|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2011
24.8.2010 19:23:56   
Anonimen
Naj se vam se jaz pridružim. Rada bi bila še malo anonimna, da ne bojo že vsi sosedi takoj vedli, da sem user posted image .
Včeraj sem bila pri g. pa mi je lahko samo potrdil nosečnost ni pa mi mogel zatrdit, da je vse ok ker še ni bilouser posted image .
Sem naročena čez dva tedna in upam da bo vse ok. 

(odgovor članu Nitkica11)
  Neposredna povezava do sporočila: 676
24.8.2010 20:24:12   
nežken
ojla!
Tudi jaz sem danes ugledala user posted image tako, da se vam pridružujem. Rok po mojih izračunih je 29. april (glede na menkol, ki mi je v prvo samo za en dan zgrešil, medtem ko se je uradni izračun čisto ponesrečil user posted image ) uradno glede na zadnjo M pa bom bolj majska - 6. maj. Kakorkoli bikec bo, če bo vse posreči. No, doma že imamo triletnico, ki že eno leto naročuje sestrico user posted image .
Znakov nič kaj posebnih razen občutek, da bo zdaj zdaj pritekla, mal bl napete zizke, pa rahla slabost vsake toliko. Upam, da pri tem ostane.

Lp, vsem

(odgovor članu Nitkica11)
Neposredna povezava do sporočila: 677
24.8.2010 21:14:19   
KlaraMay
oh super končno naval novih aprilčič !!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Že dodajam na seznamček.

(odgovor članu nežken)
Neposredna povezava do sporočila: 678
24.8.2010 21:18:24   
iskrca
pozdravljene in čestitke vse novim aprilčicamuser posted image user posted image user posted image

Lananai jst bi tud mela takega šefauser posted image Mah bo treba res hitr povedat, da bo to čim prej za mano

user posted image user posted image vsem ki ste že slišale user posted image

KlaraMay user posted image samo da ga ni več in je vse BP!

ovčka11 super, lahko boš uživala in se v miru posvečala svoji user posted image

ne vem, a sem jst edina, ki jo prsi čist nič ne bolijo oz. niso napete...no sej se ne pritožujem, mi je pa čudno, ker v prvi user posted image so bile pa tok napete že takoj, da sem že po tem sumila, da sem noseča

(odgovor članu nežken)
Neposredna povezava do sporočila: 679
24.8.2010 21:29:14   
KlaraMay
user posted image

*****PDP***** 
nick, starost, kraj, št.user posted image , št.user posted image doma, spol, pregled (PP=prvi pregled, NP=naslednji pregled, NS=nuhalna), št. user posted image v trebuhu (srčkov)

