|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 1. del
19.8.2010 21:45:34   
Anonimen
Šivilja lušna frizurca user posted image user posted image user posted image Pa res zgledaš enih 20 let stara user posted image Tvojga pa kr pred vrsto postav ga bomo staškale vse po vrsti user posted image

Mi mamo pa zgleda otroka, ki ma malo krize, ker sta tati in mami cele dneve od doma... Je komaj nazaj zaspal prejle pa še to v najini postelji, kjer sicer ni težav. Zdej se pa skoz neki zbuja user posted image In nenavadno je to, da hoče v naročje, ko ponavadi ne izraža takih želja user posted image   a je možno da tako izraža občutke? Ker ko prideva domov je sicer vesel in takoj na roke, ampak navezan pa kej bolj ni user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4501
19.8.2010 22:40:07   
ivanamdb
jp ziva, mislim da lahk to na ta nacin izraza. tudi moja ni prevec navezana, lahko bi rekla da je prakticno neodvisna, pride samo ce kaj rabi (beri- piskotke). zdaj je ze en dobr mesec pri noni in nonotu, in ko smo zadnjic bili skupaj, cez dan je blo vse fajn, ko je sla spat je bil jok, kricanje, in je sam v narocju hotela bit, ene dobre 2 urce! in je vsak 5 min utrujeno odpirala ocke, kot da bi kontrolirala. potem sva jo dala v postlo, in potem ob 3 zjutraj se je spet zbudila in je bil tak jok da sva je v najino postlo dali, pa se se ene pol urce brcala in jokcala.
ja saj bo, to je faza, sigurno je vesel fantek, ampak je majhen in rabi starse, tko da to izraza ko gre spat, ker se tedaj pocuti najbolj nezasciten.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4502
20.8.2010 7:24:01   
majana79
Jutro!

živček, sem dobila včeraj isto idejo, že delam na tem, tko da ti sporočim več popoldne

HBDJP!

user posted image

a še kateri FB ne dela?

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 4503
20.8.2010 7:29:30   
Anonimen
Jst grem danes še v BTC po službi, pa lahko še jaz malo pogledam če si za...

Ivana sej drugega praktično mi ne pride na pamet, kaj bi lahko bilo... user posted image

No pa sej se bo ulaufal user posted image

DOBRO JUTRO ZMAJČICE!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.S. Majana meni dela FB user posted image

< Sporočilo je popravil živa25 -- 20.8.2010 7:30:03 >

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 4504
20.8.2010 7:34:27   
majana79
živa, jaz sem misla it v CA pa Leklerka, ker vem da majo tini mini številke tam, lahko pa ti tut uč vržeš

sumim da so nam blokirali FB v službi user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4505
20.8.2010 7:36:25   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Oooo, mene tale na drugi sliki kliče. Morm it likatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image user posted image   men se tud tale fuuuuuuull dopade
iii ja bi likala!!!!!!!!!!!maja ,flaska....vidve ste pa res gluhe...a ne vidite da klice katjaaaa...katjaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dobroooo jutro!

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4506
20.8.2010 7:41:28   
Anonimen
H&M ma tudi manjše številke... Kokr hočeš... Meni je vseeno... Lahko pa ostaneva na vezi in se slišiva če kera kaj najde user posted image

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 4507
20.8.2010 7:52:12   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

H&M ma tudi manjše številke... Kokr hočeš... Meni je vseeno... Lahko pa ostaneva na vezi in se slišiva če kera kaj najde user posted image

komot user posted image a ma HM tut manjše od 50? k tok smo mi najmanjše lani dobil

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4508
20.8.2010 8:01:25   
Blueeyes
Blue pejt delat, da bo ena manj v vrsti za unga desca user posted image

user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

IZVIRNO SPOROČILO: ivanamdb

a vam recem da mi se nc ne dela.....tolk se mi ne da nc...ma cist nc....tud to coffee station - 2 metre mi se ne da...ok daj... moram it po en kofe ce ne bom na tleh padla in zaspala.

a mladeniči ti niso bli dovolj user posted image

So pa kr naenkrat vse zginle....likajo al kako?

