|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
23.8.2010 9:42:34   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3476
   [Brisano sporočilo]
23.8.2010 9:45:40   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3477
   [Brisano sporočilo]
23.8.2010 9:51:43   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3478
   RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del
23.8.2010 10:30:25   
nanka
dan, evo še 2x v službo potem pa dopust.

Midve z natko greva v četrtek in petek samo na spoznavanje v vrtec, tam bom z njo ali pa jo bom pustikla za kakšno urico samo, to je samo toliko da se malo seznani z otroki, vzgojetiljicama in prostori. To se pri nas imenujejo preduvajalni dnevi in trajajo od 26.8.do 31.8. Ker gremo vmes na morje jo želim samo seznaniti z vrtcem. Bo pa tam maksimalno do 2 uri in nič več, jaz pa zraven ali pa tudi ne odvisno kako se bo obnašala, bom pa nekje v bližini ina čakala da jo dvignem.

Populis grem na izredni študij, plača ga služba.

Majuška se bova zmenile za literaturo, a ti tudi to delaš?

Neposredna povezava do sporočila: 3479
23.8.2010 10:34:52   
nanka
Natka je tudi v novo nastali skupini samih novincen letnik 2008, je pa ona prva ki ne bo pri teti v vrtcu tako da se mi ne sanja kako bo sprejela. Zaenkrat se veseli ker Zoja hodi in bi ona tudi, samo revica ne ve da bo Zoja v drugem vrtcu in ne z njo. 

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3480
23.8.2010 10:34:58   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: populis

A ostali pa začnejo z 01.09.?

Jaz sem zgleda komplikator, ker glih zarad vrtca smo šli na morje julija, ker v 2.polovici avgusta smo imeli napovedan individualen sestanek z vzgojiteljico, ki pa je bil potem že pred 15.08. tako da bi komot šli v avgustu. Septembra pa nisem hotela, da en teden bi bila v vrtcu pa potem 14 dni je ni, in se mi zdi da bi morda imela težave z vključevanjem oz. bi jo drugi težje sprejeliuser posted image user posted image . Jao jao , včasih pa res znam ibr zakomplicirat

Eh, nič ne kompliciraš ... jaz sem toliko nadomeščala, da o dopustu prej sploh nisem mogla razmišljati. Sem zadnjič v vrtcu že povedala, da pridemo teden kasneje in ni bilo nič narobe. Tudi jaz sem se spraševala, kako se bo Aleksander  vključil v skupino, ampak ker bodo drugi že malo uvedeni, se mu bo morda vzgojiteljica lahko posvetila. Kaj vem ... bomo videli.

Je bil pa danes menda malo razočaran, da je v varstvu pri naši mami, toliko je vajen drugega babice  ... menda je hotel kar nazaj v avto user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3481
23.8.2010 10:38:47   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: nanka

Majuška se bova zmenile za literaturo, a ti tudi to delaš?

jap, imam samo še dva izpita za naredit pa diplomo. samo ne vem, kdaj bom to realizirala user posted image

08.08.2008

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3482
23.8.2010 11:10:05   
nanka
Majuška a 1. stopnjo ali že 2.? A hodiš v Ljubljano na predavanja? Katere dni v tednu so?
Veliko vprašanj saj vem, daj mi malo povej? Je težko? Jaz grem v 2. letnik, ker imam že višjo šolo, moram pa narediti tri diferencialne preden se vpišem v tretji letnik.

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 3483
23.8.2010 11:24:26   
Majuska

Majuška a 1. stopnjo ali že 2.? A hodiš v Ljubljano na predavanja? Katere dni v tednu so?
Veliko vprašanj saj vem, daj mi malo povej? Je težko? Jaz grem v 2. letnik, ker imam že višjo šolo, moram pa narediti tri diferencialne preden se vpišem v tretji letnik.

jaz sem delala še stari program. Malo spremljal njihovo spletno stran, enkrat septembra bodo objavili urnik predavanj v Lj, načeloma so predavanja ponedeljek - sreda, vendar ne vedno, se sproti prilagajajo ... so pa na Vodovodni, v isti stavbi kot Medilab (večni problem je parkiranje!). Se pravi, boš imela le 3 izpite za 2. letnik? Fajn. Držim pesti, da ti bo hitro zalaufalo user posted image

08.08.2008

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3484
23.8.2010 11:57:11   
nanka
Majuška, ne ne imam 3 izpite za 1. letnik in vse za drugi.Majuška a res je problem s parkiranjem? To mi pa ni všeč, se pa že arje vozim v NM, tam vsaj ni problem s parkiranjem. Se moram enkrat te dni mimo peljat pa da vidim.