x.4.
user posted image Julija2011, 28 let, Dolenjska, 1 user posted image
user posted image mama123, 3 user posted image , 2 user posted image , 30.08. NS
user posted image pufika, 14.9. NP, user posted image
user posted image Anonimna, 7.9. NP
1.4.
user posted image anonimna 1, 2 user posted image , 10.08. user posted image
user posted image anonimna 2, 2 user posted image , 9.9
user posted image lananai, 29 let, Savinjska, 2 user posted image , 25.8
user posted image DeLucia, 29 let, 2 user posted image , 25.8 PP
user posted image Tira, 28 let, Kranj, 2 user posted image , 1 user posted image , user posted image
2.4.
user posted image LeJo, Ljubljana, 09.08. PP user posted image
3.4.
4.4.
user posted image KlaraMay, 27 let, Ljubljana, 1 user posted image , 03.09.
5.4.
user posted image Korina*, 31 let, Maribor, 2 user posted image , 1 user posted image , 12.8 PP, user posted image
6.4.
user posted image detece, 27 let, okolica MB, 2 user posted image
7.4.
user posted image pussycat, 28 let, Dolenjska, 1 user posted image
8.4.
user posted image lepdan79, 2 user posted image , user posted image
user posted image Kimmi , 2 user posted image , 1 user posted image , 27.08 PP
9.4.
10.4.
user posted image anonimna user posted image , 29 let, Radovljica, 2 user posted image , 18.8 PP, 27.8 NP, 8.9 NP
user posted image florecita, 29 let, Bela krajina, 3 user posted image
user posted image Rižkoo, 28 let, Celje, 2 user posted image , 16.9. NP
11.4.
12.4.
13.4.
user posted image MeGi20, 23 let, Novo mesto, 2 user posted image
user posted image lo25, 36 let, Kraj, 2 user posted image , 1 user posted image , 26.08.PP
user posted image Lara28, 2 user posted image , 1 user posted image
14.4.
user posted image Womanpolice, 29 let, okolica LJ (blizu Zasavja), 1 user posted image , 24.8 PP, 27.8 NP
user posted image onebejba, 22 let, Kranj, 1 user posted image , 25.8 PP
user posted image pixika, 26.8 PP
15.4.
user posted image Jacki, 28 let, okolica LJ, 1 user posted image , 15.9.
user posted image picikl, 24 let, štajerska
user posted image urshka, 25 let, okolica CE, 1 user posted image
16.4.
user posted image Ovčka11, 36 let, okolica LJ, 3 user posted image , 1 user posted image , 03.09 UZ
17.4.
user posted image *špela, 23 let, kraj, 3 user posted image , 1 user posted image
user posted image Anonimna, 30 let, iz Posavja, 3 user posted image , 1 user posted image , 01.09. PP
18.4.
19.4.
user posted image Čakajoča, 29 let, Maribor, 3 user posted image , 1 user posted image , 02.09 PP
20.4.
21.4.
user posted image pižmovka, 24 let, Bela krajina, 1 user posted image , 07.09. PP
user posted image miafilip26, 26 let, Maribor, 1 user posted image
22.4.
23.4.
user posted image bušek33, Celje, 2 user posted image , 1 user posted image , 21.9.PP
24.4.
user posted image sreckica , 26 let, 1 user posted image
user posted image iskrca , 2user posted image , 1 user posted image , 07.09 PP
25.4.
user posted image ajtak, 27 let, Celje, 2 user posted image , 1 user posted image , PP 14.9.
26.4.
27.4.
28.4.
29.4.
user posted image nežken, 2 user posted image
30.4.
user posted image Nitkica11, 2 user posted image , 1 user posted image

SEZNAM APRILČIČ 2011 ŠTEJE ŽE : 40 user posted image

držimo pesti za: user posted image rižka user posted image
z nami je bila tudi :user posted image lipi user posted image , user posted image Vrtnica83 user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO           MERE
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO           MERE
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO           MERE

user posted image user posted image www.noseca.com/

user posted image

• DODATNE INFORMACIJE O POTEKU NOSEČNOSTI
    user posted image PREGLEDI           user posted image NUHALNA SVETLINA  
    user posted image SEZNAM ZA BODOČE MAMICE           user posted image OTROČARIJE.NET  
    user posted image ŠOLA ZA STARŠE           user posted image NOSEČNIŠKI KALKULATOR V 3D  
    user posted image VSE O NOSEČNOSTI           user posted image MAMA.SI  
    user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA           user posted image BABY BOOK   

• DODATNE INFORMACIJE ZA BODOČE STARŠE
    user posted image Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
    user posted image VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
    user posted image nosečnost in delo (1)
    user posted image nosečnost in delo (2)

user posted image Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
  • vloga S-1/1
  • priloga S-1

user posted image Urejanje očetovskega dopusta

• vloga S-1/2
  • Apriloga S-1

user posted image Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
    user posted image Priznanje očetovstva
    user posted image Kako do otroškega dodatka?

user posted image Paket za novorojenčka
    user posted image Zavitki A,B,C za novorojenčka
    user posted image Recinko - oprema za dojenčka

user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu KlaraMay)
  • Neposredna povezava do sporočila: 680
    24.8.2010 21:33:20   
    iskrca
    KLaraMay ko že glih obnavljaš seznamček...sem iz Kranja, 29 letuser posted image

(odgovor članu KlaraMay)
    Neposredna povezava do sporočila: 681
    24.8.2010 21:36:23   
    KlaraMay
    IZVIRNO SPOROČILO: iskrca
    ne vem, a sem jst edina, ki jo prsi čist nič ne bolijo oz. niso napete...no sej se ne pritožujem, mi je pa čudno, ker v prvi user posted image so bile pa tok napete že takoj, da sem že po tem sumila, da sem noseča

Mene ne bolijo več. So večje, ampak ne bolijo in niso napete. So bile na začetku, zdaj se je pa umirilo.