Aja...koalka mesi user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek

no recimo, za moj okus in starost (nekaj bolj resnega, recimo da ne rabim smajlajočih se opic )

user posted image

tale definitivno ni po mojem okusu

katrinka čestitke za Sandro Lariso tudi tukaj

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

faaaaaaaak babe ve niste normalne user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image user posted image sam da je blue pršla gor, se vam je strenal user posted image user posted image user posted image

še dobr da sva z ledenko en pir spile takrat k ste se ve tle slinle, sva mele vsaj kej od popoldneva user posted image user posted image user posted image

živček, jeeeee, si se opogumla user posted image user posted image pa lih na taprav dan si pršla user posted image user posted image

šivilja, čakamo poročilo o novi frizuri user posted image

blue, maja, vaju pa itak taška čaka, tko da... user posted image user posted image user posted image

majana, vsaj enkrat so me ble babe vesele ko sem se oglasila na rr user posted image

a ti drgač nimaš Katrinkine cifre??? si je niste v čolnarni zmenjale???

šivilja  sexi mama.. huda frizurca.. prava mladenka

IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek

šivilja - a si vidla ?

dobro da nisi bila danes v naših koncih

http://24ur.com/novice/crna-kronika/pri-stanezicah-strmoglavilo-letalo.html#comment

baje da je bil notri Erazem Pintar, sej mislim da zares tukaj pristaja s svojim frčoflanom

svašta

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

ŽIVA DOBRODOŠLAuser posted image user posted image user posted image ...majčica 2011???

Hvala user posted image   Sem pa januarčica 2011 user posted image

Katrinči sem že čestitala, sem pa razmišljala da bi ji kupile en tini mini kompletek, pa ji ga poslale kot darilo user posted image Kaj pravte? Zmajčice... Same ste krive... Vse lublančanke ste mi pobrale, zdej morm pa tuki težit user posted image user posted image user posted image

jz sem za... kr se boste zmenile me kontaktirej na mobi.. sej maš mojo cifro.. ker ne vem kok časa bom kle na rr al pa na fb

majana men fb normalno dela.. spet neki prenavljajo. tko da mal šteka

DOBRO JUTRO ZMAJČICE!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tudi vam

IZVIRNO SPOROČILO: majana79
sumim da so nam blokirali FB v službi user posted image

sej prov, boste vsaj kej delal namesto da po cele dneve na fb vidite user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4509
20.8.2010 8:07:59   
Dudica1
dobro jutro

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4510
20.8.2010 8:08:27   
Blueeyes

dobro jutro

tudi tebi.. kako ste kej??

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4511
20.8.2010 8:12:51   
KatMat
ej blue bo bo....pa ti?

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4512
20.8.2010 8:13:50   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

ej blue bo bo....pa ti?

ja kr gre.. nisem mogla spat, pa visim na računalniku... čakam da se otroček prebudi :)

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4513
20.8.2010 8:14:48   
Anonimen
Majana neki manjšega majo, sicer pa je tudi KIK primeren za tini mini številke. Sem ji pa jaz že včeraj po SMS-u sporočila, da ji KOMOT posodim ta mičkene cotice od Žigata, ker je itak vse bolj kot ne nevtralno in še poletno user posted image Je rekla da mi sporoči, ampak mam mal občutek, da ji je nerodno vzet... Mogoče pa noče user posted image Nevem

Blue jst mam cifro od skoraj vseh lublančank, ker smo se z vsemi videle in smo si na srečanjih izmenjale številke.

En sodelavec praznuje jutri roj. dan in je danes prinesel tako dobro jagodno rolado, da nevem če ne bom šla še po en kos... AMpak mi je nerodno, pa še za moje cukrčke ni glih najbolš user posted image Mah klinc gleda... Že cel teden grešim na polno user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 4514
20.8.2010 8:15:38   
Anonimen
majana mene je tut vrglo s FB user posted image Zgleda da spet neki delajo... Mogoče pa je še upanje zate user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4515
20.8.2010 8:17:14   
Blueeyes
Blue jst mam cifro od skoraj vseh lublančank, ker smo se z vsemi videle in smo si na srečanjih izmenjale številke.

