metuljcek321
|
na hitrco še 1x ... pa ene par reči sem pozabila, I know ... Anjo nekaj matra - je imela drisko zdajle 2 dneva - 1x tekoče, 2x na dan redko, smrdeče ... apetita ni blo, se je vrnil, počutje je boljše, upam, da ni kaj hujšega ... včeraj je žurirala z bratrancem in sestrično big time, pa tamladega smo spoznali - silno simpatičen dečko ... no, ponoči jo je mal matralo - k sva z možekom uživala ob mandolini in home-made sokcu (15 litrov ga je ratalo - ulala, timsica, it's a deal, prineseva na naslednji meeting, to bo žurkica ) ... je začela z nogami nabijat ob ograjo postelje, se je prebudila, jamrala, mal pojokala, potem sva jo potolažila, koma nazaj ... hm, ne vem, upam, da bo kmalu spet bp - je mogoče tud čutila, da gre mami back to work - hm, hm ... glugluglu, a Tian je zdaj OK? Kolk časa je bla driska na obisku? populis, odlično za zgodnji datum, dobr opravita. Pa za tvojo padalko Majuška, naša ima Deichmannove copatke (ful sem zadovoljna z njihovo obutvijo), ruzak ima pa čist tam simple - osnoven, lahek - en roza, en svetlo moder (mojček, merci beaucoup again za poslano!) Sem ji pa kupila tiste obeske za na zadrgo, tko da ima na enem princesko & napis ANJA, na drugem pa napis PRINCESKA - ste jih vidle - zipper pals - DM, Spar, ... men so bli zlo kjut, majo tud hudomušne napise ... nanka, katera šola je to? Kratica mi je pove kaj dosti. Odlično, da časti služba - res odlično, ker študij je presneto drag! Zelo pridna, bomo držale pesti zate. Majuška, mogoče še tebi da zalet, da sfiniširaš - imaš motivacijo al se je skrila nekje down under? Almera, spočij si ali pa bo tu avgustovček. Ime je že ready za oba spola? Bert ali ???? .... vrtičkarji-to-be ---- saj bo, saj bo, vem, da bo res luštno in simpatično. Umpa, how R U? Any better? padanje - omeni še 1 x na terapiji. hruškica, thanks za razlago o tattooju - nimam čist nobene predstave, kolk pride tak hec, veš. Povej, kaj pa pomeni. Si ga kje vidla al si si ga sama zamisnla? Si boš dala še tretjega? rebeca, v mislih bom z vami v ZOOju, trust me. Sam, da je tummy bolje & da ni blo glist - res nagnusno zveni tisto, k lezejo ven - kot SF film - bljak ... in potem jih poraziraš z žiletko????? Ajme, dio bože, odklop. neboglasnica, že odštevaš? Ti bo uspela misija odposlati člane družine v hribe in vrtec, pa mal na off? Kako je oko? Prst? Kaj te je pa pičlo? Me kar zaskeli, k to preberem, ej ... revca naša boga ...