|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010 - 3.del
22.8.2010 19:41:58   
maca29
user posted image user posted image čestitke luna2010 še iz moje strani :)  NO pa ga imamo prvega user posted image user posted image :):)user posted image user posted image .Ja krči so žal nadloga ki jim skoraj ni moč ubežati user posted image .Moj prvi prav tako ni bil dojen pa jim nismo ubežali .Imela em kapljice iz koroških lekarn ko pa je blo dovolj hudo pa nama je na recept napisala sab simplex kapljice ampak meni se zdi da to le malce ublaži in da mora to pač vn iz njih :):) je pa hudo ja ko jim ne moreš pomagatuser posted image .Sej bo samo močna bodi pa ga cartaj :)

11.06.2003 smo dobili prvega sinka
28.08.2010 je privekal naš drugi

(odgovor članu mala2001)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
22.8.2010 19:45:41   
Klemcy
luna2010 - user posted image user posted image user posted image  ČESTITKEEEEEE!!!!! upam da se krčkom čimprej izognete. Nasveta pa žal nimam, ker sem tudi jaz še brez izkušenj user posted image

(odgovor članu mala2001)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
22.8.2010 20:10:08   
tinkatonka
luna2010.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke ob rojstvu sinka!

Glede krčkev pa svetujem enako kot ostale: masaža, nošenje na trebuščku, res pogosto podiranje kupčka, od kapljic sem imela pa jaz sab simplex, ampak to je bolj "blažev žegen". Krčki so kruti tak za otročka, kot za starše, ki se ob tem počutijo nemočne, ampak minejo okoli 3 meseca. Crklat, crklat, crklat in uživaj v materinstvu.

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu maca29)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
22.8.2010 20:24:59   
janjja
Jeeeuser posted image user posted image user posted image
Pa je prišel na svet prviuser posted image  septemberček!!!
No sedaj sem ostala na terminu 9.9 samauser posted image  ampak upam da sploh ne bom prišla do tja, ker po mojem izračunu bi moglo biti že konec avgusta,

Čestitke luna2010 in lepo cartaj, krčki pa so res nadloga in zelo hitro jih je dobil (ponavadi pridejo po dveh, treh tednihuser posted image )

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
22.8.2010 20:29:29   
Jinx
IZVIRNO SPOROČILO: tannya
Jinx: kot je napisala Benika, sem tudi jaz v torek na Poilikliniki, naročena sem pa ob 9.00. Skoraj sigurno se bova videli, ker verjetno nisem te sreče, da bi bila hitro gotova.Z Beniko sva se že menili za kavo in si lepo vabljena zraven...bomo šle nekam tam blizuuser posted image .

Jaz sem za user posted image

I Am One Of God's Mistakes

(odgovor članu tannya)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
22.8.2010 21:22:10   
Natalija28
No, pa sem le potrudila in spravla slike gor iz našega zadnjega srečanja v Pohorski kavarni (6.8.2010).user posted image

http://www.shrani.si/f/2l/xf/1jsb7InD/slike-2010-037.jpg

Iz leve proti desni: malecka_mateja, tejči28 in Klemcy

http://www.shrani.si/f/3D/q3/3f6DO9jo/slike-2010-039.jpg

jaz, malecka_mateja in tejči28

Pa še slikca mojega trebuščka od danes (točno 37. teden) 

http://www.shrani.si/f/3F/73/14ygxKxY/slike-2010-041.jpg 

Luna2010 čestitke za malega sončka. Veliko cartanja, pa da bi krči čimprej ponehali.

Mi smo pa bili v toplicah danes in sem utrujena kak pes in grem kar spat.user posted image  Pridne bit. Kere ste na poti v Rim pa vam želim čimhitrejšo in čimkrajšo pot do tja.user posted image

Lahko noč 

Junija pričakujemo sestrico najinega Matija.

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
22.8.2010 22:13:19   
Anonimen
Luna2010 iskrene čestitke za sinka in upam, da krčki čimprej minejo! Lepo se cartajte!!!

