ronja
|
ploha, pomaga, veš de . Midva sva celo s kondomom, pa je Lejla vseeno hotla prit pogledat, kaj dogaja . punce, ne mi s hrano! Bi jedla, pa ne morem skor nič jest! Sladoleda sem pojedla že cel hladilnik, mi je lubi šel iskat še lučke v trgovino (no, pa tut zato, da je malidve odpeljal drugam kričat - sej se ne jokata, samo Ronja se je v vrtcu navadila zelo na glas govorit - prej cel mesec je na morju noramalno govorila, zdaj je bila 2 dni v vrtcu in je že na ves glas: MAMI, DEJ PRIDI TO POGLEDAT! MAMI, A TI NARIŠEM TO PA TO?!" itd...) Aja, sej ne vem, če sem povedala zakaj: danes so mi mukoma odstranili še eno osmico (upam, da zadnjo - spodaj je še ena, samo ta lahko ostane in ne bo delala težav - tako vsaj upam). Jaz sem bila seveda vsa optimistična pred operacijo, ker je to ipak zgornja in z zgornjimi je manj težav, pa ker je samo ena, pa ker sem bila na morju vmes in se spočila, pa ker nisem bila že več kot 14 dni nič bolana, pa ker ne bom glihkar medtem mela menstruacije (sem jo mela na morju, po planu ), pa ker se mi je zdelo, da bo verjetno kar lepo šla ven, po sliki sodeč. No, pa me je najprej kirurg sklatil na realna tla, da ma tut tale zob neke svoje posebnosti, ki so se med posegom izkazale za večje - da raste še bolj zagamano kot je zgledalo, še bolj vodoravno in nikakor ni ven hotel. No, potem je ugotovil, da je ta zob zelo konkreten (velik) in moji sinusi tudi, tako da je ta zob predstavljal zadnjo steno sinusa in ga je kr mal oblivalo, ko je to ugotovu, zob pa ni hotel ven in potem bi lahko čist sinus razturil. Ampak potem se je hvalabogu zob vdal (po vrtanju, marsikateri manipulaciji, ki ni bila glih najbolj prijetna, ker injekcija res drži za zob in kost in to, za ustnico pa ne ). No, ampak zob je šel ven, v sinusu je zdaj pač mala luknja, se bo verjetno zarasla (upam vsaj), tako da po operaciji najprej nisem mogla dihat na levo nosnico, ker ni bilo pravega tlaka not. prav hecen občutek, moram rečt. Pa popoldne mi je potem kar ornk kri iz nosa tekla (pač posledica posega, kadar je zob del sinusa), pa se je hvalabogu umirilo. Nekaj časa sem pa sam kri požirala, pljuvala in smrkala. Very sexy . Dobra stran je bila ta, da je prišel moj oče, da bo mel malidve zunaj, za kar sem mu res ful hvaležna, še boljša je pa ta, da se je lubi vrnil nepričakovano zgodaj iz terena (kamor je moral it, za dva dni, kar nam prav nič ni pasalo, samo so bili šefi zelo jasni glede tega "če ti kaj ne paše, si najdi drugo službo", tako da ni mel ravno dosti izbire...). Tako da sem prav srečna danes, ker tole sicer boli in sem seveda še vedno samo na lekadolih, ker pač se Lejla še ni odločila ločit od zize... ampak vseeno 1 rana boli pol manj kot pa 2 rani, hehe. pa še malih nisem mela cel dan na grbi - ker ko me boli, mi je res težko poslušat tisto vreščanje... Tak da: today was a good day!
|