Bauky
|
Živjo, punce.... evo nas z dopusta - 7 dni je blo pa kar premalo... to sem vedla že tretji dan ko smo bli tam , in to zato, ker je bil naš fantič TAKO PRIDEN, tudi nosit ga ni blo treba pred spanjem, jedel je vse in povsod kjer smo bli ( na plaži, v app, "uz rivu"), spal tudi povsod, vglavnem hje užival v vodi....sicer samo v bazenčku...ga kar nisem upala v morje dat ker je blo tudi meni kar malo hladno ko si šel takoj notr , saj potem je še šlo. No, tudi mi smo enga lumpa iz morja pripeljali .... v banji zdajtako čofota, da ni res - ker preden smo šli na morje je bil ful pasiven, pa začel se je obračat na trebuh tudi preko druge - desne strani . Sva z mojim rekla, da naslendjič greva za 10 dni ali 14 dni na morje. Danes je Rok star že 6 mesecev............. kaj gre to hitro.....sem šla zjutraj gledat album od rojstva naprej....in je res že velik fant, ki je imel danes tudi torto in jo je tako z veseljem napadel z rokami....samo mami ni pustila da se oblizne no, potem pa mi je prvič v 6 mesecih bruhnil celo malico ven....sem kar gledala kaj mu je...tega jaz nisem vajena..... mogoče je res to, da so ga ful meli po rokah in ga mrcvarili, ampak ni blo prvič , pa itak je bil kar čez popoldan kar neki tečkast .... hmmm, malicala sva pa riževo mlečno kašico, notr sem pa vmešala mal slivovega frutka, mogoče to ni pasalo želodčku. Kofi v NM...jaz bi tudi prišla, ampak drug teden, ker je ta teden še doma. Sem pa tudi jaz najprej pomislila na Loko- idealen kraj za srečanje.