|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: julij-avgust 2010 IVF/ICSI
18.8.2010 16:53:35   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: bibk

Punce pa je prišel tudi moj dan D, user posted image se pojavlja, me že šraufa, tako da jutri zjutraj gremo po prvo "šponto".  Jeeeeeeeeeeee začela se bo tudi moja narkomanija user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .... V tretje gre rado ... baje tako pravi neki rek user posted image user posted image user posted image , tako da to mora bit ta pravi postopek.

Navijam za vse, da bo septemberski seznam poooooooooooooooooooooooolllllllllllnnnnn nosečk ....

super. čestitke za nizek štart. Želim ti kvalitetne celice in nazadnje seveda en veeeeeeeeeeliiiiiiiiiik plussssssssssssssssssss. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bibk)
Neposredna povezava do sporočila: 501
18.8.2010 16:53:37   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: Roži_

Mausika, jupiiiiiii, pridna, zelo lepo število celic, zelo sem vesela zate!
Sedaj pa mirno po svoje otročkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
WP, kako si kej, a si že dojela da si nosečka našauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Vse vas lepo pozdravljam, se oglasim, ko bom imela kaj več časa.
Vso srečo v postopku vsem,
pa pa

o, nič mi ne pišeš na fb user posted image user posted image user posted image pa tud nič te ne vidim prijavljeno gor, da bi kej poklepetale user posted image

ja, tile vsakodnevni krči mi kr lepo opominjajo na to, da sem user posted image ... moj pa je že bil čist paničen kaj če je kaj narobe - pa sem mu razložila, da je to od raztezanja maternice, potem pa se je mal pomiril... user posted image

In ti? kdaj zdaj v MB?

(odgovor članu Roži_)
Neposredna povezava do sporočila: 502
19.8.2010 10:40:48   
bibk
... pa je padla prva "šponta" user posted image user posted image user posted image .... tako da UZ v sredo 25/08 pa da vidimo ....

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 503
19.8.2010 15:52:29   
mausikaa

... pa je padla prva "šponta" user posted image user posted image user posted image .... tako da UZ v sredo 25/08 pa da vidimo ....

user posted image držim pestke za čimboljši rezultat

< Sporočilo je popravil mausikaa -- 19.8.2010 15:53:04 >

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu bibk)
Neposredna povezava do sporočila: 504
20.8.2010 7:38:57   
loremi
user posted image  

AKTUALNO

Petek, 20.08.
anci banci - UZ

Sobota, 21.08.
Buska - UZ

Ponedeljek, 23.08.
mausikaa - ET
Barbara31 - UZ
Aljonka - prevzem zdravil

Torek, 24.08.
martin6 - prevzem zdravil

Sreda, 25.08.
bibk - UZ

Petek, 27.08.
majalina - prevzem zdravil

Ponedeljek, 30.08.
drejčy - prevzem zdravil
skuštrana suzi - prevzem receptov

Torek, 07.09.
sandra74 - posvet

OBJEMČKI 
user posted image user posted image   Amelia, mateja_goljev, Rielka, aja12, mavrica72, golobica82, klavirka, gospodarica, zarjaa, skuštrana suzi, TittyK, logarka user posted image user posted image  

user posted image

user posted image   T R E P E T A L K E  (beri TESTI) user posted image

MP30 greje user posted image  test 01.09.

user posted image   KANDIDATKE  V  POSTOPKU    user posted image     

• spominčica (3. ISCI, GKLJ, dr.Drobnič)
  • mausikaa (1. IVF, PO)
  • nana7 (2.IVF, GKLJ, dr. Zorn)
  • anci banci (zamrznjenčki, dr.Reš)
  • Aljonka (4. ICSI, akcija v avgustu)
  • julija30 (2. IVF, MB)
  • športnica (2. IVF, MB, akcija avgust)
  • nanika1 (2. IVF, akcija avgust)
  • sensi (akcija avgust)
  • majalina (1. IVF, GKLJ, akcija avgust)
  • drejčy (2. IVF, MB)
  • Aljonka (GKLJ)
  • Buska (3. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Elysabeth (4. IVF, dr. Reš)
  • martin6 (GKLJ, zamrznjenček avgust)
  • pupe (akcija avgust)
  • aja12 (3. IVF, GKLJ, dr. Drobnič, akcija septembra)
  • sandra74 (1. IVF, MB, akcija septembra)
  • lučka 25 (čaka user posted image  in potem akcija, 3. IVF)
user posted image   KANDIDATKE  ZA  POSTOPEK   user posted image           

• Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • vrtnica.m ( 3.IMSI/ICSI, GKLJ, dr. Bokal, postopek v oktobru) 
  • DaisyE (6. ICSI, PO, dr. Reš)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • Bambi75 (5.IVF/ICSI, MB) 
  • MBT1979 (3. IVF/ICSI, GK LJ, dr. D)
  • T1979 (4. IVF, PO,dr. Reš)
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa)
  • Princes34 (2. IVF, PO, dr. Reš, zamrznjenčki) 
  • žogica13 (dr. Reš,) 
  • Kittyy (1.IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • Pika79 (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Suzi74(4. IVF, PO, dr. Reš)
  • mala81 (3. ICSI, dr. Reljič, MB)
  • daisy23 (2. ICSI, PO, dr. Reš) 
  • suska (1.ICSI, dr. REŠ, PO)
  • mateja_goljev (2. IVF/ICSI, dr. Tomaževič)
  • Listek (1.IVF, dr. Reš)
  • šopka (2.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • citrončica (5. ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Škrat (4 ICSI, Lj, dr. Drobnič )
  • Pija76 (5. IVF, dr. Reš, PO) 
  • Pinky12 (1. IVF, MB, dr. Reljič)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)
  • dysan (1. IVF, GK LJ)
  • S* (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Nellika (GK LJ)
  • Pika74 (8. IVF/ICSI, dr. Reš)
  • Kiwi (3. IVF/ICSI, MB, dr. Vlaisavljevič)  
  • Aljonka (GK LJ, dr. Požlep)
  • db (1.IVF/ICSI, MB)
  • palcica_ (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Naska (GK LJ, dr. Tomaževič)
  • paddy (MB)
  • Sunia (IVF, MB)
  • Aqua77 (2. IVF, PO, dr. Reš)
  • metuljci (1. ICSI, MB, dr. Reljič, november)
  • Matejčika (1. IVF+PGD, MB, dr. Vlaisavljevič)
  • Miklarom ( zamrznjenčki, MB) 
  • mismis (5. IVF, MB)
  • n74 (IVF, PO, dr. Reš)
  • matejka78 (1. IVF, MB, dr. Reljič)
  • Diana79 (1. IVF, dr. Drobnič)
  • skuštrana suzi (4. ICSI, MB, dr. Gavrič-Lovrenc)
  • Loremi (3. IVF, GKLJ)
  • Športnica ( IVF, MB ) 
  • Barbara31 (2. IVF, GKLJ)
  • nhaya (2. IVF, dr. Reš)
  • Selena78 (5. IVF, dr. Reš)
  • Urshy78 (2. IVF, GKLJ)
  • mojškra (IVF, GKLJ, dr. Tomaževič)
  • mausikaa (dr. Reš)
  • Buska (4. ICSI, PO, dr. Reš)
  • šopka (3. IVF, GKLJ)
  • D0aisy (2. IVF, dr. Reš)
  • Krashi (2 IVF, GKLJ)
  • honey (2. IVF, GKLJ, dr. Ban)
  • jona klara (2. IVF, GKLJ, dr. Tomaževič)
  • Teja K (dr. Reš)
  • aja12 (2. IVF, GKLJ, dr. Drobnič)
  • Mina83 (1. IVF, GKLJ)
  • latka (1. ICSI, MB, dr. Gavrič)
  • Registrirana (2. ICSI, MB)
  • Klavirka (4. ICSI, GKLJ)
  • womanpolice (5. ICSI, MB, dr. Reljič)
  • spomladančica (IVF, GKLJ)
  • IVYY (4. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Cukica (GKLJ)
  • zarjaa (2. IVF, GKLJ, dr. Pintar)
  • FoxyLady (4. IVF)
  • JEŠA (IVF, GKLJ, dr. Drobnič)
  • HANYBANY (IVF, GKLJ)
  • Rielka (2. IVF, GKLJ)
  • golobica82 (2. IVF, PO, dr. Merlo)
  • upanje81 (mild protokol)
  • gospodarica (6. ICSI, GKLJ)
  • čebelica_Maja (1. IVF, GKLJ, dr. Drobnič)
  • elle7 (1. IVF, MB) 
  • nana7 (2. IVF, GKLJ, dr. Zorn)
  • titty (3. IVF, GKLJ)