< Sporočilo je popravil nanka -- 23.8.2010 12:11:38 >

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 3485
23.8.2010 12:37:15   
tims
Samo na hitrco pozdravim. Dons pa kr neki kuzla u rit skače. Dela kr noče in noče zmankat.

Neboglasnica, ja Tim je prišeluser posted image user posted image user posted image . Smo se ful objemal in lupčkal in mami je SPET jokalauser posted image .... Ampak res sem ga pogrešala. Zvečer je pa kr u najini spalnici spal. Pa moram rečt, da zdej pa tko odraslo deluje. 

3jeMi - vidim da se vam dogaja na polno na morju. Ampak res kr mal grozn vse skupaj. Pa ne morš verjet, kako se je folk sposobn obnašat, če imajo mal več pod user posted image palcem.

Metuljčica, sok je še slanuser posted image ? Na naslednji miting bi lahko prinesla mal za probat, a? Jest pa štok, pa ruknemo na mizo, pa bomo ful pršparaleuser posted image

Populis, škoda za Velko. Pa sej bo še prilke. Ja, je pa zoprn, da se furaš, pol pa pade v vodo. No, ste mel vseen mal drugačn izletek.

Majuska, mi mamo Ciciban copate v vrtcu. Zdej sicer ala sandalčki varianta. Ruzak pa tak, da lahko notr dam kr neki stvari za preoblečt (kr nekaj žepkov).
Majuska, Nanka, pridne, pridneuser posted image

Joj, grem delat.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3486
23.8.2010 12:39:19   
tims
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Dobro jutro!

Smo nazaj z Bovca, samo smo bili včeraj tako pozni, da smo samo v postelje popadali. Smo na poti domov ugotovili, da smo namreč pozabili comp in fotkič v Bovcu, pa smo veselo obrnili in jovo na novo nazaj. Je imel namreč dragi svoj služvem comp sabo, pa ni šans, da brez nejga preživi. Drugače smo pa super uživali.

Ojoj, tole je pa tud ena fajn zadeva, ko pozabiš kaj, pa se potem spet voziš k zmešanuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3487
   [Brisano sporočilo]
23.8.2010 12:44:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 3488
   [Brisano sporočilo]
23.8.2010 12:46:30   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3489
23.8.2010 13:02:16   
tims
Umpa naša ma tud včasih obdobje, k je več na tleh k na nogah.Takrat bi jo naraj kr v vato zavilauser posted image . Ampak to je ponavad zvečer pred psanjem ali na splošno takrat ko je utrujena.Če pa bi to dolg trajal in da bi kr nekaj časa padala in se spotikala brez razloga, bi pa jest malega mal peljala k P ali pa bi vsaj poklicala. Lahko pa da ima poškodovan center za ravnotežje.

Neposredna povezava do sporočila: 3490
23.8.2010 13:03:07   
Majuska

Majuška, ne ne imam 3 izpite za 1. letnik in vse za drugi.Majuška a res je problem s parkiranjem? To mi pa ni všeč, se pa že arje vozim v NM, tam vsaj ni problem s parkiranjem. Se moram enkrat te dni mimo peljat pa da vidim.

ma daj nehaj ... v najslabšem primeru parkiraš pri Leku, ki je za vogalom user posted image

08.08.2008

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3491
23.8.2010 13:04:10   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: tims

Joj, grem delat.

jest nisem nič pridna ... sem bila, dokler je bil Aleksander še v trebuhu user posted image   zdaj pa ni ne volje, ne časa.

08.08.2008

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 3492
   [Brisano sporočilo]
23.8.2010 13:13:49   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 3493
   [Brisano sporočilo]
23.8.2010 13:29:13   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3494
23.8.2010 13:29:23   
tims
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: tims

Joj, grem delat.

jest nisem nič pridna ... sem bila, dokler je bil Aleksander še v trebuhu user posted image   zdaj pa ni ne volje, ne časa.

Tole ti pa rada verjamem. Mene zdej v šolo tud s ketnami ne spraviš večuser posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 3495
   [Brisano sporočilo]
23.8.2010 13:31:23   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3496
23.8.2010 13:33:16   
tims
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa

Umpa naša ma tud včasih obdobje, k je več na tleh k na nogah.Takrat bi jo naraj kr v vato zavilauser posted image . Ampak to je ponavad zvečer pred psanjem ali na splošno takrat ko je utrujena.Če pa bi to dolg trajal in da bi kr nekaj časa padala in se spotikala brez razloga, bi pa jest malega mal peljala k P ali pa bi vsaj poklicala. Lahko pa da ima poškodovan center za ravnotežje.

