![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 14.8.2010 9:46:11
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Sumim pf ... Zakaj je pa to v bistvu taka skrivnost, če ima že septembra rok?? Ne vem, da smo malo firbčne ...
< Sporočilo je popravil Čarli08 -- 14.8.2010 9:56:44 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 14.8.2010 9:49:52
|
|
|
|
Čarli08
|
Pa še bratec, da ne bo kake zamere:
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 14.8.2010 14:29:16
|
|
|
|
Lara Croft
|
Na Larino željo: Toooooooooooooooooooooooooo Ma kak rožica zlata...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 14.8.2010 14:30:30
|
|
|
|
Lara Croft
|
Pa še bratec, da ne bo kake zamere: Fantina in pol..
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 14.8.2010 14:34:53
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Dejte mi povedat, če je že katera pospravla pleničke. Naš nima nobenega interesa, tako da še plenice furamo. Sploh pa si ne predstavljam kako bo ponoči, vsako jutro se zbudi s kilsko plenico ... Ojoj, kje je še Lara! Včasih reče, da bo kakou al lulow, jo dam na školko ma tam ne naredi prow nič...Me pa žica, da ji knjigo prinesem.... ma haloooooooooo?! ko ji dam nazaj gor plenico pa se vanjo pokaka.... Včasih pove, ko se pokaka, drugič pa ne. Mene bolj skrbi, kam se gre pol lulat, ko ni več pleničk?! Recimo, da se šetaš po Ljubljani? Ko prime lulat, je treba it, ne vem, kok lohk zadržujejo? En dan sem jo imela brez plenice tko iz firbca.... pa se je v uri in pol 3x v hlače polulala...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 14.8.2010 15:23:39
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Zdaj spi v dolgih rokavih in pokrit z rjuho Naš ne zdrži bit pokrit niti minuto Ma sej ni pokrit. Iz otroške rjuhe z medvedki mu je kolegica zašila vrečo pa še to ima samo do pasu zaprto.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 14.8.2010 15:29:53
|
|
|
|
meta21
|
Lovro je čez dan, ko smo doma, nagec ali pa v gatah in hlačah, odvisno od temperature. Za kakat pove-vpije titi kaka (ne vem, kaj pomeni titi-rita al titi kot nepriden) za lulat pa kakor kdaj. Včasih je 2 dni suh, včeraj se mi je pa v 20 minutah 3x polulal v hlače in sem mu kar plenico gor potegnila. Ponoči in med opoldanskim počitkom ima seveda še vedno plenico in se bomo s tem ukvarjali, ko zadevo osvojimo v budnosti. Imamo pa 3 kahle doma in še nastavek za WC, ker če jo vidi, se večkrat spomni in mamo tako v vsakem nadstropju pa še na dvorišču eno.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 14.8.2010 20:21:11
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Dejte mi povedat, če je že katera pospravla pleničke. Naš nima nobenega interesa, tako da še plenice furamo. Sploh pa si ne predstavljam kako bo ponoči, vsako jutro se zbudi s kilsko plenico ... Mene bolj skrbi, kam se gre pol lulat, ko ni več pleničk?! Recimo, da se šetaš po Ljubljani? Ko prime lulat, je treba it, ne vem, kok lohk zadržujejo? Mi smo čez dan na kahlici - lepo pove da jo lulat in reče: hitro hlačke dol, hitro kahlica in potem gre na wc in vzame wc papir in si "kao" ritko obriše, pol pa pride pobrat hlače in vsa ponosna reče: suhe hlačke. Tole je tako dobro usvojila sicer v zadnjem mesecu. Ko jo pa prime kakat pa čist nervozna rata in hoče pleničko, ki ji jo seveda dam. Zaenkrat je imela ko smo zunaj pleničko, mi je pa zadnjič ko sedimo v Zvezdi rekla da jo lulat in da damo pleničko dol. Jaz vsa vesela tečem z njo na wc, sam tam pa valda ni hotla, tudi doma na wc-ju noče lulat . Tako da sem potem šla v baby center in kupila uberdrage kahlice za enkratno uporabo, ki jih imam zdej vedno sabo in na katero pa gre. Všeč mi je namreč, da hoče na kahlico čeprav ima pleničko gor in zato bom zdaj pač nekaj časa ta strošek imela, kaj pa čem.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 14.8.2010 20:23:37
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Na Larino željo: mali
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 14.8.2010 20:28:05
