Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 13.8.2010 10:39:06
|
|
|
|
tannya
|
IZVIRNO SPOROČILO: benika Moj cukr gre v višave, sem slabe volje, ker je bil zjutraj po zajtrku že spet krepko čez sedem...pa po večji dozi inzulina Kaj si pa jedla? Bova midve zvečer kakšno rekli na ta račun. Ti zaupam skrivnost, kako jaz zjutraj obdržim cukr pod mejo O Benika, se res priporočam. . Danes sem še ketone imela ++ . Za zajtr sem pa popoila 1,5dc mleka z 1,3 mm, kos rženega kruha (60 g) in hruško .
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 13.8.2010 10:42:03
|
|
|
|
archie
|
IZVIRNO SPOROČILO: corfu . Imam pa težave z hemoglobinom, ga imam samo 93 , kaj naj še jem???? jaz ze od 6 meseca naprej jem Centrum Materna. In imam trenutno 131 hemoglobin (pa sem na vegi hrani)
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 13.8.2010 11:06:37
|
|
|
|
mala2001
|
IZVIRNO SPOROČILO: corfu Dober dan Pregled za mano, naša princesa lepo raste, obseg glavice ima 32,4 . Imam pa težave z hemoglobinom, ga imam samo 93 , kaj naj še jem???? Drugače mi sledi direkt v žilo doza železa, to pa ni nič kaj prijetno pa še žile zelo rade pokajo Obrnjena je na glavico in v polni pripravljenosti OBSEG: Uf, pol bo pa naša res glavonja.... na zadnjem pregledu (33t 6/7) je imela obseg glavice 33! ŽELEZO: Kupi si šumeče tablete železa v lekarni, samo opozori jih da so za .
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 13.8.2010 11:14:00
|
|
|
|
corfu
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala2001 IZVIRNO SPOROČILO: corfu Dober dan Pregled za mano, naša princesa lepo raste, obseg glavice ima 32,4 . Imam pa težave z hemoglobinom, ga imam samo 93 , kaj naj še jem???? Drugače mi sledi direkt v žilo doza železa, to pa ni nič kaj prijetno pa še žile zelo rade pokajo Obrnjena je na glavico in v polni pripravljenosti OBSEG: Uf, pol bo pa naša res glavonja.... na zadnjem pregledu (33t 6/7) je imela obseg glavice 33! ŽELEZO: Kupi si šumeče tablete železa v lekarni, samo opozori jih da so za . Si me pa nasmejala Za mano kura Legoferja 5 steklenic še zadnjo šesto pijem, pijem tudi šumeče tablete - železo, kupila sem si naravne sokove od pese , tako da nimam pojma, tale moja hčerka mi pobira vse zaloge
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 13.8.2010 11:16:22
|
|
|
|
archie
|
a je velikost glavice napisana kje v MK?
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 13.8.2010 11:18:51
|
|
|
|
corfu
|
IZVIRNO SPOROČILO: archie a je velikost glavice napisana kje v MK? meni je vpisala v matrinsko na stran 12, včerraj ko je delala UZ
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 13.8.2010 11:24:04
|
|
|
|
katrinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala Katrinka - ja moj trebuh je že vsega navajen ..bolj so problem mišice, ker so že mal zmatrane pa mi nič kaj preveč ne pomagajo pri nošenju otročka obljubi jim masazo ce zdrzijo do konca... IZVIRNO SPOROČILO: benika bambinca...kako kaže za danes? Sej prideš, a ne? Ker nekdo mora z mano solato jest dej pust ze tista drva pa pridi dons IZVIRNO SPOROČILO: tpmc IZVIRNO SPOROČILO: nadka30 jutro je že kaj novic od lailea pa kaj sedaj pa mislite vse punce prehitevat in imeti doma levčke .No upam da se ji je stanje umirilo in da bo še malo zdržala. ponoči se je umirilo, zdaj pa spet.. popadki in odpiranje mam obcutek da se ne bo ustavilo in da bo rodila... IZVIRNO SPOROČILO: benika IZVIRNO SPOROČILO: archie se eno vprasanje: ena je kupila (se mi zdi, da nenka7) Moltex plenice za novorojencka. Vceraj sem jih gledala v Mullerju, pa jih imajo samo od 3 kg naprej. A bo to ok? Ne bodo prevelike? Nimajo manjsih? Bodo kr OK. Itak ni prav nobene razlike med plenicami velikosti 2-5kg in 3-6kg. tocn to,sploh zato k bos mela otrocka z normalnimi merami - beri,ne bo nedonosencek ali premajhen archie - ne bos pozabila dons name in papirje no jaz sem pripravila za dojencka vrecko - oblekce za odhod domov in vrecko zase z oblacili za domov - je lepo vse v omari in bo moj prinesel na dan odhoda pa celo pospravila sem in zlikala,me caka se da pomijem tla in morm generalno spucat kuhinjo...fuj fej
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 13.8.2010 11:40:30
|
|
|
|
archie
|
IZVIRNO SPOROČILO: corfu IZVIRNO SPOROČILO: archie a je velikost glavice napisana kje v MK? meni je vpisala v matrinsko na stran 12, včerraj ko je delala UZ super. Sem sla prav gledat. Moja punca je imela vceraj 30,9 obseg. Katrinka, upam, da bom pozabila joj, kako ste vse pridne s tem likanjem in pranjem
