|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010 - 3.del
18.8.2010 9:10:26   
archie
Dm trgovina v BTC: kje je kaksna trgovina? Vem, da je v City parku ena. A je ta najvecja? jaz moram tudi se kupit umetno mleko in plenice. 

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 751
18.8.2010 9:22:11   
tinkatonka
IZVIRNO SPOROČILO: archie

Dm trgovina v BTC: kje je kaksna trgovina? Vem, da je v City parku ena. A je ta najvecja? jaz moram tudi se kupit umetno mleko in plenice. 

ja to v Cityparku sem mislila.

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 752
18.8.2010 9:39:37   
Izabelina
jutro! dans opravlamo še nakupe za kopalnico: greva v btc po vrata pa kopalniško opremo...
kje je pa ta zvezda v btcju? da si dans ogledam teren? user posted image

jinx vso srečo, sej zdej je že končala z vsem kar so ji namen za dans verjetno, upajmo, da je uspelo!!

zdej pa na zajtrk!

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

Neposredna povezava do sporočila: 753
18.8.2010 9:41:47   
tinkatonka
IZVIRNO SPOROČILO: Izabelina

jutro! dans opravlamo še nakupe za kopalnico: greva v btc po vrata pa kopalniško opremo...
kje je pa ta zvezda v btcju? da si dans ogledam teren? user posted image  

Če greš v Merkurja po vse te stvari potem si praktično že v Zvezdi user posted image . Je na sproti vhoda v merkur namreč!

Pa uspešen nakup.

Lp Tina

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 754
18.8.2010 10:02:24   
nenka7
jutro!!

danes je pa naš user posted image tak zaspanček, ga zjutraj sploh nisem mogla zbrcat, da bi malo pomigal user posted image očitno tudi njemu ob takem svežem jutru paše malo potegnit, kot nama z možem user posted image user posted image

jinx, veliko sreče danes, da uspe ZO kot so si zamislili!!

zalcy in neža, bravo za lep napredek in kljub temu, da ni bila ravno najlepša porodna izkušnja, je mala neža sigurno najlepša princeska... vse ostalo pozabiš precej kmalu! menda... user posted image

jaz imam pa danes tudi le kosilo skuhati in malo polenariti, sem bila včeraj cel dan aktivna in sem še danes kar utrujena. pa čeprav nimam kaj dosti za pokazati, kaj je narejeno... mah, bo že. mene precej daje slbokrvnost in se sploh ne znam več boriti proti temu, sem še zato tako hitro utrujena in vsa naveličana vsega... mesa pa itak ne maram, sploh pa ne govejega, da bi mi to kaj koristilo pri tem...

Neposredna povezava do sporočila: 755
18.8.2010 10:02:41   
janjja
JAz sem tudi takooooooooooo zeloooooooooo naveličana tega trebuha, nič prav ne spim pa odtekanja ipd...
Zdaj še samo upam da bo res kmalu, upam celo na porod kr po 37.tednu, kar bi bilo idealno. Če pa pomislm da nekatere morajo čakati do 42.t, pa mi slabo ratauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 756
18.8.2010 10:30:14   
katrinka
sej zeto je pa meni fajn da bo to soboto...upamuser posted image

(odgovor članu janjja)
Neposredna povezava do sporočila: 757
   [Brisano sporočilo]
18.8.2010 10:50:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu teodora75)
  Neposredna povezava do sporočila: 758
18.8.2010 11:03:42   
Klemcy
malecka_mateja - ja tudi tebi hvala za fajn družb in pa nataliji seveda tutuser posted image
Si se pozanimala potem pri G za spinalno??

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 759
18.8.2010 11:04:14   
corfu
Jaz sem iz šopinga, kupila tudi kapljice BioGaia in Kapljice proti krčem. Ja žal sta oba imela zelo močne, pa sem raje "psihično " že prej pripravljena. Jutri pa končno 1,5 ure razvajanja na pedikuri user posted image user posted image user posted image user posted image . Joj, točno še plenice moram kupit user posted image

Uživaj življenje...

