šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek se gremo jutri ali v torek kakšen dejt ? koffe time ? mi tudi nismo prilezli do zooja. je bilo doma potem kar luštno. so prišli sosedje, pa smo malo zapekli in zapili dopust. mmmmm tale sladoledna kupa pa izgleda dobrrrrr ( ni smeškota ki bi se oblizoval ). question - siol trojček - mnenje ? mi moramo obvezno nekaj zamenjat, ker je tole postala totalna štala. in to zelo draga. pa še nič posebnega nimamo. tistih nekaj navadnih digitalnih programov in to je to. na morju smo lovili svega in svašta, super programe, super filme, nadaljevanke in to novejše...kle pa gledam sam en pofl od pofla. ponavljanje, tista dva idiota mi gresta na živce, filmi iz 80.let...pa ne rečem, da niso slabi ampak ok, a nismo kekca gledali milijontič ? a si fantje na poptv in tvpiki menjajo videokasete al kaj ? Jutri se je sestra javila, da mi vzame vse tri otroke, tako da bom to izkoreistila, za torek sem pa vsekakor za dejt - prideš v mečkatorja v lj ob 9-ih? A za večerjo si vidla v sredo? Siol nimam pojma. Imamo T2. Sam na slo programih je itak samo en šmorn. Kot si rekla unihdveh ne prenašam, filmi imajo pa že brado. Midva sva si včasih kaj posnela, ča nama ni zneslo pogledat, ali pa se je kaj prekrivalo (kaj je bilo že to). Včeraj je pa ravno g. mož ugotavljal, da videa že ene dva meseca nismo vklopili. poletje in kriza - deadly kombinejšn. Pop pa pika je pa zdaj itak isti mošnjiček, tako da vse filme na piki vrtijo z enodnevnim zamikom. Včeraj smo šli z ladjico po LJubljanici - fleten izletek. Pa me je že nekaj kolk matral. Ponoči nisem pol noči spala od bolečin, danes me je pa popolnoma usekalo. Sem več ali manj cel dan mirovala, pa malo s Ketonalom namazala pa je za spoznanje bolje. Mislim pa , da je bil ključni moment, da nisem dvigovala H., ker njenih 12,5kg je verjetno tudi vzrok, da se mi te akutne bolečine pojavljajo pogosteje. Sem pa vsaj dokončala eno oblekico za He., samo še gumbe nabijem (take za na jeans), pa en kup papirjev prepucala... Mož in otroci pa so pospravili ostalo po stanovanju Pa še dobro kosilo smo imeli - tastovo govejo juho s sosedinimi rezančki, pečen kiflčar (domač pridelek), hrenovke, stročji fižol z drobtincami in pečeno koruzo. Otroci so samo sedeli in mleli. Popoldan se je pa še sestrična s svojimi štirimi otroci oglasila na enem sladoledu. Skratka lep dan, kljub temu, da sem samo polovično mobilna (ali pa zato )
|