(odgovor članu Natalija28)
  Neposredna povezava do sporočila: 1132
   [Brisano sporočilo]
22.8.2010 23:09:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tinkatonka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1133
   [Brisano sporočilo]
22.8.2010 23:53:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1134
23.8.2010 7:08:06   
malecka_mateja
jutro!

evo punce jaz se poslavljamuser posted image sem že pripravljena za odhod v P ampak kr nekako mam cmok v grlu. mislite jutri na mene da bo vse kot mora bit in da stisnem k sebi mojega malega čmrlja. bom vsekakor javla ko bo tako da brez skrbi.

tjaša je na počitnicah zdaj do srede zjutraj potem jo bo zjutraj mela babi popoldan pa ati. jsaz upam da mi ne bo preveč panike in tudi njej ne. bomo videli.

V glavnem luna čestitke za user posted image .
vsem ki greste v rim vso srečo in naj hitro mine. za ostale pa čimlepše zadnje dni svoje nosečnosti.

Pridne bit pa glejte da nebo jutri prevelike gužve. Mariborčanke če katera pride v P pridite me pogledat če je pojstla poleg mene frajuser posted image user posted image user posted image user posted image

Lep dan. papa
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
23.8.2010 8:21:22   
tejči28
malecka_mateja drži se! Držim pesti,da bo vse vredu in da bota z črmlekom čimprej doma,pa da bo Tjaša tudi vredu medtem,ko te ne bo. user posted image user posted image user posted image

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
23.8.2010 8:22:08   
mala
user posted image user posted image Čestitke Luna za fantkauser posted image user posted image  

Glede krčev pa, kot so ostale napisale so fantje bolj nagnjeni in kapljice v bistvu oblažijo krče tam pri treh mesecih pa minejo sami od sebe. Malo bolj je treba pazit pri hrani, tudi kopanje v vodi mu bo malo oblažilo krče.

Mi smo včeraj še malo skočili na morjeuser posted image in plavanje mi je res pasalouser posted image ...pa še neke hude vročine ni bilo, tako da smo uživali...
Tudi ta vikend bomo polno zasedeni..čuki, čarobni dan, rojstni dan tako da smo še polni načrtov in nimam namena še hodit v Rimuser posted image , tam nekje po 12. Septembru pa žeuser posted image . Ja tudi na Bazar mislim iti še kotuser posted image user posted image .

Tinkatonka - jest pa že počasi pričakujem kakšne novičke od tebe, ker si že blizu koncauser posted image  
Kar se pa prvorojencev tiče, te pa čisto razumem...tudi pri nas že počasi čutijo, da se bomo kmalu povečaliuser posted image  ampak to je samo obdobje, potem so vsi ponosni in na veliko razlagajo okoli o dojenčkuuser posted image  in kako so ponosni veliki bratci/sestrice..

Tannya - upam, da ni bilo prehudo, ko si padla v hipo..kako pa to izgleda?
Lepo da sta ti možek in hčerkica skuhala kosilce, zdaj te lahko pa začneta na veliko razvajatuser posted image ...
A je tvoja hči tudi že kaj v pričakovanju??

Malecka_mateja - velikuser posted image user posted image user posted image za jutri, bomo v pričakovanju lepih novičkuser posted image

Vsem, ki imate preglede, ste na poti v rim ali pa že tamuser posted image  veliko sreče in čimlažje porode.. Pa kakšno porodno zgodbo napišiteuser posted image

Sem ponosna mamica štirim čudovitim sončkom:)

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
23.8.2010 8:38:59   
tinkatonka
Dobro jutro!

Najprej naj se pohvalim, da sem že od 7h tako pridna, zlikala 3 žehte perila, ki so se mi včeraj posušile na zraku, pere se že nova žehta, vmes sem seveda še A. peljala v vrtec, zdaj sem si pa vzela pol urce za RR in zajtrk.

Najprej naj seveda malecki_mateji zaželim vso srečo in da bo kmalu stisnila svojo štručko v objem, pa seveda čimlažje okrevanje po CR!

laliela....kaj novih novičk od nje?

tannya....uf upam, da bo teh "hipo faz" čimmanj. Razvajanje s strani domačih si pa kr večkrat privošči. user posted image

mala....user posted image user posted image za uživancijo na morju. Sem ti kr fovš, ampak jaz pa tok daleč res več ne upam. Pa novičk od mene sigurno tud ne bo še kak teden ali več, ker je še preveč načrtov v glavi. V petek na predstavo, v nedeljo v Arboretum,...Kje so pa Čuki??? No Bazarja najbrž ne bom dočakala več v enem kosu, ali pač. user posted image

