|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 1. del
15.8.2010 19:49:50   
Dudica1
koalček mi imamo trio siol,pa študiramo da bi odjavli TV,ker vidimo super lepo navadne programe...pač tiste na navadni televiziji...ker je precej drag ratal tale siol user posted image
Samo za national geographic bi mi blo žal če bi odjavli

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 4051
15.8.2010 20:10:35   
šivilja
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek

se gremo jutri ali v torek kakšen dejt ? koffe time ?

mi tudi nismo prilezli do zooja. je bilo doma potem kar luštno. so prišli sosedje, pa smo malo zapekli in zapili dopust.

mmmmm tale sladoledna kupa pa izgleda dobrrrrr ( ni smeškota ki bi se oblizoval ).

user posted image question - siol trojček - mnenje ? mi moramo obvezno nekaj zamenjat, ker je tole postala totalna štala. in to zelo draga. pa še nič posebnega nimamo. tistih nekaj navadnih digitalnih programov in to je to. na morju smo lovili svega in svašta, super programe, super filme, nadaljevanke in to novejše...kle pa gledam sam en pofl od pofla. ponavljanje, tista dva idiota mi gresta na živce, filmi iz 80.let...pa ne rečem, da niso slabi ampak ok, a nismo kekca gledali milijontič ? a si fantje na poptv in tvpiki menjajo videokasete al kaj ? user posted image user posted image

Jutri se je sestra javila, da mi vzame vse tri otroke, tako da bom to izkoreistila, za torek sem pa vsekakor za dejt - prideš v mečkatorja v lj ob 9-ih?

A za večerjo si vidla v sredo?

Siol nimam pojma. Imamo T2. Sam na slo programih je itak samo en šmorn. Kot si rekla unihdveh ne prenašam, filmi imajo pa že brado.
Midva sva si včasih kaj posnela, ča nama ni zneslo pogledat, ali pa se je kaj prekrivalo (kaj je bilo že to). Včeraj je pa ravno g. mož ugotavljal, da videa že ene dva meseca nismo vklopili. poletje in kriza - deadly kombinejšn.
Pop pa pika je pa zdaj itak isti mošnjiček, tako da vse filme na piki vrtijo z enodnevnim zamikom.

Včeraj smo šli z ladjico po LJubljanici - fleten izletek. Pa me je že nekaj kolk matral. Ponoči nisem pol noči spala od bolečin, danes me je pa popolnoma usekalo. Sem več ali manj cel dan mirovala, pa malo s Ketonalom namazala pa je za spoznanje bolje. Mislim pa , da je bil ključni moment, da nisem dvigovala H., ker njenih 12,5kg je verjetno tudi vzrok, da se mi te akutne bolečine pojavljajo pogosteje.
Sem pa vsaj dokončala eno oblekico za He., samo še gumbe nabijem (take za na jeans), pa en kup papirjev prepucala... Mož in otroci pa so pospravili ostalo po stanovanju user posted image user posted image user posted image

Pa še dobro kosilo smo imeli - tastovo govejo juho s sosedinimi rezančki, pečen kiflčar (domač pridelek), hrenovke, stročji fižol z drobtincami in pečeno koruzo. Otroci so samo sedeli in mleli.

Popoldan se je pa še sestrična s svojimi štirimi otroci oglasila na enem sladoledu. Skratka lep dan, kljub temu, da sem samo polovično mobilna (ali pa zato user posted image )

Neposredna povezava do sporočila: 4052
15.8.2010 20:31:46   
koala.cek
video pri nas kar rula. oz je rulal. zdaj ga je strela pokončala. user posted image  in kako mi je žal. ampak še sreča, da se je tam ustavila.

šivilja - lahko komot v torek. bi prišla mogoče na zbilje ? gremo labode futrat, pa na igrala, kavo prinesem s seboj. user posted image  je še katera za ?

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 4053
15.8.2010 20:35:02   
šivilja

video pri nas kar rula. oz je rulal. zdaj ga je strela pokončala. user posted image  in kako mi je žal. ampak še sreča, da se je tam ustavila.

šivilja - lahko komot v torek. bi prišla mogoče na zbilje ? gremo labode futrat, pa na igrala, kavo prinesem s seboj. user posted image  je še katera za ?

Tudi dobra ideja, ker imam še K. doma, pa mu tam ne bo dolgčas. Se zmeniva jutri do konca glede na vreme.

Neposredna povezava do sporočila: 4054
15.8.2010 20:40:20   
koala.cek
ja obvezno moraš priti z družbo. mi bomo vsi trije. ata mislim, da mora nekaj betonirat al kaj...user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 4055
15.8.2010 20:58:02   
ledenka
kuku user posted image  

sedim na verandi, pijem pir... sem ravno tla pomila,m pa čakam, da se posušijo user posted image  

jutri zjutraj se vračamo, grem pa v torek zjutraj nazaj sem, ker prideta tast in tašča, prvič. v torek zvečer spet domov, v četrtek, če bo vse posreči, spet nazaj sem user posted image  vmes vodovodar, montaža klime, ni da ni. ampak v sredo komi čakam na babji večer, sam upam, da varuška ni na dopustu user posted image  

lepo se mejte, več napišem jutri, ko bom na normalno hitrem netu...

