|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010 - 3.del
17.8.2010 10:39:05   
hanizali
Corfu hvala za opozorilo,na to sem pa prav pozabila....

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 676
17.8.2010 10:39:31   
archie
SMS od Sarcy:

da se malo javim. Tukaj vsak drgac pravi; una  vceraj je rekla, da pocakamo 2 dni pa sprozimo, ce še ne bi bilo nič. In da ce bi ji sedaj predrli mehur, bi rodila v 2 urah, ker je odprta 5 cm. Danes pa je ena rekla, da bi se malo cakala. In da naj bi se pri odprtosti 5 cm v roku 2 dni ze samo zacelo kaj dogajati. Sarcy upa, da bo kmalu.

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 677
17.8.2010 10:40:13   
lillchy123
varčevanje- jst sem skor diplomirala iz tega. in sem bla čist razočarana.al na koncu dobiš + glih toliko, da se inflacija pokrije, al pa je zadeva za moje pojme preveč tvegana na tako dolgi rok (15, 20 let). zdej sem pa čist happy, ker sem končno našla!!! se samo še odločiva nekaj stvari in akcija! je pa malo drugače, ker v bistvu kupiš procent od raznih projektov. če katero slučajno zanima, naj mi pošlje ZS.

archie- a jst mam tvojo št? mi spet čist comp štrajka, pa ne morem pogledat ZS... pol pa zmeram pozabim user posted image

recept za vinogradniške breskve- hja, jih imamo ful in bi jih radi nekako spravili za čez zimo. kompot ne uspe, ker so čisto premehke, bi pa poskusila naredit ala frutek, pa ne vem recepta.. niti ne, ktera je delala frutke user posted image

jst sem pa tko vesela, ker je sonček user posted image me drugače še vedno ful hormoni dajejo in bi skoz kar neki jokala user posted image dons je pa precej boljš user posted image pa samo še malo, pa bodo stvari pospravljene v omari in potem začnemo urejati kotiček za previjalno, posteljico... user posted image user posted image user posted image sej bo, enkrat do konc septembra user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 678
17.8.2010 10:58:07   
archie
pa se en SMS od Sarcy:

sporoca, da bi se sama javila, ce bi jim delal net (ocitno je recesija). vse nosecke lepo pozdravlja in se zahvaljuje za lepe zelje!

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 679
17.8.2010 11:05:29   
Inčy
ar poslala se enkrat vse (seznam, mobi ter obrazce). Sporoci, ce (ni)si dobila.
IZVIRNO SPOROČILO: archie

IZVIRNO SPOROČILO: Inčy

IZVIRNO SPOROČILO: corfu

Punce, a ima katera na kupu vse obrazce, ki so potrebni za porodniško, namreč nastopim jo 24.8, pa se danes spomnim, da nisem še nič uredila user posted image

jaz. poslji mi mail na ZS in jih dobis.

Archie ... jaz sem ti že 2X ZS poslala za oni seznam, ki si rekla, da ga imaš tako lepo urejenega, kaj vse potrebujemo in tvojo telefonsko številko za poročanje, pa nič odgovora user posted image user posted image user posted image (za obrazce pa se tudi priporočam user posted image )

a ves, da sem ti 10.8 vse poslala.
Daj poglej med spame. Ne vem, zakaj GMAIL moj email naslov tako rad med spame mece user posted image user posted image user posted image user posted image .
sem ti pa ravnokar poslala se enkrat vse (seznam, mobi ter obrazce). Sporoci, ce (ni)si dobila.

Pa to ni res ... spet nimam user posted image Oprosti, da ti gnjavim ...

"Ovir ni. Ovire vidiš samo takrat, kadar umakneš pogled od cilja."

EX Inčika

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 680
   [Brisano sporočilo]
17.8.2010 11:05:43   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 681
17.8.2010 11:07:24   
Inčy

pa se en SMS od Sarcy:

sporoca, da bi se sama javila, ce bi jim delal net (ocitno je recesija). vse nosecke lepo pozdravlja in se zahvaljuje za lepe zelje!

Držim pesti, da se vse dobro in seveda tudi čimprej izteče user posted image user posted image user posted image

"Ovir ni. Ovire vidiš samo takrat, kadar umakneš pogled od cilja."

