Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 25.8.2010 15:10:56
|
|
|
|
Fidolina
|
Tanjica , Staška je tud za zlubčkat cela . Izgleda, da bo po mamici imela smisel za humor .
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 25.8.2010 15:35:19
|
|
|
|
gigi1
|
WwiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiIIIIIIIIII kakšni lepotički sta prišli na obisk Ma sploh se ju ne morem nagledat Tanja, Hermy prelepi sta Loremi in Zarja zakaj bi radi bili med navijačicami, če sta med mlajšimi konzervami??? Al dans vse slabo vidite? Fidi jp! Me že rajzefiber daje. Se želodec punta
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 25.8.2010 15:57:27
|
|
|
|
lana08
|
Iiiiiiiiiiiiiiiiiii Staša in Brina lepotički mali, Krištof se že slini zraven
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 25.8.2010 16:04:52
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Loremi in Zarja zakaj bi radi bili med navijačicami, če sta med mlajšimi konzervami??? Al dans vse slabo vidite? prek telefona pač to tak vidim... Sem te dans skor obiskala.....pa ni ratalo. Sem kot nora iskala eno firmo na Dunajski....jao varianta I am an Mb-ejevec in Ljubljana...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 25.8.2010 16:06:13
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina Zarjica - kukuc. Se govori, da si lepa, lepa, najlepša . Si pridna? Fidi srce...lepa pa nisem......taka nagajiva baba bolj
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 25.8.2010 16:46:08
|
|
|
|
loremi
|
loremi slepa slepa to je neki v zraku dans
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 25.8.2010 20:59:15
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Me že rajzefiber daje. Se želodec punta oooo srce uživaj, odklopi!!!!!!! Za trebušček pa malo viskija pa bo.....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 25.8.2010 20:59:32
|
|
|
|
Fidolina
|
Dr'večer dečvice ste vredu? Ma, da ste . Gigi, če jo jutri zbrišeš že bolj kmalu, pozabi na moje žalostne face ( ), in se super dobro imej . Pa želodček naj se ti hitro pocajta . Skratka uživaj . Una dva desca zbaši pa kar u kofer .
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 25.8.2010 21:03:42
|
|
|
|
zarja1
|
Fidi za lepe sanje...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 25.8.2010 21:17:54
|
|
|
|
lana08
|
Gigi saj veš kako pravijo še vsak je dol prišel-avion namreč . Uživaj na basketu, Lojzka naj navija močno močno.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 25.8.2010 22:21:16
|
|
|
|
loremi
|
oooooo gigi bo šla pa z avijončkom! jeeeej kok fajn srečno pot in lepo bodita! lahko noč on lepe sanje vsem!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 25.8.2010 23:41:47
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes Evo pozdravčki od Staše mal stimulacije za Haaaaaaloooooo tetke ( zraven je pa pomahala z rokico) :) Pa še en mali nasmešek Tanjica...si me prej tako stimulirala, da sem vso energijo vrgla v to, da tudi nam uspe nalepit kakšno slikico . In potem je zmanjkalo časa (beri hranjenje), da seveda pošljem cmokce tvoji princeski, sončici . Tud naša se smejčka (nezavedno seveda) in to včasih kar naglas. Mama pa v jok od sreče !! Noč...vsem...gremo se še mal crkljat!!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 26.8.2010 7:46:20
|
|
|
|
alpog
|
Jutro! Kofi? Ja? Skuhat! Hermy in Tanja, lepe pupike! Upam, da ste dobro spale!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 26.8.2010 8:30:28
|
|
|
|
gigi1
|
Jutrčka Evo kufetka: Danes ponoči grem. Mislite name od 1.30 naprej, če se bo katera zbudila. Pliz! Jp, Žižika ma strah pred letenjem Sem že probala vse sorte...mal sem ga omilila, ampak je še vedno prisoten Včeri se mi je želodec okol obračal, danes pa samo boli. Upam, da tako ostane Mausika in Pika.po božajta bušije in prigovarjajta naj ostanejo na toplem. Tassi dobro opravi na UZ. Naj frnikolce lepo rasejo. Upam, da bo kmalu stopka in punkcija Nimam časa za kaj več pisat. Veste, da vas imam vse rata Navijajte za naše fante! Lupčke vsem
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 26.8.2010 9:31:20
|
|
|
|
miklarom
|
da se na hitro malo javim preden odpeketam v službo, mam celodnevno . Hermy in Tanja - kako lepi pupiki imata, pravi cukerček sta se mi kar lušta met v naročju takle zakladek mismis - pa že lepo uživa na dopustu Gigi - lepo se imej na dopustu bom spomnala na tebe ponoči ko boš odletela z avijončkom, svaka ti čast da greš na njega jest sploh ne upam, se mi vse trese ko mi ga kdo sploh omeni, sem rajši na tleh je bolj varno loremi - evo mene ,kuc,kuc maussi in pika.po - držim močno pestke k nora da bo velik + pokazalo in navijam za vaju zarja - lubika kako si mi ti, kako se držiš, kdaj spet štartaš vsem ostalim lep sončen dan in rada vas imam vse
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 26.8.2010 10:54:08
|
|
|
|
Fidolina
|
Zarja . Pa kaj sem včeraj takoj comp zaprla - bi tako lepo spala! Moj lepi lubek !No, je pa zato jutro toliko lepše . Upam, da te niso spet zasuli z delom . O, Miklica, helou. Celodnevni šiht . Tu mač!!! A se to kaj sami dogovorite med sabo, ali vam kar določijo ? Alpog in Gigi, Jst se nikoli za kavico ne zahvalim , ker je ne pijem . Sem že tako in tako še preveč budna . So pa vedno vse te vaše kavice zelo lepe za pogledat .
