|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010 - 3.del
25.8.2010 20:50:10   
lillchy123
čer user posted image

barbi čestitke za pupo!!!

jst sesuta ko piksna, kar pa ni nič novega user posted image sem pa res dons mal pretiravala, ker sem bla spet cel dan na nogah- dopoldne par urc na pregledu, pol en čvek, po sinkota pol pa še po gobeuser posted image tko da me zdej pa ornk matra user posted image

drugače pregled brez posebnosti, np in ctg 1.9. , UZ 6.9. in takrat se bomo zmenile kdaj grem rodit, če do takrat seveda še ne bom user posted image

morm povedat, da zgleda da smo celo zbrali ime za našo frajlo, ampak bom tiho, da si ne premisleva user posted image
nič, grem mal noge v luft dat

vse ki vas matra in bi rade dobile že svoje zakladke v naročje- naj se vam želja kmalu uresniči

lepo in mirno nočko

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu mala2001)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
25.8.2010 20:54:26   
tinkatonka
barbi čestitke ob rojstvu Neže!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

corfu....čimprej se pozdravi!

mala2001...uuu lep večer pred tabo. Privošči si user posted image

lumpa in lenca...upam, da se vama pocutje cimprej izboljsa!

maca29...naj ti bolečine čimprej minejo!

Sicer sta me pa zdele moja dva fanta tako razjezila. Anej je imel v riti poredne škratke in ko ga je mož šel tuširat je itak nagajal in ni ubogal, vsaka druga beseda je "nočem" oz. "hočem". user posted image user posted image user posted image Pol se pa samo kregata eden na drugega in na koncu Anej z nago rito se noče oblečt, mož se pa jezen usede na kavč in čaka. user posted image res veliki in mali otrok. Včasih ne veš, kdo je bolj otročji. Tak da sem oba kregala, in sta kot kup nesreče sedela na kavču jaz pa zraven kot policaj, dokler se nista med sabo zmenila. No na koncu smo šli seveda vsi polubčkani in objeti pospremiti Aneja spat, ampak tok enega kreganja za prazen nič. Matr te poredne škrate v mali in veliki moški riti bi tok pregnala, da bi blo joj!!!!! Aja Anej je še vedno v fazi "mami". Tud sekunde ne zdrži, da ne ve kje sem, kaj počnem ipd. user posted image To bo še tragikomedija, ko bosta dva otroka pri hiši. No upam, da se motim.

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 25.8.2010 21:03:13 >

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu Lenca78)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
   [Brisano sporočilo]
25.8.2010 21:13:48   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tinkatonka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1403
25.8.2010 21:47:22   
tejči28
user posted image     Naši       pregledi!  user posted image

user posted image    Redni pregledi  user posted image

26.8. archie,corfu,hanizali,LoveLove
          inčy
27.8. cresisy,lenca78
30.8. sanje2,amelie010,tinkatonka
31.8. natalija28,T.Z.,maca29
01.9. NiNiBo,eva2010,mala2001,lillchy123
03.9. mala
06.9. tinkatonka
07.9. nadka30,SOncIca
08.9. natalija28,almera
09.9. nenka7

user posted image    UZ pregledi    user posted image

27.8. lenca78
30.8. sanje2
31.8. T.Z.
06.9.
lillchy123

user posted image    CTG      user posted image

26.8. sanje2,archie,hanizali,LoveLove
          klemcy
27.8. lenca78,maca29
30.8. tinkatonka
31.8. T.Z. ,maca29
03.9. mala
06.9. tinkatonka
07.9. SOncIca

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
25.8.2010 21:47:29   
Inčy
Oj punce!

Corfu ... drži se in čimprej pozdravi!

... pri meni se že cel dan nekaj dogaja ... že od jutra vsake toliko kak špik kot pekočobčutek v predelu nožnice, zdaj proti večeru pa vedno bolj močno otrdevanje trebuha in špikanje v spodnjem delu trebuha - ali gre za lažne popadke? Zanimivo je, da še malička kar razgraja po trebuhu user posted image ... trebuh pa kr ves čas trd user posted image

Ah, nič ... bomo počakali noč, pa bomo vidli, kako bomo spali oziroma kako ne bomo spali user posted image

Lepo in mirno noč vam želim!

"Ovir ni. Ovire vidiš samo takrat, kadar umakneš pogled od cilja."

