Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 15.8.2010 23:06:29
|
|
|
|
Ajvy
|
birdy..kako napreduje izibira imena? He he...Kristy..mala nagajivka..... Super za gugalnico...jo pridemo preizkusti , če je v redu Urša--.to je bil pa zares prekrasen dan...lepo da sta se tudi vidve spočili sjmm...mi smo vedno oblečeni v trenirkice...tudi v vrtcu.....to je to....
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 15.8.2010 23:35:01
|
|
|
|
Ajvy
|
sem skopirala od avgustovk Zivijo, Barbara je včeraj ob 13:56 rodila najinega sineka Ireneja. Težak je bil 3.580 g, dolg pa 52 cm. Porod je potekal dokaj normalno in generično. Več podrobnosti bo povedala Barbara, ko pride z bolnice. Lepo se imejte, Timotej Siter (barbarin mož :)) ČESTITKE BARBARA
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 15.8.2010 23:44:21
|
|
|
|
tanci29
|
HEJ ČMRLE ;)) Kako kaj?... mi kar napredujemo z našo hiško...parket je že zadnjič polakiran, tko da v tem tednu proti koncu začnemo pohištvo notri vozit... tamaučka ful uživata tam... aja sem bla na tekmi v stožicah nogometni...ful je blo dobro prov fajn smo se mel sjmm-vidim da se še kar sekiraš glede prehrane...mah kaj jast vem, hana ma dni ko poje veliko, pol pa kak dan skoraj nič...jest sem se nehala sekirat ker mi je hranjenje z erikom uzelo čist preveč živcev in sikerancija je popolnoma odveč...zdej ma mulo 13kil pa 400-600gramov..kukr kdaj...pa bo kmalu star tri leta...že kar nekaj cajta se ne premakne nikamor...sej kako bi se k je non stop u muvingu...ampak Maj zgleda čist lepo rejeno detece( sem ga vidla zadnjič, tko da hehe me ne morš okol prnest) glede oblekic kukr nanese...smo pa tud mi večino v komotnih oblačilcih urša-super za lepo preživet dan...je fajn ko se kdaj takole praznuje...kako bušika mihailo-joj kukr jest tukile gor berem maste vse tako pridkane otročke...moj erik je non stop plezal, iz predalov je zlagal ven vsak dan po desetkrat in to iz useh ne sam iz enega..plezal je na mizo na stole na omaro...ma ni da ni...jest sem mislila da je moja vzgoja čist pogorela pa vidim da me hana zdej kar posluša, tko da ma erik res močen ampak orto močen karakter...včasih ko kaj berem kako mamice reagirajo zgleda tok na izi to izvest sam pri nas ne vem mu lahko glih polomiš roke in noge pa še ne vem če bo poslušal...ampak ne za vse stvari, kaj se mu lahko čisto lepo dopove, če ma pa tist njegov živček prižgan se lahko pa glih na glavo postaviš pa nič ne pomaga...tko da naj te potolažim plezanje na omare rata sčasoma nezanimivo pa tudi zlaganje iz predalov...pa še kake druge traparije tud...včasih morajo imeti malo užitka, samo da ni nevarno za njih.. aja petrušk---čestitkeeeeeeeeeeeeeeeee za katjuša-kako kej vaš domek napreduje ayvj-a tvoje pupe jejo kdaj vašo hrano iz službe...našadva včas kak ponfri pomezita..pa k glih delaš tam a jima kdaj kej prineseš in če ja a jima je všeč? pa naj čimprej mine sem glihkar gledala slikice od dvojčkov...so že doma in sta tok luštkana da je joj...komaj čakam da jih vidim... vse ostale sej sem vas na brzake prebrala, ampak žal je malo ušlo iz buče
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 15.8.2010 23:49:39
|
|
|
|
tanci29
|
čestitke Barbari tudi od nas
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 15.8.2010 23:51:43
|
|
|
|
tanci29
|
kolumbo-kako si ti kej turbo bejba nosečka...zdej boste pa počas začel odštevčkat zadnje tedne.... onasiss-uživajte v bohinju... čebela-naj ti slabosti čimpreje minejo...