< Sporočilo je popravil archie -- 13.8.2010 11:41:49 >
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 13.8.2010 11:46:02
|
|
|
|
tpmc
|
jaz sem pa včeraj prvič prala s kisom in sem zadovoljna meni pa ne piše obseg glavice v MK :( zdaj v sredo grem v "napad" z vprašanji ker mam dost tega da mi nič ne pove G, grrr
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 13.8.2010 11:47:41
|
|
|
|
archie
|
IZVIRNO SPOROČILO: tpmc jaz sem pa včeraj prvič prala s kisom in sem zadovoljna meni pa ne piše obseg glavice v MK :( zdaj v sredo grem v "napad" z vprašanji ker mam dost tega da mi nič ne pove G, grrr saj meni tut nic ne pove. Jaz sem podatek nasla v MK. Za tezo sem ga morala pa sama vprasat. On je sam od sebe rekel, da je vse v mejah normale
|
|
[Brisano sporočilo] 13.8.2010 11:47:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 13.8.2010 11:50:05
|
|
|
|
tpmc
|
te ki pijete čaj z mal.listov - za kak dolgo ga imate? jaz sem ga kupila prejšnji petek in mi gre pakunga k koncu, zdaj pa ne vem.. mogoče dam preveč v vodo? :) kot da bi lailea vedla da pišem tukaj in je poslala sms: popadkov ima manj, bolečina je skoraj nehala, je pa bolj odprta ko včeraj n pravi da se ji mehur ven napenja. lepo čvekajte danes punce! mene čakajo delovni dnevi, moj ima dopust in bova postorila tazadnje. javim kako je z laileo :)
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 13.8.2010 11:52:33
|
|
|
|
tpmc
|
IZVIRNO SPOROČILO: archie IZVIRNO SPOROČILO: tpmc jaz sem pa včeraj prvič prala s kisom in sem zadovoljna meni pa ne piše obseg glavice v MK :( zdaj v sredo grem v "napad" z vprašanji ker mam dost tega da mi nič ne pove G, grrr saj meni tut nic ne pove. Jaz sem podatek nasla v MK. Za tezo sem ga morala pa sama vprasat. On je sam od sebe rekel, da je vse v mejah normale si pa brzinska :) meni niti to ne piše v MK.. nekaj je izpolnjeno nekaj ne... jaz ne vem niti če smo na glavico obrnjeni al ne..
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 13.8.2010 12:08:16
|
|
|
|
tejči28
|
jaz tudi nimam napisanega obsega glavice.Očitno je odvisno od zdravnika kolko napiše v MK in kolko ne. Me pa že celi dan boli trebuh in pritiska vse dol. Držim pesti za lalielo kakorkoli se pač razvije,da bo vse dobro. A Bambinca se je kaj javla? Še je doma? Jaz imam do PDPja še samo 19 dni.
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 13.8.2010 12:42:38
|
|
|
|
teodora75
|
IZVIRNO SPOROČILO: archie IZVIRNO SPOROČILO: corfu IZVIRNO SPOROČILO: archie a je velikost glavice napisana kje v MK? meni je vpisala v matrinsko na stran 12, včerraj ko je delala UZ super. Sem sla prav gledat. Moja punca je imela vceraj 30,9 obseg. Mah, ta moja G . Sem šla gledat, pa je pod rubriko obseg glavice vse prazno Imam pa obseg trebuha v 31 1/7 31 cm. In potem je na naslednji strani ena tabelca, kjer so kao podatki, koliksna je teža glede na obseg trebuha. In nekako pride, da je bila takrat med 2500 in 3000??? In to konec 7 meseca. Aaaaaaaa, a je to res? A lahko še kakšna prosim pogleda, kakšno vrednost (obseg) ima, če ima... Drugače sem pa prav fajn. Meni namreč tole vreme še kako sede. Zjutraj sem oddala mojega za 5 dni na 'moški izlet' v Dolomite in bom zdaj te dni 'ljubljanska', kar mi je prav fajn, da končno kaj naredim tukaj. Se veselim večera! Vsem ki se ne vidimo pa tudi lep tale petek! T.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 13.8.2010 12:45:14
|
|
|
|
archie
|
IZVIRNO SPOROČILO: teodora75 IZVIRNO SPOROČILO: archie IZVIRNO SPOROČILO: corfu IZVIRNO SPOROČILO: archie a je velikost glavice napisana kje v MK? meni je vpisala v matrinsko na stran 12, včerraj ko je delala UZ super. Sem sla prav gledat. Moja punca je imela vceraj 30,9 obseg. Mah, ta moja G . Sem šla gledat, pa je pod rubriko obseg glavice vse prazno Imam pa obseg trebuha v 31 1/7 31 cm. In potem je na naslednji strani ena tabelca, kjer so kao podatki, koliksna je teža glede na obseg trebuha. In nekako pride, da je bila takrat med 2500 in 3000??? In to konec 7 meseca. Aaaaaaaa, a je to res? A lahko še kakšna prosim pogleda, kakšno vrednost (obseg) ima, če ima... moja je imela vceraj isti obseg trebuha in glave; kar pomeni pri 34t tocno 30,9. Ko smo sli na 3D, je imela obseg trebuha cisto malo manj kot je bil obseg glavice.
