|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010 - 3.del
16.8.2010 22:37:36   
tannya
oooo Katrinka, tole pa je bilo za prebrat. Upam, da se v četrtek še vidimo in kakšno rečemo preden greš v Rim.

Jinx: upam, da te glava ne bo preveč bolela. Sicer pa držimo pesti zate, pa javi se še kaj. Aja, kako si se navadila na bolnico?user posted image

(odgovor članu ŽanaTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 651
16.8.2010 23:00:53   
archie
Jinx: super za dovolj plodovnice!! Drzim pesti, da te glava ne bo vec tako bolela in da bo obrat uspel!
Kaksno je drugace kaj stanje v KR P? vse ok?

Katrinka: uuuuuuuuu, pa bos le rodila med prvimi!! A so ti danes kaj povedali za mere otroka?

jaz sem pa tooolk zmatrana. Sva z mozem dve uri in pol delala omako (iz paradiznika, buck, korenja in zacimb). Uf, samo se zvalim se vposteljo in zaspim.

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu tannya)
Neposredna povezava do sporočila: 652
17.8.2010 5:14:43   
hanizali
Jutro punce,čeprav zame ne prav dobro.Sem v celi noči spala verjetno ene pol ureuser posted image user posted image .In sedaj je ura pet in sem že pred računalnikom.Moram pa na zajtrk,ker je moj organizem ,tako naštiman ,da ko vstanem moram takoj pojest,pa čeprav je ura dve zjutraj.
Archie hvala za mobi!
Jinx vso srečo!!!
Se tipkamo ,mi že res pošteno kruli...Lp

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 653
17.8.2010 7:42:41   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: Inčy

Super katrinka!!! user posted image user posted image user posted image Me veseli, da se boš rešila in končno ugledala svojega sončka ... jaz bi tudiiii! Imam že vsega poln kufer ... sploh ne vem, kaj mi gre najbolj na živce ... to da sem obilna kot slon, al da ne spim ponoči, al da gre 54 krat na wc v eni uri user posted image user posted image user posted image ... skratka ... grozaaa - močno upam, da ne bom nosila še čez rok, ker enostavno sem sama sebi napoti user posted image

Komaj pa čakam zdaj pregled v sredo ... že 5 tednov nisem bila in sploh ne vem, koliko smo zrastli oziroma upam, da smo sploh kaj zrastli ... user posted image

ej te cist razumem,ce me ne bi tok okol dohtarjev posiljali bi uzivala zdaj v zadnjih dneh,tko pa komi cakam soboto...resuser posted image
5 tednov od pregleda - ta je pa dolga,komi cakas a neuser posted image

lenca - kr pridi v lj,bove cvekale med popadki...hehe,pa pozdravi gromsko k jo vidisuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Klemcy

katrinka - super  Vidiš ti in tiste, ki imajo CR se lahko vsaj pripeavijo na dan D, me smo pa vsak dan v pričakovanju, če bo kaj al ne. Jaz bi tut čez dan rada rodila, tak da upam, da ne bo sredi noči

ja morm priznat da mi pase da vem kdaj bo dan d...ceprav loh tud prej rodim...nikol ne vesuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka

katrinka....waw to pa je novička. Najbrž te je vseeno kr malo "zadelo", ko ti je rekla, da greš v soboto rodit, a ne? Upam, da bodo svečke hitro prijele in da ne boš rabila dolgo "dihat". Pa seveda sms naši obveščevalki archie pošlji, da se bomo lahko skupaj s tabo veselile.

ej niti nisem bila presenecena k sm upala da bo tko...res,ja upam da bom hitra - pri suzani skoraj 2 uri,upam da porusim ta rekord...heheuser posted image
seveda sporocim archieuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tannya

oooo Katrinka, tole pa je bilo za prebrat. Upam, da se v četrtek še vidimo in kakšno rečemo preden greš v Rim.

plan je da pridem...pa da se s suzano posladkaveuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: archie

Katrinka: uuuuuuuuu, pa bos le rodila med prvimi!! A so ti danes kaj povedali za mere otroka?