(odgovor članu iskrca)
    Neposredna povezava do sporočila: 682
    24.8.2010 22:29:49   
    Anonimen
    KlaraMay - sem prav zaradi tebe prišla pokukat...super da si bolje, ampak poskusi čimbolj počivat, veljauser posted image

Dobrodošle vse noveuser posted image user posted image user posted image

Uuuu pa končno mi je prišlo družbo delat še nekaj gorenjkuser posted image

user posted image

(odgovor članu KlaraMay)
      Neposredna povezava do sporočila: 683
    25.8.2010 5:43:26   
    ajtak
    Jeeeeeeej, nisem več tazadnja na seznamu user posted image . Čestitke vsem novim user posted image .

Nežken, kaj je to menkol?

Vsem želim en lep dan.

P.S.: A ste ve tud toook utrujene v službi? Jaz nč ne morem. Pa mam full slabo vest user posted image

17.11.2007 Tjaš
    24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 684
    25.8.2010 7:20:04   
    KlaraMay
    Jutro. Kar ne morem verjet, da sem ob 7h že pokonci in na RR. Čist odvisna ratala od te teme user posted image .

Jaz sem bila v 5-6 tednu izredno zelo utrujena, zmatrana. zaspana. V službi sem bila samo, da sem bila, naredila pa bolj malo. Res kr sanjal se mi je. Popoldne sem spala, vsak dan. Ko sm prsla domov, ključe iz rok, obleke dol, kamor pade pade, eno dolgo majčko gor, pa direkt v horizontalo. Moj me je sam postran gledu user posted image Zdej v 7-8t pa nisem več utrujena, prej obratno. Delam, kot da je tekmovanje, veliko naredim, tud za nazaj sm v službi spucala zadeve. Dobr da je tko, k morm v kratkem plače delat za 43 ljudi in ne bi bilo fajn, če bi se mi spet sanjal zravn user posted image Pa še eno mednarodno konferenco pomagam organizirat v oktobru.

Tko da tale utrujenost in zaspanost mine, vsaj pri meni je.

(odgovor članu ajtak)
    Neposredna povezava do sporočila: 685
    25.8.2010 7:25:12   
    KlaraMay
    U dons bodo sami srčki user posted image padal na seznam. Kar 3 imajo pregled.
    DeLucia, Lananai in OnebBejba user posted image

Dobr opravte. user posted image user posted image Ne pozabte za slikce rečt. user posted image

(odgovor članu KlaraMay)
    Neposredna povezava do sporočila: 686
    25.8.2010 7:59:54   
    florecita
    Jutro! user posted image

Dobrodošle vse nove aprilčice!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čestitke tistim, ki ste že videle user posted image ! user posted image user posted image user posted image user posted image

in pa čim manj izcedkov tistim, ki jih imate ( ste jih imele) no, smo jih imele user posted image user posted image user posted image

Meni je pa še kr slabo, pa neverjeten apetit imamuser posted image  to na tehtnici ne bo dobrouser posted image user posted image user posted image  a kaj ko sem neverjetnooo lačnauser posted image user posted image user posted image  tudi v 1. user posted image  je bilo tako.

Zredila sem se za magičnih 25kguser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ampak ni G nikdar rekla, da sem se preveč zredila. Zakaj? to mi še danes ni jasnouser posted image

( No, to nosečnost sem štartala z 3kg več kot prvo) user posted image

Napišite, kaj si želite da je? user posted image  ali user posted image ?
    Midva z možem user posted image , ker fanta že imamo, naš mali pa samo bratca, ko omenim, da kaj pa če bo punca, je jok in stok!! user posted image user posted image user posted image  to bo še zanimivo.

Je rekel mali: mami, zdaj bo fant, pol boš pa rodila še punco. Ampak za fantom!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KlaraMay)
    Neposredna povezava do sporočila: 687
    25.8.2010 8:10:23   
    Čakajoča
    Dobor jutro!

Danes pa sem jaz v skrbeh!

Imam 1 vprašanje - mogoče katera ve:

Sem delala test s CB digital pa je takoj pokazal +, vendar ni bil za spomin, saj po 24 ur izgine rezultat!

Pa sem prejšnji teden kupila navaden CB (za spomin), pa je po 1 tednu skoraj + izginil. Nosečniška črtica je bila komaj opazna. Pa sem v ponedeljek kupila novega, da ga bom res lahko shranila (kot sem ga pri sinu, ki še sedaj kaže +). Pa zjutraj pogledadm in črtice skoraj več ni.