EX Inčika

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
25.8.2010 21:50:59   
tejči28
Haha Tinka kot da sebe berem. Jaz sem tudi do večera sama z Dominikom,zato je skozi mami mami,al pa ati mami.haha.Pa tudi mož se obnaša kot otrok in pol se dajeta kdo bo koga.mislim,halo.da pol na koncu tudi jaz oba kregam,naj data mir,da je en večji otrok kot drugi.S tem,da en je upravičeno otrok,drugi pa ne.user posted image

Meni pa mala tak dol pritiska na mehur,da se bojim,da mi bo kaj ušlo.Pa tak je gibčna,da še to ziher ne pomeni poroda.user posted image

Inčy jaz imam iste težave,me kar nekaj peče spodaj.Trebuh sicer trd,ampak mala pa miga ful.Boma vidle kaj to pomeni.user posted image

< Sporočilo je popravil tejči28 -- 25.8.2010 21:52:17 >

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
25.8.2010 21:57:21   
Inčy
Jah tejči, ta pekoč občutek res ni najbolj prijeten, me kar zvije naenkrat ... drugač pa se mi ne zdi tak fejst fejst grozno boleč, ampak kar iznenada te doleti ... saj pravim ja, počakat bo treba ... mogoče pa sva le naslednji na vrsti user posted image

EX Inčika

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
25.8.2010 22:06:16   
tejči28
Danes nenormalno veliko hodim lulat,izcedka pa nobenega.Ker najprej se tak more začet čep luščit,je tak?! Ne vem točno.

(odgovor članu Inčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
25.8.2010 22:09:11   
janjja
No evo jaz sem imela danes pregled. Vse ok, mali je menda težek 3500 kg, jaz pa sem skor v 38t. Je pa zmerla otročka in pravi da je velik za 39t, in da misli da bo nekje okoli prvega septembra... ,glede na to da me ščipa in da je odteklo že malo vode.... Torej še malo.user posted image

Čestitke za Nežouser posted image user posted image user posted image
Zdaj je pa začelo dogajat pri septemberkah pa še sploh september niuser posted image user posted image user posted image

Naslednji pregled in CTG (če bom sploh prišla do tja) je 3.9 - prosim Tejči da me daš na seznamuser posted image

(odgovor članu Inčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
25.8.2010 22:11:04   
tejči28

26.8. archie,corfu,hanizali,LoveLove
          inčy
27.8. cresisy,lenca78
03.9. mala,janjja
06.9. tinkatonka
07.9. nadka30,SOncIca
08.9. natalija28,almera
09.9. nenka7

27.8. lenca78
30.8. sanje2
31.8. T.Z.
06.9.
lillchy123

26.8. sanje2,archie,hanizali,LoveLove
          klemcy
27.8. lenca78,maca29
30.8. tinkatonka
31.8. T.Z. ,maca29
03.9. mala,janjja
06.9. tinkatonka
07.9. SOncIca

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
25.8.2010 22:12:07   
Inčy
Tejči ... glede čepa ... ne, ni nujno ... se mi zdi, no user posted image Sem brala zdaj celo večer po forumih začetke poroda, pa nisem zasledila, da bi imela vsaka to napisano ... no, vsaj takoj še ne, ali pač? Pojma nimam ... user posted image

EX Inčika

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
25.8.2010 22:16:59   
tejči28
ne vem,prvič je bilo tak,da se mi je začel luščit čep pol pa sem drugi dan že cartala.user posted image
Pa tukaj berem na tem koledarčku na RR,na 39t piše,da bi se naj tudi čep odluščil prej.saj verjetno pri vseh ni tak,ker enim voda odteče prej.ne vem.pustimo se presentit.user posted image

sarcy jaz sem danes videla v c&a oblekice v vel.46,bodije in to .Kak je to mickeno in cartkano.Pa tudi cene niso bile pretirane.

< Sporočilo je popravil tejči28 -- 25.8.2010 22:19:15 >

(odgovor članu Inčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
   [Brisano sporočilo]
26.8.2010 0:44:18   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mala)
  Neposredna povezava do sporočila: 1413
26.8.2010 7:45:08   
hanizali
Barbi 195 čestitke za malo Nežo!!!!!
Jaz imam pa danes pregled,tako da še šibam pod tuš in potem pičim...Držite pesti,da se je našuser posted image  obrnil proti izhodu,da na bo potreben kaki drugi ukrep!!!Se tipkamo,ko odpravim....

