|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrski biseri 2009
21.8.2010 21:54:55   
Afrodita1
pozdravljene!

nivea imas ZS
blondy81 kako ti pa tvoja pikica zaspi cez dan?

lp

(odgovor članu Lenč.i)
Neposredna povezava do sporočila: 3826
22.8.2010 9:47:43   
*nivea
pozdravljene

Taja je zadnja dva dni taka tečka, da joj.. očitno jo luna daje user posted image

mene pa alergija muči (kdo vrag si je le izmislil to smotano ambrozijo)..kiham, pa se"jočem"... groza...user posted image

če to dvoje izvzamem, smo drugače super user posted image
taja večinoma že je vse kar mi jemo, tupatam se še zgodi, da ji kaj ekstra skuhamo. pravi jedec je user posted image mislim, da se bo sedaj to poznalo tudi na kilahuser posted image če pa drugo ne dela,ko hrano zagleda, njami njami...

blebečemo kak pokvarjeni cd, najraje ko treba iti spat, al pa zjutraj ko mi mama pa ati še rada spalauser posted image

grem nekaj nardit, itak je že zdaj prevroče user posted image
afrodita-kmalu odpišem. uživli

čao

(odgovor članu Afrodita1)
Neposredna povezava do sporočila: 3827
23.8.2010 10:01:53   
marusi
ohoj!
mi z dopusta nazaj! je prav pasalo. mali je užival v nahrbtniku, sem se pa odličila, da mu bom kupila pestunjo (v pikapolonici imajo eno 4v1, ker se bojim, da tiste rute jaz ne bom znala zavezat!)

mesek
: naš sploh noče jesti, če mu ne dam malo meseka noteruser posted image , kosilo je obvezno z mesekom... enkrat na teden mu dam jajčka SKUHATI JE TREBA V TRDO, DA SE TUMENJAK LOČI OD BELJAKA! ne vem, katera je to spraševala.

plavanje: naše dete tako uživa v vodi. po pol ure je v fredu in brca!

zmigovanje z glavico
: naš dragi sonček je začel odkimavati z glavo. jaz upam, da je to samo nekaj, ar se je naučil in mu je fino, da niso kake nevrološke motnje.

calgel:a katera ve, kje bi se ga dalo dobiti? mi brez tega sploh ne moremo več. rasteta še dvojkici zgoraj. in je full bogi!

mleko: kdaj jim boste začele dajati ravje mleko, namesto AM?

gibanje: mi stojimo! ob opori se dvigne, samo je treba full pazit, ker ponavadi pade vznak. zgubi ravnotežje

gugalnica: smo kupili kar dveuser posted image user posted image eno za doma, pa eno za k tađči. užiiiiiiiivaaaaaaaaa!

stolček za hranjenje: naš je kt rofesor v antilopi iz ikee. je z nami. je ugotovil, da je hranjenje nekaj luštnega, družabnegauser posted image user posted image

ribe: mi jemo 1krat do 2 krat na teden, orade, pa branzine. zmae pol fondovega branzina (cca 400 g eden!). spečem v pečici z našimi ribami, samo ne solim.

sedežki: a ste že kupile avtosedež? katerega' a na izofix? a je res tako zelo boljši izofix od navadnega. mi2 gledava roemer king plus in maxi cosievega tobyja. oba sta brez izo fixa.

pitje: sam drži flaško že kar nekaj časa. magičen lonček pa samo grize. mu je pa full fino piti iz mojega kozarca! popije tudi limonado! samo, da je moj kozarec! sicer pa pije vodo ali pa nesladkan kompot!

verjetno sem mislila še kaj pokomentirati... pa bom drugič.

LPMM

(odgovor članu *nivea)
Neposredna povezava do sporočila: 3828
23.8.2010 10:12:29   
blondy_81
Imam eno vprašanje za vse tiste punce, ki ste imele obnohtnice in so vam odstranili noht. Ali ste po tistem imele še kaj težav? Se vam je noht lepo zarasel nazaj? Meni se je namreč spet pojavil problem in so mi danes še enkrat odstranili noht user posted image user posted image Spet je blo vse rdeče, otečeno, bolelo je, noht pa kot bi se začel gnojiti. Tko da v teh lepih dnevih ne bom mogla nikamor z mojo pikico na sprehod user posted image user posted image

Naša pikica Manca nas je razveselila pet tednov prej: 2.11.2009 ob 23.04

(odgovor članu marusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3829
23.8.2010 12:05:33   
j.b.
Živjo punce, se opravičujem ker vdiram - malo out tema, pa vseeno:
Če katera pozna koga, ki bi imel bernskega planšarksega psa, imamo čistokrvne mladičke (odrasel pes je tak kot je slikca profila). Več na ZS.

