|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberčki 2009* 3. del
17.8.2010 17:44:48   
Mož*
Hej, pravkar sva s pregleda pred vrtcem pri pediatru, pa cepljenja proti ošpicam-mumpsu-rdečkam.
Pri 11, 5 mesecih ima 8925 g in 76,5 cm. Z višino je na 50 percentili, s težo pa na 10.
Danes je na plano pokukal tudi 6. zob.
Sicer pa so tudi pri nas prispeli Pedoodles copatki; srčkani za pojest, je pa tudi naš treniral, kako bo ježka odpiral.

2.9.09 3120g, 52 cm, OG 34cm
8.3.10: 7330g, 70 cm, OG 42 cm
17.10.10:: 9300g, 80 cm

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 676
17.8.2010 20:36:21   
lean
IZVIRNO SPOROČILO: Mož*

IZVIRNO SPOROČILO: lean

Hi

pri nas tudi nič novega, če bo pa kaj pa itak prve izveste user posted image
Ta teden bo treba še vse obiskat, pa pregled ima in ceplenje pred vrtcem. Sem še obljubla, da preden gre mala v vrtec, da bove vse obiskale. Bo teden spet hitro okrog.

user posted image  Klemen mali kužek, naša še ni ugotovila, kako se grize. Čez dva tedna bo pa ziher vedla user posted image , me prav zanima s kakšnimi novimi ugotovitvami bo hodila domov.

jah, no, to je pozitivni pristop. Ampak, veš, mamice negrizočih otrok so dobesedno ogorčene, ko prihajajo njihovi otroci domov vsi pogriženi. Ampak jaz čisto nič ne morem, če naš grize. Vedno mu rečem "ne", SEM HUDA, GA ODSTRANIM, se mu ne smejim, ipd. Ampak njega to sploh ne gane. Ga dam 10x na tla, strogo rečem "ne", pa je 11-tič spet pri meni in me ugrizne. user posted image user posted image

ma veš kaj, za take mamice se jaz ne sekiram. Vem da nihče tega ne uči svojih otrok, mu je pač ušeč, saj ga bo minilo. Naša pa bo vse po vrsti tepla po glavi, ker jih bo imela tolk rada, pa kaj naj si mislijo svoje.

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 677
17.8.2010 20:39:33   
lean

Hej, pravkar sva s pregleda pred vrtcem pri pediatru, pa cepljenja proti ošpicam-mumpsu-rdečkam.
Pri 11, 5 mesecih ima 8925 g in 76,5 cm. Z višino je na 50 percentili, s težo pa na 10.
Sicer pa so tudi pri nas prispeli Pedoodles copatki; srčkani za pojest, je pa tudi naš treniral, kako bo ježka odpiral.

Pa suhec mali, pazi na linijo user posted image . A se je kaj jokal pri ceplenju, pravijo da tokrat kar boli, ker jih cepijo v rokico? Nas čaka to v četrtek.

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 678
17.8.2010 20:52:02   
Mož*

Pa suhec mali, pazi na linijo user posted image . A se je kaj jokal pri ceplenju, pravijo da tokrat kar boli, ker jih cepijo v rokico? Nas čaka to v četrtek.

Jokal je predvsem na začetku pregleda, no, potem se je pomiril, pri cepljenju je samo en vrišč spustll za par sekund. Sploh ne izgleda suh, samo klobas pa res nimauser posted image user posted image user posted image , pa vseskozi je v akciji.
Ja, kje je pa Mateja??

(odgovor članu lean)
Neposredna povezava do sporočila: 679
18.8.2010 10:55:30   
lean
Dan

Pričakujeve obiske prijateljice, s katero se že nisve videle eno leto, se prav veselim. Čas tako hitro gre, da je en dva tri pa je leto spet okrog.

u uuuuuum,ssu4gg bn 5555tcxx ,m9 88o

se je mala uštulla  n evo ostala sem brez ene črke, jo je kar zpulla user posted image  