Neposredna povezava do sporočila: 1414
26.8.2010 8:12:06   
tinkatonka
IZVIRNO SPOROČILO: S0ncIca

petek ob 10h- jaz tudi pridem solo user posted image A je kakšna zeliščna lekarna tam, da bi šla po ta famozni čaj iz malinovih listov?

Ja zeliščna lekarna je v Cityparku. Meni je čaja ravno včeraj zmanjkalo, pa zdaj gruntam, če sploh čem kupit še en paketek. Najbrž ne bom.Bom mal "riskirala". Sicer sem pa dobila ene čaje za dojenje, ki se lahko začnejo pit že proti koncu nosečnosti, pa bom raje to mal konzumirala, zdaj tik pred zdajci.

čep...ni nujno, da se ti sploh odlušči pred porodom. Meni pa se je npr odluščil in sem čez 7h rodila. Prijateljici se je odluščil pa en mesec pred porodom. Tak da. Ni pravila.

inčy...so se popadki nadaljevali čez noč?

Mene je tud včeraj nekaj "štihalo". Bolečina mi je iz spodnjega dela trebuha prehajala direktno v noge user posted image , ker vem kakšni so popadki, me je čist čudilo, kaj hudiča me zdaj to boli. Sem si celo spodnje hlače slekla in hodila cel popoldan po hiši brez (v oblekici da ne bo pomote). No potem se je umirilo HB. Men gredo te "brezvezne" bolečine tok na živce, naj me "štihne" in bolet začne takrat, ko gre zares, ne pa da te kr vmes nekaj matra ipd. Mož je zdaj določil, da bom rodila to soboto user posted image , jaz pa pravim, da v torek, samo ne vem kateri, ta ki prihaja al pa en teden kasneje. user posted image Ampak ker moj mož ima ponavadi tak "krompir", da še res kaj ugane, sem zdele preventivno dala prat še zadnjič pred porodom vse posteljnine, pa še dve žehti perila me čakata, da bo do sobote vse suho, zlikano in pospravljeno. Pa še kosilo v vrtcu moram odpovedat. Moj mož štrajka, mu hrana ne odgovarja, je čist nesrečen (on je res zelo zelo zelo malo zelenjave, v vrtčevski hrani je pa veliko veliko zelenjave) in mi je čist brezveze, da tam plačujem, jaz pojem, ker pa so prevelike porcije za enega, pol hrane ostane. No sej mi ni problem kuhat, ampak tole ko sem jemala iz vrtca je bil res luksuz in zelo poceni. Sicer pa ko bi/bom rodila itak ne bi mogla hodit več po hrano nekaj časa, ker nimam nobenga, da bi mi hrano pobiral med pol dvanajsto in pol eno (kot je treba), pa še z avtom se moram do vrtca zapeljat, tak da bi bilo to tudi logistično težje meni z enim majcenim dojenčkom čisto na začetku.

Vsem, ki imate danes pregled želim, da jih uspešno opravite! pa poročajte kaj o napredku!

Pozdravček,

Tina

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 26.8.2010 8:25:07 >

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 1415
26.8.2010 8:46:01   
mala2001
Jutro!user posted image

Po topli kopeli in user posted image še vedno kinderjajček!

Noč: WC 2x na uro. Zjutraj sem bila pa tako polamana, kot da sem 14 dni v komadu preležala....user posted image

Čep: Prvič sploh nisem zasledila, da bi se mi odluščil... sam voda se je zlila v slapu iz mene 3 dni pred PDP-jem. Sedaj ga še tudi nisem zasledila, pa sem 1 prst že odprta....

Kuhanje: Danes bo mož jedel pasul od včeraj! Sem se predvčerajšnjim potrudila in skuhala odličen pasul z domačimi prekajenimi rebri, za prste polizat, da bo imel gospod kaj toplega za pojest, če mi ne rata prav cajt iz pregleda prit - pa si je za zajtrk privoščil prevelik sendvič in pol ni bil pred službo lačen....

