- 27.8.2010 9:23:56 >

27.12. 2009 sem postala mamica čudovitemu fantku

(odgovor članu marusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3873
27.8.2010 11:05:19   
orhideja75
za seznamček
9.mesec - 9450 gr, 74 cm
pa kri in vodo smo mogli dat, drugače je bilo pa vse ok

kako ste se imele včeraj v zoo?

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 3874
27.8.2010 11:49:15   
*nivea
Tincy90 to mi delaj user posted image user posted image user posted image user posted image bravo user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?