|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010 - 3.del
17.8.2010 14:41:41   
cresisy
Hej souser posted image !

Danes na pregledu in ctg-ju vse bp. Zaprta, dete še visoko, plodovnice dovolj.....skratka fajn. Uživamo še naprej, naslednji pregled pa 27.8.

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 701
17.8.2010 14:47:21   
corfu
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka

IZVIRNO SPOROČILO: corfu

V spalnici uspela generalko naredit, perilo zlikano, stanovanje posesano, bila že v banji na kopeli user posted image  zdaj pa vse štiri od sebe user posted image user posted image user posted image . Moram samo še preverit ali imam jutri manikuro, da še noge in pete poštimam preden grem v rim user posted image

madonca si pridna...jaz morm tud na manikuro...pa se tok dela da a jojuser posted image

Jaz sem pa ravno mislila nate in ti sporočam naslednje...počivaj, uživaj, zadihaj še zadnje trenutke sama, s tvojo princesko, preberi knjigo, kaj boš zdaj okna pomivala, pa omare pospravljala...resno. Ustavi se ta moment, čaka te veličasten trenute...kmalu.

Uživaj življenje...

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 702
17.8.2010 14:58:05   
benika
srečanje v četrtek dopoldne, ZVEZDA BTC - jaz sem za, pa če bi katera prišla z otroki, potem tudi jaz pripeljem moja 2 in bosta imela izlet namesto vrtca user posted image

Bom jaz tavečjega pripeljala.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 703
17.8.2010 14:58:39   
katrinka

IZVIRNO SPOROČILO: katrinka

V spalnici uspela generalko naredit, perilo zlikano, stanovanje posesano, bila že v banji na kopeli user posted image  zdaj pa vse štiri od sebe user posted image user posted image user posted image . Moram samo še preverit ali imam jutri manikuro, da še noge in pete poštimam preden grem v rim user posted image

madonca si pridna...jaz morm tud na manikuro...pa se tok dela da a jojuser posted image

Jaz sem pa ravno mislila nate in ti sporočam naslednje...počivaj, uživaj, zadihaj še zadnje trenutke sama, s tvojo princesko, preberi knjigo, kaj boš zdaj okna pomivala, pa omare pospravljala...resno. Ustavi se ta moment, čaka te veličasten trenute...kmalu.

a loh pol pol - dons pa jutr pospravljam,v cetrtek pridem na srecanje in uzivam do sobote - no vmes se pocrkljam se z kako masazo,pedikuro....

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 704
17.8.2010 15:16:28   
tejči28
Z malim sma bila včeraj pri babi in dediju,ki imata na počitnicah otroka od sestre in danes so prišli vsi sem v varstvo in kaj je bila posledica,Dominik je spal danes od 11.30 do 15.00.user posted image user posted image user posted image Je bilo prav lušno.  

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 705
17.8.2010 15:16:35   
tejči28
user posted image    Naši       pregledi!  user posted image

user posted image    Redni pregledi  user posted image

18.8. inčy,mala,tpmc,bambinca,nenka7
        maca29,laliela- pregled v P
19.8. natalija28
20.8. eva2010,izabelina,klemcy,lenca78
          tinkatonka
24.8. SOncIca.LoveLove
25.8. teodora75,lillchy123,mala2001
          tannya,janjja
26.8. archie,corfu,hanizali,LoveLove
27.8. cresisy
30.8. sanje2,amelie010
31.8. natalija28,T.Z.
01.9. NiNiBo
07.9. nadka30
08.9. natalija28,almera

user posted image    UZ pregledi    user posted image

18.8. tpmc,blanči
20.8. lenca78, archie
23.8.
lillchy123
30.8. sanje2
31.8. T.Z.

user posted image    CTG      user posted image

18.8. tpmc,bambinca,maca29
20.8. malecka_mateja,tinkatonka,lenca78
          tinkatonka
25.8. lillchy123,mala2001,tejči28
26.8. sanje2,archie,hanizali,LoveLove
31.8. T.Z.
01.9. NiNiBo

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 706
17.8.2010 16:17:16   
zalcy
hej nosečkeuser posted image da se vam še malo javim...

kako ste kaj... upam, da ste še vedno 2 v 1, midve sva pa že 2...user posted image user posted image
no, mislim, da ste zvedle, da sva z nežo že doma, sva prišle prejšnjo sredo, ampak se vam nisem imela časa oglasit...
nama gredo lepo kilogramčki gor, za zdaj jih ima 2360... drugače nima nobenih posebnih težav, bolj ko ne mi pančka... razen zvečer jo zvija, ker ima krče... sem ji kupla kaljice, pa bomo vidli če bo bolše...user posted image
jutri ob pol 12 imava pregled v ambulanti v bolnišnici, tako da se vam še kaj oglasim in povem kak je blo...

lepo se imejte pa se še slišimo kaj... upam, da vam trebuščki niso prevečl v napoto, ker če verjamete ali ne, ga jas zelo zelo pogrešam... pa brcikeeeee.... heheuser posted image user posted image

aja, bom pa kakšno slikco prilimala od nežže.. ajde, čawuser posted image

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 707
17.8.2010 16:24:39   
Inčy
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Super Zalcy ... lepo, da si se oglasila - smo prav pričakovale, da se javiš z dobrimi novičkami in sem vesela, da mala Neža pridobiva kilogramčke in da si ti ok user posted image user posted image user posted image

Slikico pa nam le kakšno prišpiči, da vidimo našo prvo "septembrko" user posted image

"Ovir ni. Ovire vidiš samo takrat, kadar umakneš pogled od cilja."