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 680
18.8.2010 18:30:04   
Rosca79
Oj,
tale naš forum mi je tolk všeč, ker si res ni treba vzet en kup časa pa se hitro prebere za en teden nazajuser posted image
Mi smo ok, mala je pogruntala eno novo foro: se postavi ob opori, se spusti z rokami in jih da v zrak, se zakrohota pa vrže na rituser posted image ji je čist zabavno
Drugače nas za hojo še vedno vleče za roke, hlačnice, kar že zagrabiuser posted image
Pa uživa na kolesu, kar poje in mrmra med vožnjo. Moramo še izkoristit to lepo vreme pred mrazomuser posted image

Ponoči se tudi naša še vedno priklaplja - še zmeraj na uro in pol proti jutru bolj non stop, se mi zdi cela prespana noč čista znanstvena fantastikauser posted image
Imejte se čimlepšeuser posted image

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 681
18.8.2010 21:55:00   
čili
Lean najbrž je bilo lušno s prijateljico user posted image user posted image user posted image

Rosca tvoje je pa tko fajn brat ,si zmer polna optimizma user posted image user posted image user posted image Boš kej v ljubljano hodila ? 

Naš pa zdaj že resno hodi. Se spušča že dolge razdalje in na neznanem terenu. Je hecen ,ko za ravnotežje drži desnico visoko v zrak in izgleda ko potlehhodeči superman. Ampak za hlačnice pa še vedno noro rad vleče. Kuhanje kosil je zadnje čase nočna  (beri dnevna) mora in misij nemogoče. Ponavadi se na koncu znajde v stajci,seveda se dere jaz pa user posted image . Komaj čakam da bo lahko krompir lupil potem bo pa mir...user posted image

Sasek kako se je mali privajal ? Poročaj kako je spal!! Mene tudi že malo daje ,pa vem da gre v super roke.
Bol ko se približuje čas bol me stiska ...še najbol to ko ne bo več ves čas z menoj in bo moral prav na hitro odrasti Moj mukecpukec. Sem zelo sentimentalno razpoložena,bolje da izginem v posteljo .

(odgovor članu Rosca79)
Neposredna povezava do sporočila: 682
19.8.2010 0:07:22   
sasek79
Dober večer!

Čili: Ja, pri nas je kar pestro te dni. Včeraj je bil Ažbe popoldne zelo slabe volje. Je imel kar naenkrat en izpad joka. Se mi je metal nazaj, ko sem ga nosila in neutolažljivo jokal. Sploh ne vem kaj mu je bilo. Se je vsake toliko časa pomiril, nato pa ponovno planil v jok. Nato mi je v naročju zaspal. Ko se je zbudil, je bil še vedno siten in jokav. Nato sem mu dala Calpol in je bilo kmalu bolje. Je postal boljše volje in se je začel več spuščati (sam hodit). Opažam namreč, da se je čez vikend veliko več spuščal in sam hodil, v ponedeljek in včeraj pa skoraj nič. Zvečer se mi je zdelo, da je prišel 5. zobek ven. Danes sem se prepričala, da je res zunaj. Je pa bil danes moj mišek zelo dobro razpoložen. Tudi v vrtcu je menda zelo malo jokal in nas vse zelo presenetil. Me je klicala vzgojiteljica in mi povedala, da moje srce že od 11.10 spi. Zaspal je brez problema (malo božanja in pleničko je stisnil k sebi). user posted image user posted image user posted image user posted image  Je spal cca. eno uro. Ponj sem prišla ob 13.00 in je bil nato celo popldne dobro razpoložen in se je spet veliko spuščal in korakal sam okrog. user posted image user posted image user posted image  Ko pridem ponj najprej malo zajoka in se tako stisne k meni. user posted image

Vzgojiteljica pravi, da bo kmalu pravi in da mu gre dobro. Verjetno ne bo šlo tako gladko vsak dan, vendar sedaj vidim, da če bo dovolj utrujen, bo tudi spal v vrtcu brez problema.

Je pa meni zelo dolg čas po njem. Danes sva bila najdlje ločena doslej (t.j. 5,5 ur) in mi je kar hudo - še ponoči sva skoz skupaj, ker se kar naprej zbuja user posted image . V prihodnje bova več kot 9 ur narazen. Bom imela jaz večjo krizo kot Ažbe.

