Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: julij-avgust 2010 IVF/ICSI 23.8.2010 17:29:54
|
|
|
|
Roži_
|
Za vse ostale akterke, ki boste in ste v postopku, pa želim uspešno špikanje in rezultat, sej veste en debel + Držite se, rada vas imam
|
|
RE: julij-avgust 2010 IVF/ICSI 23.8.2010 19:19:43
|
|
|
|
športnica
|
ola bejbe. jst že pridno jem femoden. druga runda naju čaka septembra. 6.9. prevzem zdravil. spet bom k narkomanka z vrečko lepo pozdravček vsem,
|
|
|
|
RE: julij-avgust 2010 IVF/ICSI 23.8.2010 19:21:59
|
|
|
|
športnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa evo grejem enega in že kaučkam, od 9ih sta se oplodila dva in danes me je pričakal en lep, test 6.9. lepo lepo. držimo pesti, da bo vse OK. pozitivne misli in počivaj. test imaš pa dlih na datum, k grem jst po injekcije. tale september bo akcija
|
|
|
|
RE: julij-avgust 2010 IVF/ICSI 23.8.2010 20:52:25
|
|
|
|
Buska
|
IZVIRNO SPOROČILO: bibk Jaz sem tudi pri Rešu, 3. IVF in mi je tokrat tudi dal Bravelle, datum je sicer do 10/2010 ampak se vedno so to očitno stare zaloge, pa se jih mora rešit, zato smo vse na Bravelle user posted image .... Imam pa cocktail 2x Bravelle in 1x Menopour z 2 "vodicama" .... Držim pesti da bodo folikli zrastli in da bo vse kot mora bit.... Jaz imam tudi v sredo UZ. no, pri meni je bila ena skatla rok 07/2010, pa sem vseen vzela doma, druga pa je imela 10/2010 potem pa se mogoce v sredo vidimo na UZ pa, da bojo najini folikli dost zrastli
|
|
RE: julij-avgust 2010 IVF/ICSI 23.8.2010 21:32:06
|
|
|
|
Aljonka
|
buska sej bo sej bo jaz verjamem v to! mausikaa lepo grej in naj te dočaka en debelllll MP30 uživaj na morju in nam čim prej javi dobro novico vrtnica tud meni so dons povedal da bom dobila neke nove hornone po vsej verjetnosti je to to, no ja upam, da bo OK! barbara31 kako si pa ti dons opravla a je vse OK? No jaz sem dons prevzela moj suprefakt tako da sedaj čakam mojga da pride domov, da mi da prvo špiko. prvi UZ pa 6.9.
|
|
|
|
RE: julij-avgust 2010 IVF/ICSI 23.8.2010 22:16:23
|
|
|
|
womanpolice
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aljonka WP a veš da ti kar malo zavidam jaz sem z mojim že 12 let pa še ne razmišlja o poroki men je pa to tako fajn. No bom pa uživala v tvoji če nas boš še naprej tako lepo sproti obveščala. Upam da nam boš privoščla tud kakšno fotko. Dej mi še povej kakšna je bla poglavitna razlika med postopkom v LJ ali pa v MB? A imajo kakšna drugačna zdravila? Hvala Nanika samo pozitivno na punkicji bodo sigurna našli še kakšno celico! mausika jutri ti želim srečno! barbara31 tudi tebi srečno na UZ-ju No zdej se je pa zaćelo dogajat naši seznami se kar večajo! Srečno vsem! veš, jst sm mu kr ultimat postavila in sm mu rekla, da me mora poročit pred dopolnjenim 30. letom (januarja pa bom 30 )
|
|
|
|
RE: julij-avgust 2010 IVF/ICSI 23.8.2010 22:16:25
|
|
|
|
womanpolice
|
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa evo grejem enega in že kaučkam, od 9ih sta se oplodila dva in danes me je pričakal en lep, test 6.9. evo, super zdaj pa tri dni lepo počivaj. potem pa "u izi". Držim pesti za
|
|
|
|
RE: julij-avgust 2010 IVF/ICSI 23.8.2010 22:16:29
|
|
|
|
womanpolice
|
IZVIRNO SPOROČILO: MP30 OOO glej jo mausikooo - si ravno ko sem tipkala javila dobro novičko! Ja bravo. Boš videla, to je to! Septemer bo tako zate kot zame srečen, mava obe zlatkanega ! Buska - ja tole mi je poznano, saj sem sama tudi bila deležna tega, da preslabo reagiram,... ampak na koncu smo greli po ali celo ! tako da, glavo gor in bo! kako si pa ti?
