|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčki 2010
13.8.2010 21:53:46   
K_a_t_i
klupko, ob 21:30 kopaš otroka? Naš je ob 19:30 že ves nervozen in potreben spanca - do 21:30 bi se mu že zrolal od hudga user posted image .

Izpadanje las - je normalno. Med nosečnostjo zaradi hormonov ne izpadajo, potem pa pač gre stran vse kar vmes ni šlo.

Banjica - postaviš jo v veliko banjo, natočiš vodo in ni treba nikamor prenašat. Stvar rešena user posted image .

Zakaj pa misliš, da so mu zobki zmešali prebavo? Sprašujem, ker je pri nas enako kot opisuješ (le da večkrat kaka - samo zdaj se 2 dni ful napenja in v spanju kar zakriči kdaj) pa nisem povezala z zobki. Hvala.

Aja - stestirala sem kengurujčka - sem šla po tavelikega v vrtec z njim. Gašper je zakinkal not, sem ga doma samo spat dala naprej. Jst sem mela frej roke za dežnik. Sam prov blagodejno za hrbet pa ni tole... Pa čeprov mam active fit, ki je kao najbolj ojačan. No, za do vrtca in nazaj v dežju je pa super!

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 13.8.2010 21:57:09 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu klupko)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
   [Brisano sporočilo]
13.8.2010 22:34:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu K_a_t_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 1427
13.8.2010 23:37:41   
deveta
še zadnji pogled sem, pa pol hitro spat!

Kopanje: mi pa smo kopanje prestavli na jutranje ure in je fuulllllll boljše za nas. Zvečer je bila zmeraj tako razdražena in kopanje jo je samo se bolj zbudilo. Pa še tako se je razjokala med tem, da še vsaj dve uri ni zaspala. Zdaj pa smo to prestavli na čas ko je boljše volje in zdaj tudi ne joče več tolko, ko jo damo v banjico. Je pa še vedno ne kopam vsak dan. Še vedno vstrajam 2-3 krat na teden (razen ko je bilo zelo vroče, sem jo osvežila vsak dan) in najbrž bo tako tudi ostalo dokler ne bo začela po peskovniku kopatuser posted image user posted image , ali če bom vidla, da je v vodi začela vživat.

Mislim, da sem zdadnja za danes. Ob tej uri samo še črički godejo pred hišo, drugi pa spijo. Se jim grem pridružit, lahko noč vsem.user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
14.8.2010 8:16:48   
drim
Jutro!

Eno user posted image  za vse. Bom kratka, ker imam občutek, da bo kmalu sirena user posted image

bubolin - probaj tukaj http://www.youtube.com/watch?v=WfZDWtXDewA
čeprav je meni na zadnji fizioterapiji pokazala, da bi ga morala nosit še bolj pokrčenega - se pravi glavica še bolj proti prsnemu košu in kolena še bolj proti bradi. Praktično bi moral bit čisto zmečkan user posted image

kopanje - mi se ponavadi med šesto in sedmo zvečer. Se je pa navadil in ga ne zbudi več toliko, kot ga je na začetku. Je pa res, da je zmeraj užival v vodi.

Lasje tudi meni letijo ven kot za stavo, začeli pa so kakšne tri tedne nazaj.

LP 

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
14.8.2010 8:53:33   
barvar
Jutro!
Drim hvala za kavico, jaz svojo že pijem user posted image .
Tudi jaz sem precej nerodna kar se hendlinga tiče, tako da delam bolj po zdravi pameti. Sicer pa se naš fant ne nosi preveč rad in je najbolj srečen na postelji ali pa na kavču.
Lasje? Groza. Jaz imam občutek da bom plešasta. Lasje so pa praktično povsod po stanovanju. Upam, da se kmalu umiri.
Grem zdaj še nekaj cunj v stroj zmetat, pol pa šibama ven, ker ati spi (je iz nočne). Pa lep dan!

Pa je prišel! Najin Maj - 6.5.2010

(odgovor članu drim)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
   [Brisano sporočilo]
14.8.2010 10:35:03   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu barvar)
  Neposredna povezava do sporočila: 1431
14.8.2010 10:43:19   
klupko
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

klupko, ob 21:30 kopaš otroka? Naš je ob 19:30 že ves nervozen in potreben spanca - do 21:30 bi se mu že zrolal od hudga user posted image .

