![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 13.8.2010 20:14:19
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda Menda ja... Ma no coment, dej... je manjkal en smajli očitno. se mi je pač zdelo hecna primerjava. sem pa že ugotovila, da mam za rr mal preveč črn smisel za humor. ne bom več. sej morte priznat, da se lepo držim nazaj že zlo dooolg... Ma neeeeeeeeeeeeeeeeeee... no coment o tem, kaj moj desc počne.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 13.8.2010 20:55:57
|
|
|
|
RAČKAPK
|
čer a danes pa bomo kaj klepetale? jaz bom čez kakšno uro mal frej moram še punco v postlo spravt pol pa..................... kaj prawite
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 13.8.2010 20:56:29
|
|
|
|
RAČKAPK
|
kje si?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 13.8.2010 21:55:33
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK čer a danes pa bomo kaj klepetale? jaz bom čez kakšno uro mal frej moram še punco v postlo spravt pol pa..................... kaj prawite Ena ura je mimo ...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 13.8.2010 22:14:46
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK čer a danes pa bomo kaj klepetale? jaz bom čez kakšno uro mal frej moram še punco v postlo spravt pol pa..................... kaj prawite Ena ura je mimo ... evo me
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 13.8.2010 22:18:29
|
|
|
|
RAČKAPK
|
komaj sem prepričala Marijo, da je šla v posteljo kar neki bi ga žurala in skakala po stanovanju no zdej je zaspala
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 13.8.2010 22:36:41
|
|
|
|
Lara Croft
|
Ma kaj je nujno, da bo vreme cel vikend deževno? Ma dobro, kam nej greva, nooooo ?! Bi se spravla v kak trgovski center, ma je to postala misija nemogoče...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 13.8.2010 22:59:36
|
|
|
|
meta21
|
Sej bi napisala pa ne smem. Tako me internet za..bava, da bom sej veste kaj. Pa nimam pojma, kaj mu manjka. Nikamor ne pridem, nonstp se mi povezava prekinja. Mi smo v tem dežju notri ali pa na kakšnem obisku. Je Lovro kar zadovoljen, če je sam. Ponavadi leži na boku, z zgornjo roko drži kakšen avto, traktor ipd in se pogovarja z njim med tem, ko ga potiska po tleh. Nakupovalni centri so pa tudi pri nas misija nemogoče. Sva šla prejšnji teden v supernobo in tam že na vratih postavjo tiste trampoline in ostalo navlako kot da nočjo, da gremo še v kakšno trgovino. Seveda se mi je potem drl čez pol supernove in ko se je končno pomiril sva na poti iz HM v CA naletela na tiste avte in slone na žetone. Rezultat: ležanje na tleh na trebuhu sredi CA. Sem bla tako na koncu z močmi, da sem ga posadila v vozek, sparkirala v kabino za preoblačenje in ignorirala, medtem ko sem probavala edine nosečniške kavbojke v Ljubljani, ki niso na korenček.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 13.8.2010 23:04:02
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK komaj sem prepričala Marijo, da je šla v posteljo kar neki bi ga žurala in skakala po stanovanju no zdej je zaspala Mene je pa Lovro glihkar klical, da bi vodo. Je bil revež tako premočen, da sem ga preoblekla v pol manj. Spal je v bombažni pižami z dolgimi rokavi in hlačami, nepokrit pri 24 stopinjah pa je bil zgornji del čisto moker. Ta otrok se mi bo lepega dne kar raztopil. Me ljudje včasih prav čudno gledajo, ko ga na pol nagega okoli vlačim in še posebno tašči komaj dopovem, da mu je reeees vroče. Tašča ga je enkrat spat dala in od takrat mi ne reče več nič, ker se je prepričala sama. Moj je iz ekstra zmrznjene družine.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 13.8.2010 23:05:47
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Jazzy, sem ti nameravala napisat: ni panike z dvema. Na začetku naš sicer male ni šmirglal, ker je bila v glavnem v stanju mirovanja - zdej jo pa lupčka, če ga pa razjezi, bi jo znal tudi mahnit. Ju pa ne puščam samih (za kako minuto že), včasih jo v navalu čustev prav pretirano lupčka, pa moram posredovat; Ma sej pomoje bo L čist kul sestrca. Mal avtoritativna sicer (zadnji nick, ki sva ji ga dala je 'el comandante' in ta je med politično korektnejšimi), ampak pomoje da ne bo kakšne večje krize. Bo pa treba met stalni nadzor, to pa ni dvoma.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 13.8.2010 23:07:14
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Sva šla prejšnji teden v supernobo in tam že na vratih postavjo tiste trampoline in ostalo navlako kot da nočjo, da gremo še v kakšno trgovino. Seveda se mi je potem drl čez pol supernove in ko se je končno pomiril sva na poti iz HM v CA naletela na tiste avte in slone na žetone. ma kolk so si podobni!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 13.8.2010 23:08:17
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Sem bla tako na koncu z močmi, da sem ga posadila v vozek, sparkirala v kabino za preoblačenje in ignorirala, medtem ko sem probavala edine nosečniške kavbojke v Ljubljani, ki niso na korenček. A ti si pol tista ta druga skrivnostnica????