EX Inčika

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 682
17.8.2010 11:13:34   
Anonimen
jutro!

sarčy: a sem tebi podala štafeto? no vso srečo, pa kakorkoli user posted image

počutje: mali je dejansko že skoraj pretežak za mene... vsak ki me vidi, se mi smeji, ker si nosim trebuh v naročju... ja smola, če pa se mi zdi, da bo dol pado user posted image
včeraj spet malo izcedka blo, tak da upam, da se slučajno nem kar začela spet naprej odpirat... do 24. je treba zdržat...

tejči: pregled mam jutri kar v P... so me kar oni prevzeli, ker je ormož predaleč zame...

csd: včeraj sva z mojim kar šla podpisat priznanje očetovstva in že kar določila ime in priimek user posted image
hvala bogu ni nič komplicirala, ko pa sem povedla, da sem skoraj rodila, pa je hitela, da se kar kadilo hehe user posted image
glede očetovskega dopusta, pa je mojemu rekla, da gre to urejat kar po porodu, ko bi rad nastopil in mu dala tut eno potrdilo priznanja...

nič, grem malo migat, da pripravim gnezdece do konca user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 683
17.8.2010 11:17:06   
nenka7
CSD : zdej ste pa še mene zmedle. eden pravi tako, drugi drugače, v brošuri pa tudi piše, da mora 30 dni prej prinesti in potem še enkrat ko je rojstvo še rojstni list... ok nič več ne vem...

varčevanje: definitivno nekaj, vendar ne vem še kaj, bo treba še fajn naštudirat, ker se trenutno niti rentno ne splača, ker ni fiksna obrestna mera... ja, še inflacije ne pokriješ s tem... ne vem še, ampak nekaj pa sigurno, v kaj tveganega pa definitivno ne bova šla...

punce, kateri profil je na FB naš? mal sem sfalila tole, pa bi se vam rada pridružila...

sarcy, stiskamo pesti... sicer ne vem, morda je vseeno bolje, če se kak dan počaka, če je s plodovnico vse ok, ker se user posted image vseeno še razvijajo in pljučka in možgančki, ni tako? je pa verjetno mučno in dan ali dva nič kaj dosti ne spemeni, če si že 5 cm odprt...

corfu, ti pa si faca, leti na CSD, da ne zamudiš česa! joj, jaz sem pa tak ziheraš, da sem šle 59 dni pred nastopom PDP vse rihtat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Inčy)
Neposredna povezava do sporočila: 684
17.8.2010 11:18:53   
archie
IZVIRNO SPOROČILO: nenka7

corfu, ti pa si faca, leti na CSD, da ne zamudiš česa! joj, jaz sem pa tak ziheraš, da sem šle 59 dni pred nastopom PDP vse rihtat user posted image user posted image user posted image

jaz sem sele vceraj nesla papirje user posted image . Pa se to je referentka na dopustu, tako da ne vem ali bo sedaj to naredila nadomestna ali bo cakala, da una pride iz dopusta.

(odgovor članu nenka7)
Neposredna povezava do sporočila: 685
17.8.2010 11:26:23   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

katrinka- ktera G je pa bila? če ni skrivnost in kako to, da se je odločila da sproži, če pa otroka tud pogledala ni?

dr.blejceva - jaz sem imela itak vsak teden uz-je tko da od zadnjic se ni velik spremenilo,poslala me je kri in vodo dat pa na ctg,pregledala ginekolosko in ker sem ''mehka'' in ze odprta bodo sprozili...otroku ocitn ne pase pri meni kar je jasn ze nekaj mesecev

archie - midva mava denar na banki pa delnice bom kupila...sem bla nekaj casa v tem pa se mi bolj dopadejo delnice kot skladi,ampak seveda vsak po svoji zeljiuser posted image

tinka - kok je faca anej...ja itak da ne sme biti dolgcas a neuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: hanizali

Sanje2 oče mora papirje prinesti najkasneje 30 dni pred koriščenjem očetovskega dopusta.To so tisti obrazci na katerih ima napisane dohodke,da mu izračunajo koliko bo dobil dopust plačan.Tako so vsaj meni rekli. Potem pa sporoči,ko se otrok rodi,kdaj bo ta dopust začel koristit.

meni so rekli, da prinese sele po rojstvu otroka.