Verjetno bo naslednji teden še pestro, saj ga bom začela zbujati za v vrtec že pred šesto zjutraj. Kadar je nenaspan je jokav in hoče biti kar pri meni v naročju. Jaz ga bom morala pa takega dat v vrtec. user posted image

Pa saj vem da bomo tudi to dali skoz. Ažbe bo pa z veseljem šel v vrtec. user posted image

Lean: Vi ste pred kratkim kupili poganjalček za vašo pupo. Če se ne motim, ste vzeli enega večjega. Ali so vam ga trgovke priporočile glede na njeno velikost? Kolikor sem gledala po spletu, so za male (1 leto) primerni ti mali poganjalčki, kot npr. http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=131272 ali http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=165405. Za nekoliko večje pa so sedaj "in" dvikolesniki brez pedal.

Rosca: Prespana noč - kaj je že to??????????? Aja, znanstvena fantastika - se strinjam. user posted image  Če spim 2 ali 3 ure v kosu sem že naspana.

Mož: Klemen je pa res pravi maneken. Naš jih ima že malo čez 11 kg. Sicer sem pa gledala, moj kartonček in sem imela pri enem letu 11,6 kg. Danes pa nisem ravno zelo okrogla. Kakšno kilo bi seveda lahko dala dol. user posted image  ITM imam drugače normalen.

Grem spat. Našega škratka ponovno prebavne motnje mučijo. Se zvija in stoka v spanju dokler se ne zbudi (zraven pa prdi). Od 10-11.00 sem ga ene 5x sigurno dvignila in pristavila. Upam, da bo še kakšno uro mir.

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 683
19.8.2010 1:02:13   
Mož*
Hej!
jaz sem pa pravkar z babjega žura. Kako so malega spat spravili, ne vem, ampak sedajle definitivno spi. Jutri začnem s treningom odvajanja grizenja: so mi svetovali, da takoj, ko poskuša gristi, začnem z intenzivno igro, prekopicovanjem, skratka, da ga zravsam do amena. tako tudi trenirajo majhne kužke, ki grizejo in grizenje preigrajo skozi igro.
sašek79, super, da z vrtem in uvajanjem napredujete, nas to še čaka.
Rožca, a prideš še na kak čvek? Za jutri popoldne, mede 16. in 17. se dogovarjamo.
Pa, pa - do zjutraj

(odgovor članu sasek79)
Neposredna povezava do sporočila: 684
19.8.2010 13:51:15   
Rosca79
Dober dan septembri,
dete končno počiva...je nekaj sitna pa vidim da ima dvojke zgoraj natempirane na zdajzdaj
Čili, Mož lepo da mislita na najuuser posted image bova pršle na kakšno srečanje kakšno rečt, samo mož vem da si po žuru to pisala pa nisem ziher a si mislila danes ali jutriuser posted image
No dans gremo popoldan iskat gobe, če bo vreme še uredu, tko da ne morem, za jutri pa je še možno da se vidimouser posted image
Sasek ne moreš verjet kako si po treh urah spanja lahko tko prov fejst naspan ane?user posted image men se poj čist meša od energijeuser posted image
Aja pa naša piška ima samo 8kg in pol, pa je včasih prov čist težka ko se upira s svojim kitastim teleščkomuser posted image
Zej grem pa kej skuhat, sem že včeraj bila na počitnicah s kosilomuser posted image čav čav

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 685
19.8.2010 14:58:18   
lean
Dan

Evo mi smo doma, kako fajn je blo nekaj za prebrat user posted image .

Pregled je bil uredu, edino malo je jokala, ko je dobila pikeca. Smo kar fajn zrasli od prejšnič, tehtamo 11,6 kg  kot si sasek ti pri enem letu in 78 cm smo dolgi.

Pri hoji, je pa naša najbolj smešna, ko prenaša stvari, v obe roki si nabere igrače in gremo user posted image , pada miljonkrat in se spet pobere pa gre dalje. Hlačnic ali rok ne išče, ona bi rada sama, večinoma nas jezno odriva. Ko le ugotovi, da z našo pomočjo gre lažje pol pa ne spusti tako hitro in hodi, hodi in hodi.

sasek super da gre naboljše. Glede poganjalca, smo mi nabavli približno takega kot je drugi link, samo ni tako lepe barve, ga v ms ni blo. Prvo varianto ti ne priporočam, so res majhni oz. za otročke, ki niso zlo velki, kar pa tvoj Ažbe ni. So tile tadrugi nekoliko večji in zato bolj stabilni,boljše izdelani, sicer naša se še zmer ne odriva, ampak ga še poriva, mislim da morajo še malo odrasti za odrivanje. Najbolje, da greste tja in probata, kateri mu bo najbolj ušeč in primeren, tudi trgovke so mi tega svetovale glede nato da je že bla takrat velika (pri 10 mescih).

mož kako gre?, a mate še kužeka doma ali je zdaj mucek user posted image user posted image , malo heca.