Jaz sem ga par dni nazaj skopala ob pol devetih in je po kopanju takoj zaspal, ampak se je zbudil ob enih, pa je pojedel, potem je ob treh nekaj jamral, ampak se je umiril, potem ob petih spet sirena.. Katastrofa vglavnem. To je prezgodaj za njega. 21-21:30 je idealka tako da on lepo okrog 22ih zaspančka in pol spi vsaj do 4ih..velikokrat pa potegne tudi do 6 ali 7.. Pa tudi nama odgovarja taka pozna ura, če kdaj kam gremo da nam ni glih treba ob 18ih domov. Včasih se šele ob 19ih na sprehod odpravimo.. Parkrat sva šla tudi ob 20ih ven..takrat ko je bil še dlje dan seveda.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i Banjica - postaviš jo v veliko banjo, natočiš vodo in ni treba nikamor prenašat. Stvar rešena user posted image .

Bi že uredila tako, ampak previjalno imam v njegovi sobici in v kopalnici ga nimam kje oblečt. Hodnike pa imamo mrzle, ker je vse odprto in ga nočem prehladit. Če si pa postavim banjo na previjalno, mi je pa malo neroden položaj, ker nisem dvometrašica.user posted image
Zadnje čase imamo kar banjo na tleh in se ali usedem zraven in ga kopam ali pa čepim na kolenih..nekako se že znajdemo.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i Zakaj pa misliš, da so mu zobki zmešali prebavo? Sprašujem, ker je pri nas enako kot opisuješ (le da večkrat kaka - samo zdaj se 2 dni ful napenja in v spanju kar zakriči kdaj) pa nisem povezala z zobki. Hvala.

Pravijo, da večini dojenčkov se zgodi totalna zmeda v prebavi, ko se začnejo zobki, medtem ko drugim kar čez noč zrastejo in starši presenečeni ugotovijo, da ima otrok že prvi zobek. Lahko se pojavi driska ali pa zaprtje, pa tudi vročina je pogost pojav. Otroci sitnarijo, ker jih prebava matra in tudi dlesni jih srbijo.
Najin škratek je prej kakal 2-3x na dan in to res obilno..pa nič se ni napenjal, kar ustrelil jeuser posted image in zdaj kar naenkrat 4 dni nič in je tečen kot sam hudič.user posted image Saj razumem da ga matra, pol ga pa s čajem nalivam, pa jaz pijem Donat, pa kompot iz suhih sliv, ni da ni...jaz sem na dve uri na wc-juuser posted image user posted image user posted image user posted image Njemu pa žal nič ne pomaga...user posted image In tudi našemu se dogaja, da kar zakriči..ne da zajoka, ampak zakriči...in tudi ko je buden se mu to dogaja. Zgleda ga takrat ornk zašravfa. Kaj pa vem.user posted image
Ko spi pa sanja nekaj grdega zna tudi zelo naglas zajokat, ampak to je samo enkrat weeeeee in spi naprej, kot da nič ni blo. Včasih se pa tudi tako naglas smeje v spanju da komaj čakam da bo to delal tudi, ko bo buden. Nekaj najlepšega.user posted image

Aprilčica - glede strahu, da se bo mali navadil na flaško in se ne bo več hotel dojit.. Od svakinje sestra je v maju dva meseca prej rodila dvojčka (fantka in punčko) in ker sta bila nedonošenčka nista imela še sesalnega refleksa in so ju hranili po flaški, ona si je pa pumpala mleko. Punčka je prava cuclarka in je kasneje brez problema zagrabila joško, fant pa se ni hotel matrat in se je domislila krasne rešitve..njega doji z nastavkom. Ne paše mu okus maminega mesa, tako da pol cuza čez nastavek. Drugače se sploh noče dojit.
Skratka če ima tvoj fantič močan sesalni refleks, se ne boj da bo kar na lepem začel zavračat joško. Jaz mojemu vsak dan dajem po flaški čaj ali vodo, zraven se pa polno dojiva in nimava nobenih problemov. Razen včasih se mi dere, ko ga poskušam pristavit, potem mu pa dam najprej flaško, da se malo odžeja, potem pa zagrabi joško in vleče ko mutav.user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
14.8.2010 12:50:33   
deveta
ojla!