almera....bodoča nevesta je imela en kviz z vprašanji o bodočem možu. Le-ta je prej seveda na njih odgovoril, je šlo pa za taka zelo osebna in podrobna vprašanja in na vsa ni niti vedela odgovora. Potem je mogla istočasno "kuhat juho" in se šmnikat, seveda brez ogledala, da bo lepa in ne samo gospodinja. Mogla je z zavezanimi očmi narisat svojega bodočega moža, uf to je blo smeha. Pa poročno obleko iz treh rolic WC papirja si je mogla naredit. Potem ko so šle v LJ, pa je mogla mimoidočim prodajat še piškote v obliki penisa (s kitajskimi pregovori zraven zapakirano) in sicer po 1€. Toliko na kratko, je pa teh variant iger ogromno, tak da mal poguglaj.

štajerke....ful ste lušne na slikcah.user posted image Sploh tvoja majčka tejči28 mi je ful všeč user posted image To bodo sami luštni "septembrski otročki", če smo že mame tak fejst, a ne user posted image

odtek plodovnice....meni je pri Aneju odtekla doma, ampak me prav zanima, ali ima katera izmed Vas, ki je že mamica kakšno hecno štorijo o tem kje ji je odtekla vodo. Namreč spoznala sem eno punco, ki ji je voda odtekla v Cityparku v Šparu pri informacijah user posted image , pa moji prijateljici je odtekla voda na Sezamovi tržnici. Čeprav vem, da je plodovna voda brez vonja in prozorna, je najbrž kr "hec", če ti odteče kje v javnosti.

Ko bo minil zdaj moj čas za RR, šibam pospravljat naprej, potem pa malo pred kosilom še k optiku, da se zmenim za nova očala. user posted image

Lep začetek tedna vam želim in vsem, ki imate preglede oz. vas bo luna zvabila v "Rim" SREČNO!

Lp Tina

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 23.8.2010 8:48:08 >

--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu mala)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
23.8.2010 8:39:01   
Natalija28
IZVIRNO SPOROČILO: tejči28

malecka_mateja drži se! Držim pesti,da bo vse vredu in da bota z črmlekom čimprej doma,pa da bo Tjaša tudi vredu medtem,ko te ne bo. user posted image user posted image user posted image

Se podpišem pod to.user posted image user posted image user posted image

Junija pričakujemo sestrico najinega Matija.

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
23.8.2010 8:47:16   
mala2001
Jutro!

Kavico že popila, zdej še jutranja tabletka magnezija... pol pa peglat. Magnezij najraje zjutraj pijem , ker pol zher ne pozabim.

Ta luna je že nocoj imela velik vpliv na vse nas.... tamal se je nekaj pogovarjal v snu, mož se smeji med hrkanjem, men pa ne da spat in hodim na wc na vsake pol ure.

Me jezijo te Canasten vaginete, sama packarija... Prvi dan vstavim brez apikatorja, ker ako priporočajo v navodilih za user posted image , rezultat: včeraj čez ves dan taka sirasta snov na hlačkah....user posted image
Sem mislila, da nisem vstavila dovolj globoko, zato včeraj vstavim kar z aplikatorjem (kar bo pa bo, kaj več kot voda mi odtečt ne more in grem končno rodit), če bi šlo globlje, bi že user posted image dobila prvo tabletko v usta...user posted image , danes spet packarijauser posted image user posted image user posted image . Zdej pa če je to ok, al ni, če bo pomagalo, al ne, nimam pojma.... itak v sredo pregled, danes pa zadnjo vagineto porabim...

Še tri tedne.... se tolažim, da to ni velik, ker mam vsega že poln kuser posted image . Sej pol bom pa jamrala, da me vse boli, da ne moremo spat, da me daje mastitis, da me.... Glavno, da jamram... sem že sama sebi tečna ko rit! Komi čakam (in verjetno že vsi okoli mene) da se hormoni mal znormalizirajo!

Tiste, ki že imate user posted image doma se fajn cartajte, tiste user posted image , ki pa grete v rim, pa srečno in hitro obavte in vedite, ko dobite user posted image v naročje pozabite kako porod boli. Srečno!

(odgovor članu mala)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
23.8.2010 8:50:53   
mala
Tinkatonka - ja verjamem, da si zdaj pa res ne upaš več tako daleč, sploh pa so take gužve proti in od primorske, da bi mogla še kje v avtu rodituser posted image ...Tudi jest sem šla na zadnje tako "potovanje" ...
Čuki bojo pa tuki na Vrhniki z ribičem Pepetom v petek od 17-ih daljeuser posted image , ja tuki se kar velik dogajauser posted image ..

