Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 15.8.2010 20:01:12
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: bit a midve mal smetiva tuki... tok klepetava da druge tut ust ne upajo odpret zdej si to še lahko privoščiva...saj ne bova dolg...midve upava !??
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 15.8.2010 20:05:30
|
|
|
|
zup2
|
IZVIRNO SPOROČILO: bit a midve mal smetiva tuki... tok klepetava da druge tut ust ne upajo odpret Vidve si kar duška dajta...še mal pa ne bosta imeli več časa
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 15.8.2010 20:06:59
|
|
|
|
bit
|
aja ...pol bova drugje smetile.... Zupka... kako si?... a tut prv vas štejete še 5 krat spat na na morčka
< Sporočilo je popravil bit -- 15.8.2010 20:08:32 >
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 15.8.2010 20:10:59
|
|
|
|
zup2
|
Vaju že čakam Jaz sem super, mal net čekiram, Hana se pa na vsa usta zraven mene smeji očiju Danes smo preživeli en super dan, smo se potepali, pa kofetkali...skratka ni nam hudega Aja, pa še to...spali od 21ih do 9ih zjutraj Me je zjutraj skoraj kap, ko sem pogledala na uro. Vidim, da si se naužila svežega morskega zraka
< Sporočilo je popravil zup2 -- 15.8.2010 20:12:20 >
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 15.8.2010 20:15:23
|
|
|
|
bit
|
IZVIRNO SPOROČILO: zup2 Vaju že čakam Jaz sem super, mal net čekiram, Hana se pa na vsa usta zraven mene smeji očiju Danes smo preživeli en super dan, smo se potepali, pa kofetkali...skratka ni nam hudega Vidim, da si se naužila svežega morskega zraka sem res ja... prav pasalo je... se spet sprehodit po mojem mestu... vedno bolj me domotožje daje...pred vsem ko je lepo vreme... pozimi pa ne bi nikoli živela dol...večje tuge kot je na obali je ni nikjer. no lepo da ste uživali v nedeljskem dnevu..hudič je ker je sam ena nedelja v tednu.... pol grejo pa očiji spet delat... ko boš na morčku...pejt še zame na ene sardelce... se mi že sedej sline cedijo.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 15.8.2010 20:31:58
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: bit IZVIRNO SPOROČILO: zup2 Vaju že čakam Danes smo preživeli en super dan, smo se potepali, pa kofetkali...skratka ni nam hudega ko boš na morčku...pejt še zame na ene sardelce... se mi že sedej sline cedijo. Zame pa poleg sardelc še mal zaplavaj!!!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 15.8.2010 21:15:06
|
|
|
|
zup2
|
Hermy in bitka....za vaju bom plavala pa jedla, na vajine škrate bom pa pila
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 16.8.2010 7:37:01
|
|
|
|
zup2
|
Dobro jutro! Ne bom vam postregla s kavico ali zajtrkom, ampak vam pokažem nagrado, ki vas čaka na koncu
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 16.8.2010 7:46:37
|
|
|
|
bit
|
ooo dobro jutro Zup2 to je pa definitivno naj boljša jutranja "kavica" ta tvoj sonček je tak cukr... pa da ti že spi po 12 ur.. no še en sonček se nam bo pridružil naša Hermy1 je v PO porodnišnici ... ob 1ih ji je odtekla voda... dihajmo z njo. Ko zvem kaj novega javim
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 16.8.2010 7:51:03
|
|
|
|
zup2
|
Hermy dihamoooo s tabo . Bitka daj me obvesti z enim sms ko boš kaj novega zvedela. Jaz sem zdajle še na netu, ker Hana še kar spi, samo kako dolgo bo pa ne vem Je pa pridna tale moja pupika, ona spančka, da lahko mami kofetka in prebere jutranje novice!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 16.8.2010 7:51:10
|
|
|
|
Petyyyy
|
Dobro jutro Wiiiii Hermy,dihat s stabo
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 16.8.2010 8:02:34
|
|
|
|
bit
|
IZVIRNO SPOROČILO: zup2 Hermy dihamoooo s tabo . Bitka daj me obvesti z enim sms ko boš kaj novega zvedela. Jaz sem zdajle še na netu, ker Hana še kar spi, samo kako dolgo bo pa ne vem Je pa pridna tale moja pupika, ona spančka, da lahko mami kofetka in prebere jutranje novice! ti ga bom kar posredovala... ker mene tudi po 11 uri ne bo doma imam pregled...upam da zadnji
