Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 19.8.2010 12:17:41
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 ja a maš kartico njihovo če na leto dovolj zapraviš tam ti obračunajo in dobiš bon če pa premalo pol pa nč ne dobiš ja in se baje prenese naprej...tko so men obrazlozil....mam katrico....pa 3je smo kupovali nanjo... pol je pa res čudno....poklič kaj se grejo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 19.8.2010 12:18:10
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 šivilja, sem se naučila v seb smejat do neke mere to gre, sam kar je preveč je pa preveč. Sej na začetku teme, sem si mislila, pa čemu se pa vendar smejijo, saj ni nič takega. Pol pa nisem mogla nehat.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 19.8.2010 12:19:01
|
|
|
|
šivilja
|
da ne govorim o tem, da sem medtem riž pa šnicle zažgala - oz. je extremly well done
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 19.8.2010 12:20:03
|
|
|
|
šivilja
|
Majana - še tole - Katrinki je zjutraj voda odtekla in je šla rodit(sej včeraj je pa še nekaj pleskala)
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 19.8.2010 12:24:31
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja Majana - še tole - Katrinki je zjutraj voda odtekla in je šla rodit(sej včeraj je pa še nekaj pleskala) oooo, dihamo!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 19.8.2010 12:25:27
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja da ne govorim o tem, da sem medtem riž pa šnicle zažgala - oz. je extremly well done ja vidš, to pa RR dela
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 19.8.2010 12:27:12
|
|
|
|
KatMat
|
who?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 19.8.2010 12:28:22
|
|
|
|
ivanamdb
|
OMG OMG OMG zdaj sm jaz tud pogledala tele slikce....mislim...in kva, potem ko se otrok zbudi in vidi ta lustr??? a ne bo imel nocne more??? men je to mal kitsch.... ali potem ko je otrok mal starejsi in potem pridejo frendi...in ga vprasajo "kaj je to?"...hahahaha sivilja super komentarji!! ma ne samo to, pa se, ne vem ve, ampak jaz ko sm bla pri koncu sm bla tolk sitna, vse mi je slo na nerve...in potem se s mavcem oblagat??? potem cakat da se posusi.....mislim moras bit res pacijent! jah, tud za mene poklicat CSD, jaz tudi nisem odtise naredila....kao...bom bom...in vsakic pozabim...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 19.8.2010 12:28:56
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat who? ¸ ena Ljubljančanka - ta druzga (prva je julijka) Ja, čist me boste pokvarle
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 19.8.2010 12:31:55
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: ivanamdb OMG OMG OMG zdaj sm jaz tud pogledala tele slikce....mislim...in kva, potem ko se otrok zbudi in vidi ta lustr??? a ne bo imel nocne more??? men je to mal kitsch.... ali potem ko je otrok mal starejsi in potem pridejo frendi...in ga vprasajo "kaj je to?"...hahahaha sivilja super komentarji!! ma ne samo to, pa se, ne vem ve, ampak jaz ko sm bla pri koncu sm bla tolk sitna, vse mi je slo na nerve...in potem se s mavcem oblagat??? potem cakat da se posusi.....mislim moras bit res pacijent! jah, tud za mene poklicat CSD, jaz tudi nisem odtise naredila....kao...bom bom...in vsakic pozabim... preden podam prijavo mi povej - imaš spravljen posušen popek, ste posadili posteljico pod drevo, imaš zamrznjen prvi kakec in spravljen nosečniški test? Tko,da bo natančna prijava. Aja, pa ta prve čevlje moraš dat vlit v bron.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 19.8.2010 12:32:36
|
|
|
|
šivilja
|
zdaj vas pa res moram mal zapustit in se posvetit bogim zanemarjanim otrokom
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 19.8.2010 12:41:11