user posted image user posted image user posted image

sayuri, pf, Gloria, Amelia, Goldfish, Mijavček, Konina, Hope2, Abra, Pinky36, Gigi1, Nokes, Sonček33, Zvezdica, Hedviga, Dakec, Ledenka, Jazzz27, Sonček85, Goldy, Reby, Kicsi, Mlinčkovi, LaraLight, Shuka, mojsonček, anci banci, Lučka25, Bumo, obayifo, Špelka12, Krucefiks, Serendipity, Oktavija, marjetka cvetka, Stijan, Blanč, Shadow, Kalina, Libi, Grethy, Dajamaja, Bozza, Gigi, DaisyE, Želvica99, Zarja, Mlinček, folikel09, miška73, cari, jona3, julia1, Metulj, Andreja07, Miklarom, Kimsy, a.jard, Punsha, Lana08, Gapiii27, Loremi, Protina, Lana70, n74, cukica, Tinkamiška, Bozza, Kajsica, BarbiG, Tanja_Jes,  Rojena77, Pikovit, Bit, hektorina

Statiska uspešnost  (borke ki sodelujejo na RR):

Mesec    Št. bork v pos. do testa      Št. Nosečk             Uspešnost
marec                   20                               7                            35 % 
april                     11                            2+1                            27 %
maj                      12                                5                            41 %
junij                     14                                5                            35 %  
julij                        4                                1                            25  %   
september           12                                7                            58 % 
oktober                11                               4                             36 %
november            13                               8                              62 % 
december            17                               6                              35 % 

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
Naročanje na GK:
narocanje.spec.gin.amb@kclj.si

Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048

user posted image   NOVE NOSEČKE AVGUST   user posted image

womanpolice user posted image  (MB)

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/.

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 505
20.8.2010 8:34:59   
womanpolice

super za nizek štart.. pa mirno roko ti želim user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bibk)
Neposredna povezava do sporočila: 506
20.8.2010 8:35:31   
womanpolice
punce pa kje ste? a vi se tud pripravljate na štrajk? nič ne pišemo, nič user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 507
20.8.2010 9:58:45   
MP30
WP- ja nekam čudno zatišje je tukaj. Jaz sicer vsake toliko poškilim, pa ni nič novega.
Pri meni je situacija taka, da me je do včeraj ful špikalo in bolelo, danes pa nič, prav nobenih težav. In seveda me sedaj ful skrbi, da je šlo vse skup v nič, ker ni nobenih krčov ali bolečin več... Sem prav slabe volje...
Ti pa upam močno uživaš te tako željene dneve - ti ful privoščim, pa malo sem ti fouš, ampak tisto ne zlonamerno, da ne bo pomote!user posted image Uživaj!