(odgovor članu Natalija28)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
23.8.2010 8:52:02   
mala
Pa jest bom tud peglala danesuser posted image  pa enih pet žeht mam še za prat....

(odgovor članu mala)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
23.8.2010 9:01:20   
kajča
dobro jutro

najprej čestitke vsem novim mamicamuser posted image user posted image user posted image user posted image , očitno gre pa sedaj že zares.

Jaz sem danes čisto uboga, celo noč me je dajala nespečnost, zjutraj se pa zbudil z zelo močno bolečino v spodnjem desnem delu trebuha (kot pri teku ko nimaš kondicije) in čisto trd trebuh. Katera ve, kaj bi bilo to? Sedaj se mi je pojavilo že drugič, prvič je potem po nekaj urah prenehalo.

Pa še za seznam, pregled in CTG imam 25.8.

Danes sem imela ful načrte kaj bom naredila, pa za enkrat še ne morem.

(odgovor članu mala2001)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
23.8.2010 9:09:05   
archie
jutro. evo mene doma. Nisem sla v P.

Luna: iskrene cestitke za prvega fantka med septembrkami!!! user posted image user posted image naj mu krci cimhitreje minejo!!

Malecka_mateja: srecno!! In da bi cimhitreje okrevala.

Srecanje stajerk: lustne ste. Sedaj vsaj malo vemo, kdo je kdo user posted image

mi smo spet imeli delovni vikend (susimo otavo). Zvecer sem se samo se vrgla v posteljo in zaspala v trenutku. Ja, se vidi, da mi malo kondicije zmanjkuje user posted image .
v soboto sem dobila odlocbi iz CSDjauser posted image 26.8. uradno zacnem s porodnisko. hihi

lep dan se naprej.

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu kajča)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
23.8.2010 9:21:18   
tinkatonka

IZVIRNO SPOROČILO: kajča

Jaz sem danes čisto uboga, celo noč me je dajala nespečnost, zjutraj se pa zbudil z zelo močno bolečino v spodnjem desnem delu trebuha (kot pri teku ko nimaš kondicije) in čisto trd trebuh. Katera ve, kaj bi bilo to? Sedaj se mi je pojavilo že drugič, prvič je potem po nekaj urah prenehalo.

Najbrž ti dete na kak živec pritiska. user posted image Upam, da ti bolečina čimprej mine. user posted image

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu kajča)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
23.8.2010 9:23:05   
tinkatonka
IZVIRNO SPOROČILO: mala

Čuki bojo pa tuki na Vrhniki z ribičem Pepetom v petek od 17-ih

super, hvala za info. Bom staršem povedala, ki bodo čuvali Aneja v petek, ko greva midva na predstavo. Anej je čist navdušen nad Čuki, no kateri otrok pa ni . user posted image Vinko mu je najbolj všeč. user posted image

mala2001.....te čist razumem glede teh vaginalet. Ne nič ni čudnega če je tak sirast izcedek, to je normalno, ker ta Canasten je tak bel in se tako "topi". Jaz imam zdaj ene druge svečke, ki so iz gela in ko se stopi v nožnici ven priteče brezbarvna tekočina. Je pa vložek zjutraj ponavadi kr moker, čeprav ni panike. Pa meni so v lekarni rekli samo previdno z aplikatorjem, ne pregloboko, da ga ne bi smela uporabljat pa nič ni bilo rečeno - no ampak takrat sem imela Canasten kremo in ne Canasten svečk. Ker kremo brez aplikatorja, pa res mal težko vstaviš dovolj globoko notri.

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 23.8.2010 9:26:36 >

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu mala)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
23.8.2010 9:24:27   
lillchy123
jutro souser posted image in novopečene mamice user posted image

malecka mateja- seveda držimo pesti, pa čeprav vemo, da bo vse u redu, ker mora bit! iiiiii, še malo, pa boš mela malega čmrja. čim hitrejše okrevanje, čim manj bolečin in hormonskih težav, da bosta čim prej doma in da bosta tako ti kot tvoja zdaj že skoraj starejša hči obdobje ločitve čim lažje prenesli. skratka vse lepo in najlepše ti želim!!!!