Mami faza:
mi mamo mami in ati fazo odkar smo se preselili in nam paše, ker je bla prej nona faza in sva bla mal ljubosumna...user posted image

user posted image na koncu user posted image : V prvo sma user posted image kot zajca, non stop. še en dan pred porodom pa sem skoraj do roka donosila. S tem, da sedaj pazimo, da ni izliva v mene, takrat pa nismo nič, pa ni bilo nekega efekta....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1416
26.8.2010 8:51:43   
teodora75
Dobro jutro!

No pa smo tudi mi s spiska obkljukali kar nekaj nujnih opravkov.

Za zacetek: bila sva v Postojni na ogledih (zeljenega poroda v vodi) in sva zdaj samo se bolj prepricana, da si zeliva tja. Zares zares prijazna babica, ki nama je vse pokazala in razlozila. Pa res nikjer nobene norisnice in panike, ceprav sva bila tam ravno v sredo zjutraj, ko je bila polna luna. Moj je vprasal tudi, kako se osebno to zdi njej-babici, ali na to gleda le na neko 'joj kaj se spet grejo te alternativci' varianto, ali ne. Pa je rekla, da sama to zelo zagovarja, ker so definitivno prednosti in da imajo do sedaj same v redu izkusnje. Edini 'minus' je to, da zadeva ni 'cisto poceni' - sam porod stane 170E, vceraj pa sem dala se za test na HIV in hepatitisa, ki so nujni, nekaj manj kot 50E. OK, ampak upam da je vredno, ce ne drugo, deluje ze sedaj 'placebo' ucinek, da bom sla v to pomirjena in (upam da) sproscena in na sploh skulirana.
Jaaaaaaaaaa, pa nasla sva svoj delcek morja (ne v prvem poskusu), saj je bilo pod Debelim Rticem precej packasto morje, v Simonovem zalivu pa se je zdelo tudi po mojih kriterijih ok in plavanje v tejle 'slonckasti' obliki je lahko prav lustno. Sem pa ugotovila (prej tega nisem nikoli opazila), da je res ful ful razlika plavati v morju (zaradi soli) kot pa v jezeru. Ko sva bila kak mesec nazaj na Bledu, se mi je zdelo, da me kar vlece k podnu, tukaj pa je bilo res fajn.

Vcerajsnji dan pa sva zacela z obiskom CSDja (koncno) in sedaj ima tudi nase detece 'podpisanega' (priznanega) atija. Pa seveda smo oddali vse potrebno za porodnisko in sedaj bom res tezko cakala na odlocbo, saj me grozno zanima, kaj mi bodo naracunali. (Po tistem obrazcu iz CSD Siska ne morem racunat, saj imam neko 'spesl' formulo.

No potem smo imeli pa vceraj se pregled, ki je bil tak kot ponavadi. UZ in voda. Pa sem bila vceraj res vztrajna in sem rekla, da ne grem od tam, brez da izmeri glavco. In juhu, zdaj pa ni vec tako smesno, saj imamo 5 tednov do PDP nekaj gramov manj kot 3 kg. aaaaaaaaaa, in do kam se bomo zrastli do konca? Me pa v vseh teh mesecih ni nikoli pogledala vaginalno in nimam nobene ideje, ce se karkoli dogaja spodaj (no saj pomoje se ne, saj nic ne 'odteka' ali karkoli). Imam pa 6.9. ze tudi prvi CTG. Aja, pa se to je rekla, da je glavica ze precej nizko in me vprasala, ce me kaj tisci. Ja halo, seveda tisci, ko imas enkrat v busecu takega velikana, ampak to se meni zdi precej normalno ane. Lulamo pa tako kot ze nekaj mesecev - 1-2x na noc in nisem opazila, da bi bilo zdaj kaj drugace.

Pa vceraj smo dobili iz UK naroceno 'varusko', ki je precej cenejsa kot pri nas. SVa se po 'raziskavi' odlocila za eno od Aventa in sva po vcerajsnjem testiranju precej navdusena. Zraven sva narocila se usesni termometer (Braun) ki je tudi OK na prvi 'test'. Pa sva hotela vzet se tisto rec, ki iz nosa vlece mucke, ke pa napisalo, da tega ne dostavljajo v Slo. ??? Kakorkoli, kar ze dobis takole drugje, je res cenovno velika razlika kot pri nas, kar mi itak nikoli ne bo jasno. Potem pa primerjas nas standard (place) in zunaj, si pa se bolj zmeden. Pa ce bi zivela tam (Uk ali Nemcija), bi bila se postnina zastonj, takole se pa na koncu celo s postnino (ze ti dve stvari je bila 6 funtov) se vedno splaca.