ne,tokrat uz-ja nisem imela,me je pregledala vaginalno,tko da mer ne vem,bomo videli kaj bo k rodim,upam vsaj na 2200-2300g da tud k gre teza dol bo se vedn nad 2kguser posted image

hanizali - kaj ti ni dalo spatuser posted image

(odgovor članu Inčy)
Neposredna povezava do sporočila: 654
17.8.2010 7:44:34   
katrinka
user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 655
17.8.2010 8:09:14   
lillchy123
jutrouser posted image

he he, punce, pa sej ne tekmujemo ktera bo prva v P user posted image ne, res no.. v prvi user posted image sta samo dve prehitevale po levi in prehitele naš mesec, ena ga je pa zamudila.. pri nas nas bo pa pol avgustovk user posted image

jinx- bom držala pesti v sredo, do takrat ti pa želim čim manj glavobolov in naj te čim bolj crkljajo. kdaj pa vejo, če je bil obrat uspešen, oz. po kolikem času se lahko otrok spet nazaj obrne?

sarcy- upam, da imaš štručko že v naročju user posted image

katrinka- ktera G je pa bila? če ni skrivnost in kako to, da se je odločila da sproži, če pa otroka tud pogledala ni?

punce, jst sem zvečer hudo študirala, kako zgledajo popadki user posted image sem do dveh zjutri eno omaro sestavljala in mi je trebuh nenormalno otrdeval. in ker res še nimam it ne časa ne želje rodit, sem šla spat in Hb je vse ok. tko da grem naprej omaro sestavljat user posted image

lep sončen dan vam želim user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 656
17.8.2010 8:10:38   
corfu
Jutro

Jaz sem se pa zbudila z hudim glavobolom user posted image  Ah pa toliko planov sem imela danes, upam, da vsaj polovico odrinem.

Katrinka držim pesti, za čim hitrejši in čim lažji porod. Meni so ga tako napovedali in umetno sprožili pri sinu.

Rabim še previjalno podlogo in to je to, vsaj mislim...včeraj sem kupila tako lep flis jopico s kapuco iiiiiiiiiii za našo najmlajšouser posted image user posted image user posted image ,danes moram malo pregledati, da vidim kako zadeve stojijo in kaj mi še manjka, aja kakšna bombažna dekica, ker bo september baje še zelo lep in topel user posted image user posted image user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 657
17.8.2010 8:29:07   
archie
jutro!!

iii, kako fajn hladno je danes zjutraj! user posted image

samo zelim vam lep dan danes, vsem super preglede, cimmanj tezav in uzivanje user posted image

aja, od Sarcy ni se nobenih novic. Tudi na FB ne! Upam, da je ne matrajo tako dolgo user posted image

se eno resno vprasanje, preden vse pobegnete. Ali ste se odlocile za kaksno varcevanje ali pa nalagate denar v sklade (za otroka seveda)? midva sva se odlocila za nekaj, samo ne vem ali je bolje sklade ali pa da se samo odpre varcevalna knjizica na banki in se tja nalaga denar...

< Sporočilo je popravil archie -- 17.8.2010 8:35:29 >

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 658
17.8.2010 8:35:11   
tinkatonka
Dobro jutro!

Sem šla malo prej med avgustovke malo prebrat, pa je tok lepo, ko vsak dan kakšna nova novička, da je katera rodila. user posted image  Joj komaj čakam, da se pri nas začne, sicer pa dnevi kr tečejo in mimogrede bo tu 1.september. Še dobrih 13 dni.  Jaz grem danes uredit še zadnjo papirologijo na CSD, še zdaj namreč nisem nesla papirjev za očetovski dopust. Predtem pa še na en luškan obisk. Me je pa danes sine prosil, če lahko ponj v vrtec pride babi. Sem se mal užaljeno naredila v smislu  "zakaj pa mene nočeš" pa je rekel, da on ma mene zelo rad, ampak on bi rad da mal babi pride, mal dedi po njega, pa mami kdaj in kdaj oči, da ni dolgčas. user posted image  Ta jih pa tud pihne. 

zalcy....javi se nam kaj, da vidimo kako kaj napreduje naša prva septembrska punca!

Pa Božičko pogrešam? Se tud že 100 let ni javila. Prej je bila pa kr aktivna.