Prijetno nadaljujte čvek, pa da vam pikice in pikci čimlepše rastli, pa da bi vas čimbolj ubogali. Pa-pa

(odgovor članu blondy_81)
Neposredna povezava do sporočila: 3830
23.8.2010 13:02:36   
d4rj4.84
ima katera fillikid nahrbtnik za nošenje otroka? je dober? kako se kaj obnese?

(odgovor članu j.b.)
Neposredna povezava do sporočila: 3831
23.8.2010 15:02:51   
tulpika
blondy...si mogoče že probala na ta svoj noht, (da ti ga ne bodo stalno odstranjevali....), namestiti 3TO sponko??...Jaz jo imam (ker se mi je začel noht vraščati oz...mam preveč občutljive kanale in sem imela stalno težave)...no, sedaj je pa super. Nameščeno imam to sponko (zgleda kot nohtni pirsing user posted image ) in mi jo vsake 3 tedne prestavijo. Deluje na principu kot aparat za zobe.

(odgovor članu d4rj4.84)
Neposredna povezava do sporočila: 3832
23.8.2010 15:04:35   
blondy_81
IZVIRNO SPOROČILO: tulpika

blondy...si mogoče že probala na ta svoj noht, (da ti ga ne bodo stalno odstranjevali....), namestiti 3TO sponko??...Jaz jo imam (ker se mi je začel noht vraščati oz...mam preveč občutljive kanale in sem imela stalno težave)...no, sedaj je pa super. Nameščeno imam to sponko (zgleda kot nohtni pirsing user posted image ) in mi jo vsake 3 tedne prestavijo. Deluje na principu kot aparat za zobe.

kje pa to sponko dobiš? Si ne predstavljam kako to zgleda.

(odgovor članu tulpika)
Neposredna povezava do sporočila: 3833
23.8.2010 15:22:15   
kejti
blondy jaz sem dvakrat dala skozi operacijo nohta, prvič so mi ga odstranili drugič so mi premestili tisti koren in je ful bolelo, no sedaj pa res pazim in nosim ful udobne čevlje. No sedaj noht ni več tako lep kot na desni nogi kar ga je mal manj, vsaj me ne boli, vem kako je to groznooooooooooooooo, nobenem ne privoščim.
Upam, da se čimprej pocartaš.
Danes sem skuhala riž z zelenjavo in piščanca sem skuhala in to bo za kosilo njegovo (bo imel mal kasneje).
Evo včeraj je imel že 8. mesecev, kako čas leti.
Danes je moja dobra prijateljica izgubila pikico v 34. tednu nosečnosti, ne vejo zakaj, tako sem jokala ojoj kruto življenje.

(odgovor članu blondy_81)
Neposredna povezava do sporočila: 3834
23.8.2010 16:04:29   
tulpika
blondy: to sponko ti mora namestiti pedikerka/pediker, ki se je izšolal za to vrsto zdravljenja nohta (šolanje v tujini). Baje sta v SLO samo 2, ki sta za tole res izšolani...ena je v CE in ena v LJ....zgleda pa nekako tako in je čisto neboleče: http://www.sensage.si/3to-sponke.aspx

če nič drugega pojdi vsaj na posvet, da ti ne bodo stalno odstranjevali tega ubogega nohta...pa še bolečine ne bo več.

za LJ imam telefonsko, če te bo zanimalo.

(odgovor članu kejti)
Neposredna povezava do sporočila: 3835
24.8.2010 22:29:55   
Momtobe
Punce, ali ima mogoče katera nasvet glede otroškega sedeža za kolo? Katerega? Saj sem gledala (takega za zadaj) pa se ne morem odločit med hamax-om in bellelli-jem. Bellelli ima namreč še odprtino za čelado? Se mi zdi, da zna biti res moteče, če te odprtine ni.

