Kerensa*
|
Ja, Zara - res. Za lahko noč, preden zaspim... evo mene in g. Moža v Zadru, v nekem hostlu ob marini. Sobica v velikosti naše kopalnice , ampak imava pa posteljo, omaro, mizo z dvema stoloma, umivalnik, ogledalo in kanto za smeti. Na vratih piše "Ne pušite u krevetu" , v kopalnici pa "Ne okrečite tuš prema vratima" . Na dvorišču je kup mularije, eden bolj nažgan, kot drug - me ima, da bi se jim pridružila. Aja, cena - za nočitev z zajtrkom (in, kakor vidite, wirelessom) za 2 osebi je malo manj, kakor 20€. V LJ sva še malo zabluzila, tako, da sva štartala ob 14:30. V Postojni na Rijeko in potem po jadranski magistrali navzdol. Totalno fascinirana sem predvsem nad Velebitom, kjer sva bila v času sončnega zahoda - nastalo je nekaj full dobrih fotk. Zvečer, ob 20-ih, sva prišla v Starigrad - Paklenico, kjer sem mislila navalit na štante, pa sem si premislila, ko sem videla, da so torbice po 180 kun, v LJ pa po 15€. Šla sva na večerjo - orada, brancin, krompir, mešana solata, Ožujsko pivo... je*em jim sve po spisku, plačala sva 350 kun! Dobro je bilo full, samo malce me je motilo, ker je imela riba še glavo. Za predjed so nama dali dagnje (prvič v življenju sem jedla školjke), nato pa "kuča časti" še aperitiv, ki me je zakuril do jajčnikov. Prevozila sva celo Paklenico in vso to kilometrino do Zadra, ker sva iskala hotel, motel, sobo ali karkoli, kar bi imelo Internet, pa ku*be v hotelu s 3 zvezdicami niti TV-ja nimajo v sobi! Tale hostel sva odkrila čisto po pomoti, ko sva se izgubila v Zadru in sva sledila samo še znakom ob cesti. Ja, g. Mož je Garmina pustil v LJ. Hvala Bogu za zemljevid. Ob 8ih imava naročeno bujenje, da ne prespiva zajtrka, ki je vključen v ceno , spijeva kofe, še malce poklikava po notebooku, potem pa dalje v smeri Dubrovnika. Upam, da bova do večera v Mostarju, od koder se bom verjetno naslednjič javila. V najslabšem primeru bova prespala v Dubrovniku. Jaz navijam za Hiltona, g. Mož pa pravi, da se bo ločil, če grem samo na recepcijo. Ajde, kokoške - fajn se imejte in lahko noč.
< Sporočilo je popravil Kerensa* -- 17.8.2010 1:09:34 >
|