|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 1. del
19.8.2010 12:17:41   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

ja a maš kartico njihovouser posted image
če na leto dovolj zapraviš tam ti obračunajo in dobiš bon če pa premalo pol pa nč ne dobiš

ja in se baje prenese naprej...tko so men obrazlozil....mam katrico....pa 3je smo kupovali nanjo...

pol je pa res čudno....poklič kaj se grejo

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4351
19.8.2010 12:18:10   
šivilja
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

šivilja, sem se naučila v seb smejat user posted image  user posted image  user posted image

do neke mere to gre, sam kar je preveč je pa preveč. Sej na začetku teme, sem si mislila, pa čemu se pa vendar smejijo, saj ni nič takega. Pol pa nisem mogla nehat.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4352
19.8.2010 12:19:01   
šivilja
da ne govorim o tem, da sem medtem riž pa šnicle zažgala - oz. je extremly well done

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 4353
19.8.2010 12:20:03   
šivilja
Majana - še tole - Katrinki je zjutraj voda odtekla in je šla rodit(sej včeraj je pa še nekaj pleskala)

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 4354
19.8.2010 12:24:31   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

Majana - še tole - Katrinki je zjutraj voda odtekla in je šla rodit(sej včeraj je pa še nekaj pleskala)

oooo, dihamo! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 4355
19.8.2010 12:25:27   
majana79

da ne govorim o tem, da sem medtem riž pa šnicle zažgala - oz. je extremly well done

ja vidš, to pa RR dela  user posted image user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 4356
19.8.2010 12:27:12   
KatMat
who?

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 4357
19.8.2010 12:28:22   
ivanamdb
OMG OMG OMG zdaj sm jaz tud pogledala tele slikce....mislim...in kva, potem ko se otrok zbudi in vidi ta lustr??? a ne bo imel nocne more??? men je to mal kitsch.... ali potem ko je otrok mal starejsi in potem pridejo frendi...in ga vprasajo "kaj je to?"...hahahaha
sivilja super komentarji!!
ma ne samo to, pa se, ne vem ve, ampak jaz ko sm bla pri koncu sm bla tolk sitna, vse mi je slo na nerve...in potem se s mavcem oblagat??? potem cakat da se posusi.....mislim moras bit res pacijent!user posted image user posted image
jah, tud za mene poklicat CSD, jaz tudi nisem odtise naredila....kao...bom bom...in vsakic pozabim...

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 4358
19.8.2010 12:28:56   
šivilja

who?
¸

ena Ljubljančanka - ta druzga (prva je julijka)

Ja, čist me boste pokvarle

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4359
19.8.2010 12:31:55   
šivilja
IZVIRNO SPOROČILO: ivanamdb

OMG OMG OMG zdaj sm jaz tud pogledala tele slikce....mislim...in kva, potem ko se otrok zbudi in vidi ta lustr??? a ne bo imel nocne more??? men je to mal kitsch.... ali potem ko je otrok mal starejsi in potem pridejo frendi...in ga vprasajo "kaj je to?"...hahahaha
ma ne samo to, pa se, ne vem ve, ampak jaz ko sm bla pri koncu sm bla tolk sitna, vse mi je slo na nerve...in potem se s mavcem oblagat??? potem cakat da se posusi.....mislim moras bit res pacijent!user posted image user posted image
jah, tud za mene poklicat CSD, jaz tudi nisem odtise naredila....kao...bom bom...in vsakic pozabim...

preden podam prijavo mi povej - imaš spravljen posušen popek, ste posadili posteljico pod drevo, imaš zamrznjen prvi kakec in spravljen nosečniški test?
Tko,da bo natančna prijava.
Aja, pa ta prve čevlje moraš dat vlit v bron.

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 4360
19.8.2010 12:32:36   
šivilja
zdaj vas pa res moram mal zapustit in se posvetit bogim zanemarjanim otrokom

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 4361
19.8.2010 12:41:11   
KatMat

preden podam prijavo mi povej - imaš spravljen posušen popek, ste posadili posteljico pod drevo, imaš zamrznjen prvi kakec in spravljen nosečniški test?
hahahhahahahahahhahahahauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 4362
19.8.2010 12:44:56   
maja1488

Dej nehiiiii....k nimam waterproof maskare, kr sm socialc.

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 4363
19.8.2010 12:47:55   
maja1488
Ja šit no...bomo mogle bit pa še 1x noseče, da si to stvorenje nardim.

Če ne za drugo, bo pol dober ščit, ko se bomo taškale. Večji ko bo trebuh, boljše bo. Torej šivilja...user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4364
19.8.2010 12:50:24   
ivanamdb

user posted image user posted image user posted image user posted image

posušen popek - what???? ma no way!!! a ne vzame to babica in da v kanto???

posadili posteljico pod drevo - ehm...zivimo v stanovanju...to bi bilo mal komplicirano...ne vem ce bi se hisni svet s tem strinjal...

zamrznjen prvi kakec  - OMGGGGGG a to res delajo? kva? das v tupperware in zmrznes? in potem....ce po pomoti das v mikrovalno??

in spravljen nosečniški test?....jah...to zal moram rect da je moj to ne vem kam spravil.....user posted image  ne en, ampak 3!!!! no comment!

prve čevlje moraš dat vlit v bron - a jih se nosi....a potem D tud dam notr v bron?

a jah, lahk tud CSDju poves da tud med/takoj po porodu nisva nc slikala.... moj je pozabil aparat....grozna starsa!

a si sla k frizerju??? ali popoldan?