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja IZVIRNO SPOROČILO: ivanamdb OMG OMG OMG zdaj sm jaz tud pogledala tele slikce....mislim...in kva, potem ko se otrok zbudi in vidi ta lustr??? a ne bo imel nocne more??? men je to mal kitsch.... ali potem ko je otrok mal starejsi in potem pridejo frendi...in ga vprasajo "kaj je to?"...hahahaha sivilja super komentarji!! ma ne samo to, pa se, ne vem ve, ampak jaz ko sm bla pri koncu sm bla tolk sitna, vse mi je slo na nerve...in potem se s mavcem oblagat??? potem cakat da se posusi.....mislim moras bit res pacijent! jah, tud za mene poklicat CSD, jaz tudi nisem odtise naredila....kao...bom bom...in vsakic pozabim... preden podam prijavo mi povej - imaš spravljen posušen popek, ste posadili posteljico pod drevo, imaš zamrznjen prvi kakec in spravljen nosečniški test? Tko,da bo natančna prijava. Aja, pa ta prve čevlje moraš dat vlit v bron. hahahhahahahahahhahahaha
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 19.8.2010 12:44:56
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja IZVIRNO SPOROČILO: ivanamdb OMG OMG OMG zdaj sm jaz tud pogledala tele slikce....mislim...in kva, potem ko se otrok zbudi in vidi ta lustr??? a ne bo imel nocne more??? men je to mal kitsch.... ali potem ko je otrok mal starejsi in potem pridejo frendi...in ga vprasajo "kaj je to?"...hahahaha sivilja super komentarji!! ma ne samo to, pa se, ne vem ve, ampak jaz ko sm bla pri koncu sm bla tolk sitna, vse mi je slo na nerve...in potem se s mavcem oblagat??? potem cakat da se posusi.....mislim moras bit res pacijent! jah, tud za mene poklicat CSD, jaz tudi nisem odtise naredila....kao...bom bom...in vsakic pozabim... preden podam prijavo mi povej - imaš spravljen posušen popek, ste posadili posteljico pod drevo, imaš zamrznjen prvi kakec in spravljen nosečniški test? Tko,da bo natančna prijava. Aja, pa ta prve čevlje moraš dat vlit v bron. Dej nehiiiii....k nimam waterproof maskare, kr sm socialc.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 19.8.2010 12:47:55
|
|
|
|
maja1488
|
Ja šit no...bomo mogle bit pa še 1x noseče, da si to stvorenje nardim. Če ne za drugo, bo pol dober ščit, ko se bomo taškale. Večji ko bo trebuh, boljše bo. Torej šivilja...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 19.8.2010 12:50:24
|
|
|
|
ivanamdb
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja preden podam prijavo mi povej - imaš spravljen posušen popek, ste posadili posteljico pod drevo, imaš zamrznjen prvi kakec in spravljen nosečniški test? Tko,da bo natančna prijava. Aja, pa ta prve čevlje moraš dat vlit v bron. posušen popek - what???? ma no way!!! a ne vzame to babica in da v kanto??? posadili posteljico pod drevo - ehm...zivimo v stanovanju...to bi bilo mal komplicirano...ne vem ce bi se hisni svet s tem strinjal... zamrznjen prvi kakec - OMGGGGGG a to res delajo? kva? das v tupperware in zmrznes? in potem....ce po pomoti das v mikrovalno?? in spravljen nosečniški test?....jah...to zal moram rect da je moj to ne vem kam spravil..... ne en, ampak 3!!!! no comment! prve čevlje moraš dat vlit v bron - a jih se nosi....a potem D tud dam notr v bron? a jah, lahk tud CSDju poves da tud med/takoj po porodu nisva nc slikala.... moj je pozabil aparat....grozna starsa! a si sla k frizerju??? ali popoldan?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 19.8.2010 12:52:48
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: ivanamdb IZVIRNO SPOROČILO: šivilja preden podam prijavo mi povej - imaš spravljen posušen popek, ste posadili posteljico pod drevo, imaš zamrznjen prvi kakec in spravljen nosečniški test? Tko,da bo natančna prijava. Aja, pa ta prve čevlje moraš dat vlit v bron. posušen popek - what???? ma no way!!! a ne vzame to babica in da v kanto??? posadili posteljico pod drevo - ehm...zivimo v stanovanju...to bi bilo mal komplicirano...ne vem ce bi se hisni svet s tem strinjal... zamrznjen prvi kakec - OMGGGGGG a to res delajo? kva? das v tupperware in zmrznes? in potem....ce po pomoti das v mikrovalno?? in spravljen nosečniški test?....jah...to zal moram rect da je moj to ne vem kam spravil..... ne en, ampak 3!!!! no comment! prve čevlje moraš dat vlit v bron - a jih se nosi....a potem D tud dam notr v bron? a jah, lahk tud CSDju poves da tud med/takoj po porodu nisva nc slikala.... moj je pozabil aparat....grozna starsa! a si sla k frizerju??? ali popoldan? Upaš, da nikoli ne pogruntaš kaj si pojedu