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 16.8.2010 0:15:03
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 ayvj-a tvoje pupe jejo kdaj vašo hrano iz službe...našadva včas kak ponfri pomezita..pa k glih delaš tam a jima kdaj kej prineseš in če ja a jima je všeč? pa naj čimprej mine Ne...hrane iz službe jima ne nosim....smo bli dvakrat se mi zdi, na Happy Meal-u z medaljončki......pa jima je bilo kar všeč....drgač pa ne...
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 16.8.2010 7:03:19
|
|
|
|
Urša08
|
jutro
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 16.8.2010 7:03:46
|
|
|
|
Urša08
|
Barbarags čestitke ob rojstvu sinčka
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 16.8.2010 7:05:02
|
|
|
|
Urša08
|
Tanci uvau ste pa res že popedenčkali, še malo pa se preselite
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 16.8.2010 7:10:07
|
|
|
|
Urša08
|
Sjmm glede cunc imata sedaj poleti oblečeno kar kratke kompletke, po večini ne gledam kaj imata za doma kaj pa za na lepš. Mata mogoče res kak kompletek ki ga mata samo za na lepš. Glee hrane ima pa Žiga dneve ko veliko je in dneve ko nima tolk apetita. Za kosilo poje npr. šeflo in pol makaronov, rižote, enolončnice, krompirčka tud precej poje,... mam pa zadnje čase občutek da ima dostikrat samo 4 obroke in ne petih. Predlagam da se ne sekiraš glede hrane, ker je Maj čist super fant ki mu nič ne fali. Baje otroci toliko pojejo kot potrebujejo.
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 16.8.2010 7:10:36
|
|
|
|
Urša08
|
Baki kje si? Kako se držiš?
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 16.8.2010 7:13:42
|
|
|
|
Urša08
|
Jaz sem zadnje čase spet bolj utrujena, pa slabe volje ker enostavno ne zmorem toliko kot prej in se delo kar nabira . Mah upam, da me pred porodom zagrabi višek energije No kavico sem popila, sedaj grem pa gres skuhat mojima sončkoma
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 16.8.2010 8:55:05
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy sem skopirala od avgustovk Zivijo, Barbara je včeraj ob 13:56 rodila najinega sineka Ireneja. Težak je bil 3.580 g, dolg pa 52 cm. Porod je potekal dokaj normalno in generično. Več podrobnosti bo povedala Barbara, ko pride z bolnice. Lepo se imejte, Timotej Siter (barbarin mož :)) ČESTITKE BARBARA
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 16.8.2010 8:56:24
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Jaz sem zadnje čase spet bolj utrujena, pa slabe volje ker enostavno ne zmorem toliko kot prej in se delo kar nabira . Mah upam, da me pred porodom zagrabi višek energije No kavico sem popila, sedaj grem pa gres skuhat mojima sončkoma Urša, se pol ubadava z istimi problemi... Nazadnje si spraševala če sva spet sinhrono likale... Sva res veš, sam tisti teden sem jst tri dni zvečer likala po slabo uro tko da bi težko ne likale istočasno Nimam več kondicije za eno triurno likanje, pa iz morja se je ful nabral in sem raj trikrat po eno urco likala. Dons mampa spet zmenk z likalnikom Ampak k sreči sam dva stroja
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 16.8.2010 8:57:06
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy sem skopirala od avgustovk Zivijo, Barbara je včeraj ob 13:56 rodila najinega sineka Ireneja. Težak je bil 3.580 g, dolg pa 52 cm. Porod je potekal dokaj normalno in generično. Več podrobnosti bo povedala Barbara, ko pride z bolnice. Lepo se imejte, Timotej Siter (barbarin mož :)) ČESTITKE BARBARA Se kr tuki podpišem!!! Čestitke Barbara!!!!!
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 16.8.2010 8:57:56
|
|
|
|
birdy
|
Ajvy, izbira imena stagnira PA še naprej bo, pomoje vse do konca novembra nek
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 16.8.2010 9:03:47
|
|
|
|
Ajvy
|
jutro....danes sem frej....tko da grem kr nazaj spat...sem nekaj čist poklapana.....