Aja, pa sedež za v avto tudi zbiramo ... se mi dopade romer king plus (v avtu nimam isofixa). Izkušnje?

(odgovor članu Afrodita1)
Neposredna povezava do sporočila: 3836
25.8.2010 9:05:30   
marusi
jutro!

momtobe: mi2 tudi gledava tega, pa tobija od maxi cosija. pa mi je ta bolj všeč, je večji. tudi mene pa zanima, kako je z varnostjo! ALI JE RES ISOFIY TAKOOOO ZELOOO BOLJ VAREN?????

(odgovor članu Momtobe)
Neposredna povezava do sporočila: 3837
25.8.2010 9:33:24   
*nivea
živjo

se je Taja pred 8 zbudila, malo sve se igrale, zdaj pa dalje spi... ne da bi bar do pol devetih potegnila, pa bi se te obe naspale user posted image
nevem, zadnje čase bi kar spala in spala.. al je vreme krivo al sem pa ta čas res taka zaspanka postala user posted image

gledam slike na fb, pa ne morem verjet.. kam je ta čas tak hitro odšel? pa zdaj so naša deca male štručke ble, zaj so pa že vsi tak velki user posted image

sem zadnjič smsje brisala v telefonu in našla en mms, ko sem bla še user posted image . joj, taki lepi spomini...user posted image

o BeeBee nihče nima nobenih informacij? le kaj je z njo? user posted image user posted image user posted image

Momtobe-mi imamo sedež za kolo, samo tistega ko je spredaj. meni je ta ful dober user posted image

marusi-mi pijemo kravje mleko. že skoraj 2meseca. in ti povem, da je mala bla pol leta stara in mleka(AM) niti povohat ni hotela.. sem jo z mlekom malo pustila na miru, in ko sem ji začela kravjega davat, ona spet s takim užitkom pije mleko. user posted image

pipika13, kdaj ti začaš s službo?

mejte se

(odgovor članu marusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3838
25.8.2010 10:35:25   
Lenč.i
Živijo,

spanje: tudi naša mala je to noč (tudi včeraj) spala od 8h zvečer pa do 7.30 zjutraj. Zdaj spet spi že od 10h. Sem se tudi že spraševala, kaj je narobe: vreme ali kaj drugega?
Nivea, kam pa se pritrdi sedež za na kolo za spredaj? Jaz bi tudi takšnega. Imaš kakšen internetni likn?
Naša mala pa noče več veliko mleka piti. Ali katera ve, koliko je priporočeno, da otrok naših starosti popije na dan mleka? Dojim jo še zjutraj in zvečer, pa včasih samo okrog gleda. Kod da po 12ih urah spanja ne bi bila lačnauser posted image .
BeeBee user posted image .

(odgovor članu *nivea)
Neposredna povezava do sporočila: 3839
25.8.2010 12:26:31   
*nivea

Lenč.i, tu je link za sedež za kolo:

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=205656

(odgovor članu Lenč.i)
Neposredna povezava do sporočila: 3840
25.8.2010 13:51:07   
Puffy
Mi smo kupili Romer king plus z isofixom in smo zadovoljni z njim. Kaja je kot kraljica v njem user posted image

Kravje mleko sem samo enkrat ji probala dat, sem ji naredila gres...ji je blo njam user posted image  Bom počasi začela kar s kravjim mlekom malo več stvari delat (čokolino, gres, itd).

Zdej smo na morju, pa Kaja sploh noče čofat v vodi user posted image  Ko ji napolnim čolniček z vodo, takrat uživa, ma v morje pa ni šans...Upam da nisem zastonj kupovala fredovega šlaufa. Bomo videli, sej mamo še cajt za jo počasi navadit na vodo user posted image

(odgovor članu *nivea)
Neposredna povezava do sporočila: 3841
25.8.2010 17:04:52   
orhideja75
ojla
kaj kej počnete v tem turobnem vremenu?
mi smo kar doma. se crkljamo v dnevni sobi - imamo vse obloženo z dekcami, ker naš skoz nekam leze. plazi po kolenih pa se še ne.
v petek imamo pri 9ih mesecih posvetovalnico ... ja ja kolk čas beži, še mal pa gremo spet nazaj v službo ane? kolk bom dopoldne pogrešala Tomaža in najino jutranje razvajanje v postelji

malica-gres z vanilijo
kosilo-špinača, pire krompir, piščanček (še vedno vse skupaj zmiksano)
malica-sadje
za večerjo bo pa čokolino + dodatek mal flačke, če pač hoče

a že uporabljate alpsko mleko?
ker kuhanje določenih stvari na vodi je neokusno - sej še dobr, da je.