EX Inčika

(odgovor članu zalcy)
Neposredna povezava do sporočila: 708
17.8.2010 16:25:33   
Klemcy
IZVIRNO SPOROČILO: zalcy

aja, bom pa kakšno slikco prilimala od nežže.. ajde, čawuser posted image

Ravno sem ti mislila napisat, da komaj čakam, da daš kako slikco gor, pa vidim, da si spodaj že napisala user posted image
Tebe pa ni med septembrkami na fb, a ne?

Super da je vse ok, le tako naprej! user posted image

(odgovor članu zalcy)
Neposredna povezava do sporočila: 709
17.8.2010 16:38:12   
tejči28
Super zalcy za lepe novice.Pridno raste Neža.user posted image user posted image user posted image Slikice pa tudi čakamo.Kaj porodno zgodbo si že napisala?user posted image

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu Klemcy)
Neposredna povezava do sporočila: 710
17.8.2010 16:41:11   
katrinka
jupi zalcy in neza...kok sm vesela da sta doma in vama gre fajn...tudi jaz cakam na prvo slikcouser posted image user posted image user posted image user posted image

bambinca
- sm napisala mail v vrtec - v nasi obcini so mi odgovorili da se stanje ni spremenilo in ne vrjamejo da bomo tekom leta sprejeti,baje je 20.cakalno mesto slabo,iz drugega vrtca pa se cakam na odgovor...bomo videliuser posted image

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 711
17.8.2010 17:10:43   
benika
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zalcy in Neža!!! Lepo se rihtajta še naprej.

Jaz sem bila danes na pregledih. Pri diabetologu vse OK, tako da se v tej nosečnosti ne vidimo več. Moram pa januarja poklicat za kontrolo in zopet iti na 75mg OGTT, da preverimo, ali je sladkorna ostala ali je izvenela.

V APN-u nič posebnega. CTG je lep, mala živahna, kri, voda bp. Za seznam- naslednji pregled 24.8., ko se bomo tudi dogovorili, kako s porodom oz. kdaj me bodo sprejeli v P.

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 712
17.8.2010 17:39:14   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: benika

V APN-u nič posebnega. CTG je lep, mala živahna, kri, voda bp. Za seznam- naslednji pregled 24.8., ko se bomo tudi dogovorili, kako s porodom oz. kdaj me bodo sprejeli v P.

a tebi bodo tudi sprozili zaradi diabetisa - no,zakaj se boste dogovorili za sprejetje v p,a spontano ne bo slouser posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 713
17.8.2010 18:02:35   
benika
a tebi bodo tudi sprozili zaradi diabetisa - no,zakaj se boste dogovorili za sprejetje v p,a spontano ne bo slo

Jaz imam visok odmerek delgo delujočega (nočnega) inzulina. Zaradi tega nosečnico sprejmejo par dni prej v P in ji ta inzulin nadomestijo s kratko delujočim inzulinov. To je potrebno zaradi samega poroda, da mamica ne pade v hipo (kar je pa nevarno zanjo in za otročka).

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 714
17.8.2010 18:26:04   
mala2001
Pri nas so začela padat prva darila za našo user posted image !

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dobili Peg Peregov stolček za hranjenje - sicer rabljen, ampak podarjenemu konju se ne gleda v zobe, ne? Pa še lepo je ohranjen.

Me je znanka davila naj ga odkupim od nje za 50€, pa sedaj mi to ni bila prioriteta, pa še dinarčke sem rabla za kej bolj nujnega ta cajt.... No in potem je moja sestrična odkupila od nje (so sicer prijateljice), tako da je verjetno dobila še kej ceneje... Volk sit in koza cela....

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 715
17.8.2010 18:35:49   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: benika

a tebi bodo tudi sprozili zaradi diabetisa - no,zakaj se boste dogovorili za sprejetje v p,a spontano ne bo slo

Jaz imam visok odmerek delgo delujočega (nočnega) inzulina. Zaradi tega nosečnico sprejmejo par dni prej v P in ji ta inzulin nadomestijo s kratko delujočim inzulinov. To je potrebno zaradi samega poroda, da mamica ne pade v hipo (kar je pa nevarno zanjo in za otročka).

aha,zdaj pa razumemuser posted image

mala2001
- itak da je vseeno ce je podarjeno,vazn da je ohranjeno in sluzi namenu,midva sva dobila ze prvic rabljen vozicek - star ziher 6 let,ampak je bil cist ok,pac ni najnovejsi in najlepsi...ampak tamala se je pa rada v njem vozilauser posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 716
17.8.2010 18:55:29   
Izabelina
jeeeejejejej! mi mamo pa kopalnco!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

bravo za zalcy in Nežo, še naprej se pridno štimejta! pa slikco kšno res ja, da mal popasemo radovednost na telih user posted image !!

to je zaenkrat use, zdej grem pa pospraulat pa občudovat kopalnco! user posted image user posted image

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu cresisy)
Neposredna povezava do sporočila: 717
17.8.2010 18:55:30   
corfu
Čer!