ja loh jih prej neses samo zakaj bi se delal 2krat pot - prvic zato ker se ne ve kdaj se bo otrok rodil - je treba vpisat datum zacetka ocetovskega,sej nobena ne ve kok cajta bo v p,pa se  - ce boste septembra rodile bodo morali ocki dati zraven se placo od augusta...
vse to urejajo ocki po rojstvu - sej majo dost cajta...nehite komplicirat,
pa nesite ve sedaj papirje - itak jih ne morete do konca izpolnit ker vam pol manjka,pol naj gre pa se vas partner po rojstvu - tko boste mirne
moj je lansko leto nesel na dan ko me je prisel iskat - nobenih tezav
archie prav ti je povedala

Neposredna povezava do sporočila: 686
17.8.2010 11:37:25   
TamaraJ
Hojla :)

Se malo javljam na raport :)) Ja, mal firbcam, kako gre kaj Sarcy in seveda še kateri drugi, če so se podnajemniki odločili postati avgustovčki. Pri nas zaenkrat vse ok. Sobice skoraj zrihtane (še malenkosti, kot je kakšna kotna letev ipd. so za dodati). Sicer pa sem včeraj začela peglezn vihtet in veselo pripravljam cujnice za malega sončka. Pikico me sem ter tja mal strah zvije...ampak tokrat mora biti vse ok.
Vsem želim prijetne zadnje tedne in zdrave otročičke. Se še kaj javim :)

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 687
   [Brisano sporočilo]
17.8.2010 11:37:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu hanizali)
  Neposredna povezava do sporočila: 688
17.8.2010 11:50:21   
sanje2
hanizal: tudi meni so rekli, da takrat ko bo rojen otrok, 30 dni prej pa moraš delodajalca obvestit da boš koristil dopust,.. verjetno pa imajo drugod drugačen način,..

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 689
17.8.2010 11:51:17   
nenka7
IZVIRNO SPOROČILO: S0ncIca

nenka7 - jaz sicer ne uporabljam racmank, ampak dnevnih plenic imaš zihr premalo, po 6-7 jih boš porabila na dan +1 nočno. Potem se ti pa mora to še vse posušit. Pomoje rabiš še vsaj 6 dnevnih, če boš vsak dan prala in da se ti  1 dnevu posušijo po radiatorjih. To je pomoje čist minimum.

vem, vem, je na sporedu še predviden nakup teh plenic. na koncu jih bom imela po moje itak fuuuul, ampak sej ni važno, vsaj živčna ne bom, a se bo posušilo ali ne... vem da dnevnih rabim vsaj 18 - torej za 3 dni, da se ziher vmes posušijo... sploh ker nimam sušilca. itak mi je čisto v redu, bo še mal šopinga...

tiste, ki ste že prej v BC več kupovale, kdaj pridejo boni po zaključku polletnega obdobja zbiranja nakupov???? a katera vsaj približno ve? bi jih rada dobila pred rojstvom, da grem na njih nabavit še kako dodatno plenico ali kaj podobnega...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 690
17.8.2010 11:53:59   
tejči28
user posted image    Naši       pregledi!  user posted image

user posted image    Redni pregledi  user posted image

18.8. inčy,mala,tpmc,bambinca,nenka7
         maca29,laliela- pregled v P
19.8. natalija28
20.8. eva2010,izabelina,klemcy,lenca78
          tinkatonka
24.8. SOncIca.LoveLove
25.8. teodora75,lillchy123,mala2001
          tannya,janjja
26.8. archie,corfu,hanizali
30.8. sanje2,amelie010
31.8. natalija28,T.Z.
01.9. NiNiBo
07.9. nadka30
08.9. natalija28,almera

user posted image    UZ pregledi    user posted image

18.8. tpmc,blanči
20.8. lenca78, archie
23.8.
lillchy123
30.8. sanje2
31.8. T.Z.

user posted image    CTG      user posted image

18.8. tpmc,bambinca,maca29
20.8. malecka_mateja,tinkatonka,lenca78
          tinkatonka
25.8. lillchy123,mala2001,tejči28
26.8. sanje2,archie,hanizali
31.8. T.Z.
01.9. NiNiBo

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 691
17.8.2010 11:57:16   
tejči28
nadka mislim,da ima archie recept za frutek.Sem pa ga tudi jaz kuhala,tak da sem dala na 5kg breskev,pol pakla rjavega sladkorja to je 250g.Pa je bilo dovolj sladko,sem pa jih skuhala isto kot za marmelado,pol pa spasirala,pride bolj redko,kot kupljena kašica,samo boljše.user posted image Pol pa pod koco,da se počasi ohladi.
Sem pa lani iz njih delala marmelado in dodala vanili strok in je prišlo tudi dobro.Lani smo še imeli doma vinogradniške breskve.

