Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 20.8.2010 12:22:28
|
|
|
|
KatMat
|
kje naj kupim kaksno pecivo/tortico da nesem v vrtec k ma tija danes poslovilca
< Sporočilo je popravil KatMat -- 20.8.2010 12:23:10 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 20.8.2010 12:28:50
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat kje naj kupim kaksno pecivo/tortico da nesem v vrtec k ma tija danes poslovilca V Domžalah je ena dobra slaščičarna. Samo nimam pojma ne kako se imenuje ne kje je (en priimek) Še eno vprašanje - ti hočem denar nakazat - a je to NLB? Da lahko samo interni prenos naredim
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 20.8.2010 12:28:52
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat kje naj kupim kaksno pecivo/tortico da nesem v vrtec k ma tija danes poslovilca pojma nimam Leklerk ima slabe torte potanovem.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 20.8.2010 12:29:01
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat kje naj kupim kaksno pecivo/tortico da nesem v vrtec k ma tija danes poslovilca Kako poslovilca? A bo en teden doma zdej, do prvega? Hm...kolk so pa stari otročki? Če so sami mali, pol jst nebi tortice, mogoče kake piškotke (une živalce mogoče). S tortami in pecivčki ponavadi vse naserjejo in dvomom, a bodo vzgojitelce vesele, da ti ob treh (preden gredo one domov) prineseš neki, da bo vse za pomit in pobrisat. Pa tut lačni niso nevemkako takrat, glede na to da je po malici ravno.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 20.8.2010 12:29:59
|
|
|
|
šivilja
|
MOj otrok zleze na in v vsako škatlo, ki jo sreča.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 20.8.2010 12:31:05
|
|
|
|
Dudica1
|
al pa une gorenjka roladice...naša dva bi ubijala za njih
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 20.8.2010 12:31:08
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat kje naj kupim kaksno pecivo/tortico da nesem v vrtec k ma tija danes poslovilca Kako poslovilca? A bo en teden doma zdej, do prvega? Hm...kolk so pa stari otročki? Če so sami mali, pol jst nebi tortice, mogoče kake piškotke (une živalce mogoče). S tortami in pecivčki ponavadi vse naserjejo in dvomom, a bodo vzgojitelce vesele, da ti ob treh (preden gredo one domov) prineseš neki, da bo vse za pomit in pobrisat. Pa tut lačni niso nevemkako takrat, glede na to da je po malici ravno. To je tudi res - mi pogosto dobimo tiste razne roladice pa tako od RD kar še zapakirano za domov. A grem potem v javni vrtec?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 20.8.2010 12:31:42
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja MOj otrok zleze na in v vsako škatlo, ki jo sreča. pr nas pa zdej obdobje kavča...gor pa dol pa gor skakat ... itd itd
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 20.8.2010 12:31:44
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 al pa une gorenjka roladice...naša dva bi ubijala za njih ja, to dobijo.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 20.8.2010 12:34:29
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: KatMat kje naj kupim kaksno pecivo/tortico da nesem v vrtec k ma tija danes poslovilca pojma nimam Leklerk ima slabe torte potanovem. To je odkar si se ti tja preselila ane Še Mc ni več to kr je bil
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 20.8.2010 12:35:55
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: KatMat kje naj kupim kaksno pecivo/tortico da nesem v vrtec k ma tija danes poslovilca pojma nimam Leklerk ima slabe torte potanovem. To je odkar si se ti tja preselila ane Še Mc ni več to kr je bil Ne ti čez Mc govorit! Naj se ti usta posušijo! Mc je zakon!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 20.8.2010 12:37:08
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: KatMat kje naj kupim kaksno pecivo/tortico da nesem v vrtec k ma tija danes poslovilca pojma nimam Leklerk ima slabe torte potanovem. To je odkar si se ti tja preselila ane Še Mc ni več to kr je bil lol
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 20.8.2010 12:37:15