BI ME MORALO TO SKRBET?

Kaj pravite ve? Ali je lahko kaj narobe!?
    Prosim za odgovore!

(odgovor članu florecita)
    Neposredna povezava do sporočila: 688
    25.8.2010 8:47:16   
    Markymark
    Jutro :-)
    Ne to te naj nič ne skrbi, ker testi po 5 minutah niso več veljavni...tako sem jaz dobila odgovor od sestre, ker mi je 14 dni nazaj doma pokazal user posted image  (trakec FS) po 5 minutah in sem šla h G. ker sem imela rahlo krvavitev pa je rekla, da sploh nisem noseča, ker CB ni nič pokazal. G pa je rekel, da je možno da sem, vendar moram bit komaj kakšen teden, ker se nič nevidi...sem pa včeraj naredila test (krvavitve so se nehale) in je user posted image  zelo lep user posted image !!! tko da ni dvoma. Jaz bi ti svetovala, da počakaš kakšen dan in narediš ponovno. Pa poskusi z First Sign-om ker meni je pokazal, da sem noseča, medtem ko CB ni.
    Sem pa vesela, da sem spet med vami user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in upam da bom drug teden po pregledu imela dobre novice-. Vsem ki imate izcedke in krvavitve vam želim, da se čimprej nehajo in da je z vašimi user posted image  vse dobro!

(odgovor članu Čakajoča)
    Neposredna povezava do sporočila: 689
    25.8.2010 8:52:20   
    Čakajoča
    Markymark - pri meni ni problem, da se ne bi videlo! Že po pol minute debela črtica +! Pa digitalni tudi +!

Hotela sem samo reči, da ta + ne drži. Po enem tednu se skoraj več ne vidi.

Ko pa gledam test izpred 3 let (user posted image s sinkom) pa še je zmeraj močen +!

(odgovor članu Markymark)
    Neposredna povezava do sporočila: 690
    25.8.2010 8:58:05   
    ajtak
    Markymark, kok sm pa js vesela zate!!!user posted image

17.11.2007 Tjaš
    24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 691
    25.8.2010 9:00:39   
    bušek33
    dober dan še od mene in dobrodošle vse nove aprilčiceuser posted image
    postaja pestro tle goruser posted image  super!

čakajoča ne vem, zakaj bi te moralo biti strah, test pač ni trajen, zato pač ni s tabo nič narobe.
    si me pa spomnila, bom še jaz popoldne pogledala, če se še vidi +

wp super za user posted image ! prav tako vsem ostalim, in pestke tistim trem, ki imajo danes pregled.

mene je včeraj nekaj tiščalo vsepovsod, tako da se je moral mož celo popoldne ukvarjati s sinom, jaz sem raje preventivno odležala in sem se potem bolje počutila. tudi danes sem ok. mogoče je bila pa samo polna luna kriva.

a je še kateri tako vroče? jaz se ne spomnim, da bi mi bilo v prvi tako vroče.

florecita joj, jaz ne bi o kilogramih, postanem slabe volje.  sem se v prviuser posted image tudi kar pridno zredila, po porodu je šlo kar nekaj dol, potem sem pa ful nazaj gor dobila. in ker sva se odločila, da bova kmalu naredila še enega, se nisem spuščala v hujšanje. se mi ne zdi zdravo za telo, gor dol.  sem namreč že pred prvo nosečnostjo shujšala za skoraj 10kg in potem takoj zredila. tako da mi je cilj priti na stare kg šele potem, ko neham dojiti v drugo. se mi pa zdi, da se mi že pozna trebuh. v drugo se prej pozna, ko so mišice bolj ohlapne. sploh pri meniuser posted image , ko mi je edina telovadba tekanje za ta malim.

je bil pa hec, da mi je prijateljica uganila, da sem noseča, preden sem sploh  naredila test. čarovnica user posted image  je rekla, da sem čisto spremenjena. zdaj hodim v službi kar malo prestrašeno okoli, kdo bo še to ugotovil pred mojim prvim pregledom, ki je še tako daleč.

klaramay  mater si naspidiranauser posted image  svaka čast. jaz čakam na refil energije. pa super, da je izcedek izginil!