Način kopanja: Mi tudi nimamo banje. Jo pa v kopalnici kopam. Si tudi jaz ne predstavljam, da bi banjico kam nosila. Jo dam zdraven tuša in napolnem vodo. Pol pa Veroniko not dam, itak od ihte tako brca, da je vse okrog mokro (če ne joče vsaj poplave nimamouser posted image ). Še prej pa si na pralnem stroju pripravim brisačo in ko je skopana, jo dam na brisačko in jo zavijem. Tako lepo zavito jo nesem do njene sobice in jo dam na povijalno, kjer jo zrihtam do konca.

(odgovor članu klupko)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
14.8.2010 13:24:18   
Aninchy
Helou!

Se na hitro malo javim, dokler še tini mini spi, pol grema pa ven, ker je spet tak lepo vremeee! user posted image

odpadanje las - jst sm ugotovila, da nekaj ni vredu že, ko sem bila noseča, ker je vedno bilo vse polno mojih las, potem pa nikjer več user posted image Trenutno (trkaaam!) mi še nič ne odpadajo, lahko se pa kaj kmalu začne...user posted image

kopanje - naš se tudi kopa zvečer, med sedmo in deveto ponavadi, ker ob 22h je zadnji čas za spanje! Sem pa najbolj vesela, če bolj pozno zaspi, je potem do kakih 7ih zjutraj mir. Ampak vseeno se ne morem pritoževat, če se mi enkrat vmes za hranjenje zbudi! user posted image Mi imamo pa samo garsonjero (sicer v hiši od tašče), tako da dam bano kar na jedilno mizo, pa previjalno potegnem bolj blizu... Ko pa bo otrok večji, bom dala banico v bano v kopalnici, da bo lahko čofotal, da ne bom imela ves laminat zmočen user posted image

zobki in prebava - hmm... če bi tole "napihovanje" blo zarad zobov, pomeni, da našemu rastejo že od drugega tednauser posted image user posted image user posted image user posted image No, jst upam, da bomo še malo počakali z zobki, da se najprej rešimo krčkov...

krčki - so vaši sončki že mimo, ali krči še trajajo? No, glede na to, da je moj sinek zadnji rojeni majček tu gor, je lahko kar dober mesec mlajši od nekaterih vaših majčkov user posted image

bazen - mislite, da bi se lahko šli za kak dan kopat kam v toplice? Bolj sprašujem zaradi otroka, ne zarad mene user posted image Ker glede na to, da bomo letos preskočili morje, bi pasal it vsaj nekam mal zaplavat. Star je pa šele 2 meseca.... izkušnje?

handling - sploh se nočem več o tem pogovarjat...user posted image user posted image user posted image

No, zdej pa grem pripravit stvari v voziček, da ko se bo mali frajer zbudil, lahko kr štartama user posted image

Lep sončen dan!

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
14.8.2010 14:00:04   
deveta
Aninchy: ti si kar privošči osvežitev v bazenčku, pa tudi dosti senčke je ponavadi v toplicah. Seveda če greste v zunanje bazene.  Malega pa upam, da ne boš že tako zgodaj dajala v tisto bazensko vodouser posted image . Ne vem, jaz ne bi. Moje mnenje

Ajde čav čav, grem malo ležečki, če bo šefica dovolilauser posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
14.8.2010 14:23:59   
m_o_i
NE v toplice (v vodo ga namakat)! tista voda je polna nekih mineralov, klora in se cesa, tak da v to vodo priporocajo it sele s kakimi 8,9imi meseci
vem pa ne za ziher, ampak sem malo guglala, ko se mi je zalustalo mal (mojo) rit it namocit in sem na raznih forumih vidla bolj "ne" kot "ja" za bazenske vode in toplice...
morje je pa OK

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
14.8.2010 14:24:03   
Aninchy
IZVIRNO SPOROČILO: deveta
Malega pa upam, da ne boš že tako zgodaj dajala v tisto bazensko vodouser posted image

No, jst sm ravn to misla... ker sm vidla na FBju, da nekatere grejo že s takim micenim v bazen... pa naš k ful uživa v bani, bi ziher v bazenu tud, ampak se mi zdi še ful kmal, pa bi rada vedla, če je že ktera bla, pa če je kej narobe če gre.... ma ne vem no...

