Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 17.8.2010 12:13:16
|
|
|
|
gigi1
|
Hedi is back .
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 17.8.2010 12:19:34
|
|
|
|
zarja1
|
Fidolinca....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 17.8.2010 12:22:21
|
|
|
|
mismis
|
Še dobr, da je Hedi back, še sploh zdaj ko jaz skoraj odhajam Žižek, če se ti ne da delati, laho tudi meni postrežeš, saj veš s kom
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 17.8.2010 12:33:31
|
|
|
|
loremi
|
gigi upam, da se dans naspiš ... jst rabm en sprehod po svežem zraku, me spet glavobol hvata , pa ne vem a bo dons kej od spanja al spet kr neki želodček zdej ok? maš zgleda dobre arcnije mismis a te žeja daje? ti zelenček neki diša a? je zaloga v potovalni hiški pripravljena? kaj sploh sprašujem kaj ooooo jst sem pa onega nabavla, tanovega od Uniona, z grenivko in včer zvečer z užitkom enga spila
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 17.8.2010 12:35:33
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: loremi mismis a te žeja daje? ti zelenček neki diša a? je zaloga v potovalni hiški pripravljena? kaj sploh sprašujem kaj ooooo jst sem pa onega nabavla, tanovega od Uniona, z grenivko in včer zvečer z užitkom enga spila Loremi, če bi bil zelenček v igri, bi pisalo saj veš s čim drugače pa ja, zelenček je spakiran, sicer ne bova pretiravala s količino, ker imajo dol po balkanu tudi super pivo. Tale Unionov ta nov radler je pa res dober, full je osvežilen
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 17.8.2010 12:41:44
|
|
|
|
gigi1
|
Evo bo Lojzka malo prispevala k dvigu razpoloženja Najbolj všečni basketaši na Euro2009 Pau Gasol - Španija Nikos Zizis - Grčija Robertas Javtokas - Litva Engin Atsür - Turčija Popović Marko - Hrvaška Saša Vujačić - Srbija
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 17.8.2010 12:42:58
|
|
|
|
loremi
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Loremi, če bi bil zelenček v igri, bi pisalo saj veš s čim mal ugibam IZVIRNO SPOROČILO: mismis drugače pa ja, zelenček je spakiran, sicer ne bova pretiravala s količino, ker imajo dol po balkanu tudi super pivo. o ja, sem gla vsakič, ko ga je moj naročil, mičken požirek sunla IZVIRNO SPOROČILO: mismis Tale Unionov ta nov radler je pa res dober, full je osvežilen o ja, je, svežeee
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 17.8.2010 12:45:00
|
|
|
|
mismis
|
Loremi, sicer moj ni Russel Crowe, ampak v tej opremi mi je pa kar všečn
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 17.8.2010 12:46:24
|
|
|
|
gigi1
|
Miša evo ti ga na
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 17.8.2010 12:47:43
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Loremi, sicer moj ni Russel Crowe, ampak v tej opremi mi je pa kar všečn
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 17.8.2010 12:48:09
|
|
|
|
loremi
|
em, ugibam dalje jaaaa sem našla pravega, ampak RR zeza, noče prilimat slikce .... ja sem pa prav uganila tale, glih taprav za odhod na morje
< Sporočilo je popravil loremi -- 17.8.2010 12:50:06 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 17.8.2010 12:49:22
|
|
|
|
zarja1
|
pa še enga za mene....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 17.8.2010 12:49:24
|
|
|
|
hedviga
|
neki preveč športa je zdele tukaj, pa punce no.. dajte kakšnega takega, tapravega seksi rockerja prilimat..
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 17.8.2010 12:50:11
|
|
|
|
mismis
|
eh, saj ne rabiš ugibati, sta Žiži in Zarja razčistili vse dvome
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 17.8.2010 12:50:57
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: hedviga neki preveč športa je zdele tukaj, pa punce no.. dajte kakšnega takega, tapravega seksi rockerja prilimat..
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 17.8.2010 12:51:34
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: hedviga neki preveč športa je zdele tukaj, pa punce no.. dajte kakšnega takega, tapravega seksi rockerja prilimat.. a si imela kaj tekega v mislih sicer ni rocker, je pa seksi
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 17.8.2010 12:53:56
|
|
|
|
gigi1
|
Hedi evo
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 17.8.2010 12:56:47
|
|
|
|
loremi
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis da se ne bom še slint začela, pol noben več ne pogleda moje tipkovnice, kaj šele dotakne IZVIRNO SPOROČILO: mismis eh, saj ne rabiš ugibati, sta Žiži in Zarja razčistili vse dvome mi je kapnil potem, kaj rabiš, sam itak sem prepočasna, stimulacija ima da hit laufa tu
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 17.8.2010 12:58:14
|
|
|
|
mismis
|
Žižek, ta je pa tako poženščen dajmo raje probati s tem
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 17.8.2010 12:59:18
|
|
|
|
gigi1
|
Še za Zarjo...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 17.8.2010 13:00:39
|
|
|
|
gigi1
|
Miša Axl ni nič poženščen. Je kar hot . Tista fotka je res mal stara...čaki.... Evo: Če JBJ ni poženščen na tisti sliki...pol pa tud...nč ne vem
< Sporočilo je popravil gigi1 -- 17.8.2010 13:01:40 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 17.8.2010 13:01:16
|
|
|
|
mismis
|
Hedi, kaj pa ta, se spomnim da si zadnjič pravila, da sta ti bila ta dva pri srcu
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 17.8.2010 13:02:16
|
|
|
|
mismis
|
Žižek, no to je pa že čisto druga scena. Amerika pa to
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 17.8.2010 13:02:51
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Hedi, kaj pa ta, se spomnim da si zadnjič pravila, da sta ti bila ta dva pri srcu OMG
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 17.8.2010 13:03:39
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Žižek, no to je pa že čisto druga scena. Amerika pa to Ja, tam skriva ves zaklad
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?