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 16.8.2010 9:14:47
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy jutro....danes sem frej....tko da grem kr nazaj spat...sem nekaj čist poklapana..... sve že dve ...zmaaaaaaatraaaana se mi nč ne da...niti pokomentirat
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 16.8.2010 9:27:17
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy sem skopirala od avgustovk Zivijo, Barbara je včeraj ob 13:56 rodila najinega sineka Ireneja. Težak je bil 3.580 g, dolg pa 52 cm. Porod je potekal dokaj normalno in generično. Več podrobnosti bo povedala Barbara, ko pride z bolnice. Lepo se imejte, Timotej Siter (barbarin mož :)) ČESTITKE BARBARA ISKRENE ČESTITKE OB ROJSTVU MALEGA JUNAKA TUDI OD NAJU Z MAJČIJEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 16.8.2010 9:30:56
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Jaz sem zadnje čase spet bolj utrujena, pa slabe volje ker enostavno ne zmorem toliko kot prej in se delo kar nabira . Mah upam, da me pred porodom zagrabi višek energije No kavico sem popila, sedaj grem pa gres skuhat mojima sončkoma ..sej ti pobere energijo pa še , ki skoz okol letata...to je čist normalno......sej veš...delo vedno počaka
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 16.8.2010 9:39:12
|
|
|
|
sjmm
|
dan! še neki minut pa zbudim ta velke zaspance, ker so zvečer tu mač preveč pozn pokonc...včeri je bla skor pol12h...pol je pa moj že spal..že kr neki cajta, pa Miha se je neki jokal, da ne more zaspat...tko, da dons zvečer uvajamo nazaj ritem počitnic, ko se gre spat ob 10h...itak je še 14 dni pa bo spet nov ritem moj je šel en parket polakirat, pride okol 10h...pol pa bomo napadli otroške omare in zmetali stran vse nepotrebno, da bo kej prostora za potrebščine in oblačila nove šolske sezone tanči...lepo k si se oglasila...a res se ti je Majči zdel ok...joj, pa tok suhcan je bil glih tiste dni k je bil kilav ...no, sej vem, da jih nabasat na silo ne moremo...niti to ne želim...važn, da bo zdrav in zdravo jedel ...ko pa boste že zarasni sosedje...upam, da se oglasite na kako kavico in sokec urša....a si ti te dni hodila po C&A in H&M????? a si tud za ta večje kej gledala??? majo kej pametnega??..mi2 morva mal za Majčija u šoping....k pol bojo šli evrčki za šolske potrebščine, pa še ta velke bo treba mau jesensko oblečt tamika....upam, da se kej spočiješ
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 16.8.2010 9:53:45
|
|
|
|
MIHAILO
|
Ojla punce...Midva sva sla ob 8h na sprehod in v trgovino...13.8. sem zacutila gibe ...kosilo imava ze skoraj gotvo...riz z zelenjavo in kremna juhica od buck,korecnka in ostale zelenjave...Vas grem brati
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 16.8.2010 9:56:20
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy sem skopirala od avgustovk Zivijo, Barbara je včeraj ob 13:56 rodila najinega sineka Ireneja. Težak je bil 3.580 g, dolg pa 52 cm. Porod je potekal dokaj normalno in generično. Več podrobnosti bo povedala Barbara, ko pride z bolnice. Lepo se imejte, Timotej Siter (barbarin mož :)) ČESTITKE BARBARA ISKRENE ČESTITKE OB ROJSTVU MALEGA JUNAKA TUDI OD NAJU Z MAJČIJEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 16.8.2010 9:57:54
|
|
|
|
Urša08
|
Ajvy in Tamika spočita si, napolnita baterije sta meli obe naporen vikend Birdy hehehe tole najino likanje sem ravno polikala en kup cunj, pa jaz tud zadnje čase delam po obrokih, tko da me en kup še čaka Sjmm v številki 92 sem vidla v C&A -ju eni dve luštni trenerkici, pa kako majčko, prav veliko pa nisem gledala ker ravno za Žigca imam kar precej oblačilc. Mi pa dons nismo šli nič vn na sprehod zaenkrat. sem Nejcu rekla če gremo pa je neki štrajkal ker je v eno igro padu, potem sem pa rekla nej se igrata sej men tud ni za vn v tak čuden dan. Sem se spravila likat in kar prijeten kup zlikala . Sedaj bomo mel sadno malico - slive in banane.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.8.2010 10:30:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki BLOG: Pogovori z otrokom o seksuŠestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.