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 al pa une gorenjka roladice...naša dva bi ubijala za njih ja, to dobijo. Naši tut dobijo dostikrat za s sabo. Sicer je bil zdej aktualen sladoled, sam to so se pol mame zmenile in so nesle po kosilu, da so takrat pojedli. Pa še to so dale kr unga velikega za v šalčko, ker eni pojdo ful malo tega. M prinese drugače največ lizik, čokoladic... sam so že večji. Lizike za naše male glih niso.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 20.8.2010 12:37:23
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: šivilja MOj otrok zleze na in v vsako škatlo, ki jo sreča. pr nas pa zdej obdobje kavča...gor pa dol pa gor skakat ... itd itd Saj kavč je tudi zanimiv, samo k sreči še ne zna sama gor. Ji K. z največjim veseljem pomaga in pol divja iz enega konca na drugega, jaz pa čakam kdaj bo padla dol (k sreči še ni)
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 20.8.2010 12:38:44
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: KatMat kje naj kupim kaksno pecivo/tortico da nesem v vrtec k ma tija danes poslovilca pojma nimam Leklerk ima slabe torte potanovem. To je odkar si se ti tja preselila ane Še Mc ni več to kr je bil Ne ti čez Mc govorit! Naj se ti usta posušijo! Mc je zakon!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 20.8.2010 12:38:51
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: KatMat kje naj kupim kaksno pecivo/tortico da nesem v vrtec k ma tija danes poslovilca pojma nimam Leklerk ima slabe torte potanovem. To je odkar si se ti tja preselila ane Še Mc ni več to kr je bil Ne ti čez Mc govorit! Naj se ti usta posušijo! Mc je zakon!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 20.8.2010 12:40:17
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: KatMat kje naj kupim kaksno pecivo/tortico da nesem v vrtec k ma tija danes poslovilca pojma nimam Leklerk ima slabe torte potanovem. To je odkar si se ti tja preselila ane Še Mc ni več to kr je bil Ne ti čez Mc govorit! Naj se ti usta posušijo! Mc je zakon! jaaaaaa
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 20.8.2010 12:41:39
|
|
|
|
FLASK_A
|
Šivilja
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 20.8.2010 12:42:33
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: KatMat kje naj kupim kaksno pecivo/tortico da nesem v vrtec k ma tija danes poslovilca pojma nimam Leklerk ima slabe torte potanovem. To je odkar si se ti tja preselila ane Še Mc ni več to kr je bil Ne ti čez Mc govorit! Naj se ti usta posušijo! Mc je zakon! jaaaaaa Kaj ti navijaš? A da se mi usta posušijo? Te bom tepla boš vidla.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 20.8.2010 12:43:34
|
|
|
|
FLASK_A
|
Maja, ne se bat- teb se usta ne bojo posušila. Sej skos opletaš s tem jezikom Joj, bejžmo! Taška gre!!!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 20.8.2010 12:44:15
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Kaj ti navijaš? A da se mi usta posušijo? Te bom tepla boš vidla. attention whore a mislš da se mora zmeri vse okol tebe vrtet jest navijam za mc
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 20.8.2010 12:45:08
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Kaj ti navijaš? A da se mi usta posušijo? Te bom tepla boš vidla. attention whore a mislš da se mora zmeri vse okol tebe vrtet jest navijam za mc
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 20.8.2010 12:47:35
|
|
|
|
ledenka
|
moj je reku, da bo ob 1h doma, da gremo... pa da vidmo Kati, v vrtec piškotke in sok, ostalo je preveč pocasto naš ne mara nič sladkega tko da rolade in sladoled pri njem odpadejo. pa vrtec jih fila z zdravo hrano
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 20.8.2010 12:48:22
|
|
|
|
ledenka
|
uf, chick fight
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 20.8.2010 12:50:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne o MC se mi že cel dan sline cedijo po neki solati, k so jo v torek sodelavke jedle Pa v Trzinu ni MC A sm povedala da sem dobila služben telefon prav tak, k sem si ga hotla za privat kupit? Sem važna ko hudič Naš pa je premajhen, da bi na kavč zlezel... Probava, pa ne more noge tok dvignt Sem glih kar dobila SMS od mami, da je pojedel 2 sklečki zelenjavne juhe zdej pa spi To je taprav dec
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?