sonya1
|
Zarči, lepo si napisala. Jaz sem še vedno v fazi, ko sem prepričana, da mora uspeti in sem vsakič presenečena, če ne. Ne razumem, kako za vraga ne uspe, dovolj celic, lepo reagiraš, na koncu pa ni veselega glavnega dobitka . Prekleto s...je! Ene punčke pa dobro pogledajo fanta, pa so že noseče. Ja, no, če ni pravice nikjer drugje, bi bilo malo utopično pričakovati, da bi bila tu. Tvoj optimizem in dobra volja sta vsega občudovanja vredna. Loremi, ja, vem, da te čaka operacija. Imaš že kaj zmenjeno kako in kaj ? Ne, midva nimava otrok, moj ima od prej dve punci. Jih ima najraje na svetu, ampak še vedno trdi, da jih ne bi imel, če bi bilo po njegovem . Po pravici povedno, če ne bo za to, obstaja še vedno druge opcije, Barcelona, London, Bruselj... kjer delajo oploditev samskih žensk. Če bo le Vogler povedal, da so izvidi toliko dobri, da ima smisel poskusit. Gigi, kaj pa tvoja hiška ? A iščeš kaj novega, zdaj ko si bila tako navdušena ? Poišči hitro nekaj, mogoče bomo še kdaj na vikend k tebi hodile Kajši sicer ne poznam, ne njene usode, se pa pridružujem željam po čimprejšnjem okrevanju. Veliko dobrih želja obema novopečenim mamicam, pa bodočim mamicam ( torej vsem, a ne ). Lep se imejte dekleta, na tak lep petek.
|