Neposredna povezava do sporočila: 760
18.8.2010 11:10:05   
Inčy
IZVIRNO SPOROČILO: janjja

JAz sem tudi takooooooooooo zeloooooooooo naveličana tega trebuha, nič prav ne spim pa odtekanja ipd...
Zdaj še samo upam da bo res kmalu, upam celo na porod kr po 37.tednu, kar bi bilo idealno. Če pa pomislm da nekatere morajo čakati do 42.t, pa mi slabo ratauser posted image

Pod tole pa se dvakrat podpišem!!!!!!! Tak sem kot oni smrkec ... mrzim, mrzim, mrzim ... ampak vsaj vem, da se splača in to me razveseljuje user posted image

Aja, čez dobro urco pa imam pregled - KONČNO user posted image user posted image user posted image ... upam, da mi povejo, kaj obetavnega user posted image

< Sporočilo je popravil Inčy -- 18.8.2010 11:11:47 >

"Ovir ni. Ovire vidiš samo takrat, kadar umakneš pogled od cilja."

EX Inčika

(odgovor članu janjja)
Neposredna povezava do sporočila: 761
18.8.2010 11:15:20   
nenka7
meni je pa še vedno fino s tem bauhijem okol skakat in tudi spim še vedno prav v redu, kot izgleda se res toliko pozna, da sem med zadnjimi na listi septemberk, tako da mi je še vedno prav v redu... mi je pa jasno, da se bo kaj kmalu tudi to spremenilo, sploh ko me bo začel še pri spanju ovirati. čeprav že sedaj, ko se premikam iz enega na drugi bok, trebuh dobesedno z rokama privzdignem, sicer ne gre user posted image

jaz imam pa jutri pregled, pa upam, da se kaj pametnega zmenim glede naravnega poroda oz. CR. rada bi vedela, pa čeprav je kao še zgodaj... da se vem pripraviti! pa upam, da bo krvna slika malo lepša user posted image

(odgovor članu Inčy)
Neposredna povezava do sporočila: 762
18.8.2010 11:47:24   
sanje2
hay!

zalcy: lepo hčerkico imaš in sploh se ji ne vidi da je tolk prej rojena, pa tako ima lepo učke odprte,...

tiste ki ste že bile na ctg kaj te prej pregledajo, naredijo UZ al kako? pri prvi sem bila prej v bolnici, tak da ne vem kako je če si samo na ctg naročen,..

jaz že tudi komaj čakam, da rodim ker sem tako okorna, pa vse me tišči,.. pri prvi nosečnosti je pa bilo vse drugače, sploh nisem komaj čakala, sploh nisem imela tolk problemov,.. zaj pa še celi mesec,...pa saj bo že

(odgovor članu nenka7)
Neposredna povezava do sporočila: 763
18.8.2010 11:49:02   
archie
IZVIRNO SPOROČILO: sanje2
tiste ki ste že bile na ctg kaj te prej pregledajo, naredijo UZ al kako? pri prvi sem bila prej v bolnici, tak da ne vem kako je če si samo na ctg naročen,..

ne, meni ga nic ne dela. Samo uelezes se na posteljo, dajo ti okoli pasu 2 trakova in priklopijo ctg.

(odgovor članu sanje2)
Neposredna povezava do sporočila: 764
18.8.2010 11:54:59   
sanje2
hvala archie, saj to kako zgleda vem, sam sem mislila da te kaj drugače pregledajo,...plodovnico itd,..
zakaj pa že imaš ti ctg, če imaš komaj 23 rok? jaz sem komaj 26 naročena

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 765
18.8.2010 11:56:05   
archie
ne, pri nas je samo ctg.
ker ga moj G dela od 34t naprej.

(odgovor članu sanje2)
Neposredna povezava do sporočila: 766
18.8.2010 12:26:43   
Mašna
Pozdravljene punce.

da se še jaz po zelooo dolgem času oglasim, berem vas kolikor utegnem in ugotavljam, da so "težave", ki jih imam tudi jaz iste kot pri večini izmed vas. uf, bomo dale to skoz user posted image ... še mal..
Berem za tale CTG... v ponedeljek sem bila na pregledu in je sestra rekla, da CTG delajo na stroške zdravstvenega doma in ne na stroške zavarovalnice, tko da je od ZD-ja do ZD-ja različno kdaj začnejo. Npr. pri nas začnejo šele v 37tednu, tko da sem na vrsti za prvega ravno naslednji teden.

naj user posted image fino brcajo še teh par tednov!