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 16.8.2010 8:14:34
|
|
|
|
zup2
|
IZVIRNO SPOROČILO: bit ti ga bom kar posredovala... ker mene tudi po 11 uri ne bo doma imam pregled...upam da zadnji Bom držala pesti, da te zadnjič takole matrajo
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 16.8.2010 8:26:46
|
|
|
|
Urshy78
|
dobro jutro Hermy, dihamo s tabo zup, kakšno srčkano bitjece
|
|
[Brisano sporočilo] 16.8.2010 8:26:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 16.8.2010 8:30:15
|
|
|
|
Urshy78
|
moj dragi je pa v soboto sestavil spalnico, manjkajo nama še letvice pa jogi in vrata in spalnica je fertik pa včeraj je sestavil zibelko, jo imam že v novi spalnici poleg postelje, včeraj mi je šlo kar na jok od sreče, ko sem jo gledala, tako cortkano zgleda
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 16.8.2010 8:36:28
|
|
|
|
Petyyyy
|
Jeeeeeeee Urshy fajn videti,a ne??
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 16.8.2010 8:51:56
|
|
|
|
Fargesia
|
jebeštrga, a pol sreda odpade!??? jst pa plenice za njo! madonca...DIHAM!!!!
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 16.8.2010 8:54:13
|
|
|
|
špica84
|
Dobro jutroo u hermy dihaamo s teboj
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 16.8.2010 9:04:55
|
|
|
|
jona klara
|
[ kako je srčkana, komaj čakam da to doživim!
< Sporočilo je popravil jona klara -- 16.8.2010 9:05:16 >
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 16.8.2010 9:08:47
|
|
|
|
jona klara
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78 moj dragi je pa v soboto sestavil spalnico, manjkajo nama še letvice pa jogi in vrata in spalnica je fertik pa včeraj je sestavil zibelko, jo imam že v novi spalnici poleg postelje, včeraj mi je šlo kar na jok od sreče, ko sem jo gledala, tako cortkano zgleda urshy- vau nova spalnica in zibka, kako čas beži, dej mi pošlji kakšno slikico, da vidim vajino kraljestvo.Jaz sem že s jutranjega sprehoda, danes še mokj dela pol pa 3 dni doma greva malo pohajati, če bo vreme in kaj kupiti za dojenčka , samo moj je lenuhček še kr nč od brcik, kaka rahla jutranja drugače pa on relaksira, me že mal skrbi, je že 22 teden pa čez...
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 16.8.2010 9:08:56
|
|
|
|
bit
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia jebeštrga, a pol sreda odpade!??? jst pa plenice za njo! madonca...DIHAM!!!! nič ne odpade.... kaj pa jst.... nisem dobra pa Zup Fargi... bom tebi sporočila novice danes..ker imam pregled... pa saj se še spomniš koliko časa to traja
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 16.8.2010 9:09:58
|
|
|
|
jona klara
|
hermy- diham še za tebe in vso srečo, da čimprej objameš zakladek in se predaš čarim materinstva!
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 16.8.2010 9:11:14
|
|
|
|
bit
|
IZVIRNO SPOROČILO: jona klara , samo moj je lenuhček še kr nč od brcik, kaka rahla jutranja drugače pa on relaksira, me že mal skrbi, je že 22 teden pa čez... do 25 tedna imaš čas za brcike... nič bat... če pa imaš spredaj ležečo posteljco je pa itak manj čutit brcike....
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 16.8.2010 9:15:59
|
|
|
|
jona klara
|
bit- hvala za tolažbo, vso srečo tebi danes na pregledu, pa da bomo kmalu dihale še zate.....naslednjič boš pla v koper že z vozičkom
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 13 znakov, da pričakujete fantkaAli je mogoče, da dejansko obstajajo očitni znaki, ki nam lahko povejo, da bomo ponosni starši malemu fantku? Berite dal...
Zadnje s foruma
Teža med nosečnostjo.
пеперутка16
Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?