|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0...
23.8.2010 13:43:33   
sjmm
mojih 5 minut za kofe in za rr

matr sm se našvicala d sm vs prebrala...ojoj...ojoj

tamika...super d gre s fasado...itak k mate tok kontrolorjev kvalitete bo vse u iber spedenanuser posted image

čebelc@....pri nas sm se jz glede uvajanja čist na trepalnice zmetala...pol pa Saška je imela mal krize..stara 5 let, Janči pa star 1,5 let...pa nama je reku drugi dan...sej pol po mene prideta, a ne....no, oči...zdej pa mamico na sendvič odpel, d bo dojenček u bušiju mel kej za jest, pa nama je dal lubčka..in tko je blo dokler je hodil u vrtec

mihailo...VAU..SUPER KRUHEK..ej, mami mal pazi nase in na bušija...POČITEK!!!!

kolumbo...bejba...dol se used in zdej mal pozab na svoje turbo akcije, ti boš Jurija kr kje doma med kako turbo akcijo vn streslauser posted image

urša....voziček zglancan..čaka...jz sem si že solzice obrisala...je pač konc enga obdojba z mojim Majčijem...joj, kok bi jz mela še enga bejbijauser posted image user posted image user posted image .....vi sam uletite na kofetek in nardimo biznis...nam pa mogoče med tednom bol odgovarja k za vikend nikol ne veš, kva vse se bo zgrnil na urnik

no, konc pauze...je moj doma, zdej je zadi čist u nulo spedenu balkon ksmo že neki cajta kr vse odlgal tja...d bomo lahk sobico podalšal za naše fantiče

grem cote zložit, dokler je princ u svetu sanj

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
23.8.2010 14:03:48   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

mojih 5 minut za kofe in za rr

matr sm se našvicala d sm vs prebrala...ojoj...ojoj

tamika...super d gre s fasado...itak k mate tok kontrolorjev kvalitete bo vse u iber spedenanuser posted image

čebelc@....pri nas sm se jz glede uvajanja čist na trepalnice zmetala...pol pa Saška je imela mal krize..stara 5 let, Janči pa star 1,5 let...pa nama je reku drugi dan...sej pol po mene prideta, a ne....no, oči...zdej pa mamico na sendvič odpel, d bo dojenček u bušiju mel kej za jest, pa nama je dal lubčka..in tko je blo dokler je hodil u vrtec

mihailo...VAU..SUPER KRUHEK..ej, mami mal pazi nase in na bušija...POČITEK!!!!

kolumbo...bejba...dol se used in zdej mal pozab na svoje turbo akcije, ti boš Jurija kr kje doma med kako turbo akcijo vn streslauser posted image

urša....voziček zglancan..čaka...jz sem si že solzice obrisala...je pač konc enga obdojba z mojim Majčijem...joj, kok bi jz mela še enga bejbijauser posted image user posted image user posted image .....vi sam uletite na kofetek in nardimo biznis...nam pa mogoče med tednom bol odgovarja k za vikend nikol ne veš, kva vse se bo zgrnil na urnik

no, konc pauze...je moj doma, zdej je zadi čist u nulo spedenu balkon ksmo že neki cajta kr vse odlgal tja...d bomo lahk sobico podalšal za naše fantiče

grem cote zložit, dokler je princ u svetu sanj

Fajn to da boste lahko sobico podaljsali...ja,jaz pa pocivam koker se da...doma postorim kar je treba pocasi ,ko pa mihailo spi pa le pocivam malo...

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2152
23.8.2010 14:08:47   
birdy
Urša, ta teden bi men ustrezal v četrtek al pa petek. Jutr mamo že plan it na grad dopoldne, v sredo našedva prideta, v četrtek smo pa sami z Kristi pa nimava še nobenga plana. Edin zdej so me zrajcale z milerjem in unim popustom, midva mava pa čist še mal plenicuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2153
23.8.2010 14:30:12   
Ajvy
ČEbela...mal sem te zafrknla....sem šla reklamo gledat...Aptamil , pa Ariel sta v akciji...sorry

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2154
23.8.2010 14:31:57   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

tamika....pa je to za izpirat iz ust?mam filig da ne bo šlo pri Hani da bi splaknila z vodouser posted image

naš posnema ostale user posted image user posted image user posted image in špuka vse naokrog user posted image user posted image user posted image user posted image ... potem se pa vprašam zakaj je vse belo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mogoče ti pa samo skuša povedat da mu ni všeč barva kopalnice user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2155
23.8.2010 14:32:00   
Ajvy

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

sjmm...kakšno krasno opravilo vas čaka...nakup pisalnega materiala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jst to komaj čakam 
te bo minilo veselje ko boš videla računuser posted image user posted image

ja, sploh k ga pomnožiš s 3, kasneje s 4user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

je pa fino nakupovat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2156
23.8.2010 14:33:31   
Ajvy

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2157
23.8.2010 14:34:20   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Urša, ta teden bi men ustrezal v četrtek al pa petek. Jutr mamo že plan it na grad dopoldne, v sredo našedva prideta, v četrtek smo pa sami z Kristi pa nimava še nobenga plana. Edin zdej so me zrajcale z milerjem in unim popustom, midva mava pa čist še mal plenicuser posted image

NISO PLENICE....SORRY....APTAMIL JE

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2158
23.8.2010 14:35:18   
Ajvy
SEStanek z vzgojiteljico je bil uspešen...je rekla, da sta se s Tiso že kar ujeli,,super vesela sem...to me je najbolj skrbelo....ah tile mali možički..tako mali , pa tako močni user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2159
23.8.2010 14:37:57   
birdy

NISO PLENICE....SORRY....APTAMIL JE

Sej sem glih študirala da mava mal mal denarja za zalogo delat.
No super, pol pa nisem več zrajcanauser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2160
23.8.2010 14:39:11   
birdy
Oh tale mrfi... Zdej k sem pa misnla it po Neli mi pa Kristi pančka... Upam da bo do treh pokonc, če ne bom varuško tastu nesla pa šla kr sama...