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 19.8.2010 12:54:05
|
|
|
|
KatMat
|
ivancek ne rabis posnetkov....ko bodo otroc velki se bomo dobil....jest bom tebe v porodni oponašala ti pa mene če jih bo ze zanimal
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 19.8.2010 13:00:18
|
|
|
|
ivanamdb
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat ivancek ne rabis posnetkov....ko bodo otroc velki se bomo dobil....jest bom tebe v porodni oponašala ti pa mene če jih bo ze zanimal wow ja to bi bil "live re-enactment" hahahaha kot na tele programe na tv, tele "living" ali kaj podobnega....ali kaksna komedija.....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 19.8.2010 13:02:02
|
|
|
|
PapuaNG
|
hahahaha...zdej bojo pa že mene začel čudn gledat, kaj se tok smejim. Ste prepričane, da niste nič spile? Aja, drugače sem pa jst tut za prijavit na csd-nisem še nič une otrokove knjige popisala. Te ta glavne podatke sem si pisala v tisti mali dnevnik, ki ga dobiš v porodnišnici, v ta veliko se pa nikakor ne spravim. Jo imam pri malemu v sobi in zvečer nikoli nočem hrupa tam zganjat Imamo pa odlitke rokice pa nogic, ker smo dobili že ob rojstvu malega, tko da sva se kar hitro spravila to delat. Drugače je pa itak vse tukaj na forumu shranjeno, če kaj pozabim. Sem rekla, da bom šla enkrat vse svoje objave brat, da bom lahko povzetek naredila Tista z odlitkom je pa men tut tko tko. Sem že enkrat na oprah vidla, kako so jih hvalil oh in sploh...sam to je res ogromna zadeva in če nimaš res velike bajte, nimaš tega kam dat. Mi je pa simpatična edin tista ideja, da je lučka zadaj. Ne bi pa otroka silila, da ima to v sobi...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 19.8.2010 13:04:48
|
|
|
|
ivanamdb
|
Upaš, da nikoli ne pogruntaš kaj si pojedu mmmhhh a ce moz rece "mmmmmh okusno....." mislim....ja itak nimam prostora v zamrzovalniku, pa se to notr dat...mah!.....ne vem kako je pr vas, mi ponavad ko vzamemo kaj iz zamrzovalnika je to kot vedezevanje ..."kaj je to, a je zupca, gulas, minestrone?" nikoli ne ves.... tko da bi blo mal risky....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 19.8.2010 13:05:55
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: ivanamdb IZVIRNO SPOROČILO: KatMat ivancek ne rabis posnetkov....ko bodo otroc velki se bomo dobil....jest bom tebe v porodni oponašala ti pa mene če jih bo ze zanimal wow ja to bi bil "live re-enactment" hahahaha kot na tele programe na tv, tele "living" ali kaj podobnega....ali kaksna komedija.....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 19.8.2010 13:06:14
|
|
|
|
maja1488
|
Jst bi tisti odlitek edin v skret dala...bi me vsakič srat pognalo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 19.8.2010 13:13:56
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Jst bi tisti odlitek edin v skret dala...bi me vsakič srat pognalo a deeeeeeeeeejjjj noooooooooooooooo....pobral me bo danes od smehhhhaaa
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 19.8.2010 13:31:36
|
|
|
|
Dudica1
|
omg
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 19.8.2010 13:41:21
|
|
|
|
lake
|
Pa ne se smejat, nekateri to resno misljo. Drgač pa jst kao neki pišem tist prvi album, ampak tusd ene slikice ni not. Mam pa prilepljen nosečniški trst, pa nogico sm zud odtisnla tm nek pri osmih mesecih Pa kje so slikice teh trebuhov? Jst jih ne vidim na linkih.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki TOP božične risanke in družinski filmiPreverite seznam najbolj čarobnih, zabavnih ter smešnih božičnih risank in družinskih filmov, ob katerih boste vsaj za n...
Zadnje s foruma
bruchanie in vrteckostekovakaj bi ste kot prvo pomisleli cebi vas otrok zacal bruchat an se slabo pocutil'sigurno to ima iz vrtca (
16%)
nekaj je pojedl (
27%)
slaba prechrana (
2%)
spet neka viroza (
56%)
Število vseh glasov: 313Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!