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 13.8.2010 23:11:01
|
|
|
|
meta21
|
Ne, nisem jaz tista druga. Lara je rekla, da rodi septembra, jaz imam pa rok šele 1. februarja.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 13.8.2010 23:12:09
|
|
|
|
Lara Croft
|
Mene je pa Lovro glihkar klical, da bi vodo. Je bil revež tako premočen, Ej, se je Lara tut zbudila pred eno uro čisto mokra... ma meni se ne zdi tku vroče, no.... ponoči se pa sploh ohladi in mene zebe, če nisem pokrita še z dekco..
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 13.8.2010 23:17:00
|
|
|
|
meta21
|
Pri nas se nič kaj ne ohladi. Mogoče do 23 ali pa 22 stopinj, nižje pa ne. Zdaj spi v dolgih rokavih in pokrit z rjuho
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 13.8.2010 23:56:24
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Sem bla tako na koncu z močmi, da sem ga posadila v vozek, sparkirala v kabino za preoblačenje in ignorirala, medtem ko sem probavala edine nosečniške kavbojke v Ljubljani, ki niso na korenček. A ti si pol tista ta druga skrivnostnica???? Neeeee, Meta je že stara novička nosečka...
< Sporočilo je popravil Lara Croft -- 13.8.2010 23:57:00 >
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 14.8.2010 9:33:45
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft trgovski center, misija nemogoče... ENAKO
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 14.8.2010 9:35:02
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 medtem ko sem probavala edine nosečniške kavbojke v Ljubljani, ki niso na korenček. enake probleme sem imela jaz lani ... potem sem pa ene stare odrezala in dala patent gor našit
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 14.8.2010 9:36:32
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 Ma sej pomoje bo L čist kul sestrca. Seveda bo!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 14.8.2010 9:37:21
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Sem bla tako na koncu z močmi, da sem ga posadila v vozek, sparkirala v kabino za preoblačenje in ignorirala, medtem ko sem probavala edine nosečniške kavbojke v Ljubljani, ki niso na korenček. A ti si pol tista ta druga skrivnostnica???? Sumim pf ...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 14.8.2010 9:38:40
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Zdaj spi v dolgih rokavih in pokrit z rjuho Naš ne zdrži bit pokrit niti minuto
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 14.8.2010 9:41:29
|
|
|
|
Čarli08
|
Dejte mi povedat, če je že katera pospravla pleničke. Naš nima nobenega interesa, tako da še plenice furamo. Sploh pa si ne predstavljam kako bo ponoči, vsako jutro se zbudi s kilsko plenico ...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 14.8.2010 9:42:53
|
|
|
|
Čarli08
|
Zdaj pa grem, itak pridem sem gor, ko je žurka že mimo ...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 14.8.2010 9:43:46
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Sumim pf ... Zakaj je pa to v bistvu taka skrivnost, če ima že septembra rok??
< Sporočilo je popravil Jazzy1 -- 14.8.2010 9:44:24 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 14.8.2010 9:45:05
|
|
|
|
Čarli08
|
Na Larino željo:
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiPrešeren »na otroški način«Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Zadnje s foruma
ali se kregatezbandz partnerjen ali partnerkodnevno (
29%)
![](https://www.ringaraja.net/slike/poll/poll.gif)
2x tedensko (
7%)
![](/slike/poll/poll.gif)
1x tedensko (
13%)
1x mesečno (
31%)
1x letno (
11%)
nikoli (
10%)
Število vseh glasov: 94Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!