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
14.8.2010 14:28:29   
Aninchy
m_o_i - ma, če gledam sestavine vode, pol bi jst prej dala otroka v bazen kot v morje user posted image če sam pogledamo kolk kanalizacij je speljanih v morje, pa odplake od ladij in čolnov, pa mrtve ribe so not (in bogve kolk ljudiuser posted image ) pa svega i svašta user posted image Se mi pa zdi trnutno še za oboje prekmalu, ampak ko sem pa vidla slike in slišala od kolegice, da imajo celo take skupine plavanja z dojenčki sem se pa mal zamisla....
Ampak nič ne ukrenem brez posvetovanja z vami user posted image  user posted image

< Sporočilo je popravil Aninchy -- 14.8.2010 14:29:27 >

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
15.8.2010 9:33:04   
klupko
Jutrooouser posted image

Evo ena user posted image na tole sončno jutro. Diobre volje smo, spali nismo.user posted image
Grem dat meso ven iz skrinjice, da bomo lahko kosilo skuhali. Ah ta nedelja...

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
15.8.2010 11:40:18   
deveta
Dobro jutro tudi z moje strani!

Mi smo pa imeli dokaj mirno noč. Če odštejem dejstvo, da sem komaj čakala, da bo ura za jest, ker sem imela eno zizo tako polno da sem kar slabo spala prvi del noči. Včasih imam tako polne mlaka, kakšen dan je stvar zelo lepo usklajenauser posted image

Klupko, upam, da ti priprave na kosilo lepo tečejouser posted image user posted image , moja juhica se tudi že kuha in cela hiša diši po njej. Sem rekla da moram izkoristit dan, ko ni tako vroče in veeeeliiik lonec juhce skuhat in pol porcije v skrinjo zapakirat pa bo za en čas spet miruser posted image user posted image .

Lasje: meni še ne odpadajo tako intenzivni (upam da tudi ne bojo), sem pa opazla da se mi popolnoma nič ne mastijo. Resda nisem imela nikoli težav z lasmi, ampak zdaj še po enem tednu ne zgledajo umazaniuser posted image (seveda jih vseeno umijemuser posted image ). To se mi zdi super, samo zapomnit si moram kdaj jih umijem, ker se ne morem zanašat na njihov izgled, ker kot sem omenila po 6-7 dneh so še vedno lepi in bleščeči. Že trkam na les, da tako tudi ostaneuser posted image user posted image

Pa še nekaj me zanima: sem bila zadnjič v lekarni, pa sem malo poslušala kaj ljudje naročajo (je bli fuul gužve). V glavnem, ena nosečnica je naročila pol lekarne nekih vitaminov, pol pa je še ena (pomoje doječa mama, kot sem uspela razumet) tudi spraševala za neke vitamine in minrale. Jaz pa sem se počutla kar malo čudno. Jaz čez celo nosečnost in tudi zdaj ne jemljem nič (niti folne kisline nisem jedla), gledam le na pestro prehrano. A katera od vas je kaj takega. Jaz imam že zaradi svojega prepričanja, kar malo odpora to teh stvari. Me samo zanima kaj pravite ve o tem. Kakšno vaše mnenje bi rada, že zato, ker sem živilski tehnolog, pa me malo iz strokovnega stališča zanimajo mnenja drugih.