Uh, zdaj pa neham no...
Moj dela se zadnje 'finese' na previjalni 'zadevi'. Sva vceraj nabavila tudi barve (dala mesat) in komaj cakam, da zacnem farbat, pa da vidimo, kaj znamo user posted image .

Ja, pa v tem monologu cisto pozabila cestitat za novega fantka, juhuej juhej.
In komaj cakam na naslednjega.

Lep dan (upam da bo se malo drzala tale ohladitev, ker jaz sem bila v torek spet cisto adijo).

T.

Neposredna povezava do sporočila: 1417
26.8.2010 8:51:53   
eva2010
Dobro jutro so-user posted image  in mamice user posted image

Vidim, da smo včeraj prejeli še eno veselo novičko: BARBI195 iskrene čestitke za malo Nežo, lepo se cartajte.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Meni, se pa od včeraj ni nič bistveno spremenilo, še vedno občasni popadki, mislim, da so zdaj edino bolj boleči in malo dlje trajajo, drugih znakov pa ni, pa saj imamo PDP komaj 15.09.2010. 

Ampak glede na to, da še niti september ni mi pa imamo že 7 "septembrčkov", še vedno nekako pričakujem, da bo tudi naš user posted image  prehiteval.

Zdaj grem pa mal na vrt se s polži kregat, saj kaj več od tega pa itak ne zmorem user posted image user posted image user posted image

PA-PA

Neposredna povezava do sporočila: 1418
26.8.2010 8:53:50   
archie
jutro,

prvi uradni dan porodniske user posted image user posted image user posted image hihi

jaz sem sedaj zvecer takoooo zaspana, da samo dol padem na kavcu. potem se prestavim v posteljo in spim do jutra kot top, dokler me budilka ne zbudi....

user posted image : joj, meni ne pase ze miljon let... ze od sredine nosecnosti sem se prav prisilit mogla, da sva user posted image . in dejansko me je vse bolelo... na sreco imam fuuuul razumevajocega moza in me v nic ne sili. user posted image user posted image
tako da midva te metode za sprozitev ne bova uporabljala user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image kako mi je fajn brat, da so vasi moski tako otrocji, ko so skupaj z otrokom. imam obcutek, da bo pri nas isto  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa vcasih bom celo jaz bolj otrocja kot mož. hihi

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu mala2001)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
26.8.2010 9:43:57   
tejči28

27.8. cresisy,lenca78
03.9. mala,janjja
06.9. tinkatonka
07.9. nadka30,SOncIca
08.9. natalija28,almera
09.9. nenka7

27.8. lenca78
30.8. sanje2
31.8. T.Z.
06.9.
lillchy123

27.8. lenca78,maca29
30.8. tinkatonka
31.8. T.Z. ,maca29
03.9. mala,janjja
06.9. tinkatonka,teodora75
07.9. SOncIca

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
   [Brisano sporočilo]
26.8.2010 10:20:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tejči28)
  Neposredna povezava do sporočila: 1421
   [Brisano sporočilo]
26.8.2010 10:21:38   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tejči28)
  Neposredna povezava do sporočila: 1422
26.8.2010 10:43:16   
nadka30
dan pri nas nobene spremembe razen da spim kot angelček, očitno bom vse za naprej sedaj not spravilauser posted image user posted image .
Naš user posted image se je malo umiril ni nobenega prehudega brcanja upam da je to znak da prekinja najemnino za svoje podnajemniško stanovanje in da pakira svoje stvariuser posted image user posted image user posted image user posted image .Malo heca za tako lep danuser posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1423
26.8.2010 10:43:40   
tejči28
SOncIca jaz tudi zdaj že drugič jem zajtrk.Res pa je,da bedim že od 7h.user posted image
Me pa že celo jutro nekaj šraufa podobno kot pred user posted image . Samo danes še mi ni za it rodit.user posted image Drugi teden bom bolj pripravljena.Pa še mož gre k frizerju zvečer.

Neposredna povezava do sporočila: 1424
26.8.2010 10:47:57   
nadka30
tejči počakaj na 30.8. tako kot sma se zmeniliuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?