Neposredna povezava do sporočila: 508
20.8.2010 10:43:55   
bibk
IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice

super za nizek štart.. pa mirno roko ti želim user posted image user posted image user posted image

Hahahaha ja ja ta mirna roka je kljub temu, da je že praktično spraksirana, še kar nemirna....  ampak dobro, ki je samo ena šponta, niso 2 kot so ble po navadi, tako da je že to pol lažje user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 509
20.8.2010 10:56:30   
anci banci
evo še moje poročilo od današnjega UZ

maternica pripravljena, lepo regairam na estrofem , v torek 24.avgusta letim ob 9 zjutraj v postojnsko porodnišnico po moja dva pingvinčka... še 4 dni pa bom grela:)
joj kolk se že veselim... stiskam pesti, da preživita odmrzavanje in da jih bom dobila

estrofem moram jemat še naprej in danes začnem še s prometriumom..ga moram jutri zjutraj it iskat v italijo, ker ga nimam oziroma mi ga nič ni ostalo do prejšnega potospka

en lep sončen dan

< Sporočilo je popravil anci banci -- 20.8.2010 10:57:06 >

(odgovor članu bibk)
Neposredna povezava do sporočila: 510
21.8.2010 8:41:20   
Aljonka
bibk bravo za špikice še malo pa bo!

anci banci user posted image user posted image user posted image  še nekajkrat greš spat pa jih boš imela pri sebi! srečno!

Lep dan!

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 511
21.8.2010 20:45:48   
pika.po
ola!

A katera ve, a jutri ko imam zjutraj ET si ne vstavim Prometriuma al si ga vseeno?
Šit, sem že  vse pozabla- user posted image

(odgovor članu Aljonka)
Neposredna povezava do sporočila: 512
21.8.2010 21:15:50   
HANYBANY
najprej WOMANPOLICE BRRRRAAAAVVVVOOOO!!!!!!!!!! ČESTITKE! user posted image user posted image user posted image

pika, zjutraj pred ET-jem si prometriuma NE vstaviš. pa srečnouser posted image

(odgovor članu pika.po)
Neposredna povezava do sporočila: 513
21.8.2010 21:29:32   
nanika 1
vecer. No jaz sem pa bila včeraj in danes na UZ, pa rezultat ni več tak fajni kak na prvem UZju. Lep za spunktirat je samo en folikel, drugi so pa manjši in ga verjetno do torka , ko imam punkcijo ne bodo dohajali. Eden je sicer več kot nobeden, ampak upanja pa nimam glih kaj preveč za uspešen postopek user posted image . Torej jutri stopka, v torek 24.8. punkcija. 

komaj čakamo tisti dan...

(odgovor članu HANYBANY)
Neposredna povezava do sporočila: 514
22.8.2010 8:59:44   
Buska
rezultati mojega vcerajsnega 1. UZ so dobri..
desna stran ena velika cista in 1 folikel ... na levi strani jih je bilo vec, videlo se je slabo, vodilni pa je bil velik 1,12 (do sedaj je to moj najboljsi rezultat) in pa prvic mi je meril endometrij 8 mm 

nov UZ, pon 23.8.

nas soncek Jaka nas je obiskal 8.1.2013
...............
http://lb1f.lilypie.com/U0qmp1.png

(odgovor članu nanika 1)
Neposredna povezava do sporočila: 515
22.8.2010 9:02:09   
Buska
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa

evo mene, ET v ponedeljek, pridelala sem 9 celic (se mi zdi da je to glede na moja leta čisto ok) in zdaj samo upam, da me v ponedeljek pričaka kakšen lep user posted image
punkcija je bila skoraj povsem neboleča, me pa zdajle malček matra, ampak ni prehudo! Full sem vesela da je tolko celic, očitno pozitivne misli pomagajo! Hvala za navijanje pupe! MP držim pesti da je tale user posted image tisti zmagovalni! WP full sem vesela zate!

drzim pesti, da te v pon pricaka vim vec zarodkov user posted image user posted image user posted image

nas soncek Jaka nas je obiskal 8.1.2013
...............
http://lb1f.lilypie.com/U0qmp1.png

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 516
22.8.2010 9:23:24   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: MP30

WP- ja nekam čudno zatišje je tukaj. Jaz sicer vsake toliko poškilim, pa ni nič novega.
Pri meni je situacija taka, da me je do včeraj ful špikalo in bolelo, danes pa nič, prav nobenih težav. In seveda me sedaj ful skrbi, da je šlo vse skup v nič, ker ni nobenih krčov ali bolečin več... Sem prav slabe volje...
Ti pa upam močno uživaš te tako željene dneve - ti ful privoščim, pa malo sem ti fouš, ampak tisto ne zlonamerno, da ne bo pomote!user posted image Uživaj!