Aninchy: kako lepo, da spštuješ naša mnenjauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu klupko)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
15.8.2010 12:55:23   
Aninchy
A dones se pa nč ne dogaja tu gor?? user posted image

vitamini in to... - jst tudi nič ne jemljem, niti nikol nisem jemala... Za folno kislino sem izvedela šele na prvem obisku pri G, ko sem zanosila, sem pa že bila 3 mesece noseča, tako da tak ni prišlo v poštev zame... Res pa sem jedla tablete elevit (vitamini, železo in folna k.) po priporočilu G, ker sem bila že skoraj slabokrvna. Ampak sem jedla to samo 2 ali 3 mesece med nosečnostjo, potem pa ne več in po porodu tudi ne, čeprav piše, da je priporočljivo tudi med dojenjem...
Kaj pa vem, no, jst imam tud nek odpor do teh kemičnih izdelkov, imam raje bolj pestro hrano, vsakega po malem, pa se ziher uskladi! user posted image
Aja, pa enkrat sem si kupila šumečke kalcij in pa magnezij, ker sem bila zaprta, pa mi je kalcij bolj pomagal kot Mg user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
15.8.2010 13:34:49   
nusi
lep pozdrav user posted image

še en teden in gremo na morje - končno user posted image user posted image

vitamini - nisem jemala prej ne zdej, pa sem imela celo nosečnost odlično kri in tut prvi pregled po porodu je pokazal ful dobro krvno sliko, me je G prov pohvalila . Prjatca je zdej v 6 mesecu in je imela bl švoh kri, pa ji je G hotla dat železo, pol je pa rekla, da bo probala s prehrano in je jedla velik rdečga mesa in zelenjave in tko in do naslednjega pregleda čez 1 mesec je imela že ful dobro kri, tko da je skrivnost v prehrani ne pa tabletah user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
15.8.2010 21:07:58   
Aninchy
IZVIRNO SPOROČILO: nusi
še en teden in gremo na morje - končno

user posted image user posted image user posted image Mi bomo pa drugo leto nadoknadili... user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: nusi

tko da je skrivnost v prehrani ne pa tabletah

no, to pa itak! user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
16.8.2010 8:51:42   
bubolin
Jutrooooo....
No danes sem pa jaz prva tako da častim user posted image Očitno nas danes čaka  malo bolj oblačno vreme. No sej ne da se pritožujem, samo da ne bo padalo. Ravno sem pri kavici in mal čekiram net. Sej veste jutranja kava je nujno potrebna ker če ne je glavobol čez dan user posted image (vsaj pri meni je tako). Mojedva fanta še spita, tako da imam malo časa zase.

Včeraj smo bili pri babici na kosilu, nas je malo razvajala. Jeeej, je blo luštn. Smo se kar odločili, da bomo kar vsako nedeljo prišli na koslio - mami srečna ker ne bo treba kuhat, babi presrečna ker bo vsako nedeljo prišel vnuček user posted image

Kakor sem že nekaj časa nazaj pisala, smo imeli fuuul problemov, ker se popek ni in ni hotel zacelit. Tako zdaj smo to končno zrihtali (no popek je sedaj že 14 dni ok), ker je patronažna bila sedaj 14 dni na dopustu, se šele danes PRVIČ KOPAMO, ja prav ste prebrale, se še nismo do sedaj. Me prav zanima kako bo danes ko se bomo. Upam, da mu bo všeč. Noo upam da bomo znali tako naredit, da mu bo všeč, nee? user posted image Poročam kasneje kako je bilo.

Drugače pa sedaj čakamo, da moj Marki dobi prvega bratranca. Namreč od mojega user posted image od brata punca je tudi noseča in ima v četrtek rok, tako da smo v stanju pripravljenosti user posted image Upam, da bo čim prej ker že komaj čakam da spet vidim enega novorojenčka. Joooj kdaj je bil naš tako majhen??? Tako je šlo hitro user posted image

Moj sonček Mark je na svet prišel 3.6.2010 :))

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
16.8.2010 9:13:20   
Aninchy

user posted image

drim (ŽIGA)
Rojstvo: 20.4. - 2600 g, 45 cm
1.posv.: 19.5. - 3480 g, 50 cm
2.posv.: 21.6. - 4600 g, 54 cm
3.posv.: 4.8. - 5800 g, 60 cm

julka8 (MIHA)
Rojstvo: 25.4. - 2940 g, 48 cm
1. posv.: - 3760 g, 53 cm
2. posv.: - 4990 g, 54 cm
3. posv.: 5.8. - 6450 g, 60,5 cm