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2161
23.8.2010 14:40:00   
TAMIKA3

SEStanek z vzgojiteljico je bil uspešen...je rekla, da sta se s Tiso že kar ujeli,,super vesela sem...to me je najbolj skrbelo....ah tile mali možički..tako mali , pa tako močni user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2162
23.8.2010 14:48:49   
TAMIKA3

IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

tamika....pa je to za izpirat iz ust?mam filig da ne bo šlo pri Hani da bi splaknila z vodouser posted image

naš posnema ostale user posted image user posted image user posted image in špuka vse naokrog user posted image user posted image user posted image user posted image ... potem se pa vprašam zakaj je vse belo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mogoče ti pa samo skuša povedat da mu ni všeč barva kopalnice user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa saj je belo - modra user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2163
   [Brisano sporočilo]
23.8.2010 15:02:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sjmm)
  Neposredna povezava do sporočila: 2164
   [Brisano sporočilo]
23.8.2010 15:07:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2165
23.8.2010 19:37:41   
sjmm
evo smo se lepo sprehodili in nalaufali na igrišču...pa je še zmer vroče...uf, kok kurjo

pa lepo zalogico sadja smo si nardil

Maj je zdele zmazu eno skledo čokolinota...mu ga nekaj dni nism dala..pa je bil dons njami njami

drgač je pa pri nas tko, da se kr mal sekiram k mi je moj reku, k sm bla šokirana d mali tud 4x na dan kaka na ful...in moj pravi, da pač zato k mu jz dam tok za jest in, da bi mogoče bil bol okrogel, če bi imel manj obrokov in manj kakal...sam po moje je tud zato ker ful pije....tud 5 flašk soka z vodo ali vode ali kompota, za zvečer in ponoč pa čaj...no, kaj pa ve mislite...a ma moj prov al kako...itak nebi bla jz, če ne bi kej takega sprašvalauser posted image user posted image

no, zdej morm pa kuhno u red spravt, ker ni noben opazu d je posoda v pomivalcu že fertik..in se lahk novo nafila. tak d bom zdele jz ta žrtev...user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2166
23.8.2010 20:11:55   
Urša08
ojla

Mi smo imeli danes en prečudovit obisk Ajvy in njeni princeskiuser posted image user posted image user posted image Tok je blo luštno, tamaledva sploh Nejc ful uživala tko da Ajvy hvala ti za lep popoldan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri nas je dokaj tiho, Nejc že spi, Žiga čaka še dozo cartanja, moj pa tudi počasi domov prihajauser posted image .

Sjmm jaz mislim da kakanje nima veze s količino obrokov lahko pa se motim sam men je Žiga dons tud ene 4x kakal, pa ni nč več jedel kot običajno.

Kolumbo
jutri dopoldan peljem tamaledva na bazen tko da me ne bo v Kranj. Birdy ma v četrtek čas, jaz tudi - pa ti? Se v četrtek dobimo na kavici?

grem Žigca spat datuser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2167
23.8.2010 20:24:57   
birdy
Jaz sem za Urša, seveda dopoldan. Da vidim kakšna sta kej vajina vidt proti moji Kristi, pomoje dva velika suhcauser posted image Tamala je namreč majhna in okroglauser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2168
23.8.2010 20:30:44   
birdy
Aja, punce, zdej neki kaže z imenom... Sam dilema, Leon ali Leo? Obema sta oba všeč, ajde no, men je še Lev všeč pa ga je moj čist sku.rcaluser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2169
23.8.2010 20:37:00   
sjmm

Aja, punce, zdej neki kaže z imenom... Sam dilema, Leon ali Leo? Obema sta oba všeč, ajde no, men je še Lev všeč pa ga je moj čist sku.rcaluser posted image

leonuser posted image ...če smem komentiratuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2170
23.8.2010 20:44:25   
birdy

leonuser posted image ...če smem komentiratuser posted image

Valda da lohkuser posted image Ne sam to, še celo obvwezno jeuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2171
23.8.2010 21:00:14   
Urša08
Birdy jaz sem tud za Leona user posted image A ti user posted image user posted image spančkata?

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2172
23.8.2010 21:02:01   
Urša08
Moj je že doma. Men je ratalo že pod tuš it, tko da si sedaj samo neki za pit naredim in grem mal na kavčuser posted image .

Lepo spančkajte user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2173
23.8.2010 21:07:11   
birdy
Lubice spita ja... Z mano se pa zdej en spogleduje, ma prov siten je že ej. Sej se delam neumno pa sem raj kr na RRu. A kera ugano kdo je ta težak?user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2174
23.8.2010 21:22:29   
SURF

Lubice spita ja... Z mano se pa zdej en spogleduje, ma prov siten je že ej. Sej se delam neumno pa sem raj kr na RRu. A kera ugano kdo je ta težak?user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Upam,da te tvoj dragi in ne kakšen peglajznuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.