aleksa83
|
Pozdravljene! Sem zdaj brala 3 strani skozi in uf ste se razpisale. NOVOPRIDRUŽENE DOBRODOŠLE . VEČ NAS JE, BOLJŠE JE !!! Popravek za termin poroda: 23.11.2010 Naslednji pregled : 1.9.2010 Jaz sem pa dobila potrdilo o terminu poroda za socialno, mi ga je že zdaj dala, samo ga komaj drugi mesec dol nesem z vsemi papirji. No mojega malega sem včeraj vidla po 5 tednih in je bil prav divji, a je vedno tako obrnjen, da se ne vidi spol. Me je G. vprašala, če sma dogovorjena tako ali kako, da je vedno tak obrnjen. No je bil zraven in je bil celi blaženi. Mi je ful veliko pomenilo, da je šel zraven. No pol se je obrnil toliko, da sma ga videla vsaj od strani, videlo seje, da je tu pa tam odprl usta, pa kako miga s prsti na nogah in rokah, pa desno rokico je imel preko čez čelo narejeno. Nama je z mojim smeh ušel, ker tako jaz ponavadi spim, da imam desno roko čez glavo... Teža je 811g, sem 25 tednu,... Imam pa en problem, v teh 5 tednih sem se zredila za 7 kg, čeprav uživam enako količino hrane kot prej, me pa ful mantra prebava. Včasih po 3 dni ne grem na blato, pa še takrat je tako trdo, da me vse boli,..., pa spijem veliko vode in donata, pa veliko grozdja pojem, pa kar pijem gor, samo, da bi šla na veliko potrebo pa nič,... Ima katera kakšen nasvet? Lepo prosim :/ Naša občina podari neko knjigo in bon za 80 eur za novorojenca,..., boljše to kot pa nič,... Jaz pa čakam na nahrbtnik, ki ga dobiš za nalepke pri Petrolu in ga bom kar uporabila . Samo kaj, ko jih tako hitro zmanjka,..., sma z mojim vedno prepozna,... :( Sem nekaj slišala, da se bo naje odpiral Muller na Ptuju in upam, da drži, ker takrat pa res ne bom imela daleč, pol imam DMa, pa babycenter, pikapolonico, pa vse te trgovine lepo na kupu,... :) Lepo bodite, grem likat, se je kar lep kupček nabral,.... vsemmm