luna- iiiiii, čestitke za malega korenjaka. so me kar solze oblile, ker je prvi fantek so me kar solze oblile, saj sem pred 2,5 leti tudi jaz dobila sinčka.. sej čez kakšen mesec bom pa jokala, ko bo ktera rodila punčko user posted image

laliela- kej novic? user posted image

mala- fouš user posted image . smo pa zato mi čofotali kar pred hišo in upam, da bo vreme še zdržalo (pa jst tudi user posted image ) da se bomo še nekaj časa kopali, ker res pašeeee.

tannya- uf, tole pa ni slišat preveč fajn user posted image ti se kar lepo pusti crkljat in razvajat, ker še malo pa bo vse drugače user posted image

mala 01- ja, ta sirast izcedek je pri vaginaletah čisto normalen. je pa res zoprno. glavno da pomaga in bo vse ok

tinka- uf, ti si pa še bolj pridna kot jazuser posted image jst tud že likam in perem in pripravljam, da bo štef posesal ko grem od doma user posted image

mi smo meli tudi pester vikend, tko da tudi za rr ni blo časa user posted image sta ble punce pri nama, smo se kopali, potepali, smo šli na Senovo starmu atu za rd voščit, pa včeraj v ZOO.. zdej pa cela hiša rasturana in za pospravt user posted image

mene je pa čist histerija zagrabla. še par urc do pregleda, sem že drisko pokasirala, živčna sem, kar na jok mi gre, in zdej sem se spomnila da še nisem posteljnine za frajlo oprala... mah, kr neki. sem si že oblubla, da če se mal skuliram in bo dons vse ok, se takoj ko pridem domov naročim na pedikuro in masažo. pa en dober sexxxx.user posted image in pomaga user posted image user posted image user posted image

zdej pa hitr pod tuš, še mal likat, pol pa še na csd (ja, še vedno nisem papirjev oddala user posted image ) v šoping, k prijateljici enomesečnega sinka pogledat in ob 13h v P. če boste mele kej časa mi pošljite kak odobro misel.user posted image

lep dan

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu mala)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
23.8.2010 9:38:27   
tejči28
user posted image    Naši       pregledi!  user posted image

user posted image    Redni pregledi  user posted image

24.8. SOncIca.LoveLove,benika
         blanči
25.8. teodora75,lillchy123,mala2001
          tannya,janjja,bambinca,maca29
         kajča
26.8. archie,corfu,hanizali,LoveLove
         inčy
27.8. cresisy
30.8. sanje2,amelie010,tinkatonka
31.8. natalija28,T.Z.
01.9. NiNiBo
03.9. mala
06.9. tinkatonka
07.9. nadka30
08.9. natalija28,almera
09.9. nenka7

user posted image    UZ pregledi    user posted image

20.8. lenca78, archie
23.8.
lillchy123
30.8. sanje2
31.8. T.Z.

user posted image    CTG      user posted image

25.8. lillchy123,mala2001,tejči28,
         bambinca,maca29,kajča
26.8. sanje2,archie,hanizali,LoveLove
         klemcy
30.8. tinkatonka
31.8. T.Z.
01.9. NiNiBo
03.9. mala
06.9. tinkatonka

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
23.8.2010 9:41:00   
tejči28
Mene pa že celo jutro nekaj šraufa in tišči.Razmišljam,da bi se napila donata,da bi to kaj pospešlo,če bi se fajn izpraznila?  user posted image user posted image Da bi to sprožlo popadke? Saj vem,da prehitevam,pa če imam še samo 9 dni in mi niiii večččč.user posted image

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
23.8.2010 9:53:18   
Klemcy
malecka_mateja - jaz na fuuuul držim pesti, da bo vse potekalo kot mora!!!! Komaj čakam, da nam pokažeš kako slikco pikeca user posted image  

Mogoče se pa z Matejo res srečava v P, glede na to, da sem imela danes 1. seanso akopunkture in mi je fajn stimulirala točko, da bi se kaj začelo dogajat, pa proti krčem, ki me že fajn dajejo. Ni blo nič kaj prijetno, sploh na gležnju, točka proti zatekanju, ampak je blo za potrpet. V sredo pa spet... user posted image  Si moram blazino zraven nest, ker je ful neudobno tolk časa ležat na miru.

Danes še prekuham črpalko, stekleničke in dudiko user posted image  

Me že ful zanima kolko jih bo pa ta teden zibalo user posted image

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?