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4056
15.8.2010 21:15:35   
koala.cek
šivilja - naš ata se je premislil glede betoniranja in pravi, da gremo v torek na morje. verjetno jo pičimo kar v ankaran - če bo vreme seveda. tako da žaaaaaalllllll - razen če greš z nami ????user posted image   lahko pa jutri popoldan pridete k nam, če ti jih bo sestra že oddala ? user posted image

ledenka - kje pa si ? mi smo se vozili iz morja 5 ur ( sicer je cca 2,5 ure vožnje )....je noro na cestahuser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4057
15.8.2010 21:29:07   
maja1488

šivilja - naš ata se je premislil glede betoniranja in pravi, da gremo v torek na morje. verjetno jo pičimo kar v ankaran - če bo vreme seveda. tako da žaaaaaalllllll - razen če greš z nami ????user posted image   lahko pa jutri popoldan pridete k nam, če ti jih bo sestra že oddala ? user posted image

ledenka - kje pa si ? mi smo se vozili iz morja 5 ur ( sicer je cca 2,5 ure vožnje )....je noro na cestahuser posted image

Če ste mogli še pit vmes user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4058
16.8.2010 7:39:51   
majana79
Jutro, spet v rudniku user posted image

user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4059
16.8.2010 7:40:13   
KatMat
koala.cek...mi mamo trojcka pa sem ful zadovoljna....placamo tam nekje 50 eu pa mamo dve televiziji,dva interneta in telefon...nasvet:ce mate vec kot en rac. povej da ti inštalirajo močnej povezavo ker drugac ti bo trokiral....

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4060
16.8.2010 7:45:12   
KatMat
uuu majana...hvala za kavico!

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4061
16.8.2010 7:52:07   
KatMat
tubby....trenutno se nimam nicesar da bi ublazila tole alergijo...se mi je sele zadnje 2-3 leta pojavila in vsako leto je slabs pa se nisem nic ukrenila....zdele k je bil dež je pravo olajšanje zame

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4062
16.8.2010 7:52:40   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

koala.cek...mi mamo trojcka pa sem ful zadovoljna....placamo tam nekje 50 eu pa mamo dve televiziji,dva interneta in telefon...nasvet:ce mate vec kot en rac. povej da ti inštalirajo močnej povezavo ker drugac ti bo trokiral....

močnejša povezava je odvisna od centrale pa kolk si stran in omrežja, pri nas gre zlo na tesno in včasih kocka tv tut po 2 dni

midva komi čakava da pridemo kam na optiko, dsl sux user posted image

kati, še kdaj user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4063
16.8.2010 8:02:16   
KatMat
kje pa ste žabe?

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4064
16.8.2010 8:09:05   
šivilja

Sploh se ne sekiraj, bo že še prilika. VI pa uživajte skupaj. DO ankarana se mi pa nekako ne da, sploh ker me je tako kolk bolel čez vikend.
Danes mi jih bo sestra predala pomojem okrog treh, tako da ne vem če bi potem še kam hodili.
Kako ste pa v sredo popoldan, verjetno že spet v rudniku? Ob sredah ima naš oči tadolgo (čar javne službe) pa potem ponavadi kaj ušpičimo.

Majana - se strinjam, da je optika najbolj elegantna varianta dosedaj - mi imamo telefon, internet in TV in tast isto in sedaj plačujemo vsaj 50€ manj kot smo prej.
Če bo kaj ratalo z našo parcelo in zidavo, bomo pa spet v kameni dobi, čeprav obljubljajo optiko v roku dveh let.

Neposredna povezava do sporočila: 4065
16.8.2010 8:09:11   
koala.cek
morgen,

danes imamo zobarja s tavelikim sinom. potem pa šoping, vidim da ima baby center ene bodije in trenerke v akciji

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4066
16.8.2010 8:11:07   
koala.cek
v sredo komot - tam ob 16 uri smo lahko že v zbiljah

Neposredna povezava do sporočila: 4067
16.8.2010 8:11:11   
FLASK_A
ojla user posted image

kofiiiiiuser posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4068
16.8.2010 8:18:26   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

močnejša povezava je odvisna od centrale pa kolk si stran in omrežja, pri nas gre zlo na tesno in včasih kocka tv tut po 2 dni

midva komi čakava da pridemo kam na optiko, dsl sux user posted image

kati, še kdaj user posted image

nama je tud prej...pol sva pa cist pop***** in sva jih posteno okregala so pa pojacal povezavo

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4069
16.8.2010 8:28:21   
FLASK_A
Hm... midva imava Telemach tako da ne znam nič rečt. Sva pa ful zadovoljna ker se jih da kadarkoli dobit če kej ne štima.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4070
16.8.2010 8:35:52   
KatMat
a bo rabla kera tičino???jaz jo bom spet narocila ker se pribljizuje roj dan mojega dragega in mu bom naredila prav posebno torto

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4071
16.8.2010 8:36:31   
maja1488
Jutro!

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4072
16.8.2010 8:36:31   
Dudica1
jutro

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4073
16.8.2010 8:38:46   
KatMat
bo pa neki temu podobnga sam da bo spodi se okrogla torta ala morsko dno

user posted image

< Sporočilo je popravil KatMat -- 16.8.2010 8:39:02 >

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4074
16.8.2010 9:23:01   
maja1488
user posted image  a je treba za piknik kej pečt? Al kej hrane nosit?

KatMat...moj ima lahko muziko čez, ker je 100% fraj.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?