|
|
|
|
*bubi*
|
No, ko že zgodbe pišete.... pri nas danes - čepi in reče: ne bom kakala. Itak da zanika, jo vprašam če grem po kahlico. Odgovor: Ne kahlico, bom kar tak, v pleničko Sem jo pa nehala brez pleničke puščat, še ni čisto pripravljena. Bo že....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 14.8.2010 21:06:06
|
|
|
|
ključek
|
dober večer! vidim, da nekaj migate tle na forumu. lepo!!!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 14.8.2010 21:10:08
|
|
|
|
Lara Croft
|
uberdrage kahlice za enkratno uporabo Halo? Al tut kahle za enkratno tut obstajajo? Ma jst pa ne vem, če bom kahlo kupovala...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 14.8.2010 21:13:12
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft uberdrage kahlice za enkratno uporabo Halo? Al tut kahle za enkratno tut obstajajo? Ma jst pa ne vem, če bom kahlo kupovala... Obstajajo, obstajajo. Jaz jo bom za to prehodno obdobje za vsak slučaj imela, potem pa itak da se bo navadla tudi na wc it.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 14.8.2010 21:22:59
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Na Larino željo: mali se podpišem!!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 14.8.2010 21:23:22
|
|
|
|
Lara Croft
|
Ful dobra, sem jo šla poiskat... ma se ne sesede ta karton, ko se gor vsede?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 14.8.2010 21:24:40
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Pa še bratec, da ne bo kake zamere: Fantina in pol.. tudi pod to se podpišem!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 14.8.2010 21:25:08
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Ful dobra, sem jo šla poiskat... ma se ne sesede ta karton, ko se gor vsede? Zdrži do 40 kg!!!!!!!!!!! Baje.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 14.8.2010 21:25:24
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Ful dobra, sem jo šla poiskat... ma se ne sesede ta karton, ko se gor vsede? dej nalimaj link, zdej pa tudi mene zanima to čudo.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 14.8.2010 21:46:32
|
|
|
|
Lara Croft
|
kahlica
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 14.8.2010 22:50:53
|
|
|
|
Lara Croft
|
Eko, sem ga naročila... ma ku je leeeep... trikolesnik za lariko
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 14.8.2010 22:59:27
|
|
|
|
*bubi*
|
Jazzy je eno fajn slikico par dni nazaj na FBju pripela...... pa je bilo mnenje, da je treba foto sešn ponovit. In to malo pred 2. rojstnim dnevom naših septembrčkov. Tak da mamice - dajte narihtat svoje septembrčke in septembrke, njihove starejše/mlajše bratce/sestrce, pa se dobimo v soboto, 21.8. popoldan nekje v LJ. Točna lokacija bo določena glede na vremensko napoved in glede na interes. Če bo treba, bomo Stožice rezervirali
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 14.8.2010 23:01:20
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Eko, sem ga naročila... ma ku je leeeep... trikolesnik za lariko
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 14.8.2010 23:02:36
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* pa se dobimo v soboto, 21.8. popoldan nekje v LJ. Točna lokacija bo določena glede na vremensko napoved in glede na interes. Če bo treba, bomo Stožice rezervirali Se prijavim. Povem še AinB.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 14.8.2010 23:07:05
|
|
|
|
Lara Croft
|
pa se dobimo v soboto, 21.8. popoldan nekje v LJ. Ma jst prow sagurnu, da pridem... jupiiii:)))) In pol šibnem naprej v mozirski gaj.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 14.8.2010 23:33:43
|
|
|
|
Lara Croft
|
Za Čarli, ki ima buk na frisu samo v pojsli...
|
Nočne moreklitiaVaš otrok ima nočne more?Da (
13%)
![](https://www.ringaraja.net/slike/poll/poll.gif)
Nikoli (
33%)
![](/slike/poll/poll.gif)
Pogosto (
5%)
![](https://www.ringaraja.net/slike/poll/poll.gif)
Včasih (
49%)
Število vseh glasov: 39Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!