Ne oziraj se na znake. Mene prve dni ni nič špikalo, potem pa je en dan bilo tko, da mi nekaj ni blo dobro, in sem se morala uleči in sem zaspala za dve uri, potem pa sem bila dobra. Glede tega sploh ni pravila... ene imajo znake, druge jih nimajo, ene špika druge ne špika, ene dobijo pri vgnezditvi rjav izcedek, druge ga ne... ni pravila. Je pač tko, da je potrebno počakat... je pa težko to čakanje. Najbolje je, če se imaš s čim za zamotit - tako gre čas najhitreje.

Ja, pr men je pa tkole... slabosti so se začele.. ene dni so hujše, druge dni slabše. vendar se še nekako uspem zadržati, da ne grem bruhat, vendar ne vem kako dolgo se bom lahko še zadrževala... user posted image Sem tak človek, ki ne mara bruhat... se spomnim v mladih letih (ko sm bla smrklja), in ko sem bla kaj bolna, sem vedno atiju rekla, da mi naj pomaga bruhat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kako? Tako da je samo stal zraven, mi je bilo dovolj.

Sedaj komaj čakam na prvi UZ, ki ga imam v torek. Upam, da bom že slišala srčka.... Hvala, da mi privoščiš...
Ne, sej nism vzela zlonamerno, saj vem o čem govoriš... valda, da si vsaka izmed nas želi, da bi ji čimprej uspelo. Enim je pač kasneje, enim je prej... enim pa še bo...

Držim pesti, da ugledaš magični plusek, saj je občutek res nepopisen. Je pa tko, da sem res tko buljila v tisti test a prav vidim a se mi samo dozdeva. In še zdaj, čeprav me spremlja slabost in včasih mal boleče prsi, grem gledat slikico z mojim testom, da vidim, da ne sanjam, da je vse res...

(odgovor članu MP30)
Neposredna povezava do sporočila: 517
22.8.2010 9:28:21   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: anci banci

evo še moje poročilo od današnjega UZ

maternica pripravljena, lepo regairam na estrofem , v torek 24.avgusta letim ob 9 zjutraj v postojnsko porodnišnico po moja dva pingvinčka... še 4 dni pa bom grela:)
joj kolk se že veselim... stiskam pesti, da preživita odmrzavanje in da jih bom dobila

estrofem moram jemat še naprej in danes začnem še s prometriumom..ga moram jutri zjutraj it iskat v italijo, ker ga nimam oziroma mi ga nič ni ostalo do prejšnega potospka

en lep sončen dan

itak da bosta preživela odmrznitev. A ti boš dva imela vstavljena? midva bova verjetno naslednjič rekla, da samo enga user posted image vstavijo, ker sva rekla, da si želiva 2 user posted image .  in če dva vstavijo se seveda lahk zgodi, da bi bili dvojčki...user posted image

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 518
22.8.2010 9:28:24   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: pika.po

ola!

A katera ve, a jutri ko imam zjutraj ET si ne vstavim Prometriuma al si ga vseeno?

držim pesti zate. Lepo sprejmi svoje bebice. pa javi nam.

(odgovor članu pika.po)
Neposredna povezava do sporočila: 519
22.8.2010 9:28:27   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: HANYBANY

najprej WOMANPOLICE BRRRRAAAAVVVVOOOO!!!!!!!!!! ČESTITKE! user posted image user posted image user posted image

pika, zjutraj pred ET-jem si prometriuma NE vstaviš. pa srečnouser posted image

oooooooooooooooo, izgubljena duša se je najdla... pa kje si ti????