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 13.8.2010 12:47:56
|
|
|
|
tpmc
|
IZVIRNO SPOROČILO: tejči28 jaz tudi nimam napisanega obsega glavice.Očitno je odvisno od zdravnika kolko napiše v MK in kolko ne. katerega zdravnika imaš? mogoče sva na istem..
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 13.8.2010 12:49:18
|
|
|
|
lumpa6
|
obseg glavice meni vedno napiše sedaj je 35.5 cm
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 13.8.2010 13:19:20
|
|
|
|
katrinka
|
na meni pa tok da ne izvajajo vse mozno a obsega glavce nimam nikjer...hm tinka - kje si na ti nasla meni od kavala - jaz samo dnevni meni dobim...help
< Sporočilo je popravil katrinka -- 13.8.2010 13:21:37 >
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 13.8.2010 13:23:29
|
|
|
|
Klemcy
|
železo - joj jaz tut pijem ta Logofer in v torek grem dat kri, ampak če pravite, da ne pomaga nič, potem itak že vem kaj lahko pričakujem. corfu - kakšne odmerke pa jemlješ tega sirupa? Kje se pa kupi sok rdeče pese? Joj pa pese vidit ne morem tpmc - ja hitro gre ta zavitek čaja. Jaz sem si tut že šla včeraj po novo pakungo. Naj bi dal 2 mali žlički v 2dc. No na dan pa naj bi ga 2x pil, torej so to 4 žličke na dan. Do konca bom še ziher po kake 2-3 čaje šla
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 13.8.2010 13:29:15
|
|
|
|
archie
|
zakaj pa ne zacnete jemat kaksnih vitaminskih tablet za nosecnice? Saj mogoce ne bo pomagalo tako na hitrco, ampak jaz dam 10 eur za en mesec za tablete. In se mi je od zadnjic hemoglobin ful zvisal. Pa sem v tem casu jedla peso mogoce 3x.
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 13.8.2010 13:48:45
|
|
|
|
Lenca78
|
Joooooj vse sm mela spisan pa me je vn vrglo grrrrr čaj malininih listov če ga nameravate kupiti na taglavni tržnici v Ljubljani ga je žal gospe zmankalo in ga dobi šele čez 14 dni. Sama sem ga kupila potem na tržnici v BTCju. Ker sem danes dopolnila 36i teden ga danes začnem pit in stiskat pesti da bo kaj pomagal. Uživajte danes v Kavalu fajn se načvekejte pa dober tek
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 13.8.2010 14:15:34
|
|
|
|
sarcy21
|
Hm glede hemoglobina jaz pa ne jem nobenih tablet ne nobenih šumečk pa mam super kri baje Sicer ne vem odkod ampak ok :) Sm študerala da bi tudi jaz začela malinov čaj pit zdej k sm v 36 tednu sm se pri Marku zelo lepo odpirala se mi zdi da mi je čaj res pomagal glede na to da je bil sprožen porod Jst bi še en tak porod k mi je bil res super če bi bli vsi taki kot sem ga jaz mela pri Marku grem lahko še 15x rodit :)
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 13.8.2010 14:31:32
|
|
|
|
tinkatonka
|
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka tinka - kje si na ti nasla meni od kavala - jaz samo dnevni meni dobim...help http://kaval-group.si/gostilnica-kaval/ponudba/jedilni-list/ čaj iz mal.listov...jaz ga skuham nanekrat pol litra in dam 4 majhne žličke čaja, drugače mi je premočen.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kateri so prvi znaki začetka poroda?Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?