Aprilčica10 (BENJAMIN)
Rojstvo: 5.5. - 3800g, 52cm
1.posv.: 1.6. - 4110g, 56cm
2.posv.: 13.7. - 4990g, 59,5cm
3.posv.: 10.8. - 5480 g, 61,5 cm
4.posv.: 21.9. - ? + cepljenje

barvar (MAJ)

Rojstvo: 6.5. - 3140 g, 51 cm
1. posv.: 7.6. - 4270 g, 54,9 cm
2. posv.: 12.7. - 5360 g, 58 cm

farina (REBEKA)
Rojstvo: 7.5. - 3290 kg, 51, cm
1.posv.: 8.6. - 3745 kg, 52,5 cm
2.posv.: 13.7. - 4455 kg, 58 cm
3.posv.: 3.8. - 4880 kg, 60,5 cm

san (VORANC)
Rojstvo: 7.5. - 3370g, 51 cm
1.posv.: 12.6. - 5000 g, 60 cm.
2.posv.: 12.8. - 6210 g, 64 cm

klupko (ANEJ)
Rojstvo: 10.5. - 2830 g, 47 cm
1.posv.: 10.6. - 4050 g, 53 cm
2.posv.: 12.7. - 4960 g, 59 cm

m_aja (ALEA)
Rojstvo: 10.5. - 3260 g, 50 cm
1.posv.: 8.6. - 3875 g, 53 cm
2.posv.: 13.7. - 5130 g, 57 cm

m_o_i (ELIAS)
Rojstvo: 11.5. - 2070 g, 45 cm
1.posv.: 11.6. - 2805 g, 50 cm
             08.7. - 4145 g, 54 cm
2.posv.: 18.8. - ?

sabri (ELLA)
Rojstvo: 12.5. - 3430 g, 51 cm
1.posv.: - 4050 g, 53,5 cm
2.posv.: - 4650 g, 56,5 cm

*ANA* (MAJ)
Rojstvo: 17.5. - 3780 g, 56 cm
1.posv.: - 4950 g, 57,5 cm
2.posv.: 8.9. - ?

nusi (ŽIGA)

Rojstvo: 20.5. - 3320 g, 53 cm
1. posv.: 17.6. - 4260 g, 56 cm
2. posv.: 20.7. - 5900 g, 59 cm

sonček88 (MATIJA)
Rojstvo: 20.5. - 2785 g, 52 cm
1.posv.: - 3600 g, 52 cm
2.posv.: - 4320 g, 56 cm

kanarka (LINA)
Rojstvo: 21.5. - 3320 g, 48 cm

1.posv.: 21.6. - 4860 g, 57 cm

j.b. (MATIC)
Rojstvo: 21.5. -3520 g, 54 cm
1.posv.: 21.6. - 4690 g, 55,5 cm 
              19.7. - 5450 g, 60 cm
2.posv.: 24.8. - ?

K_a_t_i (GAŠPER)
Rojstvo: 22.5. - 3685 g, 52 cm
1. posv.: 22.6. - 4800 g, 56 cm
2. posv.: 26.7. - 6100 g, 60,5 cm

deveta (VERONIKA)
Rojstvo: 25.5. - 3180 g, 50 cm
1. posv.: 23.6. - 4230 g, 52 cm

2.posv.: 5.8. - 5400 g, 60 cm

Meemee (LIJA IZABELA)

Rojstvo: 27.5. - 2900 g, 49 cm
1.posv.: 29.6. - 3770 g, 54,5 cm
2.posv.: 27.7. - 4730 g, 56 cm

biba88 (IRIS)
Rojstvo: 27.5. - 2710 g, 47 cm
1.posv.: 29.6. - 3625 g, 52 cm
2.posv.: 30.8. ?

