|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del
16.8.2010 19:43:50   
špica84
Živjo a katera mogoče ve kako je z mat.šolo v stari porodnišnici,koliko prej se moraš naročit

A ima  katera link od njihove spletne strani user posted image

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
16.8.2010 19:44:39   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: zup2

Dobro jutro!

Ne bom vam postregla s kavico ali zajtrkom, ampak vam pokažem nagrado, ki vas čaka na koncu user posted image
user posted image

sonček zlati iiiiiiiiiiiiiii

(odgovor članu zup2)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
16.8.2010 19:47:28   
Urshy78
ekola, jaz sem že doma user posted image

pa obljubljene slikice:

spalnica

user posted image

pa bodoča soba za user posted image

user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
16.8.2010 19:49:10   
mojškra
Hemy- iskrene čestitke. Uživajteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
16.8.2010 19:49:54   
Urshy78
IZVIRNO SPOROČILO: špica84

Živjo a katera mogoče ve kako je z mat.šolo v stari porodnišnici,koliko prej se moraš naročit

A ima  katera link od njihove spletne strani user posted image

jaz ti lahko posredujem njihovo številko, če želiš.

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
16.8.2010 19:59:12   
mojškra
No še moje poročanje glede tumorja. Danes sem imela UZ trebuha (jeter)-no tumor se ni povečal, ostal je nespremenjenuser posted image user posted image user posted image , vendar še ne vedo ali gre za nenevarno ali nevarno tvorbo. Zdaj sem se zmenila, da do poroda pustimo na miru, in dohter je rekel, tako mal za hec: "Takoj po porodu, ko bo MOŽ prišel malo k sebi, pa pridite na kontrolo."user posted image user posted image user posted image

Sem pa zdajle vidla, da sem dobila ful alergijo po trebuhu (grozovito rdeče fleke, mal gobaste), verjetno od tistega gela od UZ (čeprav do zdaj tega nikoli nisem imela, pa tudi sem bila vsak mesec na UZ).user posted image user posted image user posted image user posted image Kaj ve menite? Upam, da ni kaj drugega, kaj bi pa lahko bilo? Imam pa samo po trebuhu. Ne to je sigurno od gela.

Urshy-super sta to vidva zrihtala, lepo.          Sobica bo tudi  v barvi vajinih oči user posted image user posted image user posted image -modra.

Špica- v MŠ  pokličeš nekje zadnji teden v mesecu za naslednji mesec. Če hočeš v septembru začeti, moraš zdaj poklicati.

Lepo se imejte in veliko se smejte.

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
16.8.2010 20:03:02   
špica84
Hvala za info,bomo drug mesec to poštimali,da oktobra še to naredimo ;).

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
16.8.2010 20:25:23   
Teta M
Ojla!

Mojškra: no super, samo da se ni povečal, razmišljaj pozitivno,pa verjami v to,da ni nevaren,probaj se čim manj obremenjevati s tem sedaj in vso pozitivno energijo usmerjaj v nosečnost, mogoče kakšen bioenergetik ne bi škodil tudi že sedaj....ne vem kako gledaš na te zadeve....
Urshy:iiiiiiiiiiiiiiiiiii..lepo,lepo...lepa sobica za vajinega princa bo to....pa zibka je tako lepa.....
Špica: http://www4.kclj.si/admin/organigram/00016f-000215.pdf   Še tukaj link glede materinske šole...

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
16.8.2010 22:15:50   
jona klara
urshi-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za spalnico in sobico, mi je zeloooo všeč-čestitam, sta pa sedaj en dva tri to uredila, zibka tudi zelo lepa, presrečni vajin fantek!

midva pa jutri šibava na slo obalo, da se vsaj enkrat letos namočim z bušijem, verjetno bova šla na petelinji rt v Izolo, po priporočilu naše Bitke!

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
16.8.2010 22:16:31   
jona klara
mojškra- verjemi, da bo vse uredu in misli le na pikija!!!držim pesti

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 1535
17.8.2010 0:19:25   
Fargesia
Tanja je rodila Stašo!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
17.8.2010 7:28:08   
špica84
Dobro jutro

vse,ki imaste pregled danes lepo opravte user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1537
17.8.2010 7:29:35   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

Tanja je rodila Stašo!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ČESTITKE Tanjauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
17.8.2010 8:15:04   
Urshy78
dobro jutro.

