|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010 - 3.del
23.8.2010 14:05:42   
mamamajča
Pozdravljene, septembrke!

Najprej se opravičujem, ker "vdiram" na vašo temo, imam pa eno vprašanje.

Sama sem oktoberka, noseča 32t in sem danes med ležanjem kar naenkrat opazila, da se mi je nekaj vlilo v spodnjice. Torej nisem se vstajala niti kihnila, samo ležala sem in je steklo. Ne prav veliko, brezbarvno. Zdaj pa ne vem, ne bi rada delala panike prehitro, zato me zanima, kako je z vami, ko ste že dalj časa noseče.
Beli tok ni, ker je prozorno in brez vonjauser posted image

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
23.8.2010 14:09:40   
Inčy
mamamajča - če ni beli tok, potem je lahko le še plodovnica ... meni se še to do zdaj ni zgodilo no in bi se vsekakor šla pokazat ...

nadka - ti pa le pridno počivaj in se tolaži, da ni več dolgo do dneva D, tak da bo hitro minlo ... čuvaj se samo še zdaj user posted image

Drugač pa moja žabica tudi najbolj poskakuje ob večerih, čez dan pa ni več tako aktivna kot ponavadi ... no, edino, če jo malo zdrmam, potem me hitro klofne nazaj user posted image user posted image user posted image

"Ovir ni. Ovire vidiš samo takrat, kadar umakneš pogled od cilja."

EX Inčika

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
23.8.2010 14:10:01   
Lenca78
Maca29 tudi meni Laliela nič ni odgovorila na sms tko da nimam pojma kaj se dogaja z njo, upam da je vse ok.

Drugače pa sem imela res pestro noč danes, spala sem šele zjutraj in malo prej. Popadki mi niso dali miru imela sm jih prvo na 15 min potem na 12 min potem kmalu že na 9 min in sem že pakirala torbo, ko so se odločil, da bodo zopet na 15 min. In tkole skoraj celo noč proti jutru pa se je končno umiril. Imam pa občutek da mi bo kaka rokica kmal vm pogledala tok nizko čutim boksanje.

Bomo vidl kako bo kej jutr ko bo polna luna, zato grem zdele za vsak slučaj še k frizerju skrit sive lase ker mislim da pol neki časa ne bom mogla it user posted image

Aja pa še to sm dobila danes še torbo od vozička Umplast Eco sej je luštna sam je kar mala pa še previjalne podloge ni not user posted image tko da če mi lahko kera da nasvet kje nej kupim samo podlogo za v torbo sam se bojim, da pol nau neki velik placa za kej drugega user posted image

Lep dan vsem še naprej

P.S. Luna2010 čestitke za prvega user posted image med septembrčki user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maca29)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
23.8.2010 14:10:13   
benika
Sama sem oktoberka, noseča 32t in sem danes med ležanjem kar naenkrat opazila, da se mi je nekaj vlilo v spodnjice. Torej nisem se vstajala niti kihnila, samo ležala sem in je steklo. Ne prav veliko, brezbarvno. Zdaj pa ne vem, ne bi rada delala panike prehitro, zato me zanima, kako je z vami, ko ste že dalj časa noseče.

Bi znala biti tudi plodovnica. Zdej če je ni veliko priteklo in če se to ne bo ponovilo, potem ni panike. Našim puncam se (nekaterim) to dogaja že kr nekaj tednov. Če pa boš opazila, da se to ponavlja, potem pa brez oklevanja v P.

Srečno!

P.S: katera od vas je že naročala test za plodovnico? V kateri lekarni?

Neposredna povezava do sporočila: 1179
23.8.2010 14:10:37   
tejči28
Hvala za odgovore.Ste me pomirile,da ne bi delala panike.Čutim jo,samo precej manj.verjetno je to res proti koncu pri vseh tak.Pa te žalostne zgodbe sigurno nič ne pomagajo,ki jih berem.

Tinka kaj pa je bilo za jest,da ti ni pasalo? je pa vseeno vredu,da ne rabiš kuhat.A ni hecno kak že prt na mizi ful spremeni prostor?! Jaz imam zato za vsaki dan tiste "plastične",ki se dajo fajn zbrisat,če se kaj polije in jih tudi menjavam kar pogosto.

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
23.8.2010 14:10:50   
tinkatonka
Beli tok ni, ker je prozorno in brez vonja

to je lahko plodovnica ali pa urin (če npr res veliko veliko piješ, je lahko urin tudi popolnoma bel in brez vonja). A si imela poln mehur? Ker meni se je podobno zgodilo kakšne teden dni nazaj in sem šla k G naslednji dan, pa je rekla, da ni znakov, da bi odtekala plodovnica. Če se ti to še enkrat zgodi pa kr k G.

.A ni hecno kak že prt na mizi ful spremeni prostor?! Jaz imam zato za vsaki dan tiste "plastične",ki se dajo fajn zbrisat,če se kaj polije in jih tudi menjavam kar pogosto.