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 4365
19.8.2010 12:52:48   
maja1488

user posted image user posted image user posted image user posted image

posušen popek - what???? ma no way!!! a ne vzame to babica in da v kanto???

posadili posteljico pod drevo - ehm...zivimo v stanovanju...to bi bilo mal komplicirano...ne vem ce bi se hisni svet s tem strinjal...

zamrznjen prvi kakec  - OMGGGGGG a to res delajo? kva? das v tupperware in zmrznes? in potem....ce po pomoti das v mikrovalno??

in spravljen nosečniški test?....jah...to zal moram rect da je moj to ne vem kam spravil.....user posted image  ne en, ampak 3!!!! no comment!

prve čevlje moraš dat vlit v bron - a jih se nosi....a potem D tud dam notr v bron?

a jah, lahk tud CSDju poves da tud med/takoj po porodu nisva nc slikala.... moj je pozabil aparat....grozna starsa!

a si sla k frizerju??? ali popoldan?

Upaš, da nikoli ne pogruntaš kaj si pojedu user posted image

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 4366
19.8.2010 12:54:05   
KatMat
ivancek ne rabis posnetkov....ko bodo otroc velki se bomo dobil....jest bom tebe v porodni oponašala ti pa mene če jih bo ze zanimal

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 4367
19.8.2010 13:00:18   
ivanamdb

ivancek ne rabis posnetkov....ko bodo otroc velki se bomo dobil....jest bom tebe v porodni oponašala ti pa mene če jih bo ze zanimal

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  wow ja to bi bil "live re-enactment" hahahaha kot na tele programe na tv, tele "living" ali kaj podobnega....ali kaksna komedija.....

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4368
19.8.2010 13:02:02   
PapuaNG
hahahaha...zdej bojo pa že mene začel čudn gledat, kaj se tok smejim. Ste prepričane, da niste nič spile?
Aja, drugače sem pa  jst tut za prijavit na csd-nisem še nič une otrokove knjige popisala. Te ta glavne podatke sem si pisala v tisti mali dnevnik, ki ga dobiš v porodnišnici, v ta veliko se pa nikakor ne spravim. Jo imam pri malemu v sobi in zvečer nikoli nočem hrupa tam zganjat user posted image Imamo pa odlitke rokice pa nogic, ker smo dobili že ob rojstvu malega, tko da sva se kar hitro spravila to delat.

Drugače je pa itak vse tukaj na forumu shranjeno, če kaj pozabim. Sem rekla, da bom šla enkrat vse svoje objave brat, da bom lahko povzetek naredila user posted image

Tista z odlitkom je pa men tut tko tko. Sem že enkrat na oprah vidla, kako so jih hvalil oh in sploh...sam to je res ogromna zadeva in če nimaš res velike bajte, nimaš tega kam dat. Mi je pa simpatična edin tista ideja, da je lučka zadaj. Ne bi pa otroka silila, da ima to v sobi...

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4369
19.8.2010 13:04:48   
ivanamdb

Upaš, da nikoli ne pogruntaš kaj si pojedu user posted image

mmmhhh a ce moz rece "mmmmmh okusno....."user posted image

mislim....ja itak nimam prostora v zamrzovalniku, pa se to notr dat...mah!.....ne vem kako je pr vas, mi ponavad ko vzamemo kaj iz zamrzovalnika  je to kot vedezevanje ..."kaj je to, a je zupca, gulas, minestrone?" nikoli ne ves.... user posted image user posted image user posted image  tko da bi blo mal risky....

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4370
19.8.2010 13:05:55   
KatMat

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  wow ja to bi bil "live re-enactment" hahahaha kot na tele programe na tv, tele "living" ali kaj podobnega....ali kaksna komedija.....
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 4371
19.8.2010 13:06:14   
maja1488
Jst bi tisti odlitek edin v skret dala...bi me vsakič srat pognalo user posted image

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 4372
19.8.2010 13:13:56   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Jst bi tisti odlitek edin v skret dala...bi me vsakič srat pognalo user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a deeeeeeeeeejjjj noooooooooooooooo....pobral me bo danes od smehhhhaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4373
19.8.2010 13:31:36   
Dudica1
omg user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4374
19.8.2010 13:41:21   
lake
Pa ne se smejat, nekateri to resno misljo. user posted image user posted image
Drgač pa jst kao neki pišem tist prvi album, ampak tusd ene slikice ni not. Mam pa prilepljen nosečniški trst, pa nogico sm zud odtisnla tm nek pri osmih mesecih user posted image

Pa kje so slikice teh trebuhov? Jst jih ne vidim na linkih.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

TOP božične risanke in družinski filmi
Preverite seznam najbolj čarobnih, zabavnih ter smešnih božičnih risank in družinskih filmov, ob katerih boste vsaj za n...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Kje živite?
Ela123

Ali živite na Ptuju, v Ljubljani...

Ptuj z okolico (17%)

Ljubljana z okolico (46%)

Maribor z okolico (25%)

Portorož... z okolico (12%)

Število vseh glasov: 299

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!