|
|
|
|
RE: julij-avgust 2010 IVF/ICSI 23.8.2010 22:16:49
|
|
|
|
womanpolice
|
Tele dni sem bolj mal pisala na forum, ker me vsak dan spremlja slabost. Ponavadi samo zjutraj, danes pa kr čez cel dan. Jutri imamo prvi UZ v MB in komaj čakam, da vidim našo pikico. Upam, da se bo že slišal srček. Po mojem bom kr od sreče jokala... Mojga pa zadnj tedn tak meče... kr non stop govori kaj bo delal s tamalmu (ne vem kdo mu je rekel, da bo fant ) in sm mu rekla, zakaj se je v zadnjem tednu tak spremenil in vse načrtuje, pa je rekel, da zato, ker vidi, da je očitno res uspelo, saj mi je vsak dan slabo... halooooooooooo???? Slabosti so se morale začeti, da je dojel, da smo končno . Po nagi riti ga bom Dva dni bom odsotna. Če pa bom prišla do računalnika, pa vam javim. Drugače pa bom prosila Fargesio, da vam sporoči. Nočko.
|
|
|
|
RE: julij-avgust 2010 IVF/ICSI 24.8.2010 9:22:48
|
|
|
|
bibk
|
IZVIRNO SPOROČILO: Buska IZVIRNO SPOROČILO: bibk Jaz sem tudi pri Rešu, 3. IVF in mi je tokrat tudi dal Bravelle, datum je sicer do 10/2010 ampak se vedno so to očitno stare zaloge, pa se jih mora rešit, zato smo vse na Bravelle user posted image .... Imam pa cocktail 2x Bravelle in 1x Menopour z 2 "vodicama" .... Držim pesti da bodo folikli zrastli in da bo vse kot mora bit.... Jaz imam tudi v sredo UZ. no, pri meni je bila ena skatla rok 07/2010, pa sem vseen vzela doma, druga pa je imela 10/2010 potem pa se mogoce v sredo vidimo na UZ pa, da bojo najini folikli dost zrastli Obvezno imajo tejle naši folikli da rastejo ko gobe po dežju .
|
|
|
|
RE: julij-avgust 2010 IVF/ICSI 24.8.2010 13:11:56
|
|
|
|
Fargesia
|
WP sporoča, da imajo !!!!!!
< Sporočilo je popravil Fargesia -- 24.8.2010 13:13:11 >
|
|
RE: julij-avgust 2010 IVF/ICSI 24.8.2010 14:27:21
|
|
|
|
bibk
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia WP sporoča, da imajo !!!!!! SUPERCA, BRAVO
|
|
|
|
RE: julij-avgust 2010 IVF/ICSI 24.8.2010 14:52:21
|
|
|
|
Anonimen
|
wp, čestitke!!!!!!!!!! mausika, lepo grej in le glej, da čez 14 dni nalulaš en debel +!!!
|
|
|
|
RE: julij-avgust 2010 IVF/ICSI 24.8.2010 20:37:23
|
|
|
|
nanika 1
|
večer. no jaz sem pa danes zelo vesela. Imela sem punkcijo in imam 8 celic, čeprav so mi v soboto rekli, da bo verjetno samo ena. Sva ful pozitivno presenečena. Danes sem bila edina na punkciji, ker sem očitno vse iz moje skupine prehitela ( sem 11 dan ciklusa) pa mi je bilo malo dolgčas, ker nisem imela nobene sotrpinke. Ampak zdaj se počutim dobro, sva vesela za dober vmesni rezultat in komaj čakava na nedeljo, 29.8. ko bo ET ( upam, da bo tudi takrat dober rezultat). Se tipkamo takrat. Tudi vsem ostalim čestitam za dobre novice, drugim pa želim, da se le teh čimprej včakajo.
