katrinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Inčy Super katrinka!!! Me veseli, da se boš rešila in končno ugledala svojega sončka ... jaz bi tudiiii! Imam že vsega poln kufer ... sploh ne vem, kaj mi gre najbolj na živce ... to da sem obilna kot slon, al da ne spim ponoči, al da gre 54 krat na wc v eni uri ... skratka ... grozaaa - močno upam, da ne bom nosila še čez rok, ker enostavno sem sama sebi napoti Komaj pa čakam zdaj pregled v sredo ... že 5 tednov nisem bila in sploh ne vem, koliko smo zrastli oziroma upam, da smo sploh kaj zrastli ... ej te cist razumem,ce me ne bi tok okol dohtarjev posiljali bi uzivala zdaj v zadnjih dneh,tko pa komi cakam soboto...res 5 tednov od pregleda - ta je pa dolga,komi cakas a ne lenca - kr pridi v lj,bove cvekale med popadki...hehe,pa pozdravi gromsko k jo vidis IZVIRNO SPOROČILO: Klemcy katrinka - super Vidiš ti in tiste, ki imajo CR se lahko vsaj pripeavijo na dan D, me smo pa vsak dan v pričakovanju, če bo kaj al ne. Jaz bi tut čez dan rada rodila, tak da upam, da ne bo sredi noči ja morm priznat da mi pase da vem kdaj bo dan d...ceprav loh tud prej rodim...nikol ne ves IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka katrinka....waw to pa je novička. Najbrž te je vseeno kr malo "zadelo", ko ti je rekla, da greš v soboto rodit, a ne? Upam, da bodo svečke hitro prijele in da ne boš rabila dolgo "dihat". Pa seveda sms naši obveščevalki archie pošlji, da se bomo lahko skupaj s tabo veselile. ej niti nisem bila presenecena k sm upala da bo tko...res,ja upam da bom hitra - pri suzani skoraj 2 uri,upam da porusim ta rekord...hehe seveda sporocim archie IZVIRNO SPOROČILO: tannya oooo Katrinka, tole pa je bilo za prebrat. Upam, da se v četrtek še vidimo in kakšno rečemo preden greš v Rim. plan je da pridem...pa da se s suzano posladkave IZVIRNO SPOROČILO: archie Katrinka: uuuuuuuuu, pa bos le rodila med prvimi!! A so ti danes kaj povedali za mere otroka? ne,tokrat uz-ja nisem imela,me je pregledala vaginalno,tko da mer ne vem,bomo videli kaj bo k rodim,upam vsaj na 2200-2300g da tud k gre teza dol bo se vedn nad 2kg hanizali - kaj ti ni dalo spat
|