simonmojca
|
dan punce kako ste kaj - jaz sem super (itak če sem pa na dopustu ) no ja samo vreme je pa usrano , v pon. deževalo, v sredo ves dan deževalo, danes naj bi deževalo , za enkrat vse ok, me je kar prijelo da bi šla dam pa čakat na vikend, da grem na morje joj komaj čakam, da bom plavala . blondy83 jej jupiiiii komaj čakam, da prideš pa se kej dobimo - pa pol po porodu pa sploh, da se bomo malo vozičkal , da ne bom čist sama . malaneli dobrodošla čestitke vsem za uspešne preglede in 3D zize men se sam večajo - imam modrce ki so moji sestri premejhni (ka ona samo kupi pol doma pa proba) no in če bo šlo tako naprej bom tudi te kmalu prerastla . je zelo zadovoljen , pa sem mu rekla, da potem ko neham dojit, bodo spet majhni pa je reku da tok majhni ka so bili prej pa ne bodo - no ja mu bom pustila veselje. puščanje men puščajo, ko napolno delajo hurmoni . Najbolj se porajta, da dobim fleke če , drugače pa HB ni panike. nakupovanje joj obožujem šoping vse bi dala za štacune no ja seveda če imam denar. Če ga pa nimam je pa itak brezveze 1x do 2x še gre, da si ogleduješ stvari pol je pa brezveze . Tudi midva imava samo paket za iz P. , previjalno in voziček (ki še pride, plačano in izbrano je - pa še to nama drugi dajo ) tako, da naju čaka še kar veliko dela bo že, moj itak pravi, da imava še full časa . denarna pomoč naša občina naj bi daja okrog 270€ (baje nekaj več, vsaj tako so mi rekli pari, ki so dobili otroka v kratkem) srečanje zdej seznama ne delam več , ker tukaj v Bohinju imam signal zelo švoh in da preberem 2strani traja predolgo (včeraj ob 21.20h sem začela brat od včeraj in ob 22-30h mi je ratal, da sem začela pisat ) no pa mi tudi ni ratalo - internet zaštekal in umru, pa sem zjutraj šla pisat pa nič bolje. Upam, da mi zdele rata prilepit (ker se mi 4-ič pa ne bo dal več pisat ). SEM pa trakoj za 03-04.09.2010 lahko na isti lokaciji ali pa kje drugje, da se bodo še druge lahko udeležile lepo se imejte, uživajte maksimalno grem pa se beremo če se bo dalo
< Sporočilo je popravil simonmojca -- 19.8.2010 14:17:08 >
|