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 767
18.8.2010 12:35:09   
tejči28
Ko imam jaz CTG me samo priklopijo na napravo in pol izvid pregleda ginekolog in to je to.Sestra pa me stehta, pa pritisk zmeri,pa urin dam in to je.Pri nas tudi delajo CTG šele od 37t dalje,ker zdaj sem v 38 t in sem včeraj imela drugega.

Me pa kar fajn pritiska dol,tak da sem že čisto pripravljena,da grem rodit.user posted image

< Sporočilo je popravil tejči28 -- 18.8.2010 12:36:21 >

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu Mašna)
Neposredna povezava do sporočila: 768
18.8.2010 12:43:47   
katrinka
pri meni pa dela g ctg od 36tedna dalje,v porodnisnici pa od 28tedna dalje - k takrat celo kaj zazna,prej po tednih je pa itak brezvezeuser posted image

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 769
18.8.2010 12:47:29   
mala
Danes bila na pregleduuser posted image , z otročkom je vse o.k., me je tudi vaginalno pregledala in je rekla, da je našuser posted image  še visoko, kar pomeni da bomo lahko še za kakšen dan skočili na morjeuser posted image .
Dobila sem tudi napotnico, tako da sem zdej brez skrbi...

Naslednji pregled imam 3.9. - CTG za na seznam

Jutri pridem na  čvek v zvezdo, mogoče pripeljem tudi našo princesko, edino če se bo odločila še kakšen dan preživeti na počitnicahuser posted image

Sem ponosna mamica štirim čudovitim sončkom:)

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 770
18.8.2010 13:02:27   
mala
Zalcy - lepo da si se oglasilauser posted image  imaš res srčkano punčkouser posted image user posted image  , dobro napredujte še naprejuser posted image

Jinx -  držim pesti za danes, da obrat uspeuser posted image user posted image , javi se kako je bilo

Sem ponosna mamica štirim čudovitim sončkom:)

(odgovor članu mala)
Neposredna povezava do sporočila: 771
   [Brisano sporočilo]
18.8.2010 13:06:58   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 772
18.8.2010 13:07:23   
tejči28
user posted image    Naši       pregledi!  user posted image

user posted image    Redni pregledi  user posted image

18.8. inčy,tpmc,bambinca,nenka7
          maca29,laliela- pregled v P
19.8. natalija28
20.8. eva2010,izabelina,klemcy,lenca78
          tinkatonka
24.8. SOncIca.LoveLove,benika
25.8. teodora75,lillchy123,mala2001
          tannya,janjja
26.8. archie,corfu,hanizali,LoveLove
27.8. cresisy
30.8. sanje2,amelie010
31.8. natalija28,T.Z.
01.9. NiNiBo
03.9. mala
07.9. nadka30
08.9. natalija28,almera

user posted image    UZ pregledi    user posted image

18.8. tpmc,blanči
20.8. lenca78, archie
23.8.
lillchy123
30.8. sanje2
31.8. T.Z.

user posted image    CTG      user posted image

18.8. tpmc,bambinca,maca29
20.8. malecka_mateja,tinkatonka,lenca78
          tinkatonka
25.8. lillchy123,mala2001,tejči28
26.8. sanje2,archie,hanizali,LoveLove
31.8. T.Z.
01.9. NiNiBo
03.9. mala

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 773
18.8.2010 13:11:01   
katrinka
mala - super za pregleduser posted image

srecanje - pridem,z mojo princesko...bove dokler ne bo prevec tecnauser posted image

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 774
18.8.2010 13:14:56   
tejči28
katrinka to bo tvoje zadnje srečanje 2v1. user posted image user posted image fajn,da se boš rešla. Jaz pa vsaki dan znova upam in držim pesti sama pri sebi,da bi se kaj začelo dogajat.user posted image Vplivat pa tak vem,da ne morem,ko se bo odločila,da pride,pride. 

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?