čili blo je res super, je ostala štiri ure pa še vedno si nisve vsega povedala. Neva jo obožuje od prvega trenutka, ko je izstopla iz avta, se ne spomnim, da bi koga nepoznanega tako hitro zljubila. Definitivno ne bove dopustile več, da se tako dolgo ne bi videle. Glede kosila pa mi je ta scenarij znan, ga tudi naša vsak dan "lepo" prakticira.

rosca user posted image  jo kar vidim, kako se krohota, kako malo je včasih treba da se mali zabavajo

pa uživajte na kavi

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 686
19.8.2010 15:05:47   
lean
Aja, pozabla sem napisat, da sem v ms našla trgovino s superfitovimi čeveljčki. user posted image user posted image

(odgovor članu lean)
Neposredna povezava do sporočila: 687
19.8.2010 20:42:31   
mateja8
Dober večer po dooooooolgem času.

Prebrala sem vse za nazaj in sem brala prav z odprtimi usti. Sem toliko novega zvedala, da je kaj.

Pa naj vam povem kje sem se skrivala ves ta dolgi čas. Najprej nisem imela nobenega časa, ker sem delala zunaj in to kot zamorc.
Potem smo bili na morju, kjer je blo prav super. Nismo bili daleč in nam je bilo super. Smo bli v Zambratiji pri Umagu in je blo zakon. Žiga je užival in čofotal po vodi, plaval z rokavčki, pa skakal in norel da ga je blo veselje gledat.
Ko smo prišli domov je blo dela s razpakiranjem, pranjem in pakiranjem, ker smo se odpravili v Mozirski gaj, Logarsko dolino in potem preko meje v Avstrijo. Smo šli za 3 dni. In potem ponovi vajo z razpakiranjem in pranjem in likanjem in podobnim.

No potem pa je prišlo neurje in je v Mokronogu udarila strela in tudi nam umičila modem za internet, monitor in računalnik. Tko da smo doživeli pravi internetni šok, ki nas je odrazal od komuniciranja s svetom in spletom. Danes pa sva kupila prenosnik in spet sem prišla do RR.user posted image user posted image user posted image

Iztek porodniške: Kar hudo in groza me je ko berem. Punce morte že na šiht. No meni se izteče 25.9. Kolkr mi je blo hudo ko sem mesec prezgodaj rodila mi je zdej tolko lepše ko bom dlje z mojo princeso. Po izteku koristim še dopust in grem na šiht predvidoma 2.11. Vita bo ostala doma zato ne bo treba vrtca za kar sem tašči prav hvaležna.

Vita: je še brez zob. user posted image  Še tudi enega ni na vidiku. Jst ne vem, kdaj bo ta punči zobke dobila.
Vsak dan gledam in se čudim v kaj se je naša mala pridna punči spremenila. V tečko, ki tudi sekunde ni pri miru, z nobeno stvarjo se ne zamoti, praska in ščipa me pa tako, da sem že vsa rižasta. Kobaca tako hitro, da mi prav hitro uide in jo moram lovit iz raznih nevarnih položajev, pa pobirati s stopnic in podobnega. Vstane ob vsaki opori, in hodi da se oprijema, spušča pa se še ne.
Mala je grozno navezana name in od tašče, tasta in očija stalno rine k meni. Če jo slučajno pustim tašči v varstvo ji cel cajt sitnari in trmari, da jo tut eno uro težko ma. Skos gleda na vrata in sedi pred vrati in me čaka. Ko pa pridem je pa tako vreščanje in zarivanje vame. Me tut po več minut objema in se zariva k meni. Ne vem kako bo ko bom šla na šiht. Sej od začetka mi je pasalo, zdej je pa mala že prav obupna. Mi je že mal odveč, k pr njej nič več ne naredim. Sicer pa spet pridno spi celo noč, ali pa se zbudi 1x ali največ 2x če je žejna. Potem spije in spi dalje.  Čez dan pa 1x okol uro in pol in 1x slabo uro. Kar pridna.