En sodelavec praznuje jutri roj. dan in je danes prinesel tako dobro jagodno rolado, da nevem če ne bom šla še po en kos... AMpak mi je nerodno, pa še za moje cukrčke ni glih najbolš user posted image Mah klinc gleda... Že cel teden grešim na polno user posted image

sej jz mam tud skor od vseh cifre.. nikol ne veš kdaj jo boš rabil :)

kr pejt po roladico... še zame eno popapaj.. sej bo zastopu

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4516
20.8.2010 8:20:04   
šivilja

Majana neki manjšega majo, sicer pa je tudi KIK primeren za tini mini številke. Sem ji pa jaz že včeraj po SMS-u sporočila, da ji KOMOT posodim ta mičkene cotice od Žigata, ker je itak vse bolj kot ne nevtralno in še poletno user posted image Je rekla da mi sporoči, ampak mam mal občutek, da ji je nerodno vzet... Mogoče pa noče user posted image Nevem

A imaš spet težave s cukrčkom ali preventivno?

Ti, pa kaj jaz to berem po FB, da maš novo službo. Ma, si dobra! Pa nosečo so te vzel - bravo. Daj kaj več povej.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4517
20.8.2010 8:20:49   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

A imaš spet težave s cukrčkom ali preventivno?

Ti, pa kaj jaz to berem po FB, da maš novo službo. Ma, si dobra! Pa nosečo so te vzel - bravo. Daj kaj več povej.

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 4518
20.8.2010 8:21:13   
Anonimen
Blue dvomim, ker noben nič ne ve o nosečnosti tukaj user posted image Morm še skrivat  user posted image   Sem šele v ponedeljek začela delat in ne morem takoj povedat, da grem čez slabe 4 mesece na porodniško user posted image

Tokrat sem se odločila, da bom enkrat za spremembo mislila samo nase in zato sem službo tudi sprejela user posted image A sem podla?

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 4519
20.8.2010 8:21:51   
Dudica1

dobro jutro

tudi tebi.. kako ste kej??

kar bo za zdržat user posted image

živa bi mele pa še me tebe na fbuser posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4520
20.8.2010 8:22:24   
šivilja
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

šivilja je pa hot user posted image  da ne bo ratal kak majček user posted image

user posted image

pa ko smo že pri pomočnikih... user posted image

Sem mojmu povedala tale tvoj komentar - ga je pol isku po FB, da bi ti napisu, da bo pazu. No, zdaj ti pa jaz napišem, da JE pazu user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4521
20.8.2010 8:23:32   
Blueeyes

Blue dvomim, ker noben nič ne ve o nosečnosti tukaj user posted image Morm še skrivat  user posted image   Sem šele v ponedeljek začela delat in ne morem takoj povedat, da grem čez slabe 4 mesece na porodniško user posted image

Tokrat sem se odločila, da bom enkrat za spremembo mislila samo nase in zato sem službo tudi sprejela user posted image A sem podla?

ma dej ne sekirej se.. jz sem mela sicer mal drgač.. sem po 4 mesecih šihta povedala da sem noreča, tko da nisem niti eno leto delala preden sem šla ma porodniško.. nisi podla... vsaj če mene vprašaš

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4522
20.8.2010 8:25:41   
Blueeyes
dudi sem ti poslala ZS na FB za živo... :) ne bit živa jezna

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4523
20.8.2010 8:26:32   
šivilja

ma dej ne sekirej se.. jz sem mela sicer mal drgač.. sem po 4 mesecih šihta povedala da sem noreča, tko da nisem niti eno leto delala preden sem šla ma porodniško.. nisi podla... vsaj če mene vprašaš

Zdaj so taki cajti, da moraš najprej mislit za svojo rit!
Tudi če ti pol ne podaljšajo pogodbe, maš pa vsaj status za porodniško.
Če se delodajalci grdo obnašajo, se morajo pa še delavci.

Zdaj grem pa z Lejkico na kufe, papa

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4524
20.8.2010 8:28:03   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

Zdaj so taki cajti, da moraš najprej mislit za svojo rit!
Tudi če ti pol ne podaljšajo pogodbe, maš pa vsaj status za porodniško.
Če se delodajalci grdo obnašajo, se morajo pa še delavci.

Zdaj grem pa z Lejkico na kufe, papa

uživajta.. lepo jo pozdravi

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 4525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
TOP božične risanke in družinski filmi
Preverite seznam najbolj čarobnih, zabavnih ter smešnih božičnih risank in družinskih filmov, ob katerih boste vsaj za n...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?