Mene pa to naše dete tako noro brca da je joj, istočasno pod rebra in v sramno kostuser posted image  včasih kar poskočim user posted image  obenem me in zaboli in lulat mudi, noro, na čase čisto nič prijetno user posted image  Je pa rekla G da ima zelo dolge nogice user posted image , da je velika user posted image  očitno je to to user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 718
17.8.2010 18:56:57   
corfu
Zalcy super da je vse ok user posted image user posted image user posted image

Katrinka naj ti bo user posted image  pol-pol vsakega user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 719
17.8.2010 19:13:06   
ŽanaTaja
Zaly super, sam da sta vidve ok, da mala pupi raste in papa, predvsem pa to, da je zdrava mala ribicauser posted image user posted image
Jaz sem tudi učer kupila kapljice za krče za našo pupo, če bi jo slućajno kaj zvijalo, sem pa kupila kapljice Bio Gaja...tko da bomo vidl kako in kaj..

BENIKA a si ti iz Lj? Jaz sem tudi danes imel diabetologa v Lj na Polikliniki...mogoče sva se kje srečaliuser posted image

Sem si kupila v Tosamini trgovini une mrežaste hlačke po porodu in vložke...mi kr mine ko se spomnim kaj me še čaka...aja pa hrastovo lubje za obkladke v primeru če bom šivanauser posted image

Lep večer

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 720
17.8.2010 19:18:19   
benika
BENIKA a si ti iz Lj? Jaz sem tudi danes imel diabetologa v Lj na Polikliniki...mogoče sva se kje srečaliuser posted image

Ne, sem iz KR ampak hodim pa v Lj na Polikliniko. Jaz sem bila pri diabetologu ob 10h.

(odgovor članu ŽanaTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 721
17.8.2010 19:29:31   
lumpa6
oj

mene je pa hotela dr. sketelj zadržat not pa sem jo prepričala, da me še do petka spusti, saj sem odprta samo en prstuser posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 722
17.8.2010 20:01:41   
Jinx
Živjo punce!

Najprej najlepša hvala vsem, ki mislite name in stiskate pesti za jutri - zlate ste user posted image V glavnem, danes ni bilo nič posebnega, dobila sem še en obliž in tabletke, glava je bolje (sem spila že več kot 3 litre vode in res pomaga user posted image ), tako da sem prav fajn user posted image Je pa danes prišla tudi ena na obrat in so ji po pregledu rekli, da ji ga bodo naredili kar takoj, ker je imela dovolj mehak trebuh, in je uspelo takoj user posted image Tako da je tudi to očitno mogoče v Kranjski P user posted image

Jutri pa pridejo pome ob 6:30, mi dajo še neka zdravila in začnejo user posted image Upam, da bo šlo user posted image

Lp,
Vesna

I Am One Of God's Mistakes

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 723
17.8.2010 20:04:00   
benika
IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6

oj

mene je pa hotela dr. sketelj zadržat not pa sem jo prepričala, da me še do petka spusti, saj sem odprta samo en prstuser posted image

Uf ja, mene je bilo tud strah, da me ne bi zadržali. A pol v petek oz čez vikend lahko pričakujemo, da bomo dihale s tabo? Aja, maš fajn moža in fletno hči, vešuser posted image Meni je dala en teden, pol naj se pa Steblovnikova odloči kako in kaj. Ampak glede na to, da imam še 3 tedne do konca dvomim, da bom drug teden notr ostala.

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 724
17.8.2010 20:05:00   
benika
IZVIRNO SPOROČILO: Jinx

Živjo punce!

Najprej najlepša hvala vsem, ki mislite name in stiskate pesti za jutri - zlate ste user posted image V glavnem, danes ni bilo nič posebnega, dobila sem še en obliž in tabletke, glava je bolje (sem spila že več kot 3 litre vode in res pomaga user posted image ), tako da sem prav fajn user posted image Je pa danes prišla tudi ena na obrat in so ji po pregledu rekli, da ji ga bodo naredili kar takoj, ker je imela dovolj mehak trebuh, in je uspelo takoj user posted image Tako da je tudi to očitno mogoče v Kranjski P user posted image

Jutri pa pridejo pome ob 6:30, mi dajo še neka zdravila in začnejo user posted image Upam, da bo šlo user posted image

Lp,
Vesna

Drži se, bomo v mislih s tabouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jinx)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?