|
|
RE: julij-avgust 2010 IVF/ICSI 24.8.2010 20:57:28
|
|
|
|
drejčy
|
nanika1 kaj naj ti rečem kot To pa je zelo lep rezultat in zagotovo te v nedeljo pričaka tvoja pikica, ki bo čakala le na to, da jo začneš greti Škoda da se bove zgrešile, jaz pa mam v ponedeljek prevzem zdravil pa bi bilo fajn spoznati koga iz mojega konca, da bi se v tej borbi skupaj vzpodbujale, ker jaz pa mam predvideno punkcijo konc septembra.
|
|
|
|
RE: julij-avgust 2010 IVF/ICSI 24.8.2010 21:17:16
|
|
|
|
sonček33
|
WP čestitke!
|
|
RE: julij-avgust 2010 IVF/ICSI 24.8.2010 22:07:02
|
|
|
|
kimsy
|
WP - čestitke za .
|
|
RE: julij-avgust 2010 IVF/ICSI 24.8.2010 22:47:53
|
|
|
|
n74
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia WP sporoča, da imajo !!!!!! Yessssssssssssssssssssssssssssss!!!!!!!!!!!!!!!!! Čestitke!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: julij-avgust 2010 IVF/ICSI 25.8.2010 7:28:23
|
|
|
|
bibk
|
Evo mene iz prvega UZ ... Reško pravi da je vredu, na desni strani je kar 4-5 foliklov, nekaj jih ne še na levi, tako da ponovni UZ v petek 27/08/10 in če bodo dovolj zreli tejle moji folikelčki, v nedeljo že punkcija ...
|
|
|
|
RE: julij-avgust 2010 IVF/ICSI 25.8.2010 7:57:58
|
|
|
|
anci banci
|
IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice IZVIRNO SPOROČILO: Aljonka WP a veš da ti kar malo zavidam jaz sem z mojim že 12 let pa še ne razmišlja o poroki men je pa to tako fajn. No bom pa uživala v tvoji če nas boš še naprej tako lepo sproti obveščala. Upam da nam boš privoščla tud kakšno fotko. Dej mi še povej kakšna je bla poglavitna razlika med postopkom v LJ ali pa v MB? A imajo kakšna drugačna zdravila? Hvala Nanika samo pozitivno na punkicji bodo sigurna našli še kakšno celico! mausika jutri ti želim srečno! barbara31 tudi tebi srečno na UZ-ju No zdej se je pa zaćelo dogajat naši seznami se kar večajo! Srečno vsem! veš, jst sm mu kr ultimat postavila in sm mu rekla, da me mora poročit pred dopolnjenim 30. letom (januarja pa bom 30 ) WP tudi jaz sem svojemu ultimat postavila, da če hoče še kakega otročka, da želim tokrat da je zakonski..in evo res za novo leto me je zaprosil in letos 26.6 sva se poročila..bila je res noro dobra poroka, ravno taka kot sem si jo želela a ja bravo za srčka evo moje pročili iz včerjašnjega ETZ-ja ..samo eden je preživel odmrzavanje, tako da sedaj grejem samo eno pikico.. je bil pa moj Svit z mano, ko so mi vstavili, tako da je spotnal doktorja, ki ga je" skup spravu"..pa prov smeju se mu je in mu mahal..čist navdušen je bil nad Rešem 7.9 moram narest test
|
|
|
|
RE: julij-avgust 2010 IVF/ICSI 25.8.2010 8:28:51
|
|
|
|
martin6
|
LEP POZDRAV! Včeraj sem bila v Lj. za transfer zamrzjenčkov. Prvi dan moram poklicati in 9. mi vzamejo kri, potam vsak dan, ko bo kri v redu začnem z UZ. Bom brez terapije. So pa sestre mislile da sem prvi dan , tako da je tista sestra na telefonu mi zadnjič narobe povedala kdaj moram priti. Tako se je vse za en mesec prestavilo. Pričakujem 29.08. Vsem ki jim je uspelo !
|
|
|
|
RE: julij-avgust 2010 IVF/ICSI 25.8.2010 8:38:06
|
|
|
|
jona klara
|
športnica- srečno v novem postopku, pa da se nam hitro pridružiš!!! nanika- vso srečo buska - mislim nate tudi vsem ostalim želim čimprej en močen debel
|
|
RE: julij-avgust 2010 IVF/ICSI 25.8.2010 8:38:50
|
|
|
|
jona klara
|
IZVIRNO SPOROČILO: kimsy WP - čestitke za .
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?