Najki
|
Imela pregled, dobila napotnice za resilca in porodnisnico. Novega ni nic, saj je samo poslusala srcek in izmerila trebuh, sem pa pridelala 2kg. Naslednji pregled imam 1.9. 3D in nato 15.9. rpi moji G. Jana cestitke za necaka . Orhideja, meni se zdi, da v LJ ponoci skoraj ne dobis anestezista in EA. Imajo samo enega ali dva, zato niso vedno na razpolago, vecina porodov pa se mende zacne ponoci. V Postojni EA garantirajo. Placa se pa najbrz povsod aja pa na eno predavanje moras iti prej, tam tudi dobis pristopnico za EA pa se nekatere druge stvari. Hocejo, da si vsaj malo poucena in imajo skupinsko predavanje. Ma Pokora nima se on kej zmisljevat. Nosecnicam se razsiri medenica in s tem seveda rit in boki. To bo skocilo nazaj na mesto in ne bo toliko dela ostalo. Mislim da so v Ikei se vedno tudi duhci, pa stenska lucka lunica in soncek, pa mislim da se oblak. Tukaj sem nasla katalog. Recept za malinov caj bos najbrz hitro nasla na kaksni zeliscarski strani. Sam ksne stvari so zahtevne kdaj se obirajo, mladi ali stari listi, kako dolgo susis ipd. Jaz sem v tisti stacuni pri H&M kupila hmeljev caj, ker naj bi ful pomagal pri produkciji mleka, ko je zacelo usihati, samo pa tako ogabne stvari se v lajfu nisem pila. Kot bi tobak iz cigarete namocila v vodo... . PixieM v LJ CSD se ocetovstvo ureja na drugem oddelku v bistvu v sosednji hisi. Oba gresta tja, naredi se zapisnik, podpise 4 izvode, 5 min dela. Sam pac skupaj morata iti. Aja pa drugace se obravnava, ce urejata ocetovstvo po porodu, neki komplicirajo potem. Za porodnisko sem dobila 2x sop listov sklamfanih skupaj, en za ocetovski drugi za porodniski. Paketki, del za delodajalca je ze vse v sopu. Prav ti pride se za otroski dodatek, tega pa kupis v knjigarni ali sprintas na netu. Nagrado po rojstvu pa v LJ dobijo samo tisti upraviceni do socialne pomoci. MissD jaz sem z Vica in grem na CSD v tobacno, samo res ne vem, kaj tam pokrivajo. lija za prve plenicke vzames 2-5, razen ce je nedonosencek, potem imajo nekatere firme se manjse plenicke. Za zacetek vzemi en paket, ce bos hotela sprobati se kaksno drugo firmo, pa tudi zelo hitro rastejo na zacetku in porabis 2-3 pakete, potem pa prerastejo . Pri velikosti 4 in 4+ se sele toliko umiri, da lahko res kupujes na zalogo, saj imajo enako ritko vec kot pol leta. Jaz sem vzela paket papmpers in paket muellerjevih za zacetek in za primerjavo. Za tavecjega imam ze skoraj eno leto samo muellerjeve in so mi najboljse pa hkrati najcenejse, tudi ponoci drzijo. Vcasih pride kaksna driskica mimo pa ti povem, da se nisem nasla plenic, ki ne bi prepustile druskice. Sem jih prve pol leta ful sprobavala. Skarjice in glavnicke je pa cisto vseeno kje kupis, samo skarjice naj bojo trdne, sicer nic ne rezejo, pa zaobljene. Glavnicek pa cimbolj gost, ce bo treba temenca cesat. Dobis pa te stvari v vsaki vecji stacuni. Je pa tako, da ce kupis plenicke dvojko, tudi ce so prevelike, jo bo otrok zihr urasel. Velike lahko vedno kupis, porabla jih bos zihr. Meni tudi pamperske ogabno smrdijo ze v paketu, sem jih kupila pred kratkim v akciji in sem komaj cakala porabit, da grem nazaj na Muellerjeve. Btw Muellerjeve so vsi paketi okoli 5 EUR, Hoferjeve so pa skoraj isto kot Pamperske. Caroline kri vzamejo po porodu za teste in skupaj s popkovnicno krvjo posljejo tja, potem pa naredijo teste. Pri gelu se mi zdi cudno, da ga ne uporabljajo kot splosni pripomocek pri porodih, da ga tako ekskluzivo ponujajo, pa najbrz ni nic drugacen od lubrikanta, ki ga dobis v vsaki eroticni stacuni... Alica Colnarna v Tivoliju? Samo zna bit polna.
|