hehe, a ni grozn user posted image user posted image
ja, naš že cel čas pada, sam je tko voden v razvojni... zadnjič, ko smo bili pri fiziatru je pri njej padel ene 4x in se še ene 4x spodbil in se ujel, tak da je vidla...
pravi, da pač prste obrača navznoter in da bo že, naj mal vaj delamo..

itak mamo jutri spet... samo nardit tko ni nič.. upam samo, da ne bo iz vrtca hodil cel polomljen user posted image user posted image

No, potem vsaj veš, kaj je narobe. Ne mislim, da je to zdej ok, ampak veš zakaj do tega prihaja. Mogoče bo pa malo bolj spreten ratu v vrtcu, nikol se ne veuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3497
23.8.2010 14:06:21   
metuljcek321
ojej, ojej, vse mi je zbrisalo ... vmes pa kopirala slikce, pa nisem mogla uporabit magičnega ctrl+v ...

da povzamem: prvi dan šole OK, urnik super, imam svojo učilnico, so far so good

joj, pa VSE sem pokomentirala, pobarvala .... ful sem se potrudila

some other time, then

sranje, res, no

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 3498
23.8.2010 14:29:51   
metuljcek321
na hitrco še 1x ... pa ene par reči sem pozabila, I know ...

Anjo nekaj matra - je imela drisko zdajle 2 dneva - 1x tekoče, 2x na dan redko, smrdeče ... apetita ni blo, se je vrnil, počutje je boljše, upam, da ni kaj hujšega ... včeraj je žurirala z bratrancem in sestrično big time, pa tamladega smo spoznali - silno simpatičen dečko ... no, ponoči jo je mal matralo - k sva z možekom uživala ob mandolini in home-made sokcu (15 litrov ga je ratalo - ulala, timsica, it's a deal, prineseva na naslednji meeting, to bo žurkicauser posted image ) ... je začela z nogami nabijat ob ograjo postelje, se je prebudila, jamrala, mal pojokala, potem sva jo potolažila, koma nazaj ... hm, ne vem, upam, da bo kmalu spet bp - je mogoče tud čutila, da gre mami back to work - hm, hm ... glugluglu, a Tian je zdaj OK? Kolk časa je bla driska na obisku?

populis, odlično za zgodnji datum, dobr opravita. Pa user posted image  za tvojo padalkouser posted image

Majuška, naša ima Deichmannove copatke (ful sem zadovoljna z njihovo obutvijo), ruzak ima pa čist tam simple - osnoven, lahek - en roza, en svetlo moder (mojček, merci beaucoup again za poslano!) Sem ji pa kupila tiste obeske za na zadrgo, tko da ima na enem princesko & napis ANJA, na drugem pa napis PRINCESKA - ste jih vidle - zipper pals - DM, Spar, ... men so bli zlo kjut, majo tud hudomušne napise ...

nanka, katera šola je to? Kratica mi je pove kaj dosti. Odlično, da časti služba - res odlično, ker študij je presneto drag! Zelo pridna, bomo držale pesti zate. Majuška, mogoče še tebi da zalet, da sfiniširaš - imaš motivacijo al se je skrila nekje down under?

Almera, spočij si ali pa bo tu avgustovček. Ime je že ready za oba spola? Bert ali ???? ....

vrtičkarji-to-be ---- saj bo, saj bo, vem, da bo res luštno in simpatično.

Umpa, how R U? Any better? user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  padanje - omeni še 1 x na terapiji.

hruškica, thanks za razlago o tattooju - nimam čist nobene predstave, kolk pride tak hec, veš. Povej, kaj pa pomeni. Si ga kje vidla al si si ga sama zamisnla? Si boš dala še tretjega?

rebeca, v mislih bom z vami v ZOOju, trust me. Sam, da je tummy bolje & da ni blo glist - res nagnusno zveni tisto, k lezejo ven - kot SF film - bljak ... in potem jih poraziraš z žiletko????? Ajme, dio bože, odklop.

neboglasnica, že odštevaš? Ti bo uspela misija odposlati člane družine v hribe in vrtec, pa mal na off? Kako je oko? Prst? Kaj te je pa pičlo? Me kar zaskeli, k to preberem, ej ... revca naša boga ... user posted image

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 3499
   [Brisano sporočilo]
23.8.2010 14:46:49   
Brisani uporabnik

(odgovor članu metuljcek321)
  Neposredna povezava do sporočila: 3500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

TOP božične risanke in družinski filmi
Preverite seznam najbolj čarobnih, zabavnih ter smešnih božičnih risank in družinskih filmov, ob katerih boste vsaj za n...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

spol
Lelly28 RR

Ko ste izvedele,da ste noseče katerega spola ste si želele, da bi bil otrok?

punčka (50%)

fantek (19%)

nisem imela posebne želje (31%)

Število vseh glasov: 26

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!