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 692
17.8.2010 12:12:55   
LoveLove
Ojla....evo moj ctg je bil dons cool... je takoj ko sem se ulegla mali začel kolcat ko da je bil taprav techno party!!!!user posted image

Zdej pa mam naslednji pregled 26.8 !!

Kok je luštn k je fajn!!!

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 693
17.8.2010 12:13:23   
archie
IZVIRNO SPOROČILO: tejči28

nadka mislim,da ima archie recept za frutek.Sem pa ga tudi jaz kuhala,tak da sem dala na 5kg breskev,pol pakla rjavega sladkorja to je 250g.Pa je bilo dovolj sladko,sem pa jih skuhala isto kot za marmelado,pol pa spasirala,pride bolj redko,kot kupljena kašica,samo boljše.user posted image Pol pa pod koco,da se počasi ohladi.

ja, tako jih jaz delam. Samo da dam 1/4 kg sladkorja na 13 kg sadja user posted image (ok, zadnjic ko sem dodala marelice, sem dala vec sladkorja) gostoto si prilagajas, prav tako sladkor ter kako mocno bo vse skupaj zmiksano.

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 694
17.8.2010 13:06:08   
corfu
Archie, jaz sem dobila tvoj mail - hvala! Bil pa je med vsiljeno pošto, si imela prav user posted image .

Uživaj življenje...

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 695
17.8.2010 13:08:49   
corfu
V spalnici uspela generalko naredit, perilo zlikano, stanovanje posesano, bila že v banji na kopeli user posted image  zdaj pa vse štiri od sebe user posted image user posted image user posted image . Moram samo še preverit ali imam jutri manikuro, da še noge in pete poštimam preden grem v rim user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 696
17.8.2010 13:19:24   
jomi
Zdravo!
Oprostite, ker vdiram v vašo temo. Sem avgustovka, a se mi lahko naredi da postanem septemberka, ker imam rok 29.8., tako da tudi vas redno berem. Mi pa firbec ne da miru, zato sem se mogla zraven zrinit - kaj zauser posted image so RACMANKE?! Prvič slišim in mi ni nič jasno...
Drugače pa uživajte še zadnje dneve z bušijem, pa vsem želim čim hitrejše in čim lepše porode in obilo užitkov z dojenčki!!!!

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 697
17.8.2010 13:21:48   
archie
IZVIRNO SPOROČILO: jomi

Zdravo!
Oprostite, ker vdiram v vašo temo. Sem avgustovka, a se mi lahko naredi da postanem septemberka, ker imam rok 29.8., tako da tudi vas redno berem. Mi pa firbec ne da miru, zato sem se mogla zraven zrinit - kaj zauser posted image so RACMANKE?! Prvič slišim in mi ni nič jasno...
Drugače pa uživajte še zadnje dneve z bušijem, pa vsem želim čim hitrejše in čim lepše porode in obilo užitkov z dojenčki!!!!

hihi, se mi zdi, da bom jaz cez en mesec tako pisala med oktobrke user posted image user posted image user posted image

Racmanke so pralne plenice. http://www.pleniceracman.com/si/

(odgovor članu jomi)
Neposredna povezava do sporočila: 698
17.8.2010 13:26:13   
nenka7
ma jest bom pa kar z vami ostala, če vam je prav, tud če bomo oktobra rodili... sem se tako na vas user posted image user posted image navadila, da bi mi bilo kar čudno k drugim sedaj preklopiti 

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 699
17.8.2010 13:41:58   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: corfu

V spalnici uspela generalko naredit, perilo zlikano, stanovanje posesano, bila že v banji na kopeli user posted image  zdaj pa vse štiri od sebe user posted image user posted image user posted image . Moram samo še preverit ali imam jutri manikuro, da še noge in pete poštimam preden grem v rim user posted image

madonca si pridna...jaz morm tud na manikuro...pa se tok dela da a jojuser posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?