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 26.8.2010 11:07:45
|
|
|
|
Fidolina
|
Gigi, zate pa tole spodaj. No in ker veš, da bomo vse konzervice in pritepene mlajše konzervice, zvečer mislile nate - nimaš se res česa bat . Saj veš, da smo že vsaka zase od hudiča, vse skupaj pa nepremagljive!!!!!!!!! Zavidam ti, ptica, tvoj let v višave, kjer ni meja.
< Sporočilo je popravil Fidolina -- 26.8.2010 11:12:43 >
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 26.8.2010 11:07:46
|
|
|
|
alpog
|
Fidi, kavice ne piješ? Zame je to tazadnja reč, ki bi se ji lahko odpovedala.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 26.8.2010 11:14:21
|
|
|
|
Fidolina
|
Alpog, jst bi bila pol še sam bolj .
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 26.8.2010 12:54:51
|
|
|
|
Naska
|
gigi - jaz si pri strahu pred letenjem pomagam z 1l whisykeya in 1,5 vode. požirek iz ene in druge flaše, intervali cca na 3 minute - začneš pol ure pred letenjem in se ustaviš ko je flaša prazna ali pol ure pred pristankom... kriza je, če let zamuja... ali če je treba prestopati pa je vmes čakanje... pa paziti je treba na pijanske faze - kot recimo 1. rožce - glasno govorjenje 2. pogum - zakaj to letalo ne dela lupngov!!! 3. samopomilovanje - robčki obvezni 4. maček - zato pa je tista flaša z vodo, da ga nimaš 5. spanje - kull 6. treznenje - o šit, kaliko potnikov zdaj pozna mojo osebno zgodbo - med rožcami
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 26.8.2010 13:05:12
|
|
|
|
hedviga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naska gigi - jaz si pri strahu pred letenjem pomagam z 1l whisykeya in 1,5 vode. požirek iz ene in druge flaše, intervali cca na 3 minute - začneš pol ure pred letenjem in se ustaviš ko je flaša prazna ali pol ure pred pristankom... kriza je, če let zamuja... ali če je treba prestopati pa je vmes čakanje... pa paziti je treba na pijanske faze - kot recimo 1. rožce - glasno govorjenje 2. pogum - zakaj to letalo ne dela lupngov!!! 3. samopomilovanje - robčki obvezni 4. maček - zato pa je tista flaša z vodo, da ga nimaš 5. spanje - kull 6. treznenje - o šit, kaliko potnikov zdaj pozna mojo osebno zgodbo - med rožcami do solz... Žižek, sej bo!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 26.8.2010 13:30:03
|
|
|
|
sonček33
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naska gigi - jaz si pri strahu pred letenjem pomagam z 1l whisykeya in 1,5 vode. požirek iz ene in druge flaše, intervali cca na 3 minute - začneš pol ure pred letenjem in se ustaviš ko je flaša prazna ali pol ure pred pristankom... kriza je, če let zamuja... ali če je treba prestopati pa je vmes čakanje... pa paziti je treba na pijanske faze - kot recimo 1. rožce - glasno govorjenje 2. pogum - zakaj to letalo ne dela lupngov!!! 3. samopomilovanje - robčki obvezni 4. maček - zato pa je tista flaša z vodo, da ga nimaš 5. spanje - kull 6. treznenje - o šit, kaliko potnikov zdaj pozna mojo osebno zgodbo - med rožcami do solz... Žižek, sej bo! tudi jaz
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 26.8.2010 13:33:40
|
|
|
|
Roži_
|
Hello Imam eno vprašanje za vas! Sem dobila pošto iz MB, ampak mi ni jasno, ker je napisala, da nas je dala v čakalno knjigo Koliko bo treba sedaj čakati spet na kakšno pošto, oziroma kaj sledi? L.P.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 26.8.2010 13:47:59
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naska gigi - jaz si pri strahu pred letenjem pomagam z 1l whisykeya in 1,5 vode. požirek iz ene in druge flaše, intervali cca na 3 minute - začneš pol ure pred letenjem in se ustaviš ko je flaša prazna ali pol ure pred pristankom... kriza je, če let zamuja... ali če je treba prestopati pa je vmes čakanje... pa paziti je treba na pijanske faze - kot recimo 1. rožce - glasno govorjenje 2. pogum - zakaj to letalo ne dela lupngov!!! 3. samopomilovanje - robčki obvezni 4. maček - zato pa je tista flaša z vodo, da ga nimaš 5. spanje - kull 6. treznenje - o šit, kaliko potnikov zdaj pozna mojo osebno zgodbo - med rožcami Akhmmm, kako pa misliš da se spravim v avion? Brez whiskya seveda ne gre. Jaz ga sicer poplaknem s pomarančnim sokom...ampak bistvo je v W Hvala za nasvete Žal so mi pa vse pijanske faze še kako dobro znane . Pa zmer mi je pol nerodno. Zato pa ne maram letet Fidi, Sonči, Hedi..... hvala srčice. Roži helou. Pojma nimam. Bo mogla Zarja pomagat, ali Miklca... Pa, pa..
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 26.8.2010 15:13:13
|
|
|
|
Fidolina
|
Naska
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.