Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Bosna - here I come! :) 16.8.2010 9:27:15
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: ksenjak IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: ksenjak Kak kašen dober kofe še za mene spij. Evo, bom, stara moja... obljubim. Pa upam, da se nama, ko se vrneš, končno uspe na kavi v živo dobit. Če boš seveda tu v slo sploh še hotela kavo pit . Sicer pa niti ne vem, ali je Bosna znana po dobri kavi. Ej, kje bosta pa spala? Ne, ne karnisa bo šla najprej z mano na kavo, ne karnisa?
|
|
|
|
RE: Bosna - here I come! :) 16.8.2010 9:28:44
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga karnisa bo šla najprej z mano na kavo, ne karnisa? TI bi šla na kavo Z MANO?!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.8.2010 9:28:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Bosna - here I come! :) 16.8.2010 9:29:12
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: ksenjak Sicer pa niti ne vem, ali je Bosna znana po dobri kavi. Bolj po močni.
|
|
|
|
RE: Bosna - here I come! :) 16.8.2010 9:29:37
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ksenjak Ej, kje bosta pa spala? Pojma nimam, ej. Resno.
|
|
|
|
RE: Bosna - here I come! :) 16.8.2010 9:30:23
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija naj internet po vsej bosni crkne Crko da Bog da. I love you, Lukra (no, tvoj avatar).
|
|
|
|
RE: Bosna - here I come! :) 16.8.2010 9:30:27
|
|
|
|
Klemy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: ksenjak Sicer pa niti ne vem, ali je Bosna znana po dobri kavi. Bolj po močni. uuu, ja!
|
|
[Brisano sporočilo] 16.8.2010 9:32:36
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Bosna - here I come! :) 16.8.2010 9:34:10
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija Po moje sem ena izmed zadnjih k jim greš na **** Be... proud Mary... keep on.
|
|
|
|
RE: Bosna - here I come! :) 16.8.2010 9:38:33
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija OMG....ta rr je ratu res kr neki. Po moje sem ena izmed zadnjih k jim greš na **** Joj, Lukrecija, kako se pa obnašaš, da te ni sram saj zdaj je en teden ne bo, ti ne bo mogla it na ****, no.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.8.2010 9:41:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Bosna - here I come! :) 16.8.2010 9:44:32
|
|
|
|
RAKICA2007
|
max uživajta... za pot - brez pretresov... in totalno na relax
|
|
|
|
RE: Bosna - here I come! :) 16.8.2010 9:45:55
|
|
|
|
Najaa
|
Kerensa, jaz te mam pa rada in te bom pogrešala.
|
|
|
|
RE: Bosna - here I come! :) 16.8.2010 9:47:18
|
|
|
|
RAKICA2007
|
tudi jaz te bom pogrešala ampak nič za to - ker vem, da bosta max uživala in se prepustila avanturam
|
|
|
|
RE: Bosna - here I come! :) 16.8.2010 9:51:28
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija OMG....ta rr je ratu res kr neki. Po moje sem ena izmed zadnjih k jim greš na **** Joj, Lukrecija, kako se pa obnašaš, da te ni sram saj zdaj je en teden ne bo, ti ne bo mogla it na ****, no. LEJ.... ČE MI GRE NA ****..... si jst enostavno ne morem pomagat. Kaj? A je pregrda beseda ****? Al kva' Potem pa ****? A ta je kul? No... ne vem...... Sram te naj bo, namesto, da bi ji zaželela srečno pot, pa takole. Ne morem verjet, res ne.
|
|
|
|
RE: Bosna - here I come! :) 16.8.2010 9:55:35
|
|
|
|
Colt
|
Kerensa: Hehe, za tole me lahk še zaprejo
|
|
RE: Bosna - here I come! :) 16.8.2010 9:56:06
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija OMG....ta rr je ratu res kr neki. Po moje sem ena izmed zadnjih k jim greš na **** Last man standing.
|
|
RE: Bosna - here I come! :) 16.8.2010 9:57:07
|
|
|
|
ZARA
|
Aja, še jst. Karnisa, jst te bom tako pogrešala. MWA, MWA, MWA!"!!!!
|
|
RE: Bosna - here I come! :) 16.8.2010 10:00:48
|
|
|
|
Tanja55
|
Kerensa, ne pozabit, da je ta mesec Ramadan. Pa srecno pot in lepo se mejta.
|
|
|
|
RE: Bosna - here I come! :) 16.8.2010 10:05:12
|
|
|
|
naja17
|
Nisem vsega brala... - zelena karta!!! Če ne jo boš dol 3x plačala - vozi po omejitvah, ker te bojo tk al tk ustavli , pa neki zaračunali - ramadan je!!! - če te na meji vprašajo kje si bivala, povej, da si tranzitni potnik (te znajo v tem primeru obrnit, da se greš prijavit!) - v sarajevu imaš naj ćevape pri mrkvi in naj sladice kod vječne vatre (če sem prov vidla greš v SA) - kafa! UŽIIIIVAAAAAAJJJJJJJJ!!!!!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.8.2010 10:13:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Bosna - here I come! :) 16.8.2010 10:58:08
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja55 Kerensa, ne pozabit, da je ta mesec Ramadan. Kaj pa je to?
|
|
|
|
RE: Bosna - here I come! :) 16.8.2010 11:00:16
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: naja17 - zelena karta!!! Če ne jo boš dol 3x plačala Imam. - vozi po omejitvah, ker te bojo tk al tk ustavli , pa neki zaračunali A to kar tako, za bosanski proračun napolnimo al'' kaj? - če te na meji vprašajo kje si bivala, povej, da si tranzitni potnik (te znajo v tem primeru obrnit, da se greš prijavit!) Kje sem bivala kdaj? V Bosni?
|
|
|
|
RE: Bosna - here I come! :) 16.8.2010 11:03:44
|
|
|
|
Bakfark
|
Ej, aj kad već ideš ako slučajno zalutaš u Gornje Čakrčiče, skreni se kod mog đeda, kaže još u maju mi spremio kilu domaće šljivovice pa da mi poneseš. I obavezno od strine da mi uzmeš domaći sir drugo mi ne treba. I poljubi ih u moje ime.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?