ena je spraševala glede hrane, telovadbe in čudnega okusa v ustih, na prvi dve vprašanji lahko odgovore razbere iz zgoraj zapisanega, glede čudnega okusa, ja mene je matral ene dva tri dni, potem pa je izginilo

(odgovor članu Čakajoča)
    Neposredna povezava do sporočila: 692
    25.8.2010 9:11:33   
    florecita
    Jaz bi pa samo dala predlog, tistim, ki želite teste shraniti za spomin...

zakaj ga raje ne poslikate, pa sliko v album??  Jaz sem tako naredila prvič... in je lep spomin kot prva slika v albumu od najinega user posted image

Je lažje in pa morda malo bolj higienično, no, CB še gre, tisti testi ala trakci pa ne glih ( čeprav meni moj First sign še kr kaže user posted image )

(odgovor članu bušek33)
    Neposredna povezava do sporočila: 693
    25.8.2010 9:27:13   
    bušek33
    slikca je itak ovekovečena in v albumu od malega kot pri tebi
    jaz imam cb, trakcev ne bi shranjevala

(odgovor članu florecita)
    Neposredna povezava do sporočila: 694
    25.8.2010 9:34:48   
    Anonimen
    Markymark - dobrodošla nazaj med nasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image za vse ki imate danes pregled

user posted image

(odgovor članu bušek33)
      Neposredna povezava do sporočila: 695
    25.8.2010 9:40:00   
    Markymark
    Hvala user posted image !!! Sem tut jaz vesela, čeprav še nočem preveč sanjati in razmišljati o user posted image , da ne bo spet kaj narobe...ampak se trudim ostati pozitivna user posted image !
    Čakajoča lahko pa kupiš test FS (testno paličico ne trakec) ker ta se ne zbriše. Tako sem si ga jaz shranila pri prvem in zdaj pri drugem tudi.
    Kar se pa tiče user posted image znakov pa jih skoraj nimam, malo me špika kot pred user posted image , krvavitev HB ni, večkrat hodim na wc pa prsi me prav nič ne bolijo in nič ne rastejo (čeprav se ne bi nč pritoževalauser posted image ), slabosti nisem imela že v prvi user posted image  tko da tut zdej upam, da jih ne bo. Edino lačna sem pa nonstop user posted image .
    Lep dan vsem srečkam user posted image !

(odgovor članu ajtak)
    Neposredna povezava do sporočila: 696
    25.8.2010 9:42:14   
    lananai
    Punce, jst sem bila pa na pregledu danes in nič kaj dobrega ne kaže. Plodek je velik le 2mm, srčka ni. user posted image Tako da vas bom po mojem zapustila. Jutri zjutraj grem v bolnico, najbrž na čiščenje. user posted image Se beremo v kaki drugi temi. Bodite pridne in čuvajte svoje bušije. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 697
    25.8.2010 9:50:03   
    Markymark
    IZVIRNO SPOROČILO: lananai

Punce, jst sem bila pa na pregledu danes in nič kaj dobrega ne kaže. Plodek je velik le 2mm, srčka ni. user posted image Tako da vas bom po mojem zapustila. Jutri zjutraj grem v bolnico, najbrž na čiščenje. user posted image Se beremo v kaki drugi temi. Bodite pridne in čuvajte svoje bušije. user posted image

Lananai zelo mi je žal zate. user posted image user posted image user posted image  želim ti, da se ti vse srečno konča tako kot se je meni user posted image

(odgovor članu lananai)
    Neposredna povezava do sporočila: 698
    25.8.2010 9:55:28   
    bušek33
    lananai  joj neuser posted image user posted image user posted image  držim pesti, da bo pa morda le vse ok user posted image

(odgovor članu Markymark)
    Neposredna povezava do sporočila: 699
    25.8.2010 11:24:25   
    Anonimen
    IZVIRNO SPOROČILO: lananai

Ojojojuser posted image a možnost da bi se počakalo še en teden ni? Vsaj do 10 tedna no.. pišuka no, jaz se vedno v takih primerih vprašam, kaj pa če je prišlo kasneje do zanositve?

Žal mi je lananai user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu lananai)
      Neposredna povezava do sporočila: 700
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

VIDEO: Holografski simulator rojstva
    Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...
    Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
    Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Brrrr...
    пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......