Tolk za enkrat.....saj sem kar naložila. Se bom zdaj spet bol redno vključevala v debato. user posted image

< Sporočilo je popravil mateja8 -- 19.8.2010 21:02:14 >

27.7.2004 Žiga,
17.9.2009, mesec prezgodaj Vita:
rojstvo: 2100 g, 46 cm
21. mes.: 11300 g, 83 cm

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 688
19.8.2010 22:03:53   
čili
user posted image user posted image oj Mateja!

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 689
20.8.2010 20:46:18   
mateja8
Pa naj gre vse v user posted image user posted image user posted image    user posted image user posted image user posted image user posted image . Sem skor roman napisala in pritisnem potrdi, pa ni blo nič. Sam Erorr. user posted image

Bom mal kasnej še enkrat spisala. user posted image

27.7.2004 Žiga,

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 690
20.8.2010 21:03:09   
mateja8
Al sem jezna, ker sem celo besedilo zgubila.

No pa da še enkrat napišem.

Danes smo doživeli z Vito najbolj tečen, nabrit in grozen dan. Tut sekundo ni bla na istem mestu in tut sekundo ni bla tiho. Je skos sitnarila in nergala. Če pa kaj ni po njeno pa zadnje čase pracka in ščipa, da sem že čist poškodovana. Sam še čakam kdaj bo začela grist, kot Klemen od Mož*?user posted image

Tudi pri hranjenju se je tako poslabšala, da me je kar strah futrat jo it. Do zdaj je jedla vse po spisku, zdaj pa je postala prava zbirčna metka. Enkrat je makarone, drugič pa tut slučajno ne. Pa tako je z vso hrano. Enkrat ja, drugič ne.
Kar pa je najslabše.....vse pobira ven iz ust in to premečka v rokah potem pa vrže na tla.....včasih pa tut nazaj v usta vtakne. Hranjenje je pri nas tako obupno. Okol nje in ona pa tut jst, to smo čist zamazane in usrane do vrha glave. Pri vsem tem pa se ona sploh ne naje, ker poje vsega skupaj nekaj žličk. Sej ne vem kaj ji je? Jst upam, da je faza ki jo bo minila in bo potem spet prava gurmanka, ki jo bo veselje futrat.

A je še kak septemberček brez zob, tako kot Vita?.......Se že mal bojim, da ji sploh ne bojo zrasli. user posted image

Opažam, da nekaj časa brez interneta prav dobro vpliva name. Mam zdaj tak elan za pisat, da je kaj.user posted image

27.7.2004 Žiga,

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 691
20.8.2010 21:29:13   
mateja8
Rosca79.....glede pitja  si spraševala. Vita se ne doji več. V tisti najhujši vročini je res spila skoraj liter. Zdaj spije približno po 3 flaške na dan. Flaška drži 150 ml.....se pravi da spije skoraj pol litra v 24 urah.  Pri dojenih otročkih je to po moje bistveno drugače.

27.7.2004 Žiga,

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 692
20.8.2010 21:33:22   
čili
Mateja kdo bi si mislil,da boš ti kdaj svojo pridno Vito opisovala. Kako hitro se stvari zamenjajo...pa še eno leto nimajo.Včeraj sem gledala eno mamico z otrokoma (fantkom in punčko) na igrišču in pomislila ,da bi lahko bila to ti. Le otroka sta bila prestara...No in potem jo še zaslišim, ko jih kliče "žiga,vita" user posted image

Midva z Ažbetom sva bila popoldan čisto sama. Je Žan pri moji sestri,user posted image pa dela pozno v noč. Sem imela prav miren dan user posted image ,Ažbe je pa veliko prehodil ,preplezal in prelizal. Ni imel časa težit. Zvečer je pa na flaši  (ki je ni dokončal) dol padu. In jaz zdaj sama samcata malo berem in malo pišem...
Glede hranjenja smo mi tudi zelo švoh. Edino kadar dam še pred njega krožnik z nekaj hrane in žlico,potem ga lahko jaz s svojo žlico nafutram.
Pa nisem vam še povedala, da so mi odkrili preobčutljivost na gluten. Mogam bit na strogi dieti. Pa mi ni hudega,saj se ,odkar sem na dieti, počutim fenomenalno user posted image user posted image

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 693
20.8.2010 21:36:48   
čili
aja zoba ima pa naš že od 8. m. samo dva. Nič hudega,so dalj na varnem.Edino jest ne more še tko fajn in v vrtec gre. Jih moram opozorit na to.