No toliko za zdaj, se javim kaj okrog kosila.

Lp Tina

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 659
17.8.2010 8:36:11   
tinkatonka

aja, od Sarcy ni se nobenih novic. Tudi na FB ne! Upam, da je ne matrajo tako dolgo user posted image

ja jaz tud upam, da ne. Mogoče je bil pa samo spet lažni alarm. Kakorkoli že, upam da je vse OK!

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 660
17.8.2010 8:40:14   
mala2001
Jutro!

Tako, ta mali v vrtcu, ta velki v službi.... Jst vas sam mal preberem in grem kuhat in likat... Ste pridno včeraj naklafale, dobro, da sem vas sproti brala....

Kot kaže bomo morale ta naš forum preimenovat v Izavgustavseptemberke.

Punce držte se!

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 661
17.8.2010 8:58:18   
teodora75

IZVIRNO SPOROČILO: katrinka

teodora - a si se pol odlocila a postojno - tema pri ljubljancankah, jaz grem tko v lj zaradi sprozitveuser posted image

Ja, pri meni ta ideja o Postojni obstaja že leta (še daleč predno sem zanosila). Drug teden greva še v živo (še enkrat, saj sem bila pri njih oktobra) pogledat, kako stvar izgleda in to je to, če ne bo res nekaj zelo zelo narobe.

Nate pa bomo vsekakor mislili v soboto. Joj, a veš da se ne morem odločit, al sem ti fovš al ne. Po eni strani bi tudi jaz že imela svojo corto v naročju, po drugi pa si ne zamišljam, da bi/bom enkrat kar tako spet brez trebuščka. No ampak ko je čas, je vsekakor čas. Jaz ga imam (predvidenega) do takrat še kar nekaj.

Lušten dan!

T.

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 662
17.8.2010 9:15:11   
teodora75

se eno resno vprasanje, preden vse pobegnete. Ali ste se odlocile za kaksno varcevanje ali pa nalagate denar v sklade (za otroka seveda)? midva sva se odlocila za nekaj, samo ne vem ali je bolje sklade ali pa da se samo odpre varcevalna knjizica na banki in se tja nalaga denar...

Archie, tudi midva sva definitivno odločena za varčevanje za otročka. Sicer nisva še čisto določila na kak način, ampak definitivno začnemo z dnevom (mesecem) 0. Zabava kaj, glede na to, da sva oba na 'sončni' user posted image

Lahko pa kdaj kaj v živo rečemo na to temo, glede na to, da smo skoraj sosedje. Pa da se imava midve namen še kar nekaj časa kotalit okoli user posted image .

T.

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 663
17.8.2010 9:44:20   
corfu
Punce, a ima katera na kupu vse obrazce, ki so potrebni za porodniško, namreč nastopim jo 24.8, pa se danes spomnim, da nisem še nič uredila user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu teodora75)
Neposredna povezava do sporočila: 664
17.8.2010 9:45:04   
archie
IZVIRNO SPOROČILO: corfu

Punce, a ima katera na kupu vse obrazce, ki so potrebni za porodniško, namreč nastopim jo 24.8, pa se danes spomnim, da nisem še nič uredila user posted image

jaz. poslji mi mail na ZS in jih dobis.

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 665
17.8.2010 9:56:03   
sanje2
jutro oz. dan!

vidim, da vas kar precej matra, se še čudim, da še ni nobena začetna septemberka rodila.

kako to da ene že urejate papire za očetovski dobust?????meni je namreč na socialnem rekla, da naj user posted image  takrat prinese, ko bo vedel kdaj bo koristo dopust oz. najkasneje do dneva ko bo začel z dopustom.

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 666
17.8.2010 10:01:19   
archie
IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka

Pa Božičko pogrešam? Se tud že 100 let ni javila. Prej je bila pa kr aktivna.

Bozicka je ok. saj jo imas tudi med frendi na FB user posted image .

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 667
17.8.2010 10:11:00   
hanizali
Sanje2 oče mora papirje prinesti najkasneje 30 dni pred koriščenjem očetovskega dopusta.To so tisti obrazci na katerih ima napisane dohodke,da mu izračunajo koliko bo dobil dopust plačan.Tako so vsaj meni rekli. Potem pa sporoči,ko se otrok rodi,kdaj bo ta dopust začel koristit.