Sapin (AJDA)
Rojstvo: 28.5. - 4050 g, 53 cm
1.posv.: 30.6. - 4900 g, 58 cm

Gromska (DAN)
Rojstvo: 28. 5. - 3990 g, 52 cm
1. posv.: 2. 7. - 4835 g, 55,4 cm
2. posv.: 29. 7. - 5720 g, 62 cm

kema (MATEJ)
Rojstvo: 2.6. - skoraj 4kg
1.posv.: 14.7. - ?
2.posv.: 2.9. - ? + cepljenje rota virus

bubolin (MARK)
Rojstvo: 3.6. - 3270 g, 51 cm
1.posv.: 30.6. - 3750 g, 55 cm
2.posv.: 4.8. - 4730 g, 60,3 cm

BIS30 (ALJAŽ)
Rojstvo: 7.6. - 3295 g, 51 cm
1.posv.: 13.7. - 4350 g, 54 cm

jolcica (TJAŽ)
Rojstvo: 9.6. - 3390 g, 53 cm
1.posv.: 14.7. - 4690 g, 56,5 cm
2.posv.: ? - 5380 g, 61 cm
3.posv.: 13.9. - ? + cepljenje

Aninchy (MARTIN)

Rojstvo: 11.6. - 3780 g, 52 cm
1.posv.: 14.7. - 4800 g, 58 cm

2.posv.: 15.9. - ?

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
16.8.2010 9:22:17   
Aninchy
Hej hoj!

No, naš mali že drema svoj dopoldanski spanec, mami se je nazajtrkovala in nakofetkala, zdej pa mal v RR vode zaplut...user posted image

Vidim, da niste nč kej pisale zadnja dva dni... kaj ste vse naenkrat šle na dopust?? user posted image

bubolin - super user posted image da boste zdej vsako nedeljo pri babici! Jst imam mojo mami samo dve ulice stran, tak da sem skoraj vsak dan tam, ampak mi prav paše, da tudi user posted image vidi še koga drugega kot le mene user posted image Se mi zdi, da se imava potem še rajši, ko pride nazaj k meni user posted image
Pa upam, da bo vaš Mark užival v svojem prvem čofotanju! user posted image user posted image

športni del vozička
- vem, da je ena od vas že spraševala, ampak ni bilo nekega odziva.... Kaj naredit, ko je košara že skoraj premala, športni del pa ne gre čist vodoravno? A je vredu, če je par stopinj naklona??

seznam - če še ma ktera nove podatke, naj mi jih prosim sporoči (no, če želi, sevedauser posted image )

Lep dan! Se mi zdi, da bo danes ravno pravšnja temperatura za vozičkanje! user posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
16.8.2010 9:58:35   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Aninchy

športni del vozička
- vem, da je ena od vas že spraševala, ampak ni bilo nekega odziva.... Kaj naredit, ko je košara že skoraj premala, športni del pa ne gre čist vodoravno? A je vredu, če je par stopinj naklona??

Ziher je ok - sej pri polivanju in refluksu majo že novorojenčki dvignjeno vzglavje.
Jst bom mela večji problem - ker bugaboo pa res nima športnega dela za 3m dojenčka. Košara sicer še en čas ne bo prekratka, upam edino, da ne bo Gašper dobil živčnega, ker nič ven ne vidi... Počasi ratuje firbčen user posted image

bubolin
- ziher bo užival user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
16.8.2010 11:09:07   
Meemee

IZVIRNO SPOROČILO: Aninchy

športni del vozička

Ena moja sodelavka sploh ni imela košare, imela pa je Jane voziček in športni del ni šel čisto dol, pa ji je zdravnica rekla, da je to super, da ne pride do polivanja. Tako da najbrž je ok user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
16.8.2010 11:52:42   
m_o_i
aninč jaz mam PPja ze od prvega dne samo sportni del. se dobro, da nisem kupla kosare(sem jo mela pa resen namen nabavit), ker imamo(oz. smo imeli-ze trkam na les) refluks in sem itak mogla vas lezisca dvigovat. mislim pa, da tistih 10 stopinj naklona ne more nic slabega narest tudi pri zdravem otroku...
tako da-kr akcijauser posted image

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu Meemee)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
16.8.2010 13:21:32   
bubolin
Samo toliko da sporočim - naš Mark je užival v svojem prvem čofotanju user posted image user posted image user posted image

Tako, sedaj pa šibam - moram še kosilo skuhat.

Dijoooooooooooooooo

Moj sonček Mark je na svet prišel 3.6.2010 :))

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

FOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...
Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

ime
symba

katera oblika imena ti je ljubša?

ela (81%)

ella (13%)

elle (6%)

Število vseh glasov: 105

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!