Ja saj jaz mam tud plastičnega, ker sta moja dva, tako mali kot veliki dečko, prava packa. Tak da plastičnega lepo pobrišem, pa je. Za kakšen praznik dam pa tud iz blaga gor, a kaj ko je po prvem obroku tak, kot da bi pujski za miz jedli.

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 23.8.2010 14:14:30 >

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 1181
23.8.2010 14:12:40   
benika
Aja pa še to sm dobila danes še torbo od vozička Umplast Eco sej je luštna sam je kar mala pa še previjalne podloge ni not user posted image tko da če mi lahko kera da nasvet kje nej kupim samo podlogo za v torbo sam se bojim, da pol nau neki velik placa za kej drugega user posted image

Sej previjalna podloga ni tako zelo nujna stvar, da se ne bi dalo preživeti brez nje. V DM-u, Müllerju imaš podloge za previjanje, so tanke in odlično nadomestijo to podlogo. Pa če se umaže, jo enostavno flikneš proč. Spodaj pa daš eno tetra pleničko, da je malce mehkejše, pa je. Kaj češ sedaj trošit € še za podlogouser posted image

(odgovor članu Lenca78)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
23.8.2010 14:15:54   
tinkatonka

IZVIRNO SPOROČILO: benika

Sej previjalna podloga ni tako zelo nujna stvar, da se ne bi dalo preživeti brez nje. V DM-u, Müllerju imaš podloge za previjanje, so tanke in odlično nadomestijo to podlogo. Pa če se umaže, jo enostavno flikneš proč. Spodaj pa daš eno tetra pleničko, da je malce mehkejše, pa je. Kaj češ sedaj trošit € še za podlogouser posted image

Se hotla ravno podobno napisat kot benika. V Muellerju majo ful lusne previjalne podloge za 1× uporabo (take s srčki na sp.strani). Pa jih je 10 v kompletu pa kupiš in imaš eno vedno v torbi, ko se zamaže pa stran z njo.

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
23.8.2010 14:20:29   
archie
eno vprasanje za tiste, ki ste cutila, da se otrok obraca:
kako hitro to poteka? A to se obrne v 5 min ali traja vec ur? A je mogoce katera to opazila?

Ker pri moji user posted image se danes nekaj dogaja (pa ne priprava na porod-brez panike). Ampak fuuuuul je gibcna, ful se mi trebuh premika in vidi na ven, da se nekaj dogaja. Saj vem, da ve to opazujete za min. 10 tednov, meni je pa to vse na novo user posted image
pa vsak dan nizje cutim glavico. mogoce se mi bo pa le sama obrnila user posted image

Prti: sem odlocno proti in jih ne marava z mozem in sva brez!! user posted image

< Sporočilo je popravil archie -- 23.8.2010 14:21:18 >

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

Neposredna povezava do sporočila: 1184
23.8.2010 14:21:37   
teodora75
Ohoj!

cestitke najprej za fantka in srecno tistemu (ce sem prav razumela), ki prihaja jutri!

Joj, pri nas se je tudi zacela guzva s 1000 in eno recjo. Od registracije avta, vpisa na Univerzi, rihtanja na CSDju, pa jutri greva v Postojno se zmenit kako bomo rodili, pa vmes bomo izbirali barve za previjalno omaro/mizico, ki je skoraj ze gotova, v sredo imam se pregled... Skratka guzva.

Imava pa namen jutri, ko bova ze na Primorskem skocit se do morcka, pa bi mi zelo prav prisel kak namig, kam se sploh gre takole za en dan. Ker drugace res ne hodiva na morje, se posebej na Slo. obalo ne in sem cisto 'out' kar se tega tice. V Portoroz ne bi sla, Piran se mi zdi da ni ravno 'opremljen' za kopanje, kam potem? Pa naj bo se do meje, ker nimava zelene karte user posted image .

Kar se pa brcanja tice smo pa mi se kako aktivni. Res, prav divje je tole, kar se dogaja, se posebno v casu kosila in takoj po njem (pa ne rabi bit kaj sladkega).
Kot sem ze rekla, imam v sredo (reden) pregled in tokrat imam namen tezit toliko casa, da izvem, kako smo veliki in kaj se lahko pricakujemo do konca.

Evola, zdaj pa letimo z opravki naprej.

Vsem zelim en 'izi' pred-lunin dan!

T.

Neposredna povezava do sporočila: 1185
23.8.2010 14:25:09   
mala2001
IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča

Pozdravljene, septembrke!

Najprej se opravičujem, ker "vdiram" na vašo temo, imam pa eno vprašanje.

Beli tok ni, ker je prozorno in brez vonjauser posted image

Se mi je prejšnji teden dogajalo enako kot tebi, v soboto je bilo izcedka veliko in ker v lekarni še niso dobili domečega testa za odtekanje plodovnice sem se šla pokazat v P, kjer sem bila najprej kregana, ker nisem prišla že takoj prvi dan, ko sem opazila voden izcedek! Imajo v P test, ki ti ga naredijo in ga ni potrebno plačat, kot tistega v lekarni, ki stane 16,50€, pa še bolj zanesljivi so v P. Pri meni je k sreči šlo le za glivično okužbo in od tam izcedek, mi je pa G še enkrat zabičala, da se naj drugič pridem takoj pokazat, če sumim na odtekanje.