Hvala za čestitke. Sej tud sama težko dojamem, da nama je končnooooooooooooooo uspeloooooooooooooo.

Pa ti? Kako?

(odgovor članu HANYBANY)
Neposredna povezava do sporočila: 520
22.8.2010 9:28:30   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: nanika 1

vecer. No jaz sem pa bila včeraj in danes na UZ, pa rezultat ni več tak fajni kak na prvem UZju. Lep za spunktirat je samo en folikel, drugi so pa manjši in ga verjetno do torka , ko imam punkcijo ne bodo dohajali. Eden je sicer več kot nobeden, ampak upanja pa nimam glih kaj preveč za uspešen postopek user posted image . Torej jutri stopka, v torek 24.8. punkcija. 

Ne obupaj. Folikli še rastejo tudi po stop injekciji tako da jaz verjamem, da se bo še kak našel. Držim pesti zate!!! Samo pozitivno glej, ker negativna energija vpliva na telo.

(odgovor članu nanika 1)
Neposredna povezava do sporočila: 521
22.8.2010 9:28:32   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: Buska

rezultati mojega vcerajsnega 1. UZ so dobri..
desna stran ena velika cista in 1 folikel ... na levi strani jih je bilo vec, videlo se je slabo, vodilni pa je bil velik 1,12 (do sedaj je to moj najboljsi rezultat) in pa prvic mi je meril endometrij 8 mm 

nov UZ, pon 23.8.

lepo.. tudi endometrij za prvi UZ je lep. držim pesti za naprej.

(odgovor članu Buska)
Neposredna povezava do sporočila: 522
22.8.2010 9:29:28   
womanpolice
TKo... kupili smo oblekce za družice in pa za mojega obleko, in sicer v Zari. Obleka je tko lepa, da adijoooooo pamet... bo ženin lepši kot nevesta user posted image user posted image user posted image ... Je pa res čudovita obleka, pa srajca, kravata in čevlji. Obleka je črna, ima kovinski izgled in je telirana. Res čudovita. Tudi čevlji so šponski in srajca bela telirana... skratka izgledal bo kot pušeljc user posted image . Kravata pa je rumena.

Za družice nisem našla rumenih oblekc, tak da sem kupila tri satenaste črne obleke in rumeno satensasto blago in bom 5 cm trak prišila (no, to bo moja tašča) pod prsni del, zadaj pa se bo zavezalo v mašno... Tak da to smo rešili... zdaj pa še meni spodnje perilo, katerega še ne bom kupovala.... kilogramčki se že nabirajo :-) , podvezico, čevljčke, ogrlico in torbico...

lp, wp.

Neposredna povezava do sporočila: 523
22.8.2010 10:55:04   
loremi
user posted image  

AKTUALNO

Ponedeljek, 23.08.
mausikaa - ET
Barbara31 - UZ
Buska - UZ
Aljonka - prevzem zdravil

Torek, 24.08.
anci banci - ETZ
nanika 1 - punkcija
martin6 - prevzem zdravil

Sreda, 25.08.
bibk - UZ

Petek, 27.08.
majalina - prevzem zdravil

Ponedeljek, 30.08.
drejčy - prevzem zdravil
skuštrana suzi - prevzem receptov

Torek, 07.09.
sandra74 - posvet

OBJEMČKI 
user posted image user posted image   Amelia, mateja_goljev, Rielka, aja12, mavrica72, golobica82, klavirka, gospodarica, zarjaa, skuštrana suzi, TittyK, logarka user posted image user posted image  

user posted image

user posted image   T R E P E T A L K E  (beri TESTI) user posted image

MP30 greje user posted image  test 01.09.

