eva2010
|
Dober dan ! Darilo za bratca/sestrico - moram povedat, da mi je bila Tinkina ideje glede darila ful všeč in smo se tudi mi odločili zanj. Eva je bila zelo žalostna, ker smo vse njene stvari od vozička, do oblekc, postelje, kovtrčka... pripravili za . Pol pa, ko sem prebrala Tinkin post sem Evi povedala, da ko postane velika sestrica dobi svoj nov kovter in povšter za velike. In zdaj je tako navdušena, da vsem razlaga okoli kaj bo dobila Pa še zmenla sem se z mojim fotrom, da bodo oni to kupili, ker za res NIČ ne rabim Začetek poroda - tudi jaz se iz dneva v dan sprašujem kako in kdaj se bo porod začel. Prvič se mi je v 36 tednu, s hudim pritiskom navzdol, 24-urnimi rahlimi popadki, nepremikanjem in povišanim pritiskom. Zdaj sem že v 37 tednu, popadke imam že en mesec, čez dan slabše čutim , pritisk imam pa precej nizek, tako, da čakam na kaj bolj konkretnega, samo še ne vem kaj točno No močnejše popadke sigurno in mogoče, da mi plodovnica odteče. Krči v mečih - tudi jaz sem imela in ko sem enkrat tukaj prebrala, da moraš narediti š****, podobno kot balerina, od takrat jih nimam več. Mravljinci v nogah - bolj konkretno v podplatih sem jaz mela v prvi nosečnosti, še posebej, ko sem bila dalj časa v ležečem položaju, Včasih sem komaj do WCja prišla in se spomnim, da me je to spremljalo še več mesecev po porodu. Zdaj pa tega nimam Spanje - tudi jaz ponoči ne spim že kaka 2 tedna, čez dan pa obvezno min. 2 uri. Sem sprejela to kot pripravo na nov "delovni" ritem . Ravno zdaj sem se zbudila in pijem , kot da bi bilo juto. Uživajte PA-PA...
|