Ažbe spije čez dan kaka dva deci. Pa se ne dojiva. Res pa je da kadar je bol slano,se prec pozna na žeji .to je kadar babice kuhajo user posted image

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 694
20.8.2010 21:57:24   
lean
Večer

sem vmes bla še na facebooku, sem se končno posodobila in stopila v 21. st. user posted image .

vidim, da so tudi pri vas težave s hranjenjem. Očitno gre res za neko fazo, tud pri nas je katastrofa. user posted image  Ko poje par žlic, vse ostalo samo pljuva user posted image , mam za spucat celo kuhinjo. Sebe in njo pa preoblačim. Noče nobene zelenjave ali sadja ima 8 zobkov, da bi lahko že lepo vse zgrizla, ampak ne, edino kar je zadnja dva dni je hrenovka in kruh.

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 695
20.8.2010 22:02:44   
mateja8
IZVIRNO SPOROČILO: čili

Mateja kdo bi si mislil,da boš ti kdaj svojo pridno Vito opisovala. Kako hitro se stvari zamenjajo...pa še eno leto nimajo.Včeraj sem gledala eno mamico z otrokoma (fantkom in punčko) na igrišču in pomislila ,da bi lahko bila to ti. Le otroka sta bila prestara...No in potem jo še zaslišim, ko jih kliče "žiga,vita" user posted image

Saj res. Moje prepridno dete se spreminja v popolnoma povprečnega vragca, ki je navihan in nagajiv.

Očitno je Žiga in Vita kar pogosta in lepa kombinacija imena. user posted image

27.7.2004 Žiga,

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 696
20.8.2010 22:04:45   
mateja8
vidim, da so tudi pri vas težave s hranjenjem. Očitno gre res za neko fazo, tud pri nas je katastrofa. user posted image  Ko poje par žlic, vse ostalo samo pljuva user posted image , mam za spucat celo kuhinjo. Sebe in njo pa preoblačim. Noče nobene zelenjave ali sadja ima 8 zobkov, da bi lahko že lepo vse zgrizla, ampak ne, edino kar je zadnja dva dni je hrenovka in kruh.

Hrenovko ali pa salamo bi pa tudi naše jedla. In to brez kruha. Za kaj ostalega pa ni preveč zainteresirana. Glede na to, da je Neva ista kot Vita srčno upam, da je samo faza.

27.7.2004 Žiga,

(odgovor članu lean)
Neposredna povezava do sporočila: 697
20.8.2010 22:18:38   
čili
lean potem se pa morava še tam pofočkat !!  user posted image

imaš zs

< Sporočilo je popravil čili -- 20.8.2010 22:20:08 >

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 698
20.8.2010 23:16:17   
lean
mateja sem te najdla na fb, čili od tebe pa nimam zsuser posted image

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 699
20.8.2010 23:27:13   
Mož*
No, dober večer!
Smo z Bleda, kjer smo praznovali rojstni dan moje najboljše prijateljice. Klemen se je nahodil in naužil psov. So imeli tudi enega velikanskega lancerja, pravzaprav - psičko- na obisku (je še večji od bernskega planšarskega psa). Izjemno prijazna in čuteča, edino enkrat ga je podrla z repom (ko se je ravno prebijal mimo).

Klemnovo sprehajanje sedaj izgleda tako, da se nekoga prime za hlačnico ali kocine in potem akcija. 3, 4 korake tudi spusti, pri premoščanju daljših razdalj pa gre hitro na kolena in potem torpedo.

Evo, Mateja, vse imaš, kar si tako pogrešala. Pa super, da je internetni molk minil.

(odgovor članu lean)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?