user posted image   KANDIDATKE  V  POSTOPKU    user posted image     

• spominčica (3. ISCI, GKLJ, dr.Drobnič)
  • mausikaa (1. IVF, PO)
  • nana7 (2.IVF, GKLJ, dr. Zorn)
  • anci banci (zamrznjenčki, dr.Reš)
  • Aljonka (4. ICSI, akcija v avgustu)
  • julija30 (2. IVF, MB)
  • športnica (2. IVF, MB, akcija avgust)
  • nanika1 (2. IVF, akcija avgust)
  • sensi (akcija avgust)
  • majalina (1. IVF, GKLJ, akcija avgust)
  • drejčy (2. IVF, MB)
  • Aljonka (GKLJ)
  • Buska (3. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Elysabeth (4. IVF, dr. Reš)
  • martin6 (GKLJ, zamrznjenček avgust)
  • pupe (akcija avgust)
  • aja12 (3. IVF, GKLJ, dr. Drobnič, akcija septembra)
  • sandra74 (1. IVF, MB, akcija septembra)
  • lučka 25 (čaka user posted image  in potem akcija, 3. IVF)
user posted image   KANDIDATKE  ZA  POSTOPEK   user posted image           

• Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • vrtnica.m ( 3.IMSI/ICSI, GKLJ, dr. Bokal, postopek v oktobru) 
  • DaisyE (6. ICSI, PO, dr. Reš)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • Bambi75 (5.IVF/ICSI, MB) 
  • MBT1979 (3. IVF/ICSI, GK LJ, dr. D)
  • T1979 (4. IVF, PO,dr. Reš)
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa)
  • Princes34 (2. IVF, PO, dr. Reš, zamrznjenčki) 
  • žogica13 (dr. Reš,) 
  • Kittyy (1.IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • Pika79 (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Suzi74(4. IVF, PO, dr. Reš)
  • mala81 (3. ICSI, dr. Reljič, MB)
  • daisy23 (2. ICSI, PO, dr. Reš) 
  • suska (1.ICSI, dr. REŠ, PO)
  • mateja_goljev (2. IVF/ICSI, dr. Tomaževič)
  • Listek (1.IVF, dr. Reš)
  • šopka (2.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • citrončica (5. ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Škrat (4 ICSI, Lj, dr. Drobnič )
  • Pija76 (5. IVF, dr. Reš, PO) 
  • Pinky12 (1. IVF, MB, dr. Reljič)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)
  • dysan (1. IVF, GK LJ)
  • S* (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Nellika (GK LJ)
  • Pika74 (8. IVF/ICSI, dr. Reš)
  • Kiwi (3. IVF/ICSI, MB, dr. Vlaisavljevič)  
  • Aljonka (GK LJ, dr. Požlep)
  • db (1.IVF/ICSI, MB)
  • palcica_ (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Naska (GK LJ, dr. Tomaževič)
  • paddy (MB)
  • Sunia (IVF, MB)
  • Aqua77 (2. IVF, PO, dr. Reš)
  • metuljci (1. ICSI, MB, dr. Reljič, november)
  • Matejčika (1. IVF+PGD, MB, dr. Vlaisavljevič)
  • Miklarom ( zamrznjenčki, MB) 
  • mismis (5. IVF, MB)
  • n74 (IVF, PO, dr. Reš)
  • matejka78 (1. IVF, MB, dr. Reljič)
  • Diana79 (1. IVF, dr. Drobnič)
  • skuštrana suzi (4. ICSI, MB, dr. Gavrič-Lovrenc)
  • Loremi (3. IVF, GKLJ)
  • Športnica ( IVF, MB ) 
  • Barbara31 (2. IVF, GKLJ)
  • nhaya (2. IVF, dr. Reš)
  • Selena78 (5. IVF, dr. Reš)
  • Urshy78 (2. IVF, GKLJ)
  • mojškra (IVF, GKLJ, dr. Tomaževič)
  • mausikaa (dr. Reš)
  • Buska (4. ICSI, PO, dr. Reš)
  • šopka (3. IVF, GKLJ)
  • D0aisy (2. IVF, dr. Reš)
  • Krashi (2 IVF, GKLJ)
  • honey (2. IVF, GKLJ, dr. Ban)
  • jona klara (2. IVF, GKLJ, dr. Tomaževič)
  • Teja K (dr. Reš)
  • aja12 (2. IVF, GKLJ, dr. Drobnič)
  • Mina83 (1. IVF, GKLJ)
  • latka (1. ICSI, MB, dr. Gavrič)
  • Registrirana (2. ICSI, MB)
  • Klavirka (4. ICSI, GKLJ)
  • womanpolice (5. ICSI, MB, dr. Reljič)
  • spomladančica (IVF, GKLJ)
  • IVYY (4. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Cukica (GKLJ)
  • zarjaa (2. IVF, GKLJ, dr. Pintar)
  • FoxyLady (4. IVF)
  • JEŠA (IVF, GKLJ, dr. Drobnič)
  • HANYBANY (IVF, GKLJ)
  • Rielka (2. IVF, GKLJ)
  • golobica82 (2. IVF, PO, dr. Merlo)
  • upanje81 (mild protokol)
  • gospodarica (6. ICSI, GKLJ)
  • čebelica_Maja (1. IVF, GKLJ, dr. Drobnič)
  • elle7 (1. IVF, MB) 
  • nana7 (2. IVF, GKLJ, dr. Zorn)
  • titty (3. IVF, GKLJ)