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 668
17.8.2010 10:12:03   
tejči28
user posted image    Naši       pregledi!  user posted image

user posted image    Redni pregledi  user posted image

18.8. inčy,mala,tpmc,bambinca,nenka7
         maca29
19.8. natalija28
20.8. eva2010,izabelina,klemcy,lenca78
          tinkatonka
23.8. katrinka
24.8. SOncIca.LoveLove
25.8. teodora75,lillchy123,mala2001
          tannya,janjja
26.8. archie,corfu,hanizali
30.8. sanje2,amelie010
31.8. natalija28,T.Z.
01.9. NiNiBo
07.9. nadka30
08.9. natalija28,almera

user posted image    UZ pregledi    user posted image

18.8. tpmc,blanči
20.8. lenca78, archie
23.8.
lillchy123
30.8. sanje2
31.8. T.Z.

user posted image    CTG      user posted image

18.8. tpmc,bambinca,maca29
20.8. malecka_mateja,tinkatonka,lenca78
          tinkatonka
23.8. katrinka
25.8. lillchy123,mala2001,tejči28
26.8. sanje2,archie,hanizali
31.8. T.Z.
01.9. NiNiBo

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 669
17.8.2010 10:14:37   
archie
IZVIRNO SPOROČILO: hanizali

Sanje2 oče mora papirje prinesti najkasneje 30 dni pred koriščenjem očetovskega dopusta.To so tisti obrazci na katerih ima napisane dohodke,da mu izračunajo koliko bo dobil dopust plačan.Tako so vsaj meni rekli. Potem pa sporoči,ko se otrok rodi,kdaj bo ta dopust začel koristit.

meni so rekli, da prinese sele po rojstvu otroka.

(odgovor članu hanizali)
Neposredna povezava do sporočila: 670
17.8.2010 10:14:47   
nadka30
dan jaz sem še 2v1, stanje se je enkrat proti jutru umirilo, tako da sedaj pa res že komaj čakam na tiste taprave da jo pobegnem v Rim.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hanizali)
Neposredna povezava do sporočila: 671
17.8.2010 10:15:35   
Inčy

Archie ... jaz sem ti že 2X ZS poslala za oni seznam, ki si rekla, da ga imaš tako lepo urejenega, kaj vse potrebujemo in tvojo telefonsko številko za poročanje, pa nič odgovora user posted image user posted image user posted image (za obrazce pa se tudi priporočam user posted image )

< Sporočilo je popravil Inčy -- 17.8.2010 10:16:51 >

"Ovir ni. Ovire vidiš samo takrat, kadar umakneš pogled od cilja."

EX Inčika

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 672
17.8.2010 10:18:57   
tejči28
Evo mene iz pregleda.CTG je bil vredu,menda že mam rahle popadke,jaz jih nisem še čutla.Če ne rodim prej,imam naslednji pregled čez eno teden.Jaz bi se rada čimprej rešla,me vse že tišči dol.

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 673
17.8.2010 10:19:40   
archie
IZVIRNO SPOROČILO: Inčy

Archie ... jaz sem ti že 2X ZS poslala za oni seznam, ki si rekla, da ga imaš tako lepo urejenega, kaj vse potrebujemo in tvojo telefonsko številko za poročanje, pa nič odgovora user posted image user posted image user posted image (za obrazce pa se tudi priporočam user posted image )

a ves, da sem ti 10.8 vse poslala.
Daj poglej med spame. Ne vem, zakaj GMAIL moj email naslov tako rad med spame mece user posted image user posted image user posted image user posted image .
sem ti pa ravnokar poslala se enkrat vse (seznam, mobi ter obrazce). Sporoci, ce (ni)si dobila.

(odgovor članu Inčy)
Neposredna povezava do sporočila: 674
17.8.2010 10:30:11   
corfu
Da ne pozabite tiste, ki pričakujete tretjega otročka še dodatek na veliko družino, sicer se uveljavlja po porodu, pa vseeno user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?