Moj nasvet je torej: V porodnišnico se obvezno pokazat, sploh, ker si komaj v 32t in ne bi bilo dobro, če bi se kaj začelo prehitro!

Neposredna povezava do sporočila: 1186
23.8.2010 14:25:34   
tannya
Punce, jaz imam spet popadkeuser posted image . Od 10. ure naprej na 5 minut in se mi že meša, ker ne vem kaj je zdaj...a gre za res, ali so spet lažni...trebuh imam pa kar konstantno trd...
Dons nekak še nimam časa za iti v P...je še tolk za naredit doma...no, če bo treba, vam javimuser posted image .

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
23.8.2010 14:31:20   
archie
IZVIRNO SPOROČILO: tannya

Punce, jaz imam spet popadkeuser posted image . Od 10. ure naprej na 5 minut in se mi že meša, ker ne vem kaj je zdaj...a gre za res, ali so spet lažni...trebuh imam pa kar konstantno trd...
Dons nekak še nimam časa za iti v P...je še tolk za naredit doma...no, če bo treba, vam javimuser posted image .

aha, a je vpliv lune? 
drzim pesti, da se iztece cimbolje user posted image user posted image user posted image user posted image

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu tannya)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
   [Brisano sporočilo]
23.8.2010 14:35:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tannya)
  Neposredna povezava do sporočila: 1189
23.8.2010 14:35:45   
mala2001
IZVIRNO SPOROČILO: tannya

Od 10. ure že na 5 minut? Zdaj je pa že pol treh.... in do kdaj misliš doma čakat, če maš redne popadkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tannya)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
23.8.2010 14:42:17   
mala
Tannya - mogoče gre pa zaresuser posted image , če bo še kar trajal kar hitro v porodnišnico, na 5min je pogosto tako da nič čakatuser posted image  Pričakujemo novičke od tebeuser posted image

Sem ponosna mamica štirim čudovitim sončkom:)

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
23.8.2010 14:42:49   
nenka7
tannya, zna bit zares če so tolk časa že na 5 min... javi se nam kako pa kaj, da nas ne bo skrbelo....

mamamajča, ti se pejdi pa v porodnišnico pokazat, da vidijo kaj je na stvari, nič ne veš in brez veze da si živčna!!

archie, držim pestke, da se tvoja user posted image danes obrača!! čeprav jaz niti pod razno nimam pojma, kdaj se je obrnil, tako da ti težko povem kako to izgleda... ampak držim pesti, res!!

številke cotk so pa res od otroka do otroka odvisno, kakšne boste na začetku potrebovale, čeprav kot pravi benika, za doma je dobro tudi če je na začetku mičkeno zavihan rokavček. jaz ne mislim komplicirat, sploh ker mi napovedujejo velikega user posted image mislim da ne bo panike...

grem kuhati - pire krompir, špinačka in moj bo dobil še mal popečenega piščančka... upam da bo dobro...

(odgovor članu mala2001)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
23.8.2010 14:49:47   
LoveLove
: tannya  bejž v P !!!! user posted image

Kok je luštn k je fajn!!!

(odgovor članu nenka7)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
23.8.2010 14:56:02   
Izabelina
dan!

js pa pridno pakiram... 2 škatli mam že pouni oblek... učeri smo pa prvo pošiljko že odnesl... tko, da se premika počas user posted image user posted image

drugač je pa use uredu, ful je soparno ampak bo za preživet!

user posted image user posted image vsem k se kej dogaja... js bi tut počas že šla proti Italiji user posted image user posted image

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu LoveLove)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
23.8.2010 15:01:04   
janjja
IZVIRNO SPOROČILO: Inčy

mamamajča - če ni beli tok, potem je lahko le še plodovnica ... meni se še to do zdaj ni zgodilo no in bi se vsekakor šla pokazat ...

Skoraj sigurno je plodovnica - nujno se pojdi pokazat

(odgovor članu Inčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
   [Brisano sporočilo]
23.8.2010 15:04:58   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Lenca78)
  Neposredna povezava do sporočila: 1196
   [Brisano sporočilo]
23.8.2010 15:05:59   
Brisani uporabnik

(odgovor članu benika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1197
23.8.2010 15:06:26   
janjja
TAnya jaz bi na tvojem mestu bila tam že od enajstih!!!
Tako da ne čakaj na porod v avtu!

(odgovor članu janjja)
Neposredna povezava do sporočila: 1198
23.8.2010 15:09:06   
mamamajča
Hvala vsem za prijazne odgovore!

Naj vam samo še povem, da se domač tester za odtekanje plodovnice ne dobi več, bojda je že kako leto umaknjen s prodaje!

Hvala in veliko sreče vsem!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
   [Brisano sporočilo]
23.8.2010 15:09:31   
Brisani uporabnik

(odgovor članu LoveLove)
  Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?