user posted image user posted image user posted image

sayuri, pf, Gloria, Amelia, Goldfish, Mijavček, Konina, Hope2, Abra, Pinky36, Gigi1, Nokes, Sonček33, Zvezdica, Hedviga, Dakec, Ledenka, Jazzz27, Sonček85, Goldy, Reby, Kicsi, Mlinčkovi, LaraLight, Shuka, mojsonček, anci banci, Lučka25, Bumo, obayifo, Špelka12, Krucefiks, Serendipity, Oktavija, marjetka cvetka, Stijan, Blanč, Shadow, Kalina, Libi, Grethy, Dajamaja, Bozza, Gigi, DaisyE, Želvica99, Zarja, Mlinček, folikel09, miška73, cari, jona3, julia1, Metulj, Andreja07, Miklarom, Kimsy, a.jard, Punsha, Lana08, Gapiii27, Loremi, Protina, Lana70, n74, cukica, Tinkamiška, Bozza, Kajsica, BarbiG, Tanja_Jes,  Rojena77, Pikovit, Bit, hektorina

Statiska uspešnost  (borke ki sodelujejo na RR):

Mesec    Št. bork v pos. do testa      Št. Nosečk             Uspešnost
marec                   20                               7                            35 % 
april                     11                            2+1                            27 %
maj                      12                                5                            41 %
junij                     14                                5                            35 %  
julij                        4                                1                            25  %   
september           12                                7                            58 % 
oktober                11                               4                             36 %
november            13                               8                              62 % 
december            17                               6                              35 % 

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
Naročanje na GK:
narocanje.spec.gin.amb@kclj.si

Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048

user posted image   NOVE NOSEČKE AVGUST   user posted image

womanpolice user posted image  (MB)

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/.

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 524
22.8.2010 11:02:18   
loremi
Punce pa je prišel tudi moj dan D, user posted image se pojavlja, me že šraufa, tako da jutri zjutraj gremo po prvo "šponto".  Jeeeeeeeeeeee začela se bo tudi moja narkomanija user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Srečno!

MP30 držim pesti! user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: anci banci
stiskam pesti, da preživita odmrzavanje in da jih bom dobila

tudi jaz! user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: pika.po
ola!

Zjutraj prd ET-jem si ga NE vstaviš.

nanika 1 ja takšna slika nam ne daje veliko upanja, ampak se oprimo na kvaliteto in ne kvantiteto, pa če bo ena celica in se oplodila in bila ta ena celica tista prava, pa bo zadosti, za enega malega adobudneža ali princesko, zato držim pesti, da se izide po najboljši možno poti!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image user posted image user posted image
Vem, da to vzpodbudno, ampak neglede na situacijo poizkušaj biti čimbolj pozitivna, verjami v svoj uspeh!

Buska srečno naprej!
mausikaa jutri pa začnemo navijat za pluska! user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bibk)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?