Mojškra, lepa novica, da se tumor ni povečal. ti samo optimistično naprej, pa si zmagala user posted image

jonči, uživajte na morčku, fajn namaki bušija user posted image

Tanja, iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz pa zdele pozajtrkujem, potem imam pa pregled.

lep dan!

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 1539
17.8.2010 8:26:26   
zup2
Tanja iskrene čestitke ob rojstvu male Staše user posted image

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
   [Brisano sporočilo]
17.8.2010 8:33:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu zup2)
  Neposredna povezava do sporočila: 1541
17.8.2010 8:46:10   
bit

joj.... same punce...
Tanja iskrene čestitke....za mali zakladek.... uživajte v cartanju

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
17.8.2010 9:13:11   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: bit

joj.... same punce...
Tanja iskrene čestitke....za mali zakladek.... uživajte v cartanju

Čestitam tudi jaz. user posted image  user posted image  user posted image

bit, zdaj si pa že ti na vrsti  user posted image

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
17.8.2010 9:15:07   
S*
Tanja user posted image  user posted image  user posted image , čestitke za user posted image  user posted image  user posted image  user posted image !

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
17.8.2010 9:32:13   
Fargesia

joj.... same punce...

bosta mela tvoj in moj kej za izbirat.user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
17.8.2010 9:38:34   
bit

joj.... same punce...

bosta mela tvoj in moj kej za izbirat.user posted image

ja prav res... 5 punc na kupu pa 2 fanta.... a jima bo hudega user posted image imaš ZS

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1546
17.8.2010 9:40:39   
špica84

user posted image

špelka (17.07.2010)
Rojena77
S* ( 18.10. 2010)
Urshy78 (28.10.2010)
petyyy (02.11.2010)
mateja33 (11.11.2010)
jona klara (18.12.2010)
špica84 (31.12.2010)
honey (08.01.2011)
FoxyLady (04.02.2011)
cukica(5.2.2011)
Registrirana(19.2.2011)
Womanpolice

user posted image

Bit (22.08.2010)
mojškra (15.11.2010)

user posted image
Teta m(25.12.2010)

user posted image

gasilka    (28.07.2010)
atina1
Lina10(28.2)
upanje81(3.2.2011)
user posted image   RODILI SMOuser posted image

sayuri user posted image Lovro&Zara , pf user posted image Lana , Gloria user posted image Nik , Amelia user posted image Kaja , Goldfish  user posted image Jaka , Anime  user posted image Uroš&Tjaša , Mijavček    user posted image Tristan&Ema , Konina  user posted image user posted image Gašper&Erazem , barchy81  user posted image   user posted image    Jakob&Domen,  Hope2 user posted image Lovro , Abrauser posted image  Pinky36user posted image   Sabina,  Sonček33user posted image   Lovro,  Nokes   user posted image Vitan&Ivana,  Zvezdica  user posted image    Patrik,  Hedviga user posted image    Miha&Špela,  Dakec  user posted image   Isabella,  Shuka   user posted image  Maj,  Jadrnica  user posted image    Katarina, Dobrovoljčica   user posted image Maj&Eva,    Sonček85  user posted image   Aleksander, LaraLight  user posted image Izak&Zarja,  Ledenka user posted image  Maks, Kalina  user posted image   user posted image   Nikolaj&Maksim, Kicsi  user posted image   user posted image   Lovro&Tilen,  Mojsonček user posted image Zoja, Stijan user posted image   Jakob&Florjan,  Sabsa user posted image Sara 
Goldy user posted image Alja, Blanč user posted image   Lara&Bernard ,  Mandreja user posted image Tara , Mlinčkovi user posted image user posted image  Taja&Anja, Rubin user posted image user posted image   Gaja&Zoja ,  Lučka25 user posted image  Neža, Lsica user posted image   Maja,  anci banci  user posted image   Svit, Jazzz27 user posted image    Boris, Bumo user posted image   Lana, Shadow user posted image    Ajda&Simon, Sempervivum  user posted image    Klemen, Tobika user posted image    Nina, Serendipity user posted image     Zarja, Obayifo user posted image Enej, Reby user posted image Tomi, Krucikauser posted image  Karolina, miska73  user posted image   user posted image     Nejc&Rok, Oktavijauser posted image   Larisa, spelka12 user posted image Oskar, jona3user posted image   Tara, Punsha user posted image Enej, Lu33 user posted image Žana, Andreja user posted image Jure, A.jrad user posted image Jakob, dafi  user posted image   user posted image     Alen & Benjamin, kimsy user posted image Kiara, gapii27  user posted image   user posted image     Ažbe & Jakob, Lana08 user posted image Krištof, 7lina7 user posted image Luka, Lana70 user posted image Živa, vitaebella  user posted image   user posted image biba007 user posted image Lovro Bor, Sapi user posted image  Vita, Zup2 user posted image Hana, Tejalea  user posted image   user posted image     Aleks & Žiga, Fargesia user posted image Andraž,
 Barbig
user posted image user posted image   Eneja&Ela, Kajšica user posted image   Eneja,Hermy1user posted image Brina, Tanja_jes user posted image Staša

