dva sončka
|
no, pa naj se vam na koncu pridružim še jaz. pdp imam 16.9., nakazala se nam je punčka:) zaenkrat si še ne želim, da bi kaj dosti prehitevala, ker že vem, kaj me potem čaka - smo že dali dva nespančka z mooočniiiiiiimiiiii krči skozi... tko da mi je še vedno lažje tale trebuh prenašat naokoli, kot malo neutolažljivo štručko v rokah, ki ji ne moreš nič pomagat. pa ne da bi vas hotela strašit, ker je večina štručk res zelo pridnih in zadovoljnih, da boste lahko z njimi uživale že od samega začetka. mi pač ne spadamo med te srečneže. v prvo sem še verjela, da ja, v drugo sem še upala, zdaj pa vidim, da smo genetsko preveč obremenjeni z alergijami in da so te začetne prebavne in druge težave neizogibne. ampak nič ne de, tudi tokrat bomo to prebrodli, ker vidim rezultate pri prvih dveh sončkih, ki sta naravnost krasna, toliko krasna, da sta v nama vzbudila željo še po enem otroku. malo sem zablodla... kot rečeno, do pdpja imam še točno 3 tedne in danes bi morala na ctg, pa sem ga opravila že kar ob enih zjutraj. hja, panika me je prijela, ko sem se zvečer naenkrat zavedla, da je ves dan nisem nič čutila (ves dan sem bla s tamalima aktivna) in zvečer, ko mi navadno trebuh premetava sem in tja, je bilo vse mirno. ko sem tamal dva spravla spat, še poštimala par stvari, zlikala in se končno ulegla, sem čakala in čakala, jo drezala, probala zbudit, pa nič. kaj takega se mi še ni zgodilo, zato sva hitro popokala v porodnišnico. Sestra me je prav grdo nahrulila, da kdaj se paj jaz spomnem, da otroka ne čutim, da če sem sredi noči bandala naokoli, da ko bo prišel nov zakon in bo treba vsako storitev posebej plačat, da bomo dobro razmislile, ali kaj čutimo ali ne....v glavnem, sem jo skoraj nadrla nazaj. in ko je prišel pol dr. in sem mu razložila zadevo in je pred njo rekel, da sem naredila čisto prav in naj se nič ne opravičujem, je bla samo tiho. tolko o osebju iz izolske porodnišnice, s katerim imam že dovolj takih in podobnih izkušenj... kakorkoli že, ctg je pokazal, da srček veselo bije, pa tudi mala se je medtem ko sem gor ležala zbudila in veselo skakala še celo noč naju je hotela malo za nos povlečt , pa ji je kar ratalo. samo da se je dobro končalo. sicer pa moramo ta vikend še sobico zrihtat, cunjice, voziček itd. so itak pripravljeni... bratec in sestrica že nestrpno čakata, jaz pa še noge tiščim skupaj - še posebno dokler se lahko osvežim v morju... za konec bi najprej čestitala vsem, ki ste medtem že začele pestvat svoje štručke, vsem ostalim pa zaželela, da bi do zadnjega dneva uživale z vašimi trebuščki, potem pa naprej s kepicami dalje. bi imela pa še eno vprašanje (sicer nisem brala vaše debate že od začetka in ne vem, če ste to že obdelale, a vseeno) - se je katera odločila za dianatal gel? mene dragi prepričuje, naj poskusim, ker imam že tako posledice prvih dveh porodov, pa me moti to, da se naši ginekologi nočejo nikakor opredelit glede tega gela. kaj ve menite?
|