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

(odgovor članu Puffy)
Neposredna povezava do sporočila: 3842
25.8.2010 17:34:52   
d4rj4.84
a vaši dojenčki tudi kaj bruhajo? moj je včeraj zbruhal čokolino, danes sadno kašico pred dnevi kosilo. sploh ne vem zakaj bruha. a je mogoče možno da zaradi tega ker se napenja ko kaka in mu gre potem vse ven iz želodca?

(odgovor članu orhideja75)
Neposredna povezava do sporočila: 3843
25.8.2010 18:30:04   
Lenč.i
Moja je cel obrok ven vrgla, ko sem ji dala cel rumenjak. Sploh ni prebavila tega obroka. Bruhala pa je med spanjem ali pa pri naslednjem obroku. Potem sem izločila rumenjak iz jedilnika, zdaj ji ga dam pol, pa je v redu. Sicer pa še kar poliva. Najraje ko pase kravice. Zato moramo mi po obroku kar počivati še nekaj časa. Sicer ji gre pa tudi po treh urah še kaj ven. Moramo vedno slinčka nosit, če nočem, da je popackana.

(odgovor članu d4rj4.84)
Neposredna povezava do sporočila: 3844
25.8.2010 23:45:41   
ShopGirl
Živjo punce,

mi smo z morja, žal nam je Kaja zadnji dan dopusta zbolela. Zdaj prebolevamo 6. bolezen, smo že skoraj zdravi, sam še pikice morajo zginit. Je bla pa zelo zelo boga, vročina jo je čist zdelala. Dons je začela zavračat GH in bi se samo še dojila. Če jo silim k hrani sicer nekaj poje, ampak mi je res neprijetno to počet in ji vsiljevat hrano. Tut najljubših jedi noče niti poskusiti, sam da vidi žlico že odkimava in z rokico odmika žličko... Pol pa v jok. Ah ja... pa tko lepo mi je drugač. Full je jedec postala. Upam da se normalizira tole hranjenje ko se pozdravi.

Darja, jst bi se na tvojem mestu posvetovala s pediatrinjo glede bruhanja. Osebno mislim, da to ni OK in da tega ne gre pripisat k napenjanju. Raje se prepričaj, da ne boš po nepotrebnem v skrbeh oz. v dvomih.

Rumenjak; nisem ji ga še ponudila. Bom še malo počakala. Se mi ne mudi, sploh zdaj ko je revčka.

Avtosedež; razmišljam o Tobiju, še najbolj pa mi je všeč Romer (tisti ki raste z otrokom, do 36kg).

(odgovor članu Lenč.i)
Neposredna povezava do sporočila: 3845
25.8.2010 23:50:24   
ShopGirl
Lenči, takole je napisano na mojem seznamu ki sem ga dobila v ZD:

7m: 3x mlečni obrok (oz. dojenje)
8-9m: 2x mlečni obrok oz. dojenje)

Če se ti zdi da ji je samo dojenje premalo ji pa ponudi še kaj po njemu... Tko jst delamuser posted image

(odgovor članu Lenč.i)
Neposredna povezava do sporočila: 3846
26.8.2010 0:00:19   
blondy_81
Avtosedež: Mi imamo avtosedež firme Recaro. Je sestavljen iz 3 delov, tko da je uporaben od 9 do 36 kg. zaenkrat smo zelo zadovoljni z njim in tudi Manca se dobro počuti v njem. Ga pa uporabljamo že skoraj 2 meseca.

http://bob.webteh.com/si/starlight-sp-froggy-queen-i210.shtml

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 3847
26.8.2010 0:02:29   
ShopGirl
Berem za nazaj pa morm odgovorit še Blondyuser posted image

Spanje zvečer...

Delaj predvsem po lastnem filingu. Jst sm sprobala že vse. Jo pustit da joka in da zaspi sama, jo vmes božat da zaspi, ji pet pesmice dokler ne zaspi, jo obračat na bok vsakič ko se je hotla dvignit, skratka ni da ni...

In sem prišla do zaključka da jo je treba pred spanjem pomirit in jo pripravit na spanje. Opazuj jo. Lahko da ma še preveč energije da bi šla kr spat in se rabi še mal zmatrat pred spanjem. Včasih so pa tut tok utrujeni da so že preutrujeni in znervirani - takrat je najtežje.

Jst zdej delam tkole. Pred spanjem jo podojim in jo položim v posteljico na bok. Na uho ji zašepetam da je vse v redu, da jo imam rada in da ji želim lahko noč. Božam jo po glavici. Ponavadi seveda joka oz. pojokava. Zaspi pa različno, včasih traja 5min, včasih pa 15min.

V tvojem primeru bi jo pa pustila da dela kar hoče v posteljici, jst bi se lepo vsedla zraven posteljice al pa kej pospravljala v sobi in čakala da se zmatra. Prisilit jo, da leži, je itak ne morešuser posted image  Pa ko bi jokala in zganjala ihto bi ji govorila da je vse ok in da naj kar zaspi. Ne se pustit znervirat, ohrani mirno kri in na sploh morš bit umirjena - drugač je sam še hujše (po mojih izkušnjah).

Upam da ti kak nasvet pride prav...drugač pa sej veš...vsak otrok je zgodba zase.

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 3848
26.8.2010 6:48:36   
araz
Dobro jutro,

Častim kavico user posted image za lep dan :)

Najprej moram povedat, da je tud Zoja dobila prvi zobek user posted image . In to brez kakršnih koli problemov (brez zbujanja ponoči, brez joka, ...). Upam, da bo tud pri naslednjih tako ... moje pobožne želje.

Se je pa zdej začela tud plazit - puzat. Zdej jo je pa res po celi dnevni dost. In najbolj zabavno se je splazit pod stol. Sedi že tud čist samostojno - se sama vsede iz vseh položajev. Začela pa se je tud mal na nogice postavljat.

Avtosedež - tud jest sem gledala Maxi Cosi Tobi in Römerja. Pa se še ne morem odločit. Škoda ker pri nas ni v prodaji od Maxi Cosi Asix (to je tisti, ki se ga da obrniti na vstran, da se da lažje otroka noter posedet). Ga prodajajo samo v Angliji.

MLečni obrok - moja ga poje samo še ponoči 210 ml. Včasih pa ga spije še po večerji malo. Zdej sem ji že  2x ponudila alpsko mleko. Enkrat sem skuhala gres, drugič sem pa čokolino naredila. Ga pa razredčim z vodo (1 enota mleka in 2 enoti vode).

Včerajšnji meni:
zajtrk - čokolino
malica - breskev, skuta, piškot
kosilo - golaž in polneta
malica - ni bilo časa, ker je včeraj skoraj cel dan prespala
večerja - piškotna kašica zmešana z kašico 7 žit od Milupe

Danes gremo pa v živalski vrt. Zoja tolk uživa, ko vidi živali. Če ima katera čas naj pride v ZOO.

Drugače pa en prav lep dan želim vsem biserčkom in mamicam user posted image .

Pa še čestitke vsem za obmesečnice, prve zobke, ...

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 3849
26.8.2010 7:10:57   
orhideja75
araz
kdaj ste pa zmenjene v ZOO?

ker pri nas je zadnje čase zjutraj ratal kar zaspanček. potegne do 9.ure al pa še mal čez. pa predno se potem zrihtava, je ura že 10.
ponoči pa je že spet 2 dni premetavanje po postelji. sploh ne vem. al mu je vroče (sam mislim, da ne), zebe ga tut ne, ker ima čist normalno temperaturo ... tko, da ga vzamem kar v tavelko posteljo, da mi vsaj vstajati ni treba. ne vem al se že pripravlja na 1.zobek al kaj?
nič, grem kar nazaj spančkat k mojemu mucku v toplo posteljicouser posted image . se tko lepo stisne k meni, pa me z rokico objame ...
lep dan vsem. danes baje vsaj deževalo ne bo več

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 3850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?