Objemčkometer:

Miklarom - Taja , cukica , Pikovit, Tiki55, Loremi, n74  

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V AVGUSTU

torek, 17.08.
Urshy78 - pregled
cukica - pregled
upanje81¸-pregled
sreda, 18.08.
S* - pregled

pondeljek,23.8
upanje81-NS

torek,24.8
honey-morfologija
špica84-morfologija+pregled

womanpolice - UZ
četrtek,26.8
Urshy78-3D UZ
lina10-NS

torek,31.
8
mojškra-pregled

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK SEPTEMBER

petek,3.9
Jona klara-3d uz

torek,7.9.
Foxylady-pregled

Jona klara-pregled

sreda,8.9
teta m-pregled

četrek.9.9
Lina10-pregled

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK OKTOBER

četrtrk, 19.10.
S* - UZ

NAŠE NOVE NOSEČKE V JUNIJU

cukica (LJ)
Foxylady (LJ)
Ivvy (PO)
Registrirana (MB)
Lina 10 (LJ)

NAŠE NOVE NOSEČKE JULIJ

Womanpolice(MB)

upanje81(LJ)

user posted image     ZVESTE NAVIJAČICE:     user posted image

Pija76, Gigi1, Stella Rossa, bbpikica, gold fish, T1979, arneja, zvezdica, MBT1979, bambi75, Zarja1, Sulfinija, marjetka cvetka, Womanpolice, BEBIII, Tanja_Jes, mismis, bit, Reby, Goldy, Sempervivum, mojsoncek, lucka25, miska73, Krucefiks, Bumo, Serendipity, Obayifo, ledenka, spelka12, jona3

< Sporočilo je popravil špica84 -- 17.8.2010 9:44:37 >

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 1547
17.8.2010 9:47:10   
Teta M
Tanja: čestitke tudi od mene.....user posted image user posted image user posted image ...same punce.....user posted image

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1548
17.8.2010 10:36:20   
womanpolice

IIIIIIIIIII, pa same dobre novičke... ISKRENE ČESTITKE TANJA_JES ZA STAŠO!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
17.8.2010 10:36:24   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: mojškra

No še moje poročanje glede tumorja. Danes sem imela UZ trebuha (jeter)-no tumor se ni povečal, ostal je nespremenjenuser posted image user posted image user posted image , vendar še ne vedo ali gre za nenevarno ali nevarno tvorbo. Zdaj sem se zmenila, da do poroda pustimo na miru, in dohter je rekel, tako mal za hec: "Takoj po porodu, ko bo MOŽ prišel malo k sebi, pa pridite na kontrolo."user posted image user posted image user posted image

Sem pa zdajle vidla, da sem dobila ful alergijo po trebuhu (grozovito rdeče fleke, mal gobaste), verjetno od tistega gela od UZ (čeprav do zdaj tega nikoli nisem imela, pa tudi sem bila vsak mesec na UZ).user posted image user posted image user posted image user posted image Kaj ve menite? Upam, da ni kaj drugega, kaj bi pa lahko bilo? Imam pa samo po trebuhu. Ne to je sigurno od gela.

Urshy-super sta to vidva zrihtala, lepo.          Sobica bo tudi  v barvi vajinih oči user posted image user posted image user posted image -modra.

Špica- v MŠ  pokličeš nekje zadnji teden v mesecu za naslednji mesec. Če hočeš v septembru začeti, moraš zdaj poklicati.

Lepo se imejte in veliko se smejte.

Boš videla, da bo vse v redu. Zdaj samo razmišljat o svoji bebici, potem pa ostalo pride na vrsto. Samo pozitivno razmišljaj, pa bo, verjemi.

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 znakov, da pričakujete fantka
Ali je mogoče, da dejansko obstajajo očitni znaki, ki nam lahko povejo, da bomo ponosni starši malemu fantku? Berite dal...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?