Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 18.8.2010 8:50:22
|
|
|
|
koala.cek
|
babe, danes je v ozračju nizek pritisk, tako da slabo počutje je na obzorju...poleg tega, da je danes prvi dan po dopustu...ampak to sem nekako še vesela, ker imam vsaj 8 ur mir pred mulci in descom
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 18.8.2010 8:52:12
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek babe, danes je v ozračju nizek pritisk, tako da slabo počutje je na obzorju...poleg tega, da je danes prvi dan po dopustu...ampak to sem nekako še vesela, ker imam vsaj 8 ur mir pred mulci in descom
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 18.8.2010 8:57:12
|
|
|
|
PapuaNG
|
jutro, mi smo pa kar v redu spali. Sam sem do polnoči nikogaršnjo zemljo gledala, tko da je bila noč temu primerno kratka. Danes pa do petih v službi, jeeeiiii Gre pa mami po mulca, tko da sem pol še za kofe zmenjena
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 18.8.2010 8:59:02
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat aja danes je vecerja ...kje ze? tam v medvodah? Azur, v Rožni dolini flaska, jst sem tut kronično neprespana se bova skupej podpirali ahaaa....kaj je pa un šentvidu al medvodah k ste ble takrat k sem uletela? Kaval
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 18.8.2010 9:03:27
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat aja danes je vecerja ...kje ze? tam v medvodah? Azur, v Rožni dolini flaska, jst sem tut kronično neprespana se bova skupej podpirali ahaaa....kaj je pa un šentvidu al medvodah k ste ble takrat k sem uletela? Kaval jaaaaaaaaaaa....uh jest blond
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 18.8.2010 9:06:59
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG jutro, mi smo pa kar v redu spali. Sam sem do polnoči nikogaršnjo zemljo gledala, tko da je bila noč temu primerno kratka. Danes pa do petih v službi, jeeeiiii Gre pa mami po mulca, tko da sem pol še za kofe zmenjena meni je to zzzelllo dober film
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 18.8.2010 9:23:59
|
|
|
|
KatMat
|
Dolenja vas pri cerknici-Farbarjev kozolec 29.8.2010 - KatMat banda - Flaska in banda - Dudica family - Petrazg family - Maja 1488 family - Leela family - K.tja family (10% možnosti, da pridemo ... zaradi morja) - Lake family - Tanja family - Blueeyes family - Šivilja 1/2 family - christiana und family - zoja10 und family - tubby family Pobiramo po 25eu.....v slucaju ce kaj ostane bomo porabile pri kaksnem kosilcu
< Sporočilo je popravil KatMat -- 18.8.2010 9:28:19 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 18.8.2010 9:32:31
|
|
|
|
KatMat
|
v primeru slabega vremena bo odpovedano
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 18.8.2010 9:40:08
|
|
|
|
ledenka
|
jutro sem prišla malo na šiht pogledat... mulca sem dala v vrtec, ga grem po kosilu iskat. bi šla nazaj na morje
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 18.8.2010 9:40:15
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat v primeru slabega vremena bo odpovedano neeeee nooooooooooo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 18.8.2010 9:44:51
|
|
|
|
KatMat
|
sicer je pokrit objekt....ampak kako bomo mulcke preprical da ne bodo po dezju hodil?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 18.8.2010 9:45:34
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka jutro sem prišla malo na šiht pogledat... mulca sem dala v vrtec, ga grem po kosilu iskat. bi šla nazaj na morje ja sej jst tut, pa pač ne gre trpi z nami
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 18.8.2010 9:48:13
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka jutro sem prišla malo na šiht pogledat... mulca sem dala v vrtec, ga grem po kosilu iskat. bi šla nazaj na morje jest pa vrjetno kr danes šibam na morje
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 18.8.2010 9:56:26
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: ledenka jutro sem prišla malo na šiht pogledat... mulca sem dala v vrtec, ga grem po kosilu iskat. bi šla nazaj na morje jest pa vrjetno kr danes šibam na morje a greste mal na izlet?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 18.8.2010 10:18:26
|
|
|
|
nikolet
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: nikolet jutro no pa so šer dr. potrdili da sem na eno oko slepa za 30% no vreme je res za en k.... ampak se moraš sam bedrit da nisi slabe volje, mene napr. čakajo cujne v pralnem stroju, jih moram obest jest sem na levega 56%,so what....mam se enga aja ojej... mene je hči žoknila, in mi roženico poškodovala, tako da zaradi prepoznega zdravljenja je šel vid papa drugače sem se pa že navadla in sploh ni panike a je bila kera v kampu olivia v rabacu, rabim info: kako je tam cene, plaža...?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 18.8.2010 10:22:57
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka jutro sem prišla malo na šiht pogledat... mulca sem dala v vrtec, ga grem po kosilu iskat. bi šla nazaj na morje ja sej jst tut, pa pač ne gre trpi z nami jutri bi naj šli nazaj, pa ne vem, a bo moj uspel dobit dopust
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 18.8.2010 10:25:44
|
|
|
|
PapuaNG
|
nikolet, ne vem sicer, kako je v kampu, ampak mi že celo življenje hodimo v rabac (no,edino letos nismo šli), ker imam nono dol. Morje je tam meni super, ker je čisto, kamenčki so ta okrogli, tko da ni panike hodit, edino ljudi je zdaj že kar veliko. Pa skor na vseh plažah majo zdej tiste ležalnike, da si ko kriminalc, če samo na brisači ležiš Cene od preostale ponudbe so ble dve let nazaj tut relativno visoke (mi smo bli navajeni na precej nižje... ), ampak mislim, da ni neki fuul drago. So pa kr lepo spedenal v zadnjih nekaj letih...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 18.8.2010 10:33:20
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka jutro sem prišla malo na šiht pogledat... mulca sem dala v vrtec, ga grem po kosilu iskat. bi šla nazaj na morje ja sej jst tut, pa pač ne gre trpi z nami jutri bi naj šli nazaj, pa ne vem, a bo moj uspel dobit dopust no, če ne rata (pa upam da vam bo), gremo jutri na en pir za tolažbo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 18.8.2010 10:35:13
|
|
|
|
nikolet
|
IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG nikolet, ne vem sicer, kako je v kampu, ampak mi že celo življenje hodimo v rabac (no,edino letos nismo šli), ker imam nono dol. Morje je tam meni super, ker je čisto, kamenčki so ta okrogli, tko da ni panike hodit, edino ljudi je zdaj že kar veliko. Pa skor na vseh plažah majo zdej tiste ležalnike, da si ko kriminalc, če samo na brisači ležiš Cene od preostale ponudbe so ble dve let nazaj tut relativno visoke (mi smo bli navajeni na precej nižje... ), ampak mislim, da ni neki fuul drago. So pa kr lepo spedenal v zadnjih nekaj letih... mi bi šli 30 avgusta za 7 dni, pa sem neki gledala cenik pa mi ni čist vse jasno, no sam da bojo otroc užival, pa bom tud jaz hvala za info
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 18.8.2010 10:46:19
|
|
|
|
FLASK_A
|
majana, okej Sej tam zadi imajo celo blazine in take nizke sedežne, greva tja mal zalegnit Drugi teden sem že sama doma z obema. Samo čakam kdaj me bo kdo kam odpeljal
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 18.8.2010 10:49:30
|
|
|
|
koala.cek
|
nikolet - vi samo pejte in uživajte. pa čim manj kompliciraj. jest sem pa ravnokar rezervirala vikend paket v ravnah na kobli. se bomo še malo po hribih potepali, zvečer pa v bazen skočili. pa na vogel z žičnico bi se peljali.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 18.8.2010 10:51:48
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek jest sem pa ravnokar rezervirala vikend paket v ravnah na kobli. se bomo še malo po hribih potepali, zvečer pa v bazen skočili. pa na vogel z žičnico bi se peljali. Zakon plan! Fouš
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 18.8.2010 10:54:59
|
|
|
|
koala.cek
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Drugi teden sem že sama doma z obema. Samo čakam kdaj me bo kdo kam odpeljal jest bom cel september sama. z obema. pa še vrtec uvajamo. pa še na magnetno resonanco bom hodila zaradi svojih težav. upam, da mi uspe rezervirat letalsko karto za 5dnevni oddih.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 18.8.2010 10:58:32
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Drugi teden sem že sama doma z obema. Samo čakam kdaj me bo kdo kam odpeljal jest bom cel september sama. z obema. pa še vrtec uvajamo. pa še na magnetno resonanco bom hodila zaradi svojih težav. upam, da mi uspe rezervirat letalsko karto za 5dnevni oddih. Mater, ti si faca. Sej, naša varuška ima zdaj dopust tut cel mesec. Zato sta doma... Že odštevam sam bo še trajalo In še... IT is DONE. Zdej pa počas naprej...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 18.8.2010 10:59:15
|
|
|
|
FLASK_A
|
Koalcek, kam pa greš na oddih